NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig Atesz jó lesz ha kikisérleteztek valamit Mode-val, mert így megint körhátrány lesz a vége a sok fagyás és restart miatt...
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Szegény, biztos meg fogsz fázni 😊
Tegyetek egy jégkockát a procira, hogy ne fagyjatok ki mint a múltkor.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem akarok elkeseriteni senkit de en a pincebol nyomatom a gepet es itt olyan huvos van,hogy este meg fel is kell oltozni 😄DD
1 db venti van itthon, ami egy kb 40 eves szallagos szamitogepbol van kiszerelve😊
Estere beizzitom asszem.
Estere beizzitom asszem.
én asszem beállítom a szobaventit a gépre 😄
elõtte 2 speed tabletta, utána thai masszázs 😄DDDDDDDDDDDDDD
elõtte 2 speed tabletta, utána thai masszázs 😄DDDDDDDDDDDDDD
Riszpekk
Na es ki how to prepare the race?
En szamitogephaz levesz, ablak maxra nyit, pracitce alatt egy gyors zuhany😊
En szamitogephaz levesz, ablak maxra nyit, pracitce alatt egy gyors zuhany😊
Sikerûlt 

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
a ket szerver-kieses (mint megtudtam) a matav szereloinek koszonheto. elnezest azoktol, akik belecsoppentek. viszont mivel jo ideje egyedul vagyok a szerveren, erdeklodes hianyaban becsukom a kaput. joccaka, szepalom mindenkinek!
Egy jó tanács. Mielõtt rányomsz a mehet-re olvasd át amit írtál.
Most látom milyen szépen, helyesen, cseppett sem kapkodva írok 😊))
😊)) EGíyébként fast setuppal is ez van, de akkor lejjebb veszem a grill tapet azt csá
Egyébként csináltam averseny elejérõl egy tök igényes öf-t, remélem LAex kiteszi! 😊)
És van két új kiírás: Richmond, aztán Dayton 500 miles! 😊
Egyébként csináltam averseny elejérõl egy tök igényes öf-t, remélem LAex kiteszi! 😊)
És van két új kiírás: Richmond, aztán Dayton 500 miles! 😊
Holnapra kene szolni azoknak is akik 1-2 ember varatlan fel nem bukkanasakor be tudnanak szallni.
Nehogy megint 9en menjunk.
Nehogy megint 9en menjunk.
úgy értem végig úgy marad...
jössz ki a boxból, 1-2-3 aztán egyszer csak megsül a motor 😄DD
biztos azért ment olyan jól a BS setuppal, mert nem húzattad ki 😄
jössz ki a boxból, 1-2-3 aztán egyszer csak megsül a motor 😄DD
biztos azért ment olyan jól a BS setuppal, mert nem húzattad ki 😄
Riszpekk
Atyka: Mvan a serverrel?
😄DDDDD Ráadásul TE TANÍTOTTÁL ARRA MESTEREM, HOGY NEM SZABAD VÁLTOGATNI!!! 😊))
Ezt komolyan mondtad (mármint a másodikat)? a grill tapet leveszem, ok
😊)
BAkker nagy bajban vagyok, mert nagyon megéreztem a bs setupot, de 30 kör után egyszerûen felforr a motor... a japser meg nem olyan jóó
Tippek?
Petya
Utóirat: Gyertek minél többen Atyka serverére 😊
BAkker nagy bajban vagyok, mert nagyon megéreztem a bs setupot, de 30 kör után egyszerûen felforr a motor... a japser meg nem olyan jóó
Tippek?
Petya
Utóirat: Gyertek minél többen Atyka serverére 😊
Majd nekünk is lesz jobb, amikor ott éjszaka majd nem megy le a nap :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Inkább gyertek gammázni! 😊
jah,a ket lanyomat meg ugy mutatom be mindenkinek,hogy a hugocskaim csak az anyukam nem er ra es nekem kell vigyazni rajuk 😊
Ha pattanásos, pirospozsgás a képed és mindenkinek csókolmmal köszönsz rólad is elhiszik, hogy 14 vagy😄
most multom 15... 😊)
😊)
Most metnem BS setuppal Loweson és naon ász, emr tök jól tartottama 98%os bersenyzõkkel a lépést, ameddig meg nem sült a motorom. Már a víz sárga lámpája egy ideje világított, de egyszerre tacsra ment az egész
Most metnem BS setuppal Loweson és naon ász, emr tök jól tartottama 98%os bersenyzõkkel a lépést, ameddig meg nem sült a motorom. Már a víz sárga lámpája egy ideje világított, de egyszerre tacsra ment az egész
Az egészséges, hogy a proci 40 a lap 37 fokos?
Netezek és letöltök.
Netezek és letöltök.