NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Köszi
My words are weapons.In which I murder You with?
Downhill!!
Downhill!!
Vagy nálam van valami hiba...
Downhill!!
Szeretnék ma este én is indulni, mivel van végre netem.
Viszont nem tudok sem jelszót, sem usert, sem ip-t, semmit.
Valaki legyen olya kedves és küldje el priviben, vagy msn-en.
Köszi.
egyaltan nem biztos, hogy ma ejjel fogok tudni aludni ezutan...
Endure, in enduring grows strong...
http://www.saferbarrierproject.com
És ezt ha beirom a Track inibe megjavul?
Downhill!!
[ AppRuleEnterPits ]
pit0_entrance_point0_dlat = 20.32 (így jó)
pit0_entrance_point0_dlong = 769.59
pit0_entrance_point1_dlat = 37.37 (így jó)
A Safer...project Bristoli pályáján letoltam a Bristoli versenyt, de van egy érdekes dolog amit nem tudok hova tenni.
Ugye itthon is a felét játszom mint a HNR-be, most nem volt csak 2 sárga a 250 kör alatt mind pont pit idõben, igy sárga alatt piteltem. Mind 2x end of the longest line büntit kaptam. És nem értem miért. Az elsõ sárgánál én 4-dik voltam és a rövid pitet használva mentem be, de mivel ugye rövid pálya igy a pit elvégzése után még a mezöny hátsó része ment a kijárat elött. Megvártam amig zöld jelzést ad és kimentem szabályosan lent a vonal alatt és mögéjük erre egybõl mondta hogy bünti End of.....
Most az a kérdésem
hogy sárga alatt a hosszú pitet kell használni, és csak zöld alatt lehet a rövidet?
Vagy mi a gáz?
Ha tudsz segíteni létszi..
Egyébként nem volt igy sem nagy gáz 3-dik lettem.
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Sorry, de ha jól emléxem nem maradt más válsztásom, mint balra rántani a kormányt.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Sorry Ciccio és Juan, ha miattam távoztatok, de nagyon nem voltam ura ennek a sok pacinak ma. Szóval Sry.
Downhill!!
alig varom, h visszanezzem a replayt... volt par fustkerulgetos jelenet is, lol.
Downhill!!
HNR Nextel Cup, Phoenix 2005 Night, 156 kor, (egyelore) FAST setup, Moderate tores!