NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mert a szervernek fix ip-je lesz. Max a kodot kell majd szetkuldeni, de az e-mailbe is megoldhato.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
en Jacektol kaptam multkor egy Tagai Racing-es basball sapkat, majd abban fotoztatom le magam es mar meg is van a versenyszerko 😊
Persze tudnek csinalni meg, Flash-ben osszerakot, 3D-ben korbe forgathato autokat is. De ezt majd akkor, ha nem hetente frissulnek az autok es/vagy fomunkaidoben csinalom az oldalt😊)))))))
Az AI semmennyire nem huzodott volna le! Ha valaki kivulrol eloz, a belso iven halado nehogy mar lehuzodjon a felvezeto savba😊))
😄DD

Pontosan így történt, thx
mindenképpen ki kell tiltani a gyereket, ha nem is örökre, de pár hónapig gyakorolhatna offline, és edzhetné az idegeit (az AI még ennyire sem húzódott volna le, mint én)....
mindenképpen ki kell tiltani a gyereket, ha nem is örökre, de pár hónapig gyakorolhatna offline, és edzhetné az idegeit (az AI még ennyire sem húzódott volna le, mint én)....
Riszpekk
hehe rajottem arar ott a photoshop!!😊)
kene hozza valami veresenyszerko..😊 nehogy mar egyszall poloban legyen fotozva😊
es olyat is kene,hogy mindneki kuld egy fenykepet magarol es ki lenne rakva az is az auto melle,mint real nascarban 😊
nah az szep lenne 😊)))
csak szerintem azt kene majd megcsinalni hogy mindenkinek egy nezetbol fotozni az autojat hogy egyseges legyen ezis mint real nascarban 😊 azt meg majd eldontjuk hogy merrol (jobbelol,balelol,jobbhatul,balhatul) 😊
Igy egy kicsit "hosszu" lesz az oldal, de attekintheto. Es persze majd ABC sorrendben. Ha valami otletvan meg irjatok.
Akkor a csapatot kiveszem. A bajnoksagot csak bonyolitana, de legfokepp a hirtelen felmerult "osszedolgozasi" kerdesek miatt, valszeg a szabalyokat, baleset helyzeteket is at kellene dolgozni...
Akkor a csapatot kiveszem. A bajnoksagot csak bonyolitana, de legfokepp a hirtelen felmerult "osszedolgozasi" kerdesek miatt, valszeg a szabalyokat, baleset helyzeteket is at kellene dolgozni...
de amugy van csapatom a Sandworm Riders of Arrakis (SRoA).
az en csapatom sajnos nem tud egynel tobb autot fenntartani szal penzszuke miatt egyelore legalabbis etyke maradok 😊) a csapat elsoszamu pilotaja 😊
Na kb. ilyen lenne az uj versenyzok resz: Versenyzok Temp
A csapat dolognak csak akkor van ertelme ha mindenki csapatba van szvsz. Mivel ez ugyse lehetseges
igy felesleges.
igy felesleges.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
hat en nem szivesen tarsulok barkivel is 😊) maradok maganyos homokfereg szerintem 😊
Pedig nem járnál rosszul vele szerintem.
Én is max annyira tudnék összejátszani Norbival, hogy vele nem baszok ki, vagy kicsit megnehezítem a dolgát annak aki veszélyezteti, de persze csak szabályos módon. Esetleg draft, de azt lehet mással is.
Én is max annyira tudnék összejátszani Norbival, hogy vele nem baszok ki, vagy kicsit megnehezítem a dolgát annak aki veszélyezteti, de persze csak szabályos módon. Esetleg draft, de azt lehet mással is.
Nem tudom ezek a összedolgozások el is durvulhatnak..
Én még nem tudom lehet hogy egyedül leszek egy csapatban vagy pedig betársulok Toya-ékhoz ha õk is megengedik 😊
Én még nem tudom lehet hogy egyedül leszek egy csapatban vagy pedig betársulok Toya-ékhoz ha õk is megengedik 😊
engem Petya felkert hogy legyek a teammateje..hat gondolhatjatok mit valaszoltam.. 😄D DEGEC rlz hely😊)
Igen, mindenképp engedni kéne az összedolgozást, de azért bizonyos keretek közt.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
hat a teamnek pont akkor van ertelme szerintem,ha osszejatszhatnak a csapattarsak
termeszetesen szandekos durva feltartas azert nem fer bele...
termeszetesen szandekos durva feltartas azert nem fer bele...
Amugy ha aztmondom hogy én a nascar 1 óta a 486-osommal nem nascaroztam az itt, köztetek futott elsõ online versenyeim elõtt, akkor ugye nem rúgtok ki? 

Olyanokra gondolok hogy a saját társát elengedi a mögötte jõvõt meg feltartja egy picit hogy a társa elõnyt szerezzen stb.
Amugy ellenzem 😊
Meg különben is, hogy bizonyitod be? 😊
Meg különben is, hogy bizonyitod be? 😊
Atlantában szervezkedtek ellenem Toyáék, de végül nem jött össze nekik

Persze...nem is tudom milyen osszejatszasra gondoltal.
Én még nem tudom mi lesz csapatom neve 😊 Függ a festéstõl is majd mi lesz marad-e a mostani vagy pedig új lesz amit tegnap kinéztem 😊
mozso + atyka 1 csapat mar most is: SquirrelSystems Racing
Persze nem kotelezo csapatokba szervezodni. Csak gondoltam, biztos lenne aki szeretne ilyet is. Pl. Marki, Norbi (Ferrari), Toya, Pumy (HSW) stb.
A "szetszedi"-t ugy ertettem, hogy en valami tomor, tablazatos format gondoltam, hogy gyorsan vegig lehesssen futni. De ha valaki akar valami hosszabb bemutatkozot, akkor felteszemazt is. Egy "Bemutatkozas" link ala, uj oldalra - mint a mostani Beszamolok stb.
Szerintem eleg egy link mindenkinek a sajat honlapjara, ha van olyan. Ott aztan mindenki annyi helyet szentelhet sajat maga dicsoitesere amennyit akar.
A csapatokba szervezodes jo otlet, szinesebbe teszi a versenyt. Meg akkor is ha emiatt megint mindenki uj autot fest majd maganak.
A csapatokba szervezodes jo otlet, szinesebbe teszi a versenyt. Meg akkor is ha emiatt megint mindenki uj autot fest majd maganak.
Arra en is gondoltam, csak nem tudom, hogy ki mennyi "tortenetet" akar - 2 sornal tobb szetszedi az oldalt. A masik variacio, amikor csak az elozo bajnosagait sorolom fel. Csak nem tudom, hogy menyi embernek van ilyen. De ezt be lehet tenni, max. roviden:
Bajnoksagok: NR2002 (2002), GPL (1999, 2000, 2001), MarioCart (2000):-)
Na megcsinaltam a kormanyomat, kerdes, hogy ujabb 3000 korig kibirja-e... :-)
Toya, ha pedal javitast tervezel, ragaszd oda a potmetereket a talapzatzos egy-ket helyen.
Toya, ha pedal javitast tervezel, ragaszd oda a potmetereket a talapzatzos egy-ket helyen.
At fogom szerkeszteni a Versenyzok reszt.
Ehez kellene otlet, segitseg. Pl. ezek az infok lennenek:
Ehez kellene otlet, segitseg. Pl. ezek az infok lennenek:
Nev: dsfdsfdsfds
Rajtszam: #555
Autofestes: Letoltes
Autotipus: Ford
Csapat: Tiger Racing😊)
E-mail: [email protected]