NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor teszi egymasra az autot, ha a hatul levo
nem fordul ki rendesen a helyerol.
nem fordul ki rendesen a helyerol.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Nem tudom hogy van-e veletlen hibagenerator a
jatekban, mert nalam nemigazan fordult me'g elo,
hogy technikai hibaval estem volna ki. Szerintem
fuug az ember vezetesi stilusatol is.
jatekban, mert nalam nemigazan fordult me'g elo,
hogy technikai hibaval estem volna ki. Szerintem
fuug az ember vezetesi stilusatol is.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
mint en 😊 csak en nem hasznalom csak ha takarekoskodni akarok a Fuellal 😊
szvsz egy gombra beallitja a kuplunogot es ugy nyomja 😊
tenmyleg majd valaki vagja mar ki replaybol nekem a 59-61. kort thx
Lehet hogy Bug😞( Multkor is volt egy, amikor folyamatosan fustolt valaki.
Lehet, hogy erdemes lenne ezeket osszeirni, es elkuldeni a Papy-nek.
Ami eddig bugnak nez ki, igy hirtelen (bar ritka, es csak egyszer-egyszer fordult elo):
Ez a motor elszallas; a folyamatos fustoles multkor; edzesnel, amikor a garazsbol ki tesz a pit-be, neha egymasra rakja az autokat.
Lehet, hogy erdemes lenne ezeket osszeirni, es elkuldeni a Papy-nek.
Ami eddig bugnak nez ki, igy hirtelen (bar ritka, es csak egyszer-egyszer fordult elo):
Ez a motor elszallas; a folyamatos fustoles multkor; edzesnel, amikor a garazsbol ki tesz a pit-be, neha egymasra rakja az autokat.
vAlto meg akkor megy tonkre ha nagy fordulatszamnal teszed sebessegbe...vagy nem veszed le a labad elegge gazrol, es valtas kozben felszalad az RPM 😊 akkor jon a kereples😊
jah igen es megcsak a fordulatszamnal sem jelzett 4esben a led hogy mar magas a fordulatszam..az egyenesek vegenel..szal abszolute nem mondhato hogy nagyon szethajtottam volna a motort..
Nem tudom, hogy vannak-e veletlen hibak. Nekem a jatek elso napjaiban voltak problemaim, foleg ilyen motorfustoles, valto szeteses stb.😊) De amiota manualis kuplunggal megyek, odafigyelek a valtasra, a fordulatszamra, azota nem volt semmi problemam.
Én is 60%os tapeval mentem végig, és közelébe nem került sose a tulmelegedésnek.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
:]
ha durvan leptem volna oda akkor 1. kiporgok 2.ha futam kozben lepek oida durvan vegigi akkor meg ledeknek kellett volna vialgitania , de egyik sem tortent.
hat ugy tunik...mert nem ertem mi mastol ment volna tonkre, hisz nem is volt nagy serulesem..foleg nem a motor tajekon..szal szerintme van ilyen veletlen serulesi esely leeht hogy 1% 😊 de en eddig 4 bol 3 szor megszoptam 😊) 4 futambol ez volt a 3. hogy elfustolt vagy megallt a motorom mindenfele elojel nelkul..igaz elso kettonel mar megvolt serulve motorom..
Nekem az elõzõ futamon "Valve" hibával állt meg a motor, ez a szelepeket jelenti ha minden igaz.
Hat akkor nagy geci.
Egyebkent milyen random elofordulo hibak vannak a jatekban?
A valtot hagyjuk, szerintem ott a valtas milyensegenek is szerepe van.
Egyebkent milyen random elofordulo hibak vannak a jatekban?
A valtot hagyjuk, szerintem ott a valtas milyensegenek is szerepe van.
Nekem az elsõ kiállás elõtt már csak a bal hátsó gumit jelezte zölden, a többi mind sárga volt, de igy is el tudtam szakadni Hazsotól, biztos engedett 😛
De aztan a 2. kiállás után Hazsó végig közeledett hozzám, nagyon jól tolta és birta is a gumija ugynézki mert beért, igaz piros volt az egyik neki
De aztan a 2. kiállás után Hazsó végig közeledett hozzám, nagyon jól tolta és birta is a gumija ugynézki mert beért, igaz piros volt az egyik neki

nem semmi ilyesmi... a kijelzok tok normalisak voltak... tuti valami veletlen geanarlo mutatott be nekem...60% os grille Tape val mentem azt..es igy is mindket mutato a felenel volt menet kozben, esetleg egy kicsit tula felen. de egyik led sem vilagitott sem akiallas elott sem miutan elindultam a boxbol.. kiertem pit utcabol es rogton paff fust...😞((
Pitkiallas elott nem vilagitott a sarga lapmpad?
