NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ja, ez generacios problema😊)))
sanzik
jo van ,ertem en 😊
sanzik
de az is eszembe jutott,hogy ha en most becsoppenek egy regi, osszeszokott tarsasagba mint ujonc es miattam vita lenne az "alapito tagok" kozott,ami esetleg ennyire elfajulna mint most itt,akkor inkabb lelepnek a sunyiba es keresnek mas szorakozast,minthogy inkabb egymasra ugrasszak igy egy par embert....
en ebben a helyzetben nagyon szarul ereznem magam
de lehet,hogy ez generacios problema 😄DD
Alexease
Ide nem kellett "versenybiro". "Normnal" verseny baleset volt. Nem volt szandekossag, komoly figyelmetlenseg stb.
Csak az "elozmenyek" miatt volt/van a problema. Ha Petya kicsit "ovatosabb", "figyelmesebb" stb., akkor nem utkoznek, es talan 2-3 verseny alatt, "megszokjak egymast". De igy buktuk Freak-et...
(Bar lejhet, hogy Freak-ben olyan "mely nyomott hagyott", hogy meg 10 verseny utan is beragott volna...)
sanzik
kulonben en most azt hittem,hogy mindenki tiszta lappal indul,a versenybirosag hoz egy korrekt dontest az ugyben az erintettek ezt elfogadjak es ezutam meg mindig joga van megsertodni barkinek

ha ez nem igy fog mukodni akkor minek vannak a szabalyok?
én szívesen alkalmaznám az eggyes varriációt.
ne vedd el ezt a posztot Shaitól 😄DD Te lehetsz a földmûvelés-ügyi miniszter! 😄DD

Petya
sanzik
most komolyan
ti ketten nem birjatok egymast elviselni,ilyen van
a megoldas,hogy vagy alkalmazkodtok egymashoz vagy az egyikotok lelep innen
most ugy nez ki a masodik variaciot alkalmaztatok

szemely szerint sajnalom ha Freak megy el fuggetlenul attol,hogy ebben a balesetben ki volt a hibas
Ot regebb ota ismerem Petyat meg nem....

Jacek
en vagyok a polgarmester😊

Jacek
legjobban fejlodo magyar telepules😊

Lassan kell építeni egy lakótelepet Degec városába 😄D

Petya
ibronk
LOL Uj lakos: sanzik 😄
Kösztöntünk haver! 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Jacek
😄DD

Degeci 😄DD

Petya
sanzik
PETYA!!!!!!!!!!! MENJ EL!!!!!!!!!! Ezt komolyan mondtam. Mert ha elmennel,minden gond megoldodna. 😄DD
FREAK!!!!!!!!!!!!!!!! GYERE VISSZA!!!!!!! Ezt komolyan mondtam. Mert ha visszajönne, minden gond megoldódna.
Alexease
Itt nem a konkretan balessettel van a fo problema (versenybaleset, aztan annyi), hanem hogy epp Petya es Freak akadt ossze:-)) Es emiatt rossz a hangulat, es buktuk Freak-et😞((
sanzik
van egy versenybirosag ha jol tudom...
na szepen uljetek ossze es adjatok ki egy hivatalos allasfoglalast az ugyben !
nem az egyeni velemenyeket kell itt tobb oldalon keresztul fujni 😊 (eleg ha egyszer elmondja mindenki)
ugyis tesztelni kell a versenybirosagot is, nem? 😄DD
Azért abba gondolj bele, hogy norm körülmények között kb 0.5 mpvel gyorsabb voltam Freaknél és ha nem száll el a gép én is 2-3 kört adtam volna neki, de ugye nincs ha. 😊 Te így gondolod, mások úgy, fölösleges a vita, szerintem ez versenbyaleset volt és még a mindenható se tudná szerintem 1 hét gondolkodás után elmondani pontosan, hogy ki volt a hibás, szerintem téma lezárva.

Petya
Alexease
Amugy csak az mellett tudsz gondnelkul elmenni, aki elenged...
(Nem felre erteni, egyszeru matematika...)
Alexease
Folosleges vivni rajta.
A konkret balesetet megelozhetted volna. Tisztan latszott a belsonezetetbol, hogy Freak lassan jon be eled. Ha aakor nem nyomod, kenyelmesen be fert volna eled. Nem tudom mennyire voltal felgazon, de vegig 8000 rpm-en porgott a motor, csak akkor ment le 7000-7500 rpm-re, amikor toltad Freak-et. Ahogy kicsuszott eloled, azonnal nyomtad tovabb, mint ha nem tortent volna semmi.

Bar meddig lehet vitatkozni. It nem a szabalyok, a verseny helyzetek a lenyeg, hanem egy kis "etiket". Ha egy auto jon be elenk - bar milyen okbol - nem probaljuk bepaszirozni a kocsit a fal es O koze. Ennyi.

