NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Vigyázni rá!!! Toljátok neki..

Downhill!!

sajoati
abs 11, kat 4. helyen autozunk, most pittel Gio eloszor, egyelore minden rendben , kicsit serult lett az auto hatulja 😊

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
<#eljen><#worship><#vigyor3>
Giovanni
Hogy le ne maradjatok valamirõl 😊

4-ik hely 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
<#eljen>
gordon 24
Szép rajt!! Gyerünk gyerünk!! Figyelni a váltóra!! Gogooo HNR Team.

Downhill!!

Giovanni
Közben feljöttünk az 5-ikre <#vigyor4>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Egy kis report:

Ati kezdte a rajtot...aztán volt egy kis izgalom, de szerencsére nem sérült a kocsi.
Most a 6-ik helyen megy elég stabilan, ami még lehet 3-ik is, mert elõttünk 3 kocsi is a limit alá ment.

Giovanni
18 órától 6 órás endurance futamon megyünk. Akit érdekel, NRTV-n nézheti:

map

208.110.67.248
brazil

Ma 21:00-tól CTS elobe a Fox-on 😊

Cowek
Vintrit beizzítottam, rohanok haza ahogy tudok!

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
<#eljen>

sajoati
négytõl van prektisz, onnantol leszek MSN-en 😊 6-tól 12 -ig lesz

Giovanni
Persze, menjünk 😊 Csak akkor össze kéne ülni, esetleg msn

Cowek
Vazzz, bent nyomom a melóhelyen, meddig tart? Haza akarok menni ha sikerül.

sajoati
HNR Light!! Mi legyen most akkor? Nekem jo a du., Cowek lesz?

Gio, ha csak ketten vagyunk, lenyomjuk? En benne lennek abban is...

bcs78
Uh, mennyi sárga volt megint...

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

gordon 24
Ne add fel. Csak nem lesz mindig igy!!

Downhill!!

DTap
A rajt után csak az elöttem haladó majdnem eldobta ezért "felmentem" a falra és ezután közöltem,hogy a pitbe tartok sérült vagyok ez nem volt vészes.A 2. esetnél azonben nem volt ilyen szerencsém mert #33 kikerülhetetlen akadályként került elém bármennyire akartam nem tudtam lefékezni és a mögöttem jövök is még belémjöttek hátulról (a kocsim még ép részét lerendezték) vagy 4-en pattogtunk mint a ping-ponglabda.Azthiszem szünetre megyek egy idöre.

gordon 24
Nem azért kérdeztem ám hogy"megint 076?" Mert ,hogy te okoztad vagy stb. Csak láttam hogy megint Damaged of.... Szóval már megint kaptál.
Hihetetlen.

Downhill!!

DTap
Time to say goodbye

Alexease
OK! <#zavart1>

Meg sem kerdezem, mi trotent...😊
Alexease
HNR Nextel Cup, Texas
- Eredemenyek
- Visszajatszas
- Report
Gio monnyon le! Bekavart a pitben és lányos zavaromban rosszul áltam be! <#zavart1>

A KÖVETKEZÕ VERSENYTÕL MODERATED DAMAGE-T KÉRÜNK A CUP FUTAMOKON IS!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Sajna én is csak pár kort tudtam menni a gyakorláson de a 4-es kanyarba nem volt semmi gondom vele,hirtelen ellágyult a kormány és elindult a hátulja <#csodalk>

JuanG
Alexease!

Légyszi másold át a HNR oldalról Ciccio és az én festésem megint a szerverre, mert nem látjuk egymás festését...valamint pl. TSanyi is másnak látott engem, de pl. Met meg látta a festésünk!

Mindenkit kérek hogy szedje le és másolja be Ciccio és az én festésem szintén a HNR oldalról...

mert most valami nem kóser 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
valaki elmondaná miért kaptam 1 kör hátrányt a Lori féle baleset után???

Lori: np

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
no comment

sajoati
reszemrol np, en nagyon szeretem ezt a palyat ezzel a settel, de alig 4 orat aludtam, es igy elobb-utobb gondot okoztam volna, azert is ovatoskodtam annyira kikerulni teged, meg egy masik sarganal is.

Bocs,egy rakás ember kiesett miattam <#falbav> fel is jelentem magam

robotnyk
inkább nem is mondok semmit...
Cowek
Mikor lesz? Hánykor?

Giovanni
Oké 😊 Viszont setupom nincs, csak szabadidõm 😊

sajoati
jah, menjunk 😊

HaZso
Teljesen jó :-)

Razoreswr
sziasztok!
festésem
remélem mindent jól csináltam, ha valami nemjó szóljatok, és javítom

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Texas, 167 kor, UK Setup

Alexease
Koszi!
gordon 24
Texas UK

Tessék Alex!

Downhill!!

Alexease
Letudod tolteni nekem😉 Hiaba vagyok regisztralva, nem tudok letolteni😉 THX!
UK Texas és az eredeti pályán megyunk nappal 😊

bcs78
<#eljen> szorítunk...

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

ARCA Sim Racing tracks video

Ezek még csak beta pályák de végre valamit már megmutattak 😊

Giovanni
Na...én szorítok. Mondjuk tesóméknál is késett kicsit...úgy hogy szerintem jöhetsz <#buck>

Cowek
Én jönnék szívesen, ha nem szülünk... Ma van a hivatalos nagy nap, de jele sincs hogy leregisztráljam az új versenyzõt <#zavart1>

Még csak most néztem, hogy 24 pont hátránnyal hatodikak vagyunk a bajnokságban.
Egyébként én sajna el is felejtettem ezt a hétvégi versenyt, áprilisra emlékeztem. Szombaton Pestre készülök, szóval részemrõl most nem kivitelezhetõ a verseny. Sry! (Aszem ezzel nõnek a csapatunk esélyei <#vigyor3>) Szóval hajrá skacok!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Giovanni
HNR Light Team...hétvégén akkor indulunk a 6 óráson?

Biztos jobb mint ha 150kort kene menni