NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
cc. 10

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
NASCAR.Com-on Busch series Texasasból!!! Most kezdõdött.

Downhill!!

JuanG
hányan voltatok?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
Elbactad a végét, Toya vissza adta a kört s kellett volna menni még egyet

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bcs78
Ha a hülyeség fájna, akkor én sikoltoznék kínomban....

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Kúszik lefele a trackpack...

Köszi

My words are weapons.In which I murder You with?

gordon 24
Tamás a Talladega TR kell!! Ha felmész a hnlapunkra megtalálod a HNR cup track packban. Szedd le és be tudsz lépni.

Downhill!!

Alexease
THX!
gordon 24
Nem nem igen szoktunk ilyen korán felmenni. Kb 20:50-21 órától lesz mozgolódás. Addig csend és hullaszag van fent. Majd megyek én is csak van egy kis dolgom még.

Downhill!!

Jól látom hogy nincs senki a szerveren még?

Vagy nálam van valami hiba...

gordon 24

Downhill!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Talladega (eredeti!), FAST2 setup!
Egyelore...
Alexease
A HSW web es mail resze nem mukodik, a szerver megy. De a jatek masik szerveren van, igy azzal nincs gond. Vagyis lesz verseny, foleg ha kapok setup-ot😊))
U.I.:Látom nem megy a HSW szerver, ez remlélem nem jelenti azt, hogy nem lesz futam..

Sziasztok!

Szeretnék ma este én is indulni, mivel van végre netem.

Viszont nem tudok sem jelszót, sem usert, sem ip-t, semmit.

Valaki legyen olya kedves és küldje el priviben, vagy msn-en.

Köszi.

Alexease
Szokas szerint (😄) szuksegem lenne az aktualis UK setupra (Talladega) 😊 THX!
CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

robotnyk
😄DDDDDD kész, leborultam a székrõl
sajoati
csak jelzem, hogy most olvastam Cole Trickle nevet forditoprogrammal magyaritva... Karórépa Szivárog

egyaltan nem biztos, hogy ma ejjel fogok tudni aludni ezutan...

Alexease
A HSW-s cimemre egyelore NE kuldjetek mail-t, mert nem muxik a szerver! De ha freemail-esre johet! THX!
Boldog Zsoltinapot!

HaZso
Köszönjük szépen :-)

Alexease
Nalam nem megy a HSW, valakinel valami?
ui.: A komplett szerver nem megy:/
uui.: Meg sem...😊
Alexease
Happy Nameday! 😉
gordon 24
Csatlakozom!

Downhill!!

DTap
Boldog névnapot minden HNR-es Zsoltinak! (ha jól számolom hárman is vannak)

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Dover, 80 kor, FAST
gordon 24
Aha!! Köszönöm szépen az infót.. Akkor javítom a dolgot.

Downhill!!

Ezt a készíto írta be rosszul és csak a célegyenes pit-nél jelentkezett ez a hiba,a forumukba volt a megoldás,ha kijavítod mujkodni kellene:
http://www.saferbarrierproject.com

gordon 24
Aha értem! Akkor ezek szerint hibás ez a része.. Valószinüleg most úgy müködik mintha a gyári lenne, és azt hiszi hogy a kerétésen kersezstül mész be ugye?

És ezt ha beirom a Track inibe megjavul?

Downhill!!

Nem,itt úgy kell mint régen csak a rovid pit-et,a bejáratnál van a gond és minkét pályánál (Day,Night) a track ini-be kell javítani két számot,bocs hogy elfelejtettem de ez már elég régi pálya.

[ AppRuleEnterPits ]
pit0_entrance_point0_dlat = 20.32 (így jó)
pit0_entrance_point0_dlong = 769.59
pit0_entrance_point1_dlat = 37.37 (így jó)

gordon 24
Lori!!

A Safer...project Bristoli pályáján letoltam a Bristoli versenyt, de van egy érdekes dolog amit nem tudok hova tenni.

Ugye itthon is a felét játszom mint a HNR-be, most nem volt csak 2 sárga a 250 kör alatt mind pont pit idõben, igy sárga alatt piteltem. Mind 2x end of the longest line büntit kaptam. És nem értem miért. Az elsõ sárgánál én 4-dik voltam és a rövid pitet használva mentem be, de mivel ugye rövid pálya igy a pit elvégzése után még a mezöny hátsó része ment a kijárat elött. Megvártam amig zöld jelzést ad és kimentem szabályosan lent a vonal alatt és mögéjük erre egybõl mondta hogy bünti End of.....

Most az a kérdésem
hogy sárga alatt a hosszú pitet kell használni, és csak zöld alatt lehet a rövidet?
Vagy mi a gáz?

Ha tudsz segíteni létszi..
Egyébként nem volt igy sem nagy gáz 3-dik lettem.

Downhill!!

sajoati
hmm... senki tobbet harmadszor? lol.

sajoati
a Bristol ota eltelt futamokbol (v. kb. onnantol szamitva) nem csinal vki egy jo kis videot? tegnap iszonyat mi ment olykor... 😊

nascar.com-on elobe Busch Nashville-bol 50 kor van hátra 😊

Nem,minden téren jó lett,részletes is és lehet menni a kulso íven mint a BR pályákon 😊

Igaz írják is a pályák plusz fícsörjeit, de ugye itt a pálya körüli ojjektumokat szeretjük/dícsérjük elsõsorban. <#vigyor3> Az fps-t nem ette meg nagyon, mikor próbáltad?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

JuanG
nem néztem, csak meguntam mivel kevesen voltunk, végig úgymond a határaimat próbálgattam jobban mint máskor, így elég sokszor megforogtam, és úgy gondoltam elég volt 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

De nem adtam fel hanem kipróbáltam ezt a pályát csak ajánlani tudom,az AI is brutálisan megy kulso íven,már készítik Texas-t és Bristol-t is és remélem az osszes pályára sor kerul 😊)

Én meg gondoltam itt csak egy motorgond akadályozhatja meg hogy ne menjek végig de ezen a pályán akkorát esni moderate toréssel szinte lehetetlen,erre a restartnál gázt adok 3-asba váltok és csend <#csodalk>

Juan, te komolyabban sérültél, mikor egy balesetet követõen sikerült összeütköznünk? Asszem mintha azután léptél volna ki a futamból.....
Sorry, de ha jól emléxem nem maradt más válsztásom, mint balra rántani a kormányt.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

JuanG
ááá nem volt gond...játék volt, pláne így 9-en (csökken) ...

gordon 24
Hát ez nagyon nehézkes egy verseny volt.

Sorry Ciccio és Juan, ha miattam távoztatok, de nagyon nem voltam ura ennek a sok pacinak ma. Szóval Sry.

Downhill!!

sajoati
omg, ez nem volt rossz! mindenkivel remeket csataztam, es egyszer sem loktuk ki egymast, meg 3 wide is akadt...

alig varom, h visszanezzem a replayt... volt par fustkerulgetos jelenet is, lol.

gordon 24
Nincs mit!

Mi THX!

Downhill!!

Alexease
THX!

RESTART megvolt!
gordon 24
UK Phoenix

Ezt szedtem le. Kettõ van, ezt szedik többen, ezért ezt szedtem.

Downhill!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Phoenix 2005 Night, 156 kor, (egyelore) FAST setup, Moderate tores!

Alexease
Szuksegem lenne - szokas szerint😊 - az aktualis UK setup-ra😊 THX!
Ma este a "Phoenix 2k5-Night" pályán megyunk......UK setup megint 2 féle van,ha valaki tudja nézze meg hogy mellyik a a jobb és akkor azt kel feltolteni.