NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Akiket NEM ertem el eddig: Atis, Shai, Atyka XType!!!!

Alexease
Nevezesi listak:
Multhetrol bent maradt (Petya jelezte hogy nem tud indulni): Toya, PuMy, Atesz, HaZso, Alexease (szerver)

Mostani EF jelentkezok(Met nem tud indulni, technik problem):
Atis, CodeRed, Jacek, Norbi, ShaiHulud, Atyka, Mozso, Sanzik, nmiki, Jolly, XType + Alexease (szerver)
Es innen 6 ember "jutna" tovab. De igy egy kicsit sokan vagyunk!
Az "uj" embereket azert vettem be (nmiki, Jolly) mert ahogy olvastam lentebb, bizalmat szavaztak nekik.

Jelezzetek, ha valki nem tud jonni, mert igy egy ember nem fer be!!!
köszi
Met
Úgy mûködik, hogy innen ki szedegeted a többiek ICQ számait. Fõleg Alexét, neki jelzed, hogy szeretnél indulni. 20 órától online vagy és kapsz IP-t.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A listán most bent vagyok,de hogy müködik buli??
Itt az icq-m : 287267102
én voltam tegnap,de jelentkezni még nem sikerült
igen
jelentkeztel nascarracersen ? mert ott kell jelentkezni..ugye Te voltal ott tegnap a gyakorlason is?

Sziasztok van rá lehetöség,hogy ma én is induljak a versenyen???
Sziasztok!
Sajnos mostanában nincsen idõm gyakorolni, ezért egy ideig pihentetem az online gamét. Nem mintha olyan sokat mentem volna... 😊 úgy érzen annak nem sok értelme van, hogy semmi gyakorlás nélkül elinduljak az EF-eken, nem lennék elõnyére a versenynek.
Remélem a késõbbiekben lesz idõm gyakorolni és akkor visszatérhetek, ha vissza lehet.
Sok jó versenyt kívánok nektek.

basic
CodeRed: Ha vagy plíz kapcsold be az icqdat! THX!

Petya
Met
Nincs pedálom, esetleg holnap kapom vissza.
Megkérdeztem a szervízes csávot, hogy ha megmondom, hogy hogyan lehet megjavítani megcsinálja? Azt mondta igen, így elküldtem Mozso linkjét, hogy csinálja meg, mivel a szervízes javította így nem ugrik a gari😊
Mondta, hogy nem szervízelnek hanem cserélnek csak nem tudja, hogy mikor kapnak megint. Nekem az se lenne baj csak amikor ötödszörre viszem vissza lehet, hogy megunják😊

Ja és most irány az Árkád original Nascart venni! 😊)))

Petya
Sziasztok!!!

Az a helyzet, hogy nagy a valószínûsége annak, hogy nem érek haza a pénteki FFre így szeretnék indulni az EFen. Gondolom megoldható és így Sanik is mehetne a hatodik helyével FFre! 😊 Köszi a megértést! 😊

Petya
csak majd valami autofestest dobhatnal Alexnek...:]

Jolly egesz jol ment szal nem lesz kesobbiekeben problema...bar ez azert nem egy nehez palya😊

Sziasztok szeretnék én is bejutni a gyakszerverre,ha még van hely.
atyka
egyszer mentem vele harminc kort draftban, semmi gond nem volt. egyszer meg felloktem. 😄

atyka
tegnap bejott.ahogy mindenki, o is hibazott, de en talalkoztam mar veszelyesebb versenyzovel futamon is...persze, ez csak egy velemeny a sok kozul. 😄

Met
Gyakra valszeg bemehet. Ott is fel lehet mérni, hogy mennyire versenyképes.

atyka
A pentekin nem hiszem. oda automatikusan nem igazan kerulhetnek be a normal foldi halandok. itt a kerdes az lehet, hogy a keddin mehetsz-e...es ha olyat futsz, bekerulhetsz a pentekire. de a sarkallatos pont a keddi futam. 😊)

sanzik
csak az zavart be,hogy 6. lettem az FF-en es ennek ellenere indulok az EF-en...
ket hettel ezelott ugyan csak 6. voltam az FF-en es akkor az jo volt a kov. FF-re,akkor nem kellett EF-et mennem....

na de nem melyedjunk bele,mert kezd nekem is zavaros lenni 😊
ugyis jobban szeretem az EF-et mert az FF az tul eros nekem altalaban
csak lelkileg ugy voltam keszulve,hogy penteken megyek
de mar atprogramoztam magam mentalisan a mai napra 😊
A Volvo sem rossz azért ;-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

milyen jo ez a "Mini Cooper S" 😊

Alexease
Sooot!😊) Ez sem rossz😄DD Bocsi, uccso😊
Most mi nem világos Sanzik ?
Mikor utoljára az oldalon jártam az oldalon 16 név szerepelt a listában.
Ebbõl 11 tud indulni elméletileg pénteken tehát 4 ember+Alex alapból bejut.
Mivel HaZso és PuMy egy olyan dolgot intéznek amit nem lehet elhalasztani, így 5+Alex alappal számoltam.
A pénteki futamból tehát az elsõ 5 helyezett alapból indul majd és a maradék 5 szabad hely az említett versenyzõk között dõl el.
Így van lehetõség arra is, hogy aki holnap esik csak be az is tudjon indulni, hiszen még elvileg két szabad hely van a futamra (ha Alex nem indul el).

