NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újraindítottam, de azt hiszem 0 felelõsség terhel ez ügyben, mert én most értem haza munkából és adminként indítottam újra és nem szerver oldalról.
Amúgy 100%-ban egyetértek veled, én a péntekit ezért is hagytam ki!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Hahóóóó!!!! ÍElmegy az idõõ!!! Mivan itt? ez igy nem müködik! Adjátok ki ezt a jelszót hogy bárki ujra tudja indítani.. Már 3 dik hete megy a szívás emiatt.

Downhill!!

gordon 24
servert ujra kéne indítani, lejárt a pratice!

Downhill!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!

HNR CTS Cup, California-Night, 50 kor, Fas Setup, Moderate
Alexease
THX!
gordon 24
Aha értem.. Hát köszi! remélem jók lesznek. A Darlingtont meg köszönöm.

Downhill!!

Kansas,Chicago,Indianapolis még nincs új máshol se de állítólag az idei versenyejre megcsinálják és a régieket is aktualizálják már lesz Atlanta legújabb verziója is,a tobbit meg mások csinálták mint a Darlington-t is.....Daytona-bol meg van választék,nekem offline revamped tetszik e legjobban.

gordon 24
Van IWIW meghívóm, ha valakinek kell szóljon!!

Downhill!!

gordon 24
😄D😄DDDD . Csak nem te is elmulasztotad?

Downhill!!

gordon 24
Kellene!! Feltenéd nekem.. Minden pályát kicseréltem a naptárba védõfalasra. Persze a Daytona Tr és Talladega Tr ek kivételével. És Kansas meg Chicagoland kivetelével. Ebbõl nem találtam Védõfalast. Daytonából és Degából van, de inkább Tallyrally mint védõfal.

Ugyhogy Kéne a Darlingtonból is. (és ha nem vagyok pofátlan Kansas és Chicago is ha van olyanod)

Downhill!!

Pssszt!! <#zavart1>

BSZ!

Háát most azt hiszem sehol de feltoltom ha kell 😊

gordon 24
Most nézegettem a nascar.comon a versenynaptárat elég sokat változtattak rajta. Összevetettem a mienkel van sok eltérés javitjuk, vagy ennyire nem érdekes?

A HNR naptár azon része:
Infineon,Daytona,Chicagoland,New hampsire,Pocono,Indianapolis,Watkins glen

A NASCAR.com naptár azon része:
Infineon,New hampsire,Daytona,Chicagoland,Indianapolis,Pocono,Watkins Glen.

Szerintetek? Azt is észrevettem hogy az elnevezések is változtak. Nem kötekedem, csak ma frisitettem az itthoni versenynaptáramat és erre lettem figyelmes.

Downhill!!

gordon 24
Lori a védõfalas Dalingtont honnan lehet leszedni? Nem igazán találom.

Downhill!!

DTap
Atlantára én elküldtem.

gordon 24
A bristoli és Atlantai nyilatkozatok mikor kerülnek fel? Azon kívül pedig szerintem szankcionálni kellene azokat akik nem tezsik meg. Hiszen a HNR szabályrendszerben is benne van!

Downhill!!

Alexease
THX!
Tihy
Boldog Szülinapot Alex!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
KOSZI Mindenkinek!!!
Met
csatlakozom az elõttem szólókhoz 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Boldog Szülinapot, Alex!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Cowek
BSZ ALEX!

http://www.f1-info.hu/

bcs78
HBD Alex

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

HaZso
Boldog Szülinapot! ;-)

gordon 24
Boldog születésnapot Alex!!!

Downhill!!

gordon 24
Még nem.. Mindjárt leszedem.. Tegnap este volt egy kis dolgom.. De assszem mindet letöltöm. Sokkal szebbek.

Bristolról az meg az a véleményem hogyha az igaziak a rövid pitet használják zöld alatt és nincs kerítés akkor minden képpen cserélni kell.

Downhill!!

Bristol-t nézted? Azt érdemes lenne kicserélni a rovid pit miatt,akkor csak kb. -4 vagy 5 kort kaptam volna a buntik miatt <#zavart1>

Igen,meg a pit road is át van csinálva 43 autónak,szóval sokkal realisztikusabb.....az osszes safer pálya nagyon szépen meg van csinálva,offline verziómba szinte nincs is org. pálya,csak az aminek még nincs új változata 😊

gordon 24
Jahhh.. DD. Akkor nagy ujdonságot mondtam... DDD:

Downhill!!