Tulhevult a motorod es nem volt hutese a menetszel altal, lehet hogy ezert fingott ki.
Tulhevult a motorod es nem volt hutese a menetszel altal, lehet hogy ezert fingott ki.
nah igen iszonyat hogy kopnak a gumnik , amikor kialtam pitbe akkor elso ketto mar besargult..egy korrel elobb kellett volna kimennem...akkor talan a motorom is megussza a "hibaveletlengeneralo"-t..
Nekem jol jott az EF, mint edzes. Kitapasztaltam a palyat es az autok. Valahogy a kanyar elotti lassito-technikam nem az igazi. Friss, uj gumikkal rosszabbul megyek, mint a kopottakkal.😊) Nezegettem a gumit, es kb. 80%-ra kopott gumikkal tudtam a legjobban menni. De ezzel eleg jo biztonsaggal, ha kell a kanyarban is tudok normalisan korigalni ugy, hogy folyamatosan 30.xx idoket mengyek.
Az oldalra felraktam az eredmenyeket es egy frissitett autot.
Nascar Racers
Nascar Racers
Ha másnak nem, edzésnek és erõfelmérésnek nem volt rossz.
Mázlija volt.
Ha XType és Marki nem jelzi, hogy nem indulnak akkor bizony nem lenne az indulók között.
Elég lutri volt...
Ha XType és Marki nem jelzi, hogy nem indulnak akkor bizony nem lenne az indulók között.
Elég lutri volt...
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Eleg kiegyenlitett lesz a mezony kiraly😊
Kar hogy meg ket nap van addig.
Kar hogy meg ket nap van addig.
Ja jovan...
Most latom csak xtypet
Most latom csak xtypet
Miert volt az EF ha sanzik nem indult rajta es megis bekerult az FF-be?
Nekem sanzikal semmi bajom, lehetne barki mas is, csak nem ertem a logikat.
Nekem sanzikal semmi bajom, lehetne barki mas is, csak nem ertem a logikat.
Tudja valaki Tibre miert lepett ki ?
Mode,Toya,PuMy,Alexease,Met <- ok a fixek
HaZso,Atesz,Freak,Norbi,Sanzik,ShaiHulud <-ha minden igaz akkor ennyi aki meg jon.es ez 11.
HaZso,Atesz,Freak,Norbi,Sanzik,ShaiHulud <-ha minden igaz akkor ennyi aki meg jon.es ez 11.
nekem ugy tunik jol okoskodsz😊
tegnap ment 7 emberke,ebbol lejon Xtype mert o szolt,hogy nem indul marad 6
fix helye volt 6 embernek de ebbol lejon Marki marad 5
ez osszesen 11,de Alex mind a ket helyen szerepel tehat csak 10
ha meg hozzacsapodok en is akkor 11 😊
jol okoskodtam ,vagy valakit kihagytam es akkor en nem ferek be?
fix helye volt 6 embernek de ebbol lejon Marki marad 5
ez osszesen 11,de Alex mind a ket helyen szerepel tehat csak 10
ha meg hozzacsapodok en is akkor 11 😊
jol okoskodtam ,vagy valakit kihagytam es akkor en nem ferek be?
Nem, csak a jobb oldalt. Amugy visszagondolva a lehetõ legrosszabkor mentem ki, mert Hazso pont utolért, meg már csak kevés volt hátra, ha kimegyek mikor olyan 35 kör volt hátra akkor lehet ugy beértem volna Hazsot, ha õ nem megy ki, ha meg kimegy akkor meg ugyis elõrekerültem volna. Na majd pénteken 😛
HELP!
Ha valkinek meg van, kuldje el a vegeredmeny expportot legyszi! A koridoket exportaltam, es nem a versenyeredmenyt.😞((((
Ha valkinek meg van, kuldje el a vegeredmeny expportot legyszi! A koridoket exportaltam, es nem a versenyeredmenyt.😞((((
nah kuldtem egy ketsorost😊
akkor mos tkell nyilatkozaT?
"Ha mind a ketten elofutamzunk, akkor a jobb jut tovabb. " ez abban az esetben ha egyikunk sem jutna be az elofutam eredmenye alapjan nem ?😊