NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en ebben a helyzetben nagyon szarul ereznem magam
de lehet,hogy ez generacios problema 😄DD
Csak az "elozmenyek" miatt volt/van a problema. Ha Petya kicsit "ovatosabb", "figyelmesebb" stb., akkor nem utkoznek, es talan 2-3 verseny alatt, "megszokjak egymast". De igy buktuk Freak-et...
(Bar lejhet, hogy Freak-ben olyan "mely nyomott hagyott", hogy meg 10 verseny utan is beragott volna...)
ha ez nem igy fog mukodni akkor minek vannak a szabalyok?
Petya
ti ketten nem birjatok egymast elviselni,ilyen van
a megoldas,hogy vagy alkalmazkodtok egymashoz vagy az egyikotok lelep innen
most ugy nez ki a masodik variaciot alkalmaztatok
szemely szerint sajnalom ha Freak megy el fuggetlenul attol,hogy ebben a balesetben ki volt a hibas
Ot regebb ota ismerem Petyat meg nem....
Petya
Kösztöntünk haver! 😄
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Petya
na szepen uljetek ossze es adjatok ki egy hivatalos allasfoglalast az ugyben !
nem az egyeni velemenyeket kell itt tobb oldalon keresztul fujni 😊 (eleg ha egyszer elmondja mindenki)
ugyis tesztelni kell a versenybirosagot is, nem? 😄DD
Petya
(Nem felre erteni, egyszeru matematika...)
A konkret balesetet megelozhetted volna. Tisztan latszott a belsonezetetbol, hogy Freak lassan jon be eled. Ha aakor nem nyomod, kenyelmesen be fert volna eled. Nem tudom mennyire voltal felgazon, de vegig 8000 rpm-en porgott a motor, csak akkor ment le 7000-7500 rpm-re, amikor toltad Freak-et. Ahogy kicsuszott eloled, azonnal nyomtad tovabb, mint ha nem tortent volna semmi.
Bar meddig lehet vitatkozni. It nem a szabalyok, a verseny helyzetek a lenyeg, hanem egy kis "etiket". Ha egy auto jon be elenk - bar milyen okbol - nem probaljuk bepaszirozni a kocsit a fal es O koze. Ennyi.
Egy elozesnel pedig csak 50%-ban szamit a sebesseg - a tobbi a korrektsegen mulik...
Petya
Más: Freak nem tudom miért akarod állandóan befejezni, a multkor is mondtam, hogy senki nem követett el fõbenjáró bûnt a karambolok is maximum versenybalesetek voltak, ami itt az idõsebb réteggel is azért néhanapján elõfordul. Tudom, hoy még a legelején Te is oda áltáll mellém. Remélem folytatod...
Petya
Petya
Petya
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Es nem a baleset a gaz, mert az elofordul, hanem ami most van. Freak kilep innen, az LFS-bol, vesztunk ismet egy jo, regi versenyzot...
Azért komolyan megnézném ki hogyan jött volna ki ebbõl. Mindenesetre nagy önbizalomra vall

Hát az elsõ ugye elég egyértelmü...
A másodikban pedig szerintem Freak egyáltalán nem huzott rá Petyára, szvsz akármelyikõtök akkor és ott ugyan igy jött volna ki abból a kanyarból, ÉS az az ív ahol petya ment, az nem az ideális, hanem az ami rávisz a falra pont, ki volt sodródva, abszolut vesztett helyzetben és a falat is lenyomta az ütközés elõtt. Mikor érezte hogy fal lesz - mert ezt érezni lehet azért kevesebb gyakorlás után is - már akkor lassítania kellett volna.
auto helyzetet hozzad kepest, igy biztos hogy nem elozod meg ilyen esetekben.