51527
-
#48042 Ha valaki lemaradt volna róla letöltheti (érdemes)- Seat Orfü Sport 1 -
B Lori #48041 Igen mert akkor kozvetlen az opponent managerbe is van export-import lehetoség.
A player ini-be meg így kell kinézni a kozvetkezo soroknak
[Opponent Manager]
import_textures_with_compression=0
[Paintkit]
save_textures_with_compression=0
így nem tomoríti ossze és szép marad a festés -
#48040 köszi a segítséget! feltettem a 1201 patchet és a probléma megoldódott. :) valahol "lentebb" olvastam, hogy az segít. -
januszx #48039 asszem az tortent, hogy elrepedt a felni - mint ahogy a kepen is lathato - es szepen elreszelte a lengokart, de majd valaki aki jobban tudja leirja (pl norbi :))
-
#48038 azt aruld el, hogy mi tortent lsz.
nezem az lfs forumot, ott is beirjak, hogy kaput, de hogy egy ertelmes mondatot fonjon a szavaibol, az mar luxus.
-
januszx #48037 Par kep a ringrol, koztuk Norbi szetment felnijevel:
https://gallery.uhuklub.hu/v/hungaroring_20070616
https://katapult.uhulinux.hu/~janusz/albums/hungaroring_20070616/
-
#48036 gecijo dolog ez a nascar
eddig nem is érdekelt annyira, de így, hogy kipróbáltam... -
#48035 Photo shopba fesd meg. Ha ez megvan akkor rakd be az NR-be és ugy mentds el. Van egy dolog amit át kell irni a player mapába és akkor nem mossa el a vonalakat, de sajna már elfelejtettem azt a sort. Majd rájövök és megirom, vagy majd valaki ha eszébe jut. -
#48034 Sziasztok!
bocs kicsit off téma, de kellene egy kis segítség:
hogy tudok hi-res autót kreálni? az 1024x1024 px festésem megvan.
köszi előre is! -
#48033 értem, hát most lejött a 2003 megpróbálom azt -
#48032 csak mondom, hogy a 2005 nem ennek a folytatása -
#48031 ?
attól még ugyanugy nem indul el, hogy köze van vagy nincs egymáshoz -
#48030 kettőnek sok köze egymáshoz, a 2005 eas tudtommal -
#48029 gecc mekkora lol, hogy a nascar 2005öt nem bírom segogyse működésre bírni :(
még ha cracket nem is másolok, akkoris pályatöltésnél ugyanott fagy, mint az eredetivel
szal elég érdekes
így most szedem a 2003at... -
#48028 OFF
Ballagason voltam, eleg erdekes elmeny volt;) A hugom lanya ballagot, abban az iskolaban, ahol en is ballagtam 22 eve;))) -
#48027 THX! -
#48026 SZERVER ELINDÍTVA
CUP Daytona TR Night, UK set, 80 kör, moderate törés -
#48025 Én biztosan nem leszek ma este. :( -
72TSanyi #48024 Én tégla helyett mondjuk valamelyik gombra tenném a gázt. Lenyomám, oszt' hadd szóljon alapon körözgetnék! -
B Lori #48023 Este DaytonaTR-Night !! remélem legalább 10-en találnak egy fél téglát -
#48022 -
#48021 Kösszi! De ugy néz ki Sanyival megoldodik a dolog.. De azért köszönöm.. Ha mégsem tudjuk megoldani majd jelentkezem. -
#48020 Köszi, még tegnap megtaláltam, viszont lövésem sincs hogyan lehet használni -
#48019 Tudnék szívesen! Kicsit Off, de lehet hogy érdemes várni egy kicsit, mert új része lesz? Az rFactor topicba be is dobtam a témát...
Ha letisztul és érdekel még, nagyon szívesen segítek :-) A döntéstől számított 10. percben már kopnak a gumik :-) -
#48018 Camera Control MASTER és nem manager. Bocs. Ha így rákeresel gugliban, megtalálod. -
#48017 Sziasztok!!
Off a téma de:
Olvasgattam az rfactor forumon hogy csak dombor ynomot kártáyval lehet ezt a játékot megvenni. Az lenne a kérdésem hogy itt több emberkének megvan ez a játék.
Tudnátok-e ebben a vásárlásban segiteni?
Azért kérdezem itt, mert talán ti megbiztok annyira bennem hogy egy ilyen dolgot megtesztek nekem.. Persze tudnom kéne még a részleteket meg hogy mennyi stb.. De ezt majd késöbb..
Elöre is kösszi
Üdv. -
#48016 cserebere -
#48015 És ezt hol találom? :) -
B Lori #48014 Eredeti Lowes !! ezt meg ha tudod dobd ki mert csak zavart kelt :) -
#48013 SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Lowe's Nigth 2005, 80 kor, Fast setup, Moderate, Yellow ON -
#48012 Az a camera hack sokmindenre nem jó. Replayhez meg úgy égyébként is a GPL Forever Camera Control Manager a használható program. -
#48011 Mentett replaynél is működik? Mert én így csináltam ahogy írod, de semmi... -
#48010 Elvileg:
- elinditod
- a jatekban, mar az autoba Numerikus * bekapcs, a / kikapcs.
- numerikusokkal a kamera mozgas, a [ , ] es P FOV allitas. -
#48009 Használja valaki a camera hack-et? A jóistennek sem jövök rá a használatára. Esetleg egy priviben, aki ért hozzá, adhatna egy kis okítást Köszi -
#48008 Ma este tuti nem leszek otthon, remelem tud inditani ma is Met vagy Toya. -
B Lori #48007 Ha már CTS,ilyen is készul :))) -
B Lori #48006 Ma Lowes,remélem leszunk legalább 4-en :D -
72TSanyi #48005 -
#48004 Ismét készítettem egy kis kedvcsinálót a következő enduranceről :)
Előzetes -
72TSanyi #48003 Hasonló élmányeim nekem is voltak. Egyszer az Indianapolis kanyarban próbáltam menekülni a mögöttem érkezők elől, és az eredménye az lett, hogy kanyarból kijövet keresztbe csúsztam. A két autó, ami beért, ugyan elkerült, de mindketten elszálltak ők is a kanyarban. A Du Pont kanyarban már komolyabb is lehett volna a helyzet, mert ott a külső rázókőn csúsztam el, és az addigi 2. helyezett (#17) nem vett időben észre, ütköztünk. De nem lett semmi gáz, mikor Sajóati váltott, helyrekalapálták a dolgokat.