NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhha. Nem zavar, hogy minden csaj szõke? 😊))
Petya
Petya
ajanlat=javaslat😊
nagyon heleys hogy betezszed tobbszor is ...csak jo lenne ha lenne valaki aki, tudna valami hasznalhato infoval elni ezugyben...esetleg egy ajanlat: kulfoldi bajnoksagok szerveziovel felvenni valami emailos kapcsolatot es megkerdezni oket hogy hogy is van ez pontosan...gondolom segitenenek 😊
Bocsi, hogy tobbszor betettem, de probalok intezkedni, szervezni, de visszakerdeznek, es csak nezek butan

FONTOS!!!!
Kellene egy olyan ember, aki mar uzemeletetett OnLine jatekot szerveren!!!! Inditasok, admin, bellitasos stb. Nekem gozom sincs hozza, hogy muxik a dolog!
Elso lepesben Nascar 2003, GPL, es LFS. Ezekhez kellene egy ember, vagy egy-egy ember, aki ezeket tudna megbizhatoan szervezni! THX!
Kellene egy olyan ember, aki mar uzemeletetett OnLine jatekot szerveren!!!! Inditasok, admin, bellitasos stb. Nekem gozom sincs hozza, hogy muxik a dolog!
Elso lepesben Nascar 2003, GPL, es LFS. Ezekhez kellene egy ember, vagy egy-egy ember, aki ezeket tudna megbizhatoan szervezni! THX!
Apum rengeteget jár Finnországba. Melyik részén?
Javitva!
Aki az elozo 1-2 percben jelentkezett, az neze meg hogy meg van-e, mert modositottam a listat is😊)
Aki az elozo 1-2 percben jelentkezett, az neze meg hogy meg van-e, mert modositottam a listat is😊)
melyik vagy csak nem a kozepso ?😊 vagy aki hattal all ?😊
Huh baz ez a legszörnyûbb kép amit rólem csináltak valaha 😊)) Azért meglátszik ez a 3 év... 😊))
jah es Tomekkel nem erdemes szamolni , mert nem igazan adott magarol jelet amiota jelentkezett a Phoenixre...tud rola valaki vmit?
latom valaki megint ugyeskedett a jelentkezesnel😊) lol "2. Lowe\'s-Night 05.16. Péntek" 😊
Na még1x 😄DD

😊) jah darlington volt az elso futamom 😊) ki is estem ..motorhiba😊
Ja, Finnorszagban. A magas ping szerencsere nem eszreveheto, a lenyeg hogy a quality jo legyen.
Lowe's kiraly palya, nezd meg Darlingtont, az nehez.
Petya: jobbrol a masodik feje felett? 😊 lassan lekorozod oket...
Lowe's kiraly palya, nezd meg Darlingtont, az nehez.
Petya: jobbrol a masodik feje felett? 😊 lassan lekorozod oket...
Nem volt nehéz kitalálni 😄DDDDDDD
![]()
Lehet tippelni melyik vagyok! 😊))
! Kozerdeku kozlemeny😊 ! Lehet jelentkezni a kovetkezo futamra !
nezegettem ezt a Lowe`s nightot is ...hat hmmm... ha belejon az ember akkor nem gaz...csak egyet hibazik es kesz is a baj...szal majd nagyon odakell figyelni...sok sargat joslok arra a palyara...
jo oks😊) tehat akkor irtatok😊 mar attol feltem nem lesz😊)
mármint a giga szerver 😊)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
sziasztok! csak annyit szeretnék kérdezni, hogyan áll a "giga host" ? 😊 és hogy mennyit kellesz pézelni?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ehh finnorszagban vagy vagy mi ?? emailcima alapjan..
Azt néztem, hogy iszonyú magas a pinged, az más kérdés, hogy ez a vezetésben nem nagyon zavart 😊)
Azt mondta Toya, hogy olyan a servered, mint Alexé 😊
512/256 dsl nalam, de ha en hostolok a tavolsag miatt lehetnek gondok. Plusz meg nem is hostoltam soha, szoval lehet hogy nem is megy, de ki lehet probalni. Gondolom sierran keresztul nem nyero...
na mivan nem irt senki nyilatkozatot a tegnapi EF-esek kozul???
20Kbyte/s es upload minde emberre 2Kbyte/s -sel szamolj a szerveren kivul
Van meg valakinek 11 fot elbiro savszelssege?? mert mondom nekem csak meghatarozott ideig lesz😞(
Viszont annak kifejezetten örülök, hogy már fél 12-kor vége volt (ehhez kellet, hogy Alex jóvoltából pontosan kezdõdött) a versenynek, és ez azt jelenti, hogy majdnem biztos, hogy indulni fogok.
Egyébként egyetértek Mode elosztsásával és az 5-5 továbbjutó rendszerrel, amíg nem lesz gyors server. 😊
Petya
Egyébként egyetértek Mode elosztsásával és az 5-5 továbbjutó rendszerrel, amíg nem lesz gyors server. 😊
Petya
igen ezt en is megfiygeltem a replayben hogy basic teljesen rossz iranyba probalt elkerulo manovert vehez vinni😊 ha egy kanyarban megcsuszik valaki akkor altalban a kanyar kulso ive fele csuszik tehazt belulrol kene elmenni mellette...az mas kerdes hogy egy gyorsabb kanyarban pl a falrol visszapattanva utana befele is csuszni fog az illeto...de altalaban egesz jol ki lehet elore szamolni...csak rutin kell😊 szal a lenyeg basic,ha maskor kicsuszik elotted valaki akkor ne onnan probald kikerulni amerre csuszik..:] jo tudom a verseny heveben az ember csak elrantja a kormanyt az egyik iranyba..de gyakorolni kell ezt is...pl AIk ellen.😊 vagy odakepzelt autok ellen..😊
OKesz persze, de egyébként azt hogy gondoltad, hogy belsõ ívre fogok kicsúszni? Ha mész tovább egynesen és nem rántod ki simáén elmész mellettem, mint az elõtted haaldó (azt hiszem Code volt az).
