NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A következõ futamokat mondjuk át kellene keresztelni Borsodi Bivaly 250, Amstel 300 meg stb. futamokká, és a nyertesek efféle szponzori díjakkal jutalmazódnának! Aztán tarthatnánk olyan talikat, amikor a nyereményeket kellene letesztelni! Ez a fajta díjazása talán még egy újabb lökést adhatna a toborzást illetõen! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Én meg csak akkor jovok ha fizetnek érte és hagynak nyerni.......

JuanG
ez így van...bár nekem a setuppal töréssel nincs bajom, viszont bristol, richmond (meg még vmelyik) pályákat nem szeretem de nagyon, ezért nem is jöttem...de amikor voltam akkor is 10-12-en voltunk, nekem ez kevés...

a jövõben felmegyek péntekenként szerverre ahogy tudok, de ha nem leszünk kb 15-en akkor nem fogok elindulni, mert sajna lesz jobb elfoglaltságom 😞(...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Azt hiszem a túlnyomó tobbség tudta hogy mibe vág bele az év elején,azt is hogy ez nem F1 meg LFS ahol van 60 ember akibol ha 10 megsértodik másik 10 nem ér rá még akkor is sokan vannak,de a lényeg az hogy ez egy onként vállalt szórakozás és nem szivességet teszunk a másiknak hogy résztveszek,tehát a kérdés van-e értelme tovább mert azt hiszem mindenki tud más elfoglaltságot is találni de akit ez érdekel legalább annyival meg lehetne tisztelni hogy megmondjuk "ma nem jovok" vagy "nem érdekel" és akkor nem fog senki feleslegesen ucsorogni a gép elott.

A tegnapi napért én is elnézést kérek. Egyszerûen annyira fáradt voltam, hogy simán elaludtam a futamot.
Normál esetben ilyenkor Zso szokott ébreszteni vagy zaklatni, de valamiért most õ sem tette meg ezt 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Én sem akarok személyeskedésbe átmenni, de asszem hosszú idõn át ez volt az elsõ számú elfoglaltságom a kedd/péntek estéket tekintve. Mióta sokak hozzáállása változott a bajnokságban való szereplést illetõen, azóta én sem erõlködöm annyira, van mit pótolnom a kimaradt péntekeket illetõen...

A tegnapi Richmond meg alapból bukásra volt ítélve a pálya nehézségét tekintve, így nem is bíztam benne, hogy lennénk elegen.

Azért mondjuk engem nem kell még teljesen leírni! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Igazad van, de nézd meg a dolgot. Izi is gép közelbe volt Tsanyi is Sajóati is, de egyik se lépett be. Ha õk jönnek már 7-en vagyunk. Ha te jösz 8-an.
Ez az egész egy szar. Szerintem érdemes elkondolkozni azon hogy egyátalán folytassuk-e. Mi a francnak ha mindenkinek csak nyüg akkor minek.
Mindenki sír ri ha kilökik, Egyiknek a törés beállitás a gondja a másiknak a set(igaz ez nekem is) mindenkinek minden baja van. Ennek igy semmi érteleme. Túl sok a dudás a csárdában. Mindenki önzõ a saját igazát akarja. Ezt olyan faszán összehoztuk, hogy mostmeg itt tartunk.
Hol van az a sok ember aki szavazott? Hol vannak a UK fanaok? Mindenki otthon ül aztán szarik jönni.
Bocs a hangsúly miatt minden kitõl, de valahogy ugy érzem Hazson Lórin Toyan kivül ez senkinek nem fontos. 4 emberrel meg nem lehet bajnokságot rendezni.
Egy egy ember néha benéz azt annyi..
Nem azt mondom hogy mindennél fontossabb ez, persze hogy nem. Ha valakinek dolga van intéze csinálja, de legalább jelezhetné hogy nem jön. Akkor halasztunk lejátszuk máskor, de tudjunk róla.

Na mind1.. Nem akarok senkit megbántani, de lófasz az egész.

Downhill!!

JuanG
hát siralmas sajna...pedig Ciccio-val azt hittük még szezon elõtt hogy érdemes újra befizetni, annyian jelezték hogy jönnek...én 15 alatt nem indulok...😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Giovanni
Bocs fiúk, én meg lázasan feküdtem. Nem volt erõm jönni <#szomoru1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

4 az igen 😛
gordon 24
Hát 4-en voltunk. semmi értelme nem is futottuk le. most online játszom Lorival.. Ennek igy semmi értelme.

Downhill!!

sajoati
en ma spec. elaludtam kb. 1920-kor es 2150-kor keltem fel.

Endure, in enduring grows strong...

