NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Márpedig ez egy kilépési ok, legalábbis nálam ez volt az ok. <#kacsint> Nem a sárgával volt a gondom, hanem azzal hogy szinte csak sárga alatt mentünk. Én is tudom, hogy volt a valóságban is olyan verseny, amin volt vagy 15 sárga zászlós periódus. De ne felejtsd el, hogy mi féltávot mentünk, negyed akkora mezõnnyel, és ezt figyelembe véve azért eléggé gáz volt, hogy az elsõ 70 kör alatt volt vagy 5-6 sárga zászlós periódus.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

gordon 24
Szerintem is érdemes ezen elkondolkozni.

A Moderate törés azért lenne jobb mert akkor akik kiesnek amiatt hogy az autó toltálra megy. Talán végig menne, és nem 5-en maradnánk a végére.

Az 50%-on valóban érdemes elgondolkozni, mert 5 autóval meg max 10-el ennyit menni értelmetlen. Kb 30%-elég lenne. 20% cts, 30-35% Cup. Nincs értelme többnek.

Aki meg annyit vagy netán többet akar menni az offline, vagy akár online is megtehetné de akkor csak AI-val van értelme. Ebbe benne lennék de ugye a server csak 2-napon elérhetõ ezért ezt a bajnokságban nem érdemes. Max saját hosttal.

Downhill!!

gordon 24
Mondjuk ez nem egy kilépési ok.. Ez NASCAR itt sajnos az igazi versenyeken is elõfordul hogy sok a sárga. 1 versenyen nem egy pályán van 15-17 sárgás rekord. Unalmasnak unalmas a sárga alatti araszolás de ez része ennek a sportnak.

Downhill!!

Moderate-al is unalmas lenne.Ekkora letszamnal nincs ertelme 50%-ot menni
bcs78
Nekem a realistic töréssel nem volt bajom. Írtó unalmas volt, hogy állandóan csak sárga zászló alatt tötyörgünk. A 70. körben az egyik sárga alatt ki is léptem, pedig a verdám eléggé patent volt.

Én meg azt hittem el se indultál az elején

Az érdekes helyzet volt,most néztem ismétlésbe,észre se vettem hogy felborultál,az én autómnak meg szinte semmi baja nem lett,szerintem itt az online miatt valahogy a sérulést rosszul kezeli a gép,nemhiszem hogy a pályának koze lenne ahhoz hogy leált a motrod......amúgy bocs hogy nem tudtam megálni de elotte is volt egypárszor hogy így kivulre sodrodtál és most is ugy nézett ki hogy megfogtad és mész tovább én is gyorsítottam és akkor jott a megcsuszás,már hiába fékeztem és kikerulni se tudtalak.

gordon 24
Na végeztünk. Hát hogyis fogalmazzak. Nem volt egyszerü. Végére maradtunk 4-en. Ennyit nem küzdöttem Martinsvillbe még soha. Nem bánom hogy vége. Na mind1.. Remélem Texasba többen leszünk.

És érdemes lenne a moderate törést beállitani, mert ez igy nagyon szar hogy az amugy is kevés 10-emberbõl 4-en maradunk. Szóval szerintem szavazzuk meg és Texasba moderate töréssel menjünk!!!
CTS-be bevállt.

Downhill!!

DTap
6/6 (az ütközések száma nálam) talán uj rekordom lesz idén?

Jók ezek az addon pályák. Ha valaki megmondja mitõl állt be a motorom a boruláskor az +5pontot kap 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gyanítom közel 2 órás futam lesz belõle...... (Nehezebb mint Bristol)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

bcs78
hubazz, ennyi sárgát...

HaZso
Egy új versenyzõ, Viktor autója !

Alexease
Koszi a restartot, csak most sikerult visszaernem😉
HaZso
Így van, thx, csak most értem haza 😊

Alexease
Tulsagosan kapkodtam, vagyis megerdemlem😊
Nem direkt volt <#zavart1>

Alexease
Azt elsore sikerult eltalalnom😊 <#idiota>
Azért linkeltem én is mert amikor benéztem a tiéd még nem volt és mire megcsináltam a muveletet megeloztél 😊

gordon 24
Ja látom!! Oké.. Csak leszedtem nem nyitottam ki.

Downhill!!

Met
akkor meg se kérdezzem, hogy a 2006-os pálya van e betöltve?<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Termeszetesen: leszedtem, kicsomagoltam, becsomagoltam, atneveztem, felmasoltam, felleptem, letoltotem, kicsomagoltam, bemasoltam, elinditottam, beirtam volna hogy SZEVER MEGY, aztan olvastam hogy legyen inkabb V2, vagyis: felleptem, kileptem, leszedtem, kicsomagoltam... 😉 <#idiota><#zavart1>
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Martinsville, UK V2 Setup, 250 kor

gordon 24
Ez ugyan az amit én raktam be! Ez az egy van már csak fent.