Remélem érthetõ, bár most én kezdem elveszíteni a fonalat :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Rally Trophy

sanzik
ez mi? 😄
Alexease
Itt vagyok, csak mennem kellett "ezzel" egyett😊)
Met
Mint korábban írtam lehet, hogy holnap nem tudok indulni.

sanzik
ezt most csak en nem ertem,hogy hogy jott ki vagy mar megint sokat ittam ? 😄
Jacek
valtozott az IP 81.182.67.19

Akkor jelenleg a következõ embereknek kellene holnap az elsõ futamon indulniuk:

Alexease, Atis, CodeRed, Jacek, Met, Norbi, Shai, Atyka, Mozso, Sanzik.

Ebbõl pedig 5 ember jutna fel és Alex neki szintén futnia kellene.

atyka
joestet mindenkinek! inditok dega gyaxervert. 62.112.220.138 kb 5 perc mulva el es kb 23:00-ig.

jaja lesz. 😊 majd írjátok ide az ipet!
na hazatertem...majd irjatok be forumra ha lesz gyakszerver!

Met
Nem akartalak megsérteni és nem is akarom az öreg rókát játszani mert nem vagyok az, legfeljebb Vukocska😄
ICQ-t szerezzél be.

Jacek
lol

Jacek
adna az eg😄

Mnemomic
EF holnap lesz. Azon indulhatsz és be is kerülhetsz a FF-re.

Alexease
De sodorhatunk neki egy meterest, az sem rossz.
Mnemomic
😊)

Alexease
A "kezdot" inkabb "ujnak" lehetne forditani.
Lehet valki tenyleg profi AIval, vagy mas online bajnoksagban, de mindenfelekeppen "szokni" kell a tarsasagot, a verseny stilust, a szabalyokat stb.
(Az oldalon a Szabalyok resz elolvasasa, es betartasa KOTELEZO! Nascar Racers)
Van/volt olyan, aki tenyleg jol, gyorsan megy, de amig "uj" volt, kissebb fajta kaosz volt a palyan😊) Az online verseny egyik legfontosabb resze, a "tarsak" vezetesi stilusanak, tudasanak, szokasainak az ismerete. Itt mindenki mashogy megy. Ezt szokni kell.
Jacek
szerintem 0 az esely jelen pillanatban

Met
Én is gyõzködtem de nem volt lelkes😞
Szerintem itassuk le😊

Jaja. Szerintem is jöjjön vissza (komolyan)! Mikor lesz má' gyaki? 😄DDDD

Petya
Mnemomic
Jó lenne ha Freak visszajönne nem lehet meggyõzni sehogy? Jacek?

Mnemomic
Én azt hittem mivel 3. lettem nem kell indulnom EF-en. Gondolom a kevés jelentkezõ miatt kell. Csak azért mert nekem ez a keddi nap nagyon nem jó azért hajtok mindig az FF-en 😊

Met
Ne vedd sértésnek, de be kell jönnöd egy két edzésre ahol meglátjuk, hogy mennyire vagy "érett" az éles versenyre. Volt már arra nem 1x példa, hogy egy kezdõ miatt esett ki sok régi rutinos versenyzõ és páran ezért is hagyták abba végleg vagy csak idõlegesen a versenyzést.

Alexease
A Jelentkezesi resz, mindig a Fofutamra (FF, pentek) vonatkozik. Ott annak kellene jelenkeznie, aki "biztosan" tudna indulni a penteki FF-en.
A jelentkezok szamatol, es az elozoheti FF eredmenyebol adodik ki, hogy kinek kell indulnia a keddi Elofutamon (EF).
Ez egyelore a szerver terhelhetosege miatt van, mert max. 11 embert bir el. A masik lenyege ennek a dolognak, hogy igy, elvileg, mindenkinek van alkalma minimum egyszer jatszani.
Vannak "fel jutok" az FF-re, de az inkabb csak a letszam miatt van. Nem verre meno verseny, nem bajnoki pontozas. Foleg, hogy mindketto, ugyan azon a palyan van megtartva😊)

Ezt sikerult, tomoremn osszezagyvalnom, de remelem ertheto😊))