Nem volt senki vagy mi?😊
gordon 24
Hát gyerekek.. Szerintem meg kéne beszélni a temetést mikor és hol legyen.. HNR R.I.P

Downhill!!

Alex, a Talladega CUP, illetve CTS Bullrun eredményfájlt kitennéd az oldalra? Kellene a tabellához.... Thx.

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Richmond Night, 200 kor, UK Setup, Moderate
Alexease
THX!!!!
Izé ma este Richmond Night <#vigyor>

<#eljen>

sajoati
nem azert, de arra a jelentre nagyon buszke vagyok, ui. az uccso pillanatban sikerult kikerulnom teged. (asszem karcolas volt, de ki kellett kockaznom a replayt ahhoz... uramatyam, mennyi remek jelenet volt az utobbi keringokon is!)

Nekem tetszik a zene is,az nemigen ahogy én is szerepelek benne <#merges3>

Egyébként most látom hogy a tobbiek Cole Trickle stílusban át akartak repeszteni a fuston.......<#zavart1>

gordon 24
Nagyon jó kis videjó.. Gratula hozzá.

Downhill!!

Cowek
Ilyen balhés csávó vagy látod? <#banplz><#idiota>

http://www.f1-info.hu/

Király lett! Kár, hogy én is sokat szereplek benne <#circling>

sajoati

JuanG
fasza!!! 😊

sajoati
tetszett, nemcsak azert, mert sokat szerepeltem rajta, lol, hanem, mert nem volt olyan sietos video, tobbszor egy jelenet, nekem most bejott az 5 percre nyujtott of, mondjuk van amelyik videoban meg pont a porgosseget, a gyors vagasokat szeretem, de ez most jol esett.
(a zene meg nem az en mufajom, de nem is arra figyeltem ezuttal.)

HaZso
<#eljen><#worship><#worship><#eljen>

HaZso
Kellene még több info róla, linkeld be pls :-)

Giovanni
Huh...milyen sokat szereplek benne 😄

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

DTap
Remek videó mint mindegyik sajnos ami benne van nem annyira kellemes emlék.
Köszönet a munkáért!Remek!

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
Giovanni
Nem elég nyeremény az, ha sikerûl nem kiesni? <#nevetes1>

Király, tetszenek ezek az összefoglalók! Thx!

Alexease
THX!
Met
Szerver megy
CTS Bullrun 34 kör no sárga

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bcs78
Én csináltam egyet, de csak a Texasi futamról: HNR Texas 2007

Kissé lehúzó zenét sikerült választanom és maga a video is egy 5 perces lassított felvételhez hasonlít, szóval lett amilyen lett, de remélem azért nézhetõnek találjátok.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

HaZso
Valami nyeremény esetleg...? :-)

Alexease
Meg a munkahelyemen vagyok, igy sajnos nem tudok ma szervert inditani!

Valaki inditson legyszi!! THX!
Giovanni
Júni 9-én lesz Le Mans-i 24 órás <#idiota>

HaZso
Majd vki írja le pls, mikor lesz legközelebb hosszú távú verseny! H váltóval nem tudtam elszakítani még fokozatot... :-)

PuMy
Megcsináltam az összes lemaradást, csak feltölteni nem tudom jelenleg. Valszeg csak azután lesznek fent miután rendezõdnek a dolgok a hsw körül.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Esetleg vedd lejjebb a grafikát megjelenítést hogy segítt-e ugyanis a játék tobb autónál maga is korlátozza ezt,a tobbi pályán is ha csak 5-10 autót indítasz sokkal élesebb a festés mint 43-nál,esetleg futtasd le újra a 3D config-ot de úgy hogy elotte a "rend_dxg" ini-t eltávolítod a NR2003 mappából,akkor újra számolja az értékeket.

gordon 24
Még 38 autóval is jó. Csak 40 felett kezdi ezt a dolgot. Nem igazán értem.

Downhill!!

Most néztem nálam rendben van,mivel csak ennél a pályánál jelentkezik esetleg próbáld meg kicserélni a track pack-ból,ha csak kevés pl. 5 autóval inditod akkor is homályos?

gordon 24
Lori!!
Van megint egy kérdésem.
Van a Martinsville 2006-os pálya. Az a gondom hogy tök homályosak rajta az autók. Minden más pályán szépek élesek ott nem. Ez miért van? Van valami tipped?

Downhill!!

A heti eredményekkel még adós vagyok, de hogy a hnr lapon is elérhetõk legyenek, ahhoz Pumy-t kellene elõkeríteni! <#vigyor3>

Giovanni
Mikor fog frissülni a tabella? Eléggé levan maradva...

sajoati
de ami inkabb baj volt, hogy a kb. 15. kor utan jo, ha a fele megmaradt a versenyzoknek.