NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atyka
62.112.220.156 kb ot perc mulva el es kb 23:00-ig erek ra. 😊

Jacek
😊 hat igen

atyka
sziasztok! volna kedve valakinek egy kicsit vezetgetni?

Igen, valóban hajnalban történtek itt a komoly dolgok, de hát van aki csak most jár erre.
Sõt olyan játékost is ismerek akit a múltkor úgy leteremtettek ebben a fórumban, hogy azt mondta soha többet nem ír ide.

Jó lenne ha ez azért nem lenne általános, mert egyre többen nem szólnak hozzá a témákhoz (Atis, HaZso, stb...).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sanzik
nyugi,ezt sose fogom elfelejteni,de mindig jot rohogok ha eszembe jut, ugyhogy emiatt nem kell tartanod tolem 😄DD
Giovanni
Egyetértek, de csak ma jutottam oda, hogy átolvassam a fórumot és hozzászóljak. Amúgy én sem akaok ilyeneken napokig nymmogni.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Jacek
jo csak mi ezt hajnali kettokor dumaltuk meg😊) valaki meg csak most latta😄

Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Hagyjátok már ezt a tegnapi esetet egyik sem volt olyan komoly hogy lapokon keresztül vitatkozzatok róla.

A második esetnél Freak-nek tudnia kellett, hogy vannak mellette mert ezt ugye mondta a spotter amikor jöttek ki a kanyarból.
Nem hagyott helyet és ez lett az eredménye.

Valóban Met példája a legjobb aki már egyre több versenyt fejez be számára elõkelõ helyen és egyre kevesebbszer pördül meg.
Legyünk egy kicsit türelmesebbek az újoncokkal szemben, mert másképp a kutya nem akar majd velünk versenyezni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni
Érdekesen nézne ki egy mai mûszerfalon, nem? :-)

Jacek
javaslom a bajnoksagban a kanyarjelzo macko kotelezo hasznalatat😄

Jacek
megalol kurva jo
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Giovanni
Nem...kaptam mailban :-)

ezeket a képeket scannelted? 😄

Petya
Jacek
Alex abban nem egyszer vagy benne es mindig szenvedokent😄

Giovanni
Megnéztem az ominózus Freak.avi-t...két esélyes a dolog. Talán Freak hagyhatott volna ott helyet, hisz gondolom tudta, hogy ott van valaki.

A gyalogosokra gondolva, és a könyebb közlekedés érdekében csatolok két képet :-)

kép1 kép2

Met
Bazeg, direkt nem mondtam nevet, hátha már elfelejtette😄
Most lehet, hogy ha megint egy futamban leszünk legyilkol😄D

Meg különben is. TISZTELT MODERÁTOR KÉREM TÖRÖLJE A 7779-ES HOZZÁSZÓLÁST!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
De az sem volt rossz, amikor 1-2szer szinte fek nelkul beled rongyoltam😊)) Meg a "filmedben" is benne vagyok😊))
Jacek
Sanzik hatuljara gondolsz?😊) amikor melette alltam sarganal es ugy nekimentel hogy ramesett😄DDDDDDDDDDDDDd

Alexease
Engem is😊)
De erdmes a Live for Speed et nezegetni, mert abban "kirajzolja" a felfuggesztes, es a gumi terheleseket. Lehet igen szelsoseges beallitasokat is eszkozolni, hogy elnagyolva lassuk a "esemenyt"😊)

Ebbol a szempontbol a masik kedvenc, a Nascar Heat. Abban is eleg durva beallitasokat lehet gyartani. Pl. jobb-ball asszim. beallitassal, komoly ketkerek, vagy nagy billeges es borulas, meg egyenesben is, kis kormany mozdulatra😊
Met
Én különösebben nem akarok állást foglalni, csak annyit, hogy amikor elkezdtem itt versenyezni (akkor nyúltam elõször nascarhoz, de pszt ez titok😊 az elején mély nyomokat hagytam az egyik kollégában. Utána eléggé be voltam szarva, hogy egyáltalán engedtek e tovább versenyezni itt. Szerencsére hagytatok, mint a mellékelt példa mutatja. De ezután az eset után ha valaki mellém ér vagy utólérem, igyekszem a lehetõ legnagyobb távolságot tartani, hogy még véletlenül se lökjem meg.
A startnál se merem nyomni padlógázzal ugyan ezen okból kifolyólag.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jacek
175886321

