NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Nem mert a szervernek fix ip-je lesz. Max a kodot kell majd szetkuldeni, de az e-mailbe is megoldhato.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Ez ma'r beteges. :-)

Mnemomic
ICQ szám feltétlenül szükséges lesz? 😊

sanzik
en Jacektol kaptam multkor egy Tagai Racing-es basball sapkat, majd abban fotoztatom le magam es mar meg is van a versenyszerko 😊
Alexease
Persze tudnek csinalni meg, Flash-ben osszerakot, 3D-ben korbe forgathato autokat is. De ezt majd akkor, ha nem hetente frissulnek az autok es/vagy fomunkaidoben csinalom az oldalt😊)))))))
Alexease
Az AI semmennyire nem huzodott volna le! Ha valaki kivulrol eloz, a belso iven halado nehogy mar lehuzodjon a felvezeto savba😊))
sanzik
lol
ezt nem kellett volna 😄DD
😄DD

FREAK
Pontosan így történt, thx

mindenképpen ki kell tiltani a gyereket, ha nem is örökre, de pár hónapig gyakorolhatna offline, és edzhetné az idegeit (az AI még ennyire sem húzódott volna le, mint én)....

Riszpekk

hehe rajottem arar ott a photoshop!!😊)

kene hozza valami veresenyszerko..😊 nehogy mar egyszall poloban legyen fotozva😊

sanzik
es olyat is kene,hogy mindneki kuld egy fenykepet magarol es ki lenne rakva az is az auto melle,mint real nascarban 😊
nah az szep lenne 😊)))

Alexease
Alulrol😊))
csak szerintem azt kene majd megcsinalni hogy mindenkinek egy nezetbol fotozni az autojat hogy egyseges legyen ezis mint real nascarban 😊 azt meg majd eldontjuk hogy merrol (jobbelol,balelol,jobbhatul,balhatul) 😊

Alexease
Igy egy kicsit "hosszu" lesz az oldal, de attekintheto. Es persze majd ABC sorrendben. Ha valami otletvan meg irjatok.

Akkor a csapatot kiveszem. A bajnoksagot csak bonyolitana, de legfokepp a hirtelen felmerult "osszedolgozasi" kerdesek miatt, valszeg a szabalyokat, baleset helyzeteket is at kellene dolgozni...
Alexease
😊))))
PuMy
Tokeletes, igy jo lesz.

de amugy van csapatom a Sandworm Riders of Arrakis (SRoA).

az en csapatom sajnos nem tud egynel tobb autot fenntartani szal penzszuke miatt egyelore legalabbis etyke maradok 😊) a csapat elsoszamu pilotaja 😊

Alexease
Na kb. ilyen lenne az uj versenyzok resz: Versenyzok Temp
PuMy
A csapat dolognak csak akkor van ertelme ha mindenki csapatba van szvsz. Mivel ez ugyse lehetseges
igy felesleges.

Alexease
A csapatot csak szinesitesnek, azert ennyire nem komoly a helyzet😊))
hat en nem szivesen tarsulok barkivel is 😊) maradok maganyos homokfereg szerintem 😊

Pedig nem járnál rosszul vele szerintem.

Én is max annyira tudnék összejátszani Norbival, hogy vele nem baszok ki, vagy kicsit megnehezítem a dolgát annak aki veszélyezteti, de persze csak szabályos módon. Esetleg draft, de azt lehet mással is.

Mnemomic
Vagy szerzek egy társat majd kiderül 😊

Mnemomic
Nem tudom ezek a összedolgozások el is durvulhatnak..

Én még nem tudom lehet hogy egyedül leszek egy csapatban vagy pedig betársulok Toya-ékhoz ha õk is megengedik 😊

engem Petya felkert hogy legyek a teammateje..hat gondolhatjatok mit valaszoltam.. 😄D DEGEC rlz hely😊)

ibronk
Igen, mindenképp engedni kéne az összedolgozást, de azért bizonyos keretek közt.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sanzik
hat a teamnek pont akkor van ertelme szerintem,ha osszejatszhatnak a csapattarsak
termeszetesen szandekos durva feltartas azert nem fer bele...
ibronk
Amugy ha aztmondom hogy én a nascar 1 óta a 486-osommal nem nascaroztam az itt, köztetek futott elsõ online versenyeim elõtt, akkor ugye nem rúgtok ki?

ibronk
Ilyen van a valóságban is, nem?

sanzik
hoy=hogy
sanzik
de az,hoy pl. sarganal elengedem a csapattarsam ha korhatranyban van, az beleferne?
Mnemomic
Olyanokra gondolok hogy a saját társát elengedi a mögötte jõvõt meg feltartja egy picit hogy a társa elõnyt szerezzen stb.

ibronk
Amugy ellenzem 😊
Meg különben is, hogy bizonyitod be? 😊

ibronk
Atlantában szervezkedtek ellenem Toyáék, de végül nem jött össze nekik

Persze...nem is tudom milyen osszejatszasra gondoltal.
Mnemomic
Azt azonban kössük ki hogy a csapattársak a pályán nem játszhatnak össze.

Mnemomic
Én még nem tudom mi lesz csapatom neve 😊 Függ a festéstõl is majd mi lesz marad-e a mostani vagy pedig új lesz amit tegnap kinéztem 😊

mozso + atyka 1 csapat mar most is: SquirrelSystems Racing
Alexease
Persze nem kotelezo csapatokba szervezodni. Csak gondoltam, biztos lenne aki szeretne ilyet is. Pl. Marki, Norbi (Ferrari), Toya, Pumy (HSW) stb.
Alexease
A "szetszedi"-t ugy ertettem, hogy en valami tomor, tablazatos format gondoltam, hogy gyorsan vegig lehesssen futni. De ha valaki akar valami hosszabb bemutatkozot, akkor felteszemazt is. Egy "Bemutatkozas" link ala, uj oldalra - mint a mostani Beszamolok stb.
bekkeratis
Szerintem eleg egy link mindenkinek a sajat honlapjara, ha van olyan. Ott aztan mindenki annyi helyet szentelhet sajat maga dicsoitesere amennyit akar.

A csapatokba szervezodes jo otlet, szinesebbe teszi a versenyt. Meg akkor is ha emiatt megint mindenki uj autot fest majd maganak.
Mnemomic
Ezt nem értem hogy 2 sornál több szétszedi az oldalt.

Alexease
Arra en is gondoltam, csak nem tudom, hogy ki mennyi "tortenetet" akar - 2 sornal tobb szetszedi az oldalt. A masik variacio, amikor csak az elozo bajnosagait sorolom fel. Csak nem tudom, hogy menyi embernek van ilyen. De ezt be lehet tenni, max. roviden:

Bajnoksagok: NR2002 (2002), GPL (1999, 2000, 2001), MarioCart (2000):-)
Na megcsinaltam a kormanyomat, kerdes, hogy ujabb 3000 korig kibirja-e... :-)

Toya, ha pedal javitast tervezel, ragaszd oda a potmetereket a talapzatzos egy-ket helyen.
Mnemomic
Szerintem egy rövid elõtörténet is lehetne nem? Hogy jobban tudjuk ki honnan jött stb.

Jacek
Tiger Racing😄D

Alexease
At fogom szerkeszteni a Versenyzok reszt.
Ehez kellene otlet, segitseg. Pl. ezek az infok lennenek:

Nev: dsfdsfdsfds
Rajtszam: #555
Autofestes: Letoltes
Autotipus: Ford
Csapat: Tiger Racing😊)
E-mail: [email protected]