NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, mekkora. Ezt kéne betenni az Eurosport watts-ba 😊

Freak, csináld 😄

Én is beszállnék egy kics csatába, ha lehet..elmondjátok nekem, hogy hova csatlakozam???

Vetek europiai szappantartokat csinalni ezekbol a tuti jarganyokbol😊
FREAK
Ja amúgy szívesen megcsinálom a Ferrari csapat skinjét Ferrarisra (lámpák elöl-hátul), ha õk lusták 😊

Riszpekk

FREAK

Itt maga az "áthaladás" nem volt olyan szép, Norbi kicsit lefejelte a repülõ roncsot, de azért jól néz ki

Riszpekk

FREAK
Lol, a végén alex cigit tekert a verdából 😄DDD

Amúgy tegnap is volt egy ilyen, asszem én rongyoltam bele Petyába, és Norbi elment alattam, meg is keresem....

Riszpekk

nekem csak DivX player 2.0 jatszotta le rendesen...ha esetleg masnal is kiakadna a mediaplayerrel..

kiraly lett bazzee😊)

FREAK
Lol, rossz kisfiú vagy Alex 😄DD

Riszpekk

Alexease
Csak nem birtam ki, es osszevagtam filmecskenek, a mai edzes egyik latvanyos balesetet. Erdemes megnezni😊)))))
Zip (2.7Mbyte)
😊oks de azert megnezni erdemes😊 vegulis nem rosssz😊

Alexease
Nem rakom😊)
mar atkuldtem... 😞( mind1 majd Alex NE RAKD MEG KI AZ OLDALRA!! 😊

FREAK
ne küldd át, elõször nevezze át a kocsiját

én tuti nem írom fölül a gyáriakat

Riszpekk

na alex Tibre nem tudom most vegul elkuldte e az autojat vagy sem..en azert elkuldom neked mert hozzam sikeresen megerkezett..csak a baj hogy at kell majd nevezni azt a car filet amit ez majd felulakarirni..mert tibre egy mar meglevo kocsit fesett at ehh... fasza😊 nah a lenyeg hogy atkuldom azert neked😊 (en majd meg magamnak kicsit atfestem mert eleg csupaszka 😊 )

PuMy
Ez is igaz. :-)

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Igaz.

nah joh de az lehet hogy pont sikerul elernie mert pont azt a kort hibatlanul nyomja az osszes tobbiben meg bukdacsol...mert pl Petya is tudott jo idot is menni , de mellette meg porgott csuszot szaltozott jobbra balra😊

Alexease
Az a baj, hogy itt foleg a turelmes, nyugodt, biztonsagos vezetes a fontos. Attol, hogy megy valaki egy tuti idot, az meg nem biztos, hogy tud valaki mogott autokazni fel meterre, 2 oran keresztul.
PuMy
Lehet olyat csinalni mint amilyen a HGPLM bajnoksagban is,
lehetne felallitani kvalifikacios idoket (olyan idoket
amiket minimum meg kell tudnia autozni ahhoz hogy
elindulhasson a bajnoksagban).

FREAK
az igaz

Riszpekk

Mnemomic
Nem céloztam senkire de igen õ tegnap ezt csinálta. De más is akkor gondol egyett és jönne játszani ugyanezt csinálja majd. Szóval nemár az online versenyén tanuljon meg az újonc vezetni.