Jacek: ICQ?
Jacek
erdekes en ezt mondtam Toyanak tegnap😊

ibronk
Sõt lehet hogy csak én vagyok ilyen ómodi, vagy nemtom, hogy az LFS-ben és itt a Nascarban is használom a Look Left/Right nevû dolgokat 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sanzik
level 2
ki tud tobb gyalogost kikerulni 180Mph-nel ? 😊))
CarajoEsp
Ez a Front/Reares dolog engem is érdekelne😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

sanzik
bazz 😊)
meg jo ,hogy nem rohangalnak a nezok nascar palyan a verseny alatt 😄DD
huuu, mi lenne itt akkor😊
Alexease
Szerintem hagyuk😊) Ezt az ICQ-ban is irtam, ezzel zarom is a vitat (a reszemrol)(elvileg)

"Ha egy gyalogos lerohan az utra es Te elutod, az a gyalogos hibaja.
De ha lett volna lehetoseged fekezni, akkor a tied."
Alexease
Ugy sen fogunk dulore jutni😊))

Szerintem inkabb beszelgessunk, a Front/Rear Bump/ReBump asszimetrikus terheleserol, a dontott kanyarok fuggvenyeben.
Jacek
Petya en neztem belsobol jo 5 masodpercig latszik mielott az utkozes megtortenik😊

Az elõl lévõnek van lehetõsége helyet hagyni, belsõ íven maradni 😊
Alexease
De ha a hatul levonek van lehetosege fekezni, lassitani, hogy ne menjen bele az elotte levobe, akkor meg kell teni.
Meg tet versenyen is megtennek, nem hogy itt egy tetnelkulin. (Foleg hogy pont Freak van elotte...)
PuMy
Csak Freak ezt nem vette figyelembe, mert ugye Petya volt "teszt" futamon, hat vigyazzon ô.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
belso=kulso

PuMy
Na ez az, akkor nem indulok el a belso ivre, ha nem tiszta a helyzet, a sajat biztonsagom erdekeben.

De amúgy ha megnézed amikor mentem, akkor annyira nem lehetett látni, hogy jön kifelé, csak amikor már összeértünk, mivel nem teljesen eleõttem volt
Alexease
Elotted volt.
Csak nehany centi hianyzott, hogy eled soroljon be.
PuMy
Vagy bamulni a visszapillantot hogy hol van a mogottem levo auto.

Alexease
Ez nem szamitas kerdese. Egyszeruen, bamulni kell kifele a szelvedon, latni, es cselekedni.
Arra nem számítottam, hogyha már bent vaoltam mellette oda fog menni, ahol én is megyek 😊
Jacek
nem szamitottal az idealis ivere?😊

Szerintem az egyenesben kezdett el komolyabban kifelé húzni, amikor nems zámítottam rá, akkor tényleg már kevés idõ volt...
Alexease
Versenyben soha sincs sok ido. De ott volt 1-3 sec.
szimpatikusabb
Azért nem volt sok idõm 😄
Egyébként biztos nem lettem Neked szimpatikus percrõl-percre, hanem csak ezt gondolod a baleset kapcsán, de mindenképpen köszi akkor is 😊

Petya
Alexease
Csak azert, mert Petya volt hatul, es O tisztan latta, hogy Freak jon be ele. Ha valaki eled jon, barmilyen okbol, nem probalsz meg bepreselodni melle es a fal koze...
Köszi PuMy, meg azt is hogy mellettem állsz ebben az esetben.
PuMy
Allandoan Petya-ra hivatkozol. Pedig Freak is lehetett volna ovatosabb, mivel egy tapasztalatlanabb
versenyzo volt mellette.