NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem megy a Wheels sajna nem tudom miért... Nincs kép se meg hang se.. Ugyhogy nem tudom mi van. Valszeg buktam a témat.
Downhill!!
Most kezd a Nextel Cup kvali (TVU Wheels) és a CTS nem 3-kor hanem 2 kor lesz mert most csak -5 óra a kulombség
<#eljen>#eljen>....amúgys szerintem újra kellene futni mert IzI nem tudott koncentrálni <#eplus2>#eplus2>
Alexnek vagy most mar tan Pumynak dobsz egy mailt, es nyilatkozol benne, ha lehet minel hosszabban, mert azt szeressuk.
grat mindenkinek, aki korbeert, igazi eletbenmaradtak fiiling lett a vegen belole, nekem is bejott nagyon, volt egy periodus, miutan feketet kaptam, hogy iszonyat nehezen tudtam koncentralni, akkor mentem neki Gio-nak (bocs erte), meg amugy is eleg brusztolos futamra sikerult, de hat akkor is jo volt. 😊
grat mindenkinek, aki korbeert, igazi eletbenmaradtak fiiling lett a vegen belole, nekem is bejott nagyon, volt egy periodus, miutan feketet kaptam, hogy iszonyat nehezen tudtam koncentralni, akkor mentem neki Gio-nak (bocs erte), meg amugy is eleg brusztolos futamra sikerult, de hat akkor is jo volt. 😊
Endure, in enduring grows strong...
Jó volt nagyon.. Mivel életemben elöszõr lettem 2.dik a versenyen. Mi a tehendõm? Ez a Riprt vagy mi ezt hogy kell kinek stb? Léci aki tudja irja kösszi!.
Downhill!!
en felraktam, es hat nem olyan nehez megerteni, inkabb az kavarhat be, hogy viszonylag sok "toltelekszoveget" mond...
az eredeti az termeszetesen jobban ertheto, de ez meg fiiilingesebb... 😊
az eredeti az termeszetesen jobban ertheto, de ez meg fiiilingesebb... 😊
Bocs Met ez van amikor nincs kedvem jatszani nem koncentralok elegge es csak megyek elore.Inkabb ki is leptem nehogy meg vkit elussek ugy mint teged.
Most már tuti benne leszek valamelyik idei videóban...
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Háát nem olyan steril mint az eredeti,tehát csak óvatosan 😊)
ja az elõbb rányomtam valamire csak nem figyeltem oda😄DDD
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
😛
ez érthetõ? mert egyszer leszedtem valami real spotterhangot és egy kukkot nem értettem belõle😊
Mert unalmas 60kort egyedul menni azert 😊 Versenytav felenel jo ha megvan az indulok fele es hat eleve nem indulunk sokan igy hat ellehet kepzelni hanyan korozunk 😊
Itt meg a spotter http://www.dwarehouse.com/
Szerintem Bristol-ba kellemesebb a 250 kor mint Martinsville-be.....ha nem lenne sok sárga és elkapod a ritmust nem olyan vészes az.
Hát nem tudok felmenni msn-re. Nem mükszik.. Ugyhogy most nem. Ma menj a gyárival ha holnap megy az msn átküldöm ok?
Downhill!!
Találtam Sounds_of_NASCAR_06.zip
lehet. egyebkent a 250 kor durva, de hat azert Bristol megis csak Bristol, marmint az a jo benne, hogy lehet parazni a tav miatt, meghogy begolyozik-e az ember. 😊
Hamar eltellik 😊
Igen azt a hangot ami Lori mutatott a multkor neked
Igen azt a hangot ami Lori mutatott a multkor neked
áááá itt 500 kort kellene menni 😊)))
nemnem, szerintem akkor valami masra gondolok, valamelyik heten siman keresztbe alltam magmtol (ugye ha zoldes pit utan mas csinalja ezt->sarga zaszlo, es cseszhetm a versenyt), amugy meg telleg np amiatt.. (huhh mikor is volt? )
na megyek tavszuggeralni a szervert.
na megyek tavszuggeralni a szervert.
Sajnos nem tudok más linket.
A versenytávot miért szeretnéd ha csökkene? Elvileg 50%, ez a szabály.. Igaz ennél a pályánál lehet hogy egy 30% elég lenne.
Downhill!!
Ma jönnék én is versenyezni, de látom fennakadás van....
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Ha vki megis elinditja lehetoleg ne masfelora legyen a prac😊 ja es jolenne ha versenytav is csokkenne😊
en nem. az ilyen setekkel csak azt nem szeretem, h ha koran kijovok zold alatt, akkor utanam valaki tuti keresztbe all 😊
bar asszem mult heten en is keresztbe alltam hehe.
bar asszem mult heten en is keresztbe alltam hehe.
Ti próbálgatátok a setet? Nagyon nehéz.. Fölleg kigyorsításnál nagyon keresztbe vágja magát..
Downhill!!
Met nem neked kene inditani?😊
Nem hiszem.. Nagyon leoltott tegnap amiért én a csöcselékben vagyok tag.. Irtam hogy kint voltam egy topikban.. Nagyon nekem esett.. Szóval nem valószínû hogy õ kint volt.
Downhill!!
lesz verseny, csak szerver nincs. pedig kaja kozben szivesen neztem volna a prektiszezo autohalmokat..