NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Pénteken jövök!
Downhill!!
Akkor Razor-tol kernek egy HNR Jelentkezest, mert nem kaptam meg (vagy elneztem, bar nem hiszem, mert a HNR-es level eleg feltuno😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ui.: Utananeztem, Viktor(LFS) neven van egy elfogadott jelentkezo, neki valaszltam. O az?
Csak olyanokra gondolok hogy a NASCAR szabályrendszerrel tisztában van-e. Pl hogy sárgánál elõre mehet ilyesmi. Tudom hogy nehéz, én is küzdöttem amikor ide kerültem.
Downhill!!
Engem is kiütöttek sárga alatt hátulról pénteken nem szedtem le a fejét mert elsö versenye volt.Nekem is rengeteget segitettek az LFS-ben mert néhány dolog egész máshogy van ott gondolom visszafelé sem egyszerü a váltás.
Holnap teszt vesreny? Én kedden nem leszek sajnos!
Downhill!!
Mégegy kérdés Mindenkihez 86-os rajtszám szabad ugye? Nekem ugyrémlik igen.
Sziasztok!
Razor vagyok szeretnék veletek menni minnél hamarabb a bajnokságban már jelentkeztem is a HNR oldalon (múlt csütörtökön) kérem az illetékest jelezzen vissza (az LFS-ben van érvényes szervertagságom).
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
crack.exe -re lenne szükségem hogy egyáltalán tudjak játszani, úgy látom ez már páratoknak már sikerült
szóval sehol nem találok biztonságos file-t (a gugli sokat talál ugyan) de mindenféle humbug oldalra nem tartom egészségesnek bemennem
elõre is kösz ha valaki segít
üdv.
Downhill!!
Downhill!!
Persze lehet mondani hogy nem kell komolyan venni,más is érdekel,van fontosabb dolog is stb. de akkor azt jó lenne elore kozolni és akkor ahhoz igazodnak az emberek,22-en szavaztak és csak a fele versenyez,hol a tobbi,minek szavazott és szólt bele olyanba amit nem csinál,lehet hogy pont azok versenyezenek akik nem is a végeredményre szavaztak,változtatni is lehetne vagy legalább AI-t de akkor megint az van hogy nem kell semmi új jólvan ez így,aztán jon a péntek megint kevés az ember aki ott van panaszkodik hogy ez nem jó az nem jó és aztán disconnect......
Akkor fogom az AI-t és megyek offline amikor kedvem tartaj és nem kell igazodni senkihez,vagy azon kevesek akiket érdekel akár saját szerveren is tudnánk menni akkor amikor megeggyeznek és ráérnek,nem lenne kotott idopont meg fáradt ember stb.
És még annyit, hogy nem az elsõ körben kell megnyerni valamit. A restartok és a startok után olyan marha agresszív mindenki hogy hihetetlen utánna meg lassul, ha eljut odáig. A restart-nál tört össze tegnap engem GIO.(nem baj ne érds félre), de ott is az volt hogy két hibás autó volt elöttünk TD, és Viktor én lassaban mentem , hogy lássam mit csinálnak a törött autókkal és Gio nekem jött.Ez is hasonló dolog. Ha nem akarna az elsõ kanyarban elõzni ez sem történt volna.
És még1. Ha uj versenyzõ jön mint pl tegnap viktor akkor nem rögtön egy 250 körös CUP futamon kellene kipróbálni, hogy ismeri a szabályokat stb.. Tegnap TD 30 kör hátrányban volt, Viktor 1 kör hátrányba, de mivel nem ismeri a szabályokat nem ment ujra indításnál elõre. Ezért TD majdnem 2x kapott fekete zászlót, és ezért is volt a késõbbi baleset amiért mind2-en kiléptek. Szóval szerintem amikor valami uj versenyzõt szerezünk, akkor egy próba futamon kellene kipróbálni, ami egyébként a szabály rendszer egyik pontja.. Vagy nem jól tudom?
Downhill!!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Látom kevesen vagytok.
Ha be tudom szerezni a játékot, akkor én is indulnék. MOndjuk nem sokat ér +1 hátul kullogó valaki<#vigyor2>#vigyor2>
FFB hatás mennyire vana játékban? Mert még csak most érkezik a pót adapter a kormányomhoz.