51527
-
#48162 Ezért utálom a poconot... -
#48161 Igen, de a GTP-s endurance is folytatódik még... ott nagyon éles a helyzet :-) -
B Lori #48160 Hát ilyenrol még nem hallottam,a BGN és CTS beleteszi a track ini-be a paramétereit de az kulon van tehát ha Cup-al mész akkor azt használja ami eddig is benne volt,estleg a Mod váltásnál is mielott versenyzel próbáld újra kalibrálni a kormányt.Nekem pl a windows inditásnál és a játáknál is kalibrálni kell hogy jól mukodjon,a player-t is ugyan azt használd tehát ha van egy razzini akkor minden modnál válaszd azt. -
#48159 Igen :) -
#48158 Damping-ot vedd lejjebb (amiről amúgy fogalmam sincs, hogy pontosan micsoda :)). Nekem azzal sikerült ritkítanom a rántásokat a kanyarban (ugyanilyen kormányom van). -
#48157 Szia!
bocs, hogy még mindig ezzel zaklatlak, de a problémám nem igazán oldódott meg. (a paint probléma az igen)
szóval kéne egy kis help. leírom, hogy mit követtem el:
1. Install NR2003+1.2.0.1. patch
2. Install PWF New Car Damage and Tires
3. Calibrate controller (Logitech Formula Force FX FFB)
4. Cup-ban mentem Kansas-ben, Dover-ban, és nem volt semi gond, jó volt az irányítás.
5. Install PWF Grand National Series Mod + PWF Craftsman Truck Series Mod
6. mentem CTS-ben Dover-ba, és akkor tapasztaltam, hogy főleg kanyarban néha nagyon nagyot üt a kormány. ha átváltok CUP-ra, akkor is fellép a probléma :((( akárhogy próbálom beállítani, nem szűnik meg a probléma.
Akkor most mi van? esetleg a pályákat is le kell cserélni? vagy akkor mit nem csinálok jól?
előre is köszi a segítséget. -
#48156 SZERVER ELINDÍTVA
CUP PENNSYLVANIA 250, POCONO RACEWAY 100 kör, UK V2 setup, MODERATE DAMAGE -
Toya #48155 Ez már akkor az rFactorral lesz és Corvette-el? -
#48154 -
#48153 Igen! Minden rendben, festés leadva elfogadva, este 6-kor kezdünk éjfélig. Számítunk rád! Setup van (én csináltam, profik tesztelik, tehát még nem biztos ). Gio puffog de megint ő lesz a leggyorsabb -
B Lori #48152 ON: online próbara mikor érsz rá? :)) -
#48151 szintén OFF: gondoltam kipróbálom a lentebb linkelt rFactoros NASCAR2007-et, de úgy hallottam hogy csak "bóti" verzióval megy, a másfajta rFactort nem szereti. Na mondom legalább a pályát leszedem, de az infineon sem ment...úgyhogy most egy időre feladtam. Szép lassan majd kiírom a közbeszerzésit egy hivatalos rFactorra.:)))
Az általam ismert egyéb NASCAR modok nem túl jók, legalábbis az NR2003 után. -
#48150 OFF:
skacok, rFactor Glenre akkor ervenyes a nevezes?? meg minden? most hetvegen lesz valamikor? azt olvastatok, hogy DISCO eseten auto DQ-t csinal a program, es erre nincs jelenleg gyogyir.. igy azert nem biztos, h megeri elinditani egy endurance ligat, szvsz... -
72TSanyi #48149 A CUP bajnokság legfrisebb állása (19 verseny után): CUP tabella
A CTS bajnokság állása (17 futam után) a következő: CTS tabella
A 18. CTS verseny (Martinsville 07.06.19) eredménye sajnos nincs meg, ezért azt valaki publikálhatná! -
B Lori #48148 A router-ba a portoknál rossz volt az IP szám -
#48147 Ez jó hír. Mi volt a baj? -
B Lori #48146 a hibát -
B Lori #48145 Na mukodik online,csak sikerult megtalálni a kurva életbe :) -
B Lori #48144 Zoli MSN mukodik? -
#48143 Na eltűnök vasárnapig (kis Pihi) Majd jövök!! Pénteken jó versenyzést és minden jót mindenkinek! (Wazze remélem jól írtam, mindjárt jön a nyelvtanár aztán kapok a pofámra.) -
#48142 Bocsi te nyelvzseni! Elírtam Sorry. -
ga-b #48141 Jóvan' az a lényeg értettük!:) -
#48140 "akadálya" wwááá -
#48139 Szerintem nincs akadája. Lori a fönök ő tud servert csinálni! Nekem nem megy a Tűzfalak miatt! -
ga-b #48138 Csak azért kérdeztem, mert azért volt olyan játék aminél hiába nyomtam ki a tűzfalat nem ment.És ha kilőttem akkor meg jó volt.Ezt csak azért írom le, mert ezek szerint nem mással volt a gond.Oks, köszi a választ! -
#48137 persze, hogy jo hozza... tok primitiv a dolog, foleg ha csak joinolsz, amikor a tuzfal rakerdez, engeded.
hostolni se nehez, a 37xxx (el kell olvasni melyik) portokat kell kinyitni. -
#48136 SZERVER ELINDÍTVA
CTS GOTZENBURG-RING, 12 LAP, CUSTOM SET, YELLOW OFF, MODERATE DAMAGE
(asszem sárga nélkül szoktatok menni :) -
ga-b #48135 Hi!