Egy elozesnel pedig csak 50%-ban szamit a sebesseg - a tobbi a korrektsegen mulik...
jah, de amikor még nem tudod hogy rádhúz miért fékezz? 😊)) Ja igen, melletted is gond nélkül elmentem, és kösz ezért! 😊

Petya
Jacek
Hova mentem volna😊) fekpedal az is van am😊

Jacek
az nem tunt fol hogy siman elengedtelek pl. 2 korben voltal gondolod fog veled vivni valaki😊

Egyébként figyelemre méltó hogy körbõl elõztem meg azt hiszem kétszer is HaZso-t. Ezzel természetesen nem felvágni akarok, hanem azt érzékeltetni, hogy azért õ jobban siethetett mint Freak.
Ha jól emlékszem akkor kb fél gázon volt a lábam, de mond meg hogy onnan hova mentem volna. Biztos voltam abban, hogy Freak nem fog oda kijönni (külsõ ív) ahol én vagyok és gondoltam majd a rövidebb féktávom miatt sikerül elõznöm. Amúgy egy ilyen leesés után (elsõ helyrõl) szerintem Te is hittél volna ebben az elõzésben.

Más: Freak nem tudom miért akarod állandóan befejezni, a multkor is mondtam, hogy senki nem követett el fõbenjáró bûnt a karambolok is maximum versenybalesetek voltak, ami itt az idõsebb réteggel is azért néhanapján elõfordul. Tudom, hoy még a legelején Te is oda áltáll mellém. Remélem folytatod...

Petya
ibronk
Hát biztos te sem direkt csináltad, de ahogy Alex irta tényleg neked lett volna egyszerû lehetõséged elkerülni. A hátul haladóé a nagyobb felelõsség.

Gondolom nem direkt, de én aztán biztosan nem csináltam semmit direktet...

Petya
Alex majd benyomok neked egy videót amikor Markival csatáztam egyik edzésen és van egy helyzet, amikor valamelyikünk épp külsõ íven van (elõfordul) kigyorsításnál és a másik simán tartotta az ívet belsõn. Kicsit 'rendezetlenebbek' voltak a mozgások, de nagyon vigyáztunk egymásra.

Petya
ibronk
Biztos nem direkt akarta leszoritani Petyát...

PuMy
Akkor azt is nezd meg ugyanabba a replay-be, hogy akkor CodeRed es HaZso is azt a szituaciot produkaltak es hogy CodeRed mikor es hogyan sorolt be Hazso ele.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Engem is ez bosszant. Mindegy ki hogyan ment ott, de kozvetlenul a balesetet, Petyanak lett volna lehetosege megakadalyozni. De sietett...
Es nem a baleset a gaz, mert az elofordul, hanem ami most van. Freak kilep innen, az LFS-bol, vesztunk ismet egy jo, regi versenyzot...
PuMy
De ha nem latom, de tudom hogy van mogottem/mellettem valahol egy auto akkor nem kezdek el arra huzodni, ennyi.

ibronk
Lehet hogy nagyon egyszerü megoldás hogy csak bent maradok és semmi probléma, de annyira milimétereken mult, és szerintem tényleg annyira szar helyen volt Petya hogy _én_ sose gondolnám hogy õ még küzdeni akar ott tovább.

ibronk
LOL

Azért komolyan megnézném ki hogyan jött volna ki ebbõl. Mindenesetre nagy önbizalomra vall

Jacek
hat ja 1 oran kerestul gyozkodtem de ez van

Alexease
😞(((((
Jacek
Onnan mar nehezen ugyanis azt is dobta a tegnapi utan!

PuMy
Amugy azzal a resszel, hogy akarmelyikunk ugyanezt csinalta volna, azzal abszolute nem ertek egyet.

Alexease
😊)))))
PuMy
Nem is irhatnal mast, mert akkor Freak kibaszna az LFS-bol. :-)))))))

ibronk
Na megnéztem én is a replayt, és csak mint a csoport egy tagja leírnám hogy nekem mi a véleményem.
Hát az elsõ ugye elég egyértelmü...
A másodikban pedig szerintem Freak egyáltalán nem huzott rá Petyára, szvsz akármelyikõtök akkor és ott ugyan igy jött volna ki abból a kanyarból, ÉS az az ív ahol petya ment, az nem az ideális, hanem az ami rávisz a falra pont, ki volt sodródva, abszolut vesztett helyzetben és a falat is lenyomta az ütközés elõtt. Mikor érezte hogy fal lesz - mert ezt érezni lehet azért kevesebb gyakorlás után is - már akkor lassítania kellett volna.

Akkor vegre megvan, legalabb tudom.. :-) Koszi fiuk.
Alexease
Mar tudom😊) Azert szivtam en is mindig, mert csak a celra figyeltem😊))
PuMy
Ezert erdemes F2 + space kijelzobol jatszani, mert akkor tizedmasodpercre pontosan mutatja az
auto helyzetet hozzad kepest, igy biztos hogy nem elozod meg ilyen esetekben.

PuMy
Ja, de a celvonal atlepese utan mondja be asszem a feketet.

PuMy
A celnal akkor ma'r nem szamit, csak a pit vonalnal, de akkor ezert kapott feketet.

Alexease
Az infot kikapcsoltam😞( De itt a negyedik helyen kellett volna autozni.
Alexease
De. Ott is es a celnal is...
PuMy
Nem lehet hogy sarga alatt amikor mentel ki a pit-be akkor mentel be hamarabb a sebesseg hatart jelzo
vonalnal? Mert azon se haladhatsz at hamarabb az elotted levonel, akar kiallt az az auto akar nem.