NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor szaadtunk, persze
es ki votl maodik akkor most ? sanzik ha jol veszem ki

Na mind1, pedig csodálkoztam, hogy miylen higgadtan mentem 😊) Markit az ffbe!
Én egy harmadikkal is meglégedtem volna ..
Kicsit korán temetted Sanzikot, nem szokott rontani és általában stabilabban autózik mint az átlag.
Szóval akkor lett volna biztos a második helyed ha leintettek volna :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

De így a verseny után lehet nem ment volna minden normálisan 😊))
Dehoyg vettem mérget, de ha minden normálisan megy, akkor meg lett volna
rendben
sanzik
ember, a verseny felenel voltunk....
es te mar merget vettel ra,hogy az neked biztos 2. hely????
Meg az elõzõ verseny után is...
nem tudom...de mondom hogy en NEM ERROL AZ 1 ESETROL BESZELEK!!!!!!!!!!!!!

Te gyõztél, gratulálok!

Petya
egyetértek, egyszer bejött elém, de az is csak igyekezetbõl volt...
Na most akkor mi van ?

nem szállok el,de ha biztosnak tûnõ második helyrõl kilök egy körözöt, aki ha kicsit jobban odafigyel elkerülheti a balesetet akkor már ocs, de Te sem örültél volna neki. Vagy igen?

Petya
Védelmében annyit, hogy legalább nem adta fel, megpróbált mindenkit elengedni, kisebb-nagyobb sikerrel és nem anyázott annyit.

Van korrekt szabályrendszer, de azt hiszem sokan mérgesek lesznek az állandó eltiltás miatt és a sok büntetés miatt.

Nem baj.
Valaki vagy elfogadja vagy nem indul.

Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat egy ilyen futam után már jóval kevesebben futnánk a bajnokság további versenyein.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

de állatlaában körön belül, nem körörzésnél, nem látod be, hogy hibáztál???
figyelitek 3 db #6611 es lett😊

Jaja, de már amúgy is vége volt a versenyemnek és az nem a feket mitt volt, a baleset meg nem volt szándékos, hanem azért volt mert 44et csak úgy tudtam kikerülni
nem mondom, hogy nem volt bennem egy cseppnyi bosszúvágy sem, de nem direkt volt
sanzik
tenyleg, ez a 44es kicsoda es hogy kerult ide?
FREAK
igen, és ez minden versenyen elõfordul párszor, ETTÕL VANNAK A SÁRGÁK

Riszpekk

FREAK
akkor sem amiatt, hanem a fekete miatt maradtál le, amihez semmi közöm

az én verdám is szar volt, én is kaptam feketét mások miatt, de elküldtem az illetõt a búsba, és nem romboltam le 10 körrel késõbb

Riszpekk

en nem errol az esetrol beszelek hanem altalaban sokat engedsz meg magadnak pl alexet is lebasztad icqn kis pocs 15 eves letedre !! attol hogy gokart "bajnok" vagy nem kene elszallni !!

Pár dolgot a versenyrõl:

Ezt a egymásra mutogatást és anyázást el lehetne felejteni. Verseny van, baleset van, kész ennyi.

Lekörözöttek ne az utolsó pillanatban álljanak félre, mert akkor már mellette vagyok. Nem kell megijedni sem, tartani kell a vonalat, ha idõben nem lehet elengedni, majd a lekörözõ megoldja.

Várjuk a korrekt szabályrendszert, amelyet mindenkinek mélységesen tanulmányoznia kell majd

egyébként egyszer 44 is sikeresen bejött elé, de azt megúsztam...
Nem is láttad, mirõl beszélsz? Körözésnél simán kipöckölt
FREAK
és ez csak egy a trükkjei közül.....

Riszpekk

már ígyis annyi van 😊)
PuMy
En fent vagyok.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sanzik
az is bator kijelentes volt,hogy tuti masodik lettel volna,aztan meg csak a verseny felenel voltunk 😊)
Hát esküszöm hogy nem ment, nem vetted észre, hogy kanyarban jöttem csak fel rád?
FREAK
javaslom, hogy a nevezés feltételei legyenek

-alsó korhatár (mondjuk 18)
-egy 50 körös próbafutam
-ideggyógyászati vizsgálat

Riszpekk

PuMy
Petya szerzett maganak meg1 baratot :-)

freak merges , de megertem ... Petya kicsit sokat szokott megengedni maganak... 😊 ismet felvetem a kor kovetelmeny otletet!

Anyázásra nem emléxek, max ILYEN NINCS, meg EZ NEM LEHET IGAZ volt...
Giovanni
Jah 44, sárga zászló alatt seggbe trafált :-))

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy ICQ please....beszelni szeretnek veled
FREAK
"szarrá megy a gép"

Röhögnöm kell, érdekes módon 190-nél ott voltál mögöttem a szarrá ment gépeddel. Talán a fekete zászlód miatt maradtál le, amihez olyan hülye voltál, hogy többször is ki kellett menned...... Vegyél vissza kölyök, nem vagy abban a helyzetben, hogy nekem pofázz.

Riszpekk

baszki akkor replay sem lesz😞(( bruhuhu

sanzik
mondjuk ez egy ritka szar verseny volt ugyis,en kimaradtam a balhekbol de volt anyazas rendesen..
Marki vezetett, én voltam a második, Sanzikkal küzdöttem, aztán jött FREAK
Mondta Alex, hogy vihar készül náluk.
Szóval lehet, hogy technikai malõr történt.

FREAK
miért nem meséled az ezt követõ akciódat, amikor 8 kör hátrányból hátulról SZÁNDÉKOSAN törlesztettél?? én megmondtam, merrõl elõzz, lehúzódtam balra, de nem lehet örökké lent tartani az autót, vagy elõzöl, vagy tökölsz

én nem szándékosan löktelek ki, és jobb ha ehhez hozzászoksz, bár én már most megmondom, hogy nem fogok olyan futamon indulni, ahol te is ott leszel

arra a full láma 44-esre is vonatkozik, istentelen, hogy az mit mûvelt...

Riszpekk

PuMy
ha fagyizott a szerver akkor ma'r nem

rED FLAG? 😊 mintha eso esne es marad a sorrend vagy mi?

Már csak 4és felen voltunk ...
Giovanni
Én eddig próbáltam vissza menni, de nem tudok

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

hopppa az a suxxx. na ilyenkor mivan?

Giovanni
szerver off?