Olvasom, hogy este kipróbálnátok a multit.zolee145-el, szoktunk néha nyomulni, ha összejön.:)Ha nem zavarok én is beszállhatok?Talán összejön, mert tegnap nem sikerült sajnos.
Ja, én Zonealarm-ot használok.Nem nagyon szoktam kikapcsolni, tegnap 2 perc alatt beszedtem valami vírust...Ha rendesen be van konfigolva, a Zonealarm mehet a multi alatt, vagy ez a tűzfal nem jó hozzá? -
#48134 Sajnos Pénteken nem leszek!! Azért Irom hogy tudja mindenki. (nem tudom kit érdekel csak értitek:D) -
#48133 Én is megyek ha akartok utánna menni. A versenyünk ugyis elég rövid. -
#48132 winxp tuzfal nelkul atlagosan 4 percig birja ki, hogy ne szedjen ossze valami fertozest...
miert nem teszel fel vmi rendes personal tuzfalat, pl. Comodo Firewall (ingyenes), azt rendesen bekonfiguralhatod. -
#48131 Ha el nem alszom addig akkor ki lehetne próbálni. Sima windóz tűzfalam van, azt kikapcsolom, meg van nod32, nem tudom, hogy az bekavar-e valamit? Az biztos, hogy ha F1C-ben csináltam szervert azt sem látta senki, viszont rFactorral már csináltam szervert, pedig az sem "bóti" volt.:) -
B Lori #48130 Most jutott eszembe hogy hétvégén Pocono amihez 3 UK setup van és ha jól emlékszem a V3-at használtuk amire volt panasz sott volt aki nem is indult miatta,esetleg ki lehetne próbálni a másik kettot vagy valamit javítani rajta nehogy megint a felénél 5-en maradjunk :/ -
B Lori #48129 Ha ma este ráérsz akkor a versenyunk után ami már akár fél 11-kor is végetér kipróbálhatjuk online,akár én is tudok szervert csinálni,foleg ha létszámnovekedés van kilátásban :))
Amúgy nekem is ki kell kapcsolni a router tuzfalat,anélkul nem megy,vagyis megy ha beírod a másik IP számát hogy azt engedje átt de kikapcsolni egyszerubb :)) -
#48128 Valszeg még mindig valami ilyesmi tiltja! Van Rooter a gépeteknél? Mert azon is van tüzfal! Próbáljátok azt ki hogy olyan csinálja a servert akinek nincs Rootere nincs tüzfala és az lépjen fel akinek ezek vannak. Nekem a muétkor csak igy sikerült összehozni eg haverral. Más ötletem nincs. -
#48127 Hazaárulás! Most próbálunk ketten egy multit összehozni próba képpen), de olyasmit ír ki, hogy Timed out connection stb (nem jegyeztem meg). Mi lehet ez? IP van beírva, tűzfalat kikapcsoltam mégsem enged csatlakozni a nyavajás.:) -
#48126 Az autóval küzdöttél már eleget, küzdj már inkább velünk. -
#48125 Az egésszel csak annyi a bajom, hogy a saját beállításaimmal lazán megyek normális tempót, ráadásul elég sokáig. Igaz ott az első 10 körben nemhogy az orrát tolná a kocsi, hanem inkább folyton a hátulja akar kitörni, és amikor kicsit bekoptak a gumik akkor kezd egyensúlyba kerülni az autó, és elég gyors tudok lenni sokáig.
Na mindegy, küzdök tovább az autóval.:)) -
#48124 hali, 123.989 nagyon is jo eredmeny a mi mezonyunkben. vagyis hat nem pole, meg ilyesmi, de amugy korrekt.
es persze felolem 10 oldalas elmenybeszamolot is irhatsz, itt az is elfer. :)
a gumi nagyjabol mindenkinek hasonloan fogy online, szoval amiatt no para. -
#48123 Igen mindenképpen! Ne azt nézd milyen gyors vag, ez teljesen lényegtelen!! Mi ezzel a Settel kb 40 kört el tudunk menni lehet kicsit többet is. Szóval nem jól csinálsz valamit az tutti. Ne menj olyan gyorsan! Ha offline akarsz versenyezni meg kell tanulnod azt hogy annyit vagy kicsit töbet ki kell birnod mint a gépi ellenfél. Mivel ha ez nem fog sikerülni esélyed sincs győzni. Online ennek nincs akkora szerepe mert sok sárga van, de azért itt is egy 200-250 mérföldes versenyt 2 cseréből meg kell oldani!