NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
várj, az már SKIN EDITING LEVEL 2 😄

Riszpekk

Alexease
Csak NE egy a jatekban meglevo autot fess at, hanem keszits egy sajat profilt!
Met
Az nem irígykedik hanem kilök😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Bocs Freak, hogy belepofáztam, de sejtettem, hogy nem nagyon érti. Mondjuk magamból indultam ki😄

CarajoEsp
Köszi. Mostmár totál világos. Csinálok is valami frankó autót. Kár hogy az Mi-nem fog tudni irígykedni😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Met
Ha esetleg nem lenne világos, a Nascarban az opponent manager-ben van a Paintshop, ott kell exportálni, ekkor csinál egy tga file-t a játék exports imports (vagy valami hasonló😊 nevû könyvtárában, a kész mûvet tga formátumba ide kell másolni, és a nascarban tudod importálni.

CarajoEsp
Köszönöm Freak.

atyka
sziasztok! egy kis gyakorlas jovo keddre: richmond. 62.68.164.167 kb ot perc es el.

FREAK
paint shopban export, aztán a kész mûvet import

Riszpekk

CarajoEsp
Ok.Köszike.Sorry ha lámázok ,de ilyet még sose csinálltam😄

FREAK
rajzprogrammal....

Riszpekk

CarajoEsp
Az lenne még a kérdésem ,hogy mivel lehet fesetni az autókat mert míg nincs kormány addig festek maganak franó autót.

CarajoEsp
Nekem a Saitek Joystickal volt ilyen mikor balra csûrésnél furcsa hangot adott ki olya 2hónap után. Azonban a nem foglalkozásnak meglett az eredménye és megjavult😄

Nem sumaher, hanem Schumacher 😄DD

EZ életem pillanata 😊)) Az pedig hogy nem vagyok sumaher fan az enyhe kifejezés ...

Petya
Ja garancia, szervíz nem sokat ér, inkább én is megcsinálom. Volt olyan gondja is, hogy 1-2 héttel miután megvettem, az egyik pozícióban ropogott a kormány, de ez mostanra teljesen megszûnt, mindenféle javítgatás nélkül.

Nekem is Logitech Formula Force Gp-n van és én meg vagyok elégedve vele. nekem is volt hasonló problémám, mint Norbinak. de én visszaküldtem a szervízbe, igaz ott basztak vele valamit is csinálni. De lehet, hogy most nekiállok és megcsinálom.

CarajoEsp
Logitechet. Most olvastam egy Cikket ott is dicsérik. A precizitással azt írják pici gond van de az én parkinzon kóros kezemnek ez mindegy.

Kicsit lötyög a kormány, idõ elõlrehaladtával mégjobban, bár ez engem annyira nem zavar. 1-2 hónapra rá hogy megvettem az újat a gáz és fék elkezdett ugrálni. Szétszedtem, majd a potikat megfelelõ módon rögzítettem benne, mert kimozogták magukat. Norbinak van most valami gondja vele, egyik irányban kicsit furcsa hangot ad, de ezt õ jobban el tudná mondani. Ennek ellenére azt mondom, hogy elég jó a kormány.

ibronk
De msot nem értem ám hogy holnap Logiteket veszel vagy a Microsoftot?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

CarajoEsp
Hehe😄
Majd ha meglessz mondhatsz tanácsot😄DDDDDDD

ibronk
Furást, faragást, ragasztgatást, ilyesmi 😄DDDD

CarajoEsp
Mit értessz mûtéti beavatkozáson?

Igen, ez nagyon jó kormány kezdõknek és elég olcsó is, csak az a baj, hogy nem biztos hogy kapsz, de nem tudom. Én 2 évig használtam egyet, csak utána jelentkeztek problémái, most egy ugyanilyen van megint nekem. Persze nem egy BRD speed 7, de legalább olcsó. Lehetnek kisebb hibái, de azok viszonylag kisebb mûtéti beavatkozással orvosolhatóak is. F1, Rally, Nascar minden remekül megy vele.