Downhill!!

Zipp 1 csak benne van ketto 😊)

Alexease
THX!
UK Martinsville

2 verzió van,viszakerestem a forumba mert télen volt teszt és ott V2--es volt a jobb,akkor most is lhetne az.

gordon 24
Egy van csak, legalábbis én egyet találtam a setup gurun.

Downhill!!

Met
mindkettõ benne van?

gordon 24

Downhill!!

Alexease
Egy Setup-ot legyszi valaki😊 Martinsville. THX!
JuanG
erre asszem megint nem jövök, nem bírom magam rávenni ilyen kispicsa pályákon 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Holnap Martinsville2006-os pályán megyünk...!!! :-)

sajoati
ezek a treningek azert is kellenek, bar ez itt off, mert az MZ-met lecsereltem egy hyo gt650s-re, es hasonlo lelki allapotban mar majdnem sikerult 1 kanyart beneznem az m7-en, pedig alapban en vagyok a legovatosabb zummogo az autopalyan.

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
sajnalom, tenyleg. nagyon megviselt a dolog, mert tobbedszerre benazom mar el igy, es tudtam, hogy fektavot kell vennem rendeset, ugyanakkor azt is, hogy jo esellyel meg fogsz tudni elozni, ezert probaltam picit kesobb, es ez lett a vege.

sajnos sokszor van, hogy tul engedekeny vagyok, illetve sokszor a masik veglet, hogy nagyon nem, viszont utobbi idoben keveset gyakoroltam, es ilyenkor vannak a bajok.

nincs mese, tovabbi introspektiv lelki treningeket tartok, hogy legkozelebb kepes legyek felfogni, hogy egy 3. hely mennyire kiraly ahhoz kepest, a "2. leszek vagy kilokok valakit" perspektivahoz kepest, plusz szabadidomben offline is fogok gyakorolni.

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Igen, ugy volt hogy ujrainditani is tudok, de kozben beestek munkaval, itt ultek a nyakamon😉
Ez szép....akkor az vigaszt nyújt hogy nem olvad a sarki jég <#nevetes1>

Itt Californiában már én is ólommentes benzinnel száguldoztam, mint múltkor CUP-os barátaim. Valszeg autóm gyengélkedése és az elért helyezés is ennek hátrányaként tudható be. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
Én itthon voltam, láttam is, hogy indítottál, azthittem a restartot is intézed 😊

Ezt elk*rtam. Már a 3. hely is elég volt neki a tabella 1. helyéhez. <#vigyor3>

Thx! Csak az gond hog a Smirnoff a telhetetlen és eredményeket kovetel,az Exxon-al nincs gond <#nevetes1>

Ahogy nézem Hazso utolsó körben szerzett 2. helye egyben a bajnokságban való vezetés átvételét is jelentette! Komoly. <#vigyor3>

gordon 24
Na most erre mit mondjak? Inkább semmit!!<#zavart1>

Downhill!!

gordon 24
Nem gond.. Csak majd ki kell találni valami módszert. Igaz ha 6-7-en leszünk akkor a server sem kell.

Vannak akik keresenek servert mert nem tudnak játszani annyian vannak. Nekünk meg lassan nem kell.

Downhill!!

Yeltzin
baszkii elfelejtettem a mai futamot 😞

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

HaZso
A californiain is jól mutat <#eljen>

Köszi, hogy visszaengedtél Ati, sajnos a kocsi totál lett akkor.
Igazából nem tudom mit akartál, mert belsõn kezdted a kanyart aztán belém érkeztél meg.
Kicsit óvatosabb is lehettél volna, fõleg hogy a spotter folyamatosan pampogott. Kicsit bosszant a dolog, mert jól elvoltunk.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Sorry, en is dolgoztam, fel 10 utan szabadultam, nem tudtam ujrainditani😞 Met-nek megadtam a kodokat, de O sem er ra mindig. Csak biztam benne hogy otthon lesz😉
De megadom Toyanak is - bar O is folyamatosan dolgozik - de O majd tovabb tuda adni valaki(k)nek, hogy tobb lehetoseg legyen.
Haldoklik a netem, nem tudok bemenni a szerverre. <#boxer>

gordon 24
Nem gond.. Az sem gond ha nem tudjátok indítani. De akkor legyen a tagoknak elérhetõ hogy ujra tudják indítani. Ezt titkosan lehet kezelni. Ha csak mi tudunk róla bárki tudja indítani állitani stb.. Szerintem ezt kell végig gondolni.

Downhill!!