Alexease
Inditottam szervert Atlantan gyakorolni. Aki akar johet. Van bent 10 AI -is. IP ICQ-n.
kb. 00:30-ig biztos leszek.
"..fiulet...fielt.." szep ketszer is elirom azt hogy FILE-t 😊)

elevel jo fiulet kene elkuldeni !! szal a fielt amit kuldeni kene azt kerlekszepen a nacar2003 konyvtaron belul a series/cup/cars alatt talalod meg es a neve meg gondolom tibre.cup.car szal ezt kene elkuldeni vhogy ...zippelve rarolva vagy a`la nature 😊)

FREAK
kb.: tibre.cup.car

Riszpekk

FREAK
ezek biztos suta SL spílerek 😄

Riszpekk

Tibre
Milyen formátumba kell elküldeni a fájlt?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

😊))

Alexease
Akkor lehet, hogy ezert nem kaptam meg en is😊))
Nalam a Norton minden gyanus tartalmu levelet, azonnal a purgatoriuba szamuz, egyenesen a szerverrol, meg sem tudom nezni, hogy mi volt az😊))
Alexease
Jahhh, ha mar ilyen e-mail kavaras van😊) Ha valki kuld nekem levelet, barmivel kapcsolatban, akkor legyszi irjon mar ala a nevet/nicket (most nem konkretan Tibre). Neha kapok olyan levelet, hogy: "ezt nezzzzzed meg". Nev nincs, az e-mail cim, meg (pl.): [email protected]😊)) Ebbol nem tudom beazonosirtani😊)
ehh valamit elbasztal😊) kaptam egy tibre.lst filet😊) 1 727 byte😊) szal ez nem az😊)

megjott😊

Tibre
Ja,igen elküldtem,meg most neked is Shai.icq már megint szar 😞

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

FREAK
nekem is mondta 😄

még le is írta részletesen, hogy néz ki 😄

Riszpekk

hehe 😊 na azt modnta elkuldi nekem emailbe 😊) aztan en meg tovabb kuldom akkor neked😊)

Alexease
Pedig nincs meg...
aszonta elkuldte neked😊

Alexease
De nekem nincs meg😞(
egyebkent anyira tenyleg nem lenne gaz, csak meg gyakorolnia kell , meg szoknia a dolgot...ugy ahogy nekem is

ALex majd rakd mar ki pliz NAscarRAcers oldalra Tibre autojat mert most egy ures lila kocsi korozgetett a palyan 😊)

nah igen ensem vagyok sznet lelek 😊

Alexease
En is benazok neha kegyetlenul😊) Azert bele lehet jonni. Csak gyakorolni kell. Egy tonna AI-val kell menni, a kupac kozepen. Elsodleges szempontok; masok vedelme, a biztonsag, a fairplay, a szablyok betartasa. Ezutan johet a sebesseg😊))
hmm...hat figyu...1.szal RAcen ilyen nem lesz hogy varjunk mert kihul a virsli... 😊 2. a rAce kozben 3-4 szer pordultel meg, egyszer Tibret is kilokted...eletveszely ...szal azt tanacsolom kicsit meg gyakorolj AIk ellen 😊)) de tolem johetsz versenyre, csak ne lokj ki!!! senkit!!!

FREAK
vagy ott van pl. Jacek, aki egy kört nem ment (nem túlzok) végig Las Vegasban, amikor elõször járt ott

utána meg versenyen tök normálisan ment

Riszpekk

Met
Na de az se mindegy, hogy még hány embert sodor el. Gyakorlás alatt annyira nem gáz, de egy versenyen esetleg a tizedik restart után...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

FREAK
sárga rulez, tök szar volt tegnap végig zöld alatt futni.... meg hozzáteszem, hogy én is kicsúsztam gyakorlás közben....

Riszpekk

PuMy
Mas egy gyakorlas, mas egy futam. Ha egy futamon
2x elesel az ma'r -2kor, jobb esetben -1kor ha
nincs sarga.

FREAK
Mentem ma Petyával pár kört Phoenixben, és asszem 2x esett el, idõben meg alig maradt le

szal szerintem annyira nem gáz, ha rá céloztál 😄

Riszpekk

Mnemomic
Tegnap már felvetettem de újra megismételném. Kénne vmi követelmény ki is jöhet online játszani mert annak semmi értelme, hogy végig csak kacsázik a pályán az se tudja mi az a online verseny mire figyeljen és a pálya közepén setu féket nyom stb.