NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
ha bombariado lesz ,legalabb tudjuk ki volt 😊))
mohus
na most már tudjuk mikorra nyomjuk a bombariadót...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ja véletlen eltévedtem😊ez igaz...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Mnemomic
LOL

sanzik
ilyen nekem is van ,csak eppen szombatra szol,hogy holnap tudjak indulni a futamon 😄DD
Met
Azért egy videó kamerát vihetnél😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CodeRed
Hi all! Hát ne haragudjatok hogy nem leszek ott a futamon.Higyjétek el nem lenne ok ami miatt kihagynám a holnapi futamot......de az az egy ok "sajnos" közbejött.....alább láthatjátok az okot.Mindenkitõl elnézést kérek aki számított rám.Igérem ilyen többet nem lesz (talán a 3.-ik résznél) :-) Remélem megértitek...és még1x elnézést.......

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

PuMy
Jaaaaa, egy eltevedt baranyka. :-)))

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Te meg ki vagy?
Egyszer sem lattalak eddig online futamon?

Hess vissza a Grand Tourismo 3 GT3 topicba és nyomd tovább azt a "szuper szimulátort" 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

mohus
ennyit a szimulátorról...aszittem ilyenek nincsenek benne...😞(((

megkérek mindenkit ,hogy tartsa be a szabályokat, különben semmi értelme

atyka
jezusom...gyakszerver indul! 62.68.161.184 😄

atyka
Akkor a kovetkezo?

PuMy
Szoval elvileg ime az FF lista:
Atesz, PuMy, Toya, Norbi, sanzik, Alex, Shai, HaZso, Met, Jacek, atyka

PuMy
De Freak nem megy, mert Petya megy.

Jaja én holnap biztos nem tudok indulni, úgyhogy a következõ 2 ember megy ha Codered sem megy, asszem Petya és FREAK.

Alexease
Erre lenne jo, ha lenne majd lehetoseg a patch-ben, ezeket is letiltani a halon. Mashogy ugysem lehet ellenorizni.
Van két rossz hírem, ami lehet vmelyik két embernek nem is rossz: CodeRed és marki valószínûleg nem indul holnap... 😞(((

Petya
PuMy
Es hogy ellenorzod le hogy betartjak?
Ez mindenkinek a sajat lelkiismeretere van bizva.

sanzik
ezt nem kene beleirni a szabalyok koze ?
sanzik
van am egy olyan is a controls/advencedben ,hogy sreering assistance,ha az 100%-on van olyan szepen befordul az auto a kanyarba,hogy meg az sem szamit,hogy ha az ellenkezo iranyba kormanyozol 😊
ibronk
Akkor ugynézki hogy nekem a kicsi fékcsikok nem jelennek meg amiket valaki más huzott.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Valaki indít gyakoroló servert?

Petya
lol
Jacek
ugye de miben is kelett volna?😊

atyka
koszi.sokat segitettel. 😄

Jacek
akkor be van kapcsolva minden😄DDD

atyka
Hat en F1-bol indultam ki, azzal kezdtem, hogy mindent kikapcsoltam...de ez a kuplung megis olyan, mintha lenne...

Persze, ha be van kapcsolva leszabályoz a kanyarban

Petya
Mnemomic
Nekem semmi sincs bekapcsolva. Az automata kuplung pontosan nem tudom mire jó ha váltásnál kell akkor nekem nem is kell mert még a GPL-ben megszoktam hogy gázelvétellel váltok felfele.

Különben itt nem tudom hogy van, de szerintem aki kikapcsol minden segítséget gyorsabb lehet.

atyka
de nekem ott nincs bekapcsolva, megis van...szval pl. nem tudom lefullasztani a kocsit. most akkor mi van?

Alexease
Options/Controls - Driving Aids allatt SEMMI ne legyen bekapcsolva!!!!
(MAx. a Show Ideal Racing Line)
Alexease
Ahol a tobbi segitseget😊))
atyka
Igen, telleg mondtad, csodalkoztam is, mert volt ott fustoles rendesen...en sem hasznalok semmit, auto-kuplungot is csak azert, mert nem tudom, hol kell kikapcsolni. 😄

én is csak auto kuplung, semmi más
Alexease
A segitsegek hasznalata elvileg nem engedelyezett, de az ellen semmit nem lehet tenni.

Aki bekapcsolt segedlet(ekkel) megy, es orul is neki, hogy milyen gyors, annak gratulalok.
ibronk
Nekem csak a kuplung van bekapcsolva.

Amugy a gyakorláson szóvá is tettem tegnap hogy milyen ugyes mindenki hogy csak én csikozom a pályát, senki el se fékezi még a bal elsõ kereket, hogy sehol nincs egy árva féknyom, van ezek nem jönnek át a neten?

ibronk
Akkor most mégse csites setup az a ccr?

sanzik
beallithatok, en kiprobaltam
sanzik
Ha mar szoba jott ez a csiterezes,akkor megkerdeznem mert szamomra nem vilagos es a szabalyokban sem lattam errol semmit,hogy azonkivul hogy hc modban jatszunk hasznalhatoak-e a bekapcsolhato segitsegek ?

Arra emlekszem,hogy mikor elkezdtuk ezt az elejen volt rola szo,hogy csak automata kuplungot hasznalhat mindenki,de ezt nem biztos ,hogy mindenki tudja is.
Na en bevallom kivancsisagbol kiprobaltam es sokkal konnyebb menni ha be van kapcsolva meg egy-ket segitseg,azt nem mondom,hogy gyorsabban is mentem csak stabilabban.

most ez igy igazsagos,hogy esetleg valaki hasznalja ezeket,valaki meg nem???
ibronk
Igazából tényleg meg kellen nézni hogy beállithatóak-e a játékban azok az értékek amik ezekben a setupokban szerepelnek és akkor tényleg kiderülne de én le se szedem õket.

ibronk
Hm, megtaláltam ezt az oldalt ahol ezek a ccr setupok találhatóak, nos egyáltalán nem ugy néz ki mint ahol tudatosan csaló setupok lennének.

PuMy
Ma'r ha egyaltalan letezik ilyen. Valoszinuleg csak egy rosszindulatu pletyka, aminek en is bedoltem.
Ha lenne ilyen akkor ma'r reg kint lenne a javitas szvsz.

ibronk
Amugy csak a magyar MoH:AA scene alapján tapasztalatból mondom hogy a másik csiterezésénél semmi sem rombolja jobban a secenét, ugyhogy tényleg szeretnék mindenkit megkérni hogy mellõzze az ilyen setupok használatát!

ibronk
Ez meg itt a csiter bajnokság:
http://www.cybercupracing.com/

Kirpóbálétam ezt a híres ccr setupot és nem mentem jobbat a réginél 😊

Petya
atyka
Igen, latom, csak elobb nyomtam gombot....igy viszont en sem tudom mar... 😊

Jacek
o jott meg elotte a valasz😄 csak tudni akartam van ket skill pontom es hogy mire nyomjam ra😄D

Jacek
hat ezt en is lattam de ez akkor lenne ha a server uzemkesz.
Namost ugye penteken FF tehat akik kiestek nincs race😊

Alexease
Jovohetre Talladega van kiirva, egyelore mint EF es FF.
Ha lesz szerver, akkor ket teszt futam lesz (TF): Kedd - Talladega, Pentek (elvileg) - Daytona vagy North Carolina.