51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sajoati
    meg annyit ehhez, hogy az rfaktornal egyetlen disconnect a verseny veget jelenti... szoval ezt bebuktuk. :(
  • Giovanni #48169
    Sajnos a mai versenynek annyi! Köszönjük az Északdunántúli Áramszolgáltatónak!

Amúgy az egész nagyon fárasztó. Iszonyatosan nagy a különbség a GT és LMP kocsik között, nem igazán lehet arra koncentrálni, hogy jó időt menjen az ember, mert folyamatosan lekőröznek. Igazából nekem ennyiből állt a futam, míg ki nem estünk.
  • DTap
    off
    Indy Watkins Glenből
    on
  • Alexease
  • sajoati
    6 órás Watkins Glen Endurance Challenge Rfaktor verseny tévés közvetítése este 6-tól itt:
    FLOG TéééVÉÉÉ

csapat:
    Cowek, Gio, sajoati
    autó:
    #119 Corvette C6
  • B Lori
    15:00-tól lesz a Busch verseny Daytona-ba mert tegnap éjjel esett,ha minden jól megy a nascar.com-on lehet nézni :)
  • HaZso
    Sanyi is, én is elfüstöltünk a végén, benne van. De hogy Toyának se legyen egyszerű a helyzet, jól teleraktam a szélvédőjét olajjal :-D
  • sajoati
    nem mentél rosszul... a vége éles lett volna, nagyon belejöttem, hehe,

szegény HaZso elfüstölt, és valahogy még a vége előtt vagy 10 körrel is beszedtünk egy sárgát. uff.
  • DTap
    Ezért utálom a poconot...
  • Cowek
    Igen, de a GTP-s endurance is folytatódik még... ott nagyon éles a helyzet :-)
  • B Lori
    Hát ilyenrol még nem hallottam,a BGN és CTS beleteszi a track ini-be a paramétereit de az kulon van tehát ha Cup-al mész akkor azt használja ami eddig is benne volt,estleg a Mod váltásnál is mielott versenyzel próbáld újra kalibrálni a kormányt.Nekem pl a windows inditásnál és a játáknál is kalibrálni kell hogy jól mukodjon,a player-t is ugyan azt használd tehát ha van egy razzini akkor minden modnál válaszd azt.
  • Giovanni #48159
    Igen :)
  • bcs78
    Damping-ot vedd lejjebb (amiről amúgy fogalmam sincs, hogy pontosan micsoda :)). Nekem azzal sikerült ritkítanom a rántásokat a kanyarban (ugyanilyen kormányom van).
  • razzini
    Szia!

bocs, hogy még mindig ezzel zaklatlak, de a problémám nem igazán oldódott meg. (a paint probléma az igen)

szóval kéne egy kis help. leírom, hogy mit követtem el:

1. Install NR2003+1.2.0.1. patch
    2. Install PWF New Car Damage and Tires
    3. Calibrate controller (Logitech Formula Force FX FFB)
    4. Cup-ban mentem Kansas-ben, Dover-ban, és nem volt semi gond, jó volt az irányítás.
    5. Install PWF Grand National Series Mod + PWF Craftsman Truck Series Mod
    6. mentem CTS-ben Dover-ba, és akkor tapasztaltam, hogy főleg kanyarban néha nagyon nagyot üt a kormány. ha átváltok CUP-ra, akkor is fellép a probléma :((( akárhogy próbálom beállítani, nem szűnik meg a probléma.

Akkor most mi van? esetleg a pályákat is le kell cserélni? vagy akkor mit nem csinálok jól?

