NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is nem nagy katasztrófa ha nem mehetek, igaz Tala cool pálya.
Legalább addig végre befejezem a festést, már nagyon unom😄 de tényleg
Legalább addig végre befejezem a festést, már nagyon unom😄 de tényleg
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha mindenki "rendesen" (😊) jelentkezik, vagyis meg egy ember minimum - az meg lesz - akkor nem kell indulnod az EF en, vagyis biztos johetsz F-re😊
Hi!
Ma beadtam a pedált a szervízbe, aszt mondták szerdán nézzek be mert akkor nem volt bent a szervízes de én holnap is bemegyek mivel tudom, hogy úgy se javítják😊
Szóval lehet, hogy holnap nem tudok indulni az EF-en, vagy már be se férek esetleg majd pénteken ha valaki nem tud menni.
Ma beadtam a pedált a szervízbe, aszt mondták szerdán nézzek be mert akkor nem volt bent a szervízes de én holnap is bemegyek mivel tudom, hogy úgy se javítják😊
Szóval lehet, hogy holnap nem tudok indulni az EF-en, vagy már be se férek esetleg majd pénteken ha valaki nem tud menni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bocsi. Meg van a leveled, de meg nem jutotam odaig, hogy valaszoljak is😞((( Sorry...
De NMIKI levele is nalam van😊) Meg neki sem valaszoltam, ha itt van😞(
De NMIKI levele is nalam van😊) Meg neki sem valaszoltam, ha itt van😞(
😊))) Szegény Toya, holnap unatkozni fog egyedül 😊))
Petya
Petya
Tudom, hogy az oldalon a jelentkezesi resz nem a legjobb, vagy nem a legpraktikusabb, de egelore csak ebbol tudunk tervezni😊)
Ezek szerinnt, a holnapi Talladega EF resztvevoi:
Atesz, Atis, Gábor Szabó, Norbi, Petya, PuMy, ShaiHulud, Atyka, Mozso, Sanzik + Alexease szerver.
Vagyis 10 ember, amibol 9-en jutnak tovabb!

Ezek szerinnt, a holnapi Talladega EF resztvevoi:
Atesz, Atis, Gábor Szabó, Norbi, Petya, PuMy, ShaiHulud, Atyka, Mozso, Sanzik + Alexease szerver.
Vagyis 10 ember, amibol 9-en jutnak tovabb!

Mi ez a pangás? Addig-meddig hogy visszakívánjátok az 1 héttel ezelõtti idõket 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Petya
Petya
😊))))
Tegnap nagyon isten volt a második gykorlás, hihetetlen nagy csaták voltak practicen is! MA lehetne ebbõl egy re! 😄
Petya
Tegnap nagyon isten volt a második gykorlás, hihetetlen nagy csaták voltak practicen is! MA lehetne ebbõl egy re! 😄
Petya
bar lehet hogy hazaugrok igyisugyis
nah byez mentem... akkor majd email😊 es jovok kedden ha kell 😊
legyszi valaki irjon mar majd nekem egy emailt hogy most kell indulnom kedden vagy nem. mert emailomat megtudom nezni WAProl.
megvót
jelentkezzetek talladegara a nascarracersen
nem semmi 😄
nos azt gondolom meg nem lehet tudni hogy a 9. helyem eleg volt e az FF hez vagy mennek kell EF t ...mert ma utazokvisza aLberletbe es ha kell mennem kedden akkor arra hazaugrok 😊 aztan szerdan hajnalban meg vissza😊
jovan kiraly palya ez , fekszik nekem 😊
ja jó lenne menni egy versenyt! 😄DDDDDDDDDDDD Csak vicceltem...
😄DDD
Petya igy szokta😊))
Megyunk nehany gyakorlo kort, aztan "Naaaa, leccci. Verseny, verseny, verseny..."😄DDDDDDDDD
(Bocsi, ezt nem birtam kihagyni😊))
Megyunk nehany gyakorlo kort, aztan "Naaaa, leccci. Verseny, verseny, verseny..."😄DDDDDDDDD
(Bocsi, ezt nem birtam kihagyni😊))
az ilyen gyakorlo szerver azert jo,mert lehet probalgatni a setupokat,nem tudom mi ertelme volt annak ,hogy 4en race-t menjuk dega-n
folleg igy,hogy az elejen elbasztad 😄D
folleg igy,hogy az elejen elbasztad 😄D
na gyertekmá , naon kevesen vagyunk
huh szepen bekapta 😊)
mehet, csinálsz servert?
bar most 20 percig meg nem erek ra😊
ja 😊 kis practice nem artana😊
http://nascar.free.eplanet.hu/richmondffep1.avi
Az elsõ pár kör. Az a baj, csak szaggatva tudok felvenni.... 😞(((((((
Az elsõ pár kör. Az a baj, csak szaggatva tudok felvenni.... 😞(((((((
Nyilatkozat ment!
Petya
Petya
en,azert nem nyilatkozom,csak esetleg ha valami jo helyet erek el, mert nalam nincs ekezet es nem akarok plussz munkat adni Alexnek
multkor is azt hittem ,hogy rovid leszek azt mikor olvastam az oldalon enyem volt a leghosszabb kisregeny 😊
multkor is azt hittem ,hogy rovid leszek azt mikor olvastam az oldalon enyem volt a leghosszabb kisregeny 😊
emailen ment
Miért nem nyilatkozik a futamról mindenki ?
Én olyan szivesen olvasnám, hogy kinek milyen volt a versenye.
Én olyan szivesen olvasnám, hogy kinek milyen volt a versenye.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
pontos j es nem elipszilon te sotet!
muszaj?