Petya
Petya
Igazán jó ötlet, de ez a hibapontos valahogy nem tetszik 😊
FONTOS!!!!
LOL
Akkor a jovo hetire iratkozhatsz majd az oldalon.
az az igazság, hogy errefelé eddig nem történt semmi olyan, amit így kellett volna szankcionálni, persze most az újak érkezésével aktuálissá válhat
azt mondom, maradjon ez ötlet szinten addig, amíg egyértelmûen nem lesz rá szükség
azt mondom, maradjon ez ötlet szinten addig, amíg egyértelmûen nem lesz rá szükség
Riszpekk
Csak leirom hogy megy ez az MMRL ligaban.
Minden versenyre ki van jelolve ket biro. Ok egymastol fuggetlenul kielemzik a versenyt, osszeirjak hogy kinek milyen buntetest adnanak. A buntetopont-rendszer kiterjed mindenre. Ahol kulonbozik a velemenyuk azt megbeszelik. Azokat a baleseteket amikben ok is resztvettek nem pontozhatjak. Plusz van meg ket allando biro, a liga nagy oregjei kozul, ok dontenek ha kerdes van, de egyebkent nem szolnak bele. Szinten ok dontenek ha valaki reklamal a buntetes ellen, bar ilyen nagyon ritkan szokott lenni. Igy szoba sem kerulhet a biron valo bosszuallas.
A buntetopontokert regebben a kovetkezo versenyrol valo eltiltas jart, de tavaly bevezettek egy uj rendszert, ahol a versenyenkenti atlagot nezik. Ha hosszu tavon nem tudod 3 buntetopontos atlag ala tornaszni magad, akkor kitiltanak a ligabol. Egy baleset okozasaert 7 pont jar, vagyis ha minden masodik versenyen csinalsz egy ilyen hibat akkor is ki leszel tiltva. Ez eleg durvanak hangzik, foleg hogy altalaban 20 korul van a letszam, de jol mukodik.
Nyilvan ez tul radikalis nekunk, valoszinuleg az is eleg ha megbizunk egymasban es a magunk reszerol betartjuk a szabalyokat.
Minden versenyre ki van jelolve ket biro. Ok egymastol fuggetlenul kielemzik a versenyt, osszeirjak hogy kinek milyen buntetest adnanak. A buntetopont-rendszer kiterjed mindenre. Ahol kulonbozik a velemenyuk azt megbeszelik. Azokat a baleseteket amikben ok is resztvettek nem pontozhatjak. Plusz van meg ket allando biro, a liga nagy oregjei kozul, ok dontenek ha kerdes van, de egyebkent nem szolnak bele. Szinten ok dontenek ha valaki reklamal a buntetes ellen, bar ilyen nagyon ritkan szokott lenni. Igy szoba sem kerulhet a biron valo bosszuallas.
A buntetopontokert regebben a kovetkezo versenyrol valo eltiltas jart, de tavaly bevezettek egy uj rendszert, ahol a versenyenkenti atlagot nezik. Ha hosszu tavon nem tudod 3 buntetopontos atlag ala tornaszni magad, akkor kitiltanak a ligabol. Egy baleset okozasaert 7 pont jar, vagyis ha minden masodik versenyen csinalsz egy ilyen hibat akkor is ki leszel tiltva. Ez eleg durvanak hangzik, foleg hogy altalaban 20 korul van a letszam, de jol mukodik.
Nyilvan ez tul radikalis nekunk, valoszinuleg az is eleg ha megbizunk egymasban es a magunk reszerol betartjuk a szabalyokat.
Esetleg a versenyzõk részt ki lehetne egészíteni egy bemutatkozás félével ki mivel játszott eddig stb. 😊 Mellette lenne a kocsi képe.
A büntetés bevezetését én még mindig támogatom már most.-én is vállalom az egyik bíró szerepét ha lesz majd vagy úgy döntünk hogy kell ilyen.
A büntetés bevezetését én még mindig támogatom már most.-én is vállalom az egyik bíró szerepét ha lesz majd vagy úgy döntünk hogy kell ilyen.
Hali en is szivesen csatlakoznek hozzatok, mivel a hangproblemaimat sikerult megoldani. Auto festes ma mar kesz lesz.
Eddig F12002-t jatszottam bajnoksagban ( www.racesimworld.com ) ugy 1-1.5 eve.
Egyebkent nalunk (RSW) is van 3 bira, akik a bonyolult ugyeket intezik, de szerintem mi varhatunk ezzel, amig nem lesz bajnoksag.
MAS: hogyan tudok 1024x1024-es autofestest kesziteni? Van egy alap, amit szeretnek hasznalni, de ha exportalom akkor 512x512-es lesz. Valami otlet?
Eddig F12002-t jatszottam bajnoksagban ( www.racesimworld.com ) ugy 1-1.5 eve.
Egyebkent nalunk (RSW) is van 3 bira, akik a bonyolult ugyeket intezik, de szerintem mi varhatunk ezzel, amig nem lesz bajnoksag.
MAS: hogyan tudok 1024x1024-es autofestest kesziteni? Van egy alap, amit szeretnek hasznalni, de ha exportalom akkor 512x512-es lesz. Valami otlet?