CarajoEsp
Ok.Holnap megveszem.Köszike. Majd gyakorlok és még az is lehet ,hogy 2000év múlva egy versenyben nyomulhatunk😄

logitech wingman formula force GP ?

CarajoEsp
Értem.Akkor mostmár totál nem tudom milyen lenne jó😄 Fölkötöm magam mindjárt😄 Ha valakinek van valami ötlete és van kedve akkor leírhatná mit ajánl olyan 20-ezerig ami mind F1-re mind Rally-ra jó.

Jacek
Vigyazz az MS kormanyal mert nem vannak oltyan valtozatai amit XP alatt nem lehet mukodesre birni ami nem forcos az mind ilyen.

CarajoEsp
Hát az FFb-vel az a gondom,hogy az jelentõsen drágább,és mivel nemtudom megérné így megvenni. Ha bejön veszk olyan Momo-t vagy mit mert akkor megéri de így😄

http://www.e3insider.com

ibronk

ibronk
szvsz mindenképpen FFB-set vegyél, ez pedig nem az.

CarajoEsp
Tudom,hogy kiutáltok de szerintetek egy kezdõnek megérné ez a kormány? (Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel) Abszolút kezdõ vagyok nekem ez szerintem megfelelne csak lehet valakinek van valami közelebbi tapasztalata.

"Nagyszabású, sporttörténelmi bejelentésre készül elsõ Forma-3000-es versenyzõnk, a 22 éves Baumgartner Zsolt. Az minisztériumi forrásokból származó értesülései szerint a magyar pilóta csütörtökön sajtótájékoztató keretében bejelenti, hogy a Forma-1-es Jordan-istálló tesztpilótája lesz, egyes információk alapján ugyanakkor ennél "árnyaltabb és összetettebb" dologról van szó."

pfff 😊

nah elso pozitivumod : te sem vagy M.Schumacher fan , ha jol latom 😊)

Ez még elviselhetõ, a Ferrarival nincs semmi bajom, de azzal az 'emberrel' ...
Mnemomic
Elküldtem az új autómat. Ígérem tõlem többet mostanában nem kell várnod 😊

ibronk

EZ most mindenki szükséges volt? 😊))
Mnemomic
Izzitsd be az ICQ-t!!! Van ott uzenetem neked fontos!

ibronk
Láttalak benneteket azon a versenyen is, mikor mögöttem jöttetek valamikor, nem is értettem hogy mi a rákért mentek egymás mellett körökön keresztül

Mondtam neked is, hogy nincs konkrét elõre megbeszélt taktikánk, azonban ha korrekt eszközökkel elõtudom segíteni PuMy gyõzelmét akkor ezért mindent megteszek.

Akik láttak már bennünket csatázni azok tudják, hogy nem kiméljük amúgy egymást sem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Ja, nem tudtam...

FREAK
naja, de a valóságban is ez megy.... 😄

Riszpekk

szerintem ha tenyleg gyorsabb vagy akkor korrektul lehuzodnak...

Mnemomic
Szerintem a GP sorozatba egész jók. Meg a n2003-ban is mentem egy picit elenük itt már azért nem annyira hülyék.

PuMy
Hat az nr2003-ban nagyon jo az AI, az nr2002-hoz kepest is sokat fejlodott. Persze nem tokeletes, de tokeletes program nincs.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Hát valóban elég érdekes ahogy a 100%os ai-k watkins glenben féktávon 2 centinre egymás közelében autóznak két sorban, ja és persze 42-en egymás után 😄DD

Mnemomic
Ok én ebben a versenyzõk részben akkor az ICQ számomat nem adnám meg.

Az AI-kal csak az a baj, hogy 0 szinten mozognak, tisztelet a kivételnek. Nem is tudom mikor láttam utoljára normális AI-t, talán az indycarII-ben