Busch szériát az ESPN-ABC adja elobe a Speed csak ismétli

gordon 24
Igazából nagy különbség nincs. Csak annyi hogy a hátsó egyenesben épitettek kb 2004-ben egy uj gyalogos felüljárot ezt rakták bele. Aztán a Safert a falra. És nagyobbak a tribünök. Gondolom ezt is átépitették. Szebbnek sokkal szebb én ezen tolom asszem majd itthon!

Downhill!!

Háát már kb 1 éve 😊)

gordon 24
Hát akkor ezt szippancsoltam.. Végülis nem olyan nagy gond mert a CTs-t ugyis adja az Abmoteurs csak ugye nem élõbe hanem pár napra rá.. A Nextelt is tudom nézni. Egyedül a Busch seriával van baj.

Egyébként a Saferen van az uj Dover nézted? Nagyon szépnek tünik most szedtem le mindjárt kipróbálom.. Nem rakjuk be HNR-be?

Downhill!!

Nekem mukodott,néztem a CTS-t is meg este is próbáltam Sebring 12 órás ment rajta,ha jon az adat de nincs képed akkor az nem attól van hogy kevesen nézik,ha nem jon adat és stopped van akkor nincs adás.

gordon 24
Hát nm tudom mi a franc van. Pedig pár hete néztem rajta a CTs-t. Most meg sehogysem akar menni. Szóval nem tom mit csináljak. A többi adó tok jól mükszik. A Wheels nem elég érdekes.

Downhill!!

DTap
Engem meg az bosszant,hogy idén 5 futamon 4 baleset (abból 3X vétlen voltam,Daytonában is nekemjött vki de lepattant rólam azzal 5/5 lenne az arány) gondolkozom rajtam minek csinálom még egyáltalán...Bristolon sem fértünk el 10-en.Rendere a versenyek eleje oroszrulettezéseel telik el.

Ne is mond,ritkán vagyok ideges verseny kozben de tegnap az amator hibám után hihetetlen ámokfutással mentem a tobbszor is elvesztett fejsze nyele után <#falbav> ez a Bristol itt a HNR-be sehogy se akar sikerulni pedig alig vártam de talán ez a gond,a nagy akarásnak nyogés a vége 😊))

Akkor nem tudom mi lehet a gond nekem segített,most néztem azt hiszem ez a volt az amit leszedett
http://download.microsoft.com/download/e/2/f/e2fcec4b-6c8b-48b7-adab-ab9c403a978f/wvc1dmo.cab

Esetleg próbálj újrainstalálni Activex-t meg Falash player-t

sajoati
érdekesség: senki nem úszta meg sérülés nélkül. (jó, mondjuk HaZso 74-es body damage-e nem egy nagy vasziszdasz.)

Endure, in enduring grows strong...

sajoati

gordon 24
Hát nem tudom.. Minden más megy csak a Wheels nem. Nem igazán értem. Elmentem arra az oldalra leszedtem azt az Activex vezérlõt, de semmi. Ugyan ugy tölt de nincs kép és hang sem. De csak ennél a többi mûsor jön.

Downhill!!

Most próbáltam megy az adás.....nekem is azt csinálta hogy toltotte az adást rendesen de kép nem volt azért próbáltam a weboldalon,ott is elkezdte tolteni aztán egy ido után megjelent egy ablak hogy engedek-e instalálni valamit (Microsoft) aminek sajna a nevét nem jegyeztem meg,engedélyeztem és 1-2 mp után egybol lett kép....IE7-est használom.

DTap
Mi lett az eredmény,hányan élték túl?

<#wow3>
gordon 24
Próbálgattam megcsinálni, de nem tudom mi van. Engedélyeztem meg minden. De nincs kép. Olyan mintha nem lenne adás. Más bejön de a wheels nem.. Nem vágom.. Most nálad van müsör rajta?

Downhill!!

sajoati
nekem is a tvu connecting.. aztan stopped... nezem a viidoo-t hatha ott...

Nekem is így volt de probáltam az oldalukon az IE(7)-n keresztul és kidobott valamit hogy install (Microsoft termék) megengedtem 5 mp-n belul már volt kép,most is megy a TVU-val is 53060 a száma
http://www.viidoo.com/en/index.php