előre is köszi a segítséget.
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CUP PENNSYLVANIA 250, POCONO RACEWAY 100 kör, UK V2 setup, MODERATE DAMAGE
  • Toya
    Ez már akkor az rFactorral lesz és Corvette-el?
  • Giovanni #48154
  • Cowek
    Igen! Minden rendben, festés leadva elfogadva, este 6-kor kezdünk éjfélig. Számítunk rád! Setup van (én csináltam, profik tesztelik, tehát még nem biztos ). Gio puffog de megint ő lesz a leggyorsabb
  • B Lori
    ON: online próbara mikor érsz rá? :))
  • zolee145
    szintén OFF: gondoltam kipróbálom a lentebb linkelt rFactoros NASCAR2007-et, de úgy hallottam hogy csak "bóti" verzióval megy, a másfajta rFactort nem szereti. Na mondom legalább a pályát leszedem, de az infineon sem ment...úgyhogy most egy időre feladtam. Szép lassan majd kiírom a közbeszerzésit egy hivatalos rFactorra.:)))
    Az általam ismert egyéb NASCAR modok nem túl jók, legalábbis az NR2003 után.
  • sajoati
    OFF:
    skacok, rFactor Glenre akkor ervenyes a nevezes?? meg minden? most hetvegen lesz valamikor? azt olvastatok, hogy DISCO eseten auto DQ-t csinal a program, es erre nincs jelenleg gyogyir.. igy azert nem biztos, h megeri elinditani egy endurance ligat, szvsz...
  • 72TSanyi
    A CUP bajnokság legfrisebb állása (19 verseny után): CUP tabella
    A CTS bajnokság állása (17 futam után) a következő: CTS tabella
    A 18. CTS verseny (Martinsville 07.06.19) eredménye sajnos nincs meg, ezért azt valaki publikálhatná!
  • B Lori
    A router-ba a portoknál rossz volt az IP szám
  • zolee145
    Ez jó hír. Mi volt a baj?
  • B Lori
    a hibát
  • B Lori
    Na mukodik online,csak sikerult megtalálni a kurva életbe :)
  • B Lori
    Zoli MSN mukodik?
  • gordon 24
    Na eltűnök vasárnapig (kis Pihi) Majd jövök!! Pénteken jó versenyzést és minden jót mindenkinek! (Wazze remélem jól írtam, mindjárt jön a nyelvtanár aztán kapok a pofámra.)
  • gordon 24
    Bocsi te nyelvzseni! Elírtam Sorry.
  • ga-b
    Jóvan' az a lényeg értettük!:)
  • bertino
    "akadálya" wwááá
  • gordon 24
    Szerintem nincs akadája. Lori a fönök ő tud servert csinálni! Nekem nem megy a Tűzfalak miatt!
  • ga-b
    Csak azért kérdeztem, mert azért volt olyan játék aminél hiába nyomtam ki a tűzfalat nem ment.És ha kilőttem akkor meg jó volt.Ezt csak azért írom le, mert ezek szerint nem mással volt a gond.Oks, köszi a választ!
  • sajoati
    persze, hogy jo hozza... tok primitiv a dolog, foleg ha csak joinolsz, amikor a tuzfal rakerdez, engeded.

hostolni se nehez, a 37xxx (el kell olvasni melyik) portokat kell kinyitni.
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS GOTZENBURG-RING, 12 LAP, CUSTOM SET, YELLOW OFF, MODERATE DAMAGE
    (asszem sárga nélkül szoktatok menni :)
  • ga-b
    Hi!

Olvasom, hogy este kipróbálnátok a multit.zolee145-el, szoktunk néha nyomulni, ha összejön.:)Ha nem zavarok én is beszállhatok?Talán összejön, mert tegnap nem sikerült sajnos.
    Ja, én Zonealarm-ot használok.Nem nagyon szoktam kikapcsolni, tegnap 2 perc alatt beszedtem valami vírust...Ha rendesen be van konfigolva, a Zonealarm mehet a multi alatt, vagy ez a tűzfal nem jó hozzá?
  • gordon 24
    Sajnos Pénteken nem leszek!! Azért Irom hogy tudja mindenki. (nem tudom kit érdekel csak értitek:D)
  • gordon 24
    Én is megyek ha akartok utánna menni. A versenyünk ugyis elég rövid.
  • sajoati
    winxp tuzfal nelkul atlagosan 4 percig birja ki, hogy ne szedjen ossze valami fertozest...

miert nem teszel fel vmi rendes personal tuzfalat, pl. Comodo Firewall (ingyenes), azt rendesen bekonfiguralhatod.
  • zolee145
    Ha el nem alszom addig akkor ki lehetne próbálni. Sima windóz tűzfalam van, azt kikapcsolom, meg van nod32, nem tudom, hogy az bekavar-e valamit? Az biztos, hogy ha F1C-ben csináltam szervert azt sem látta senki, viszont rFactorral már csináltam szervert, pedig az sem "bóti" volt.:)