51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Semmi, kiálltam.
  • DTap
    Mi lett veled Toya?
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CUP INDIANAPOLIS 80 kör, UK setup, MODERATE DAMAGE
  • B Lori
    Szerintem ugyanaz csak a miénkbe bele lett téve a setup és úgy lett feltoltve,de akkor se árt ha kicseréled,úgy nem lehet gond :)
  • zolee145
    Nextel 06, csak még régebben vadásztam, és ezek szerint nem ugyanaz. Majd törlöm ami most fenn van.
  • B Lori
    Ha a letoltott pályát (nextel_06) használod akkor az tartalmazza a DMP setupot.
  • zolee145
    Na akkor ezt is beszerzem, a fast a nevével ellentétben kicsit lassú... vagy csak én:)))
  • B Lori
    Nincs,a DMP-t használjuk
  • zolee145
    Ha lesz kedvem ps-ezni akkor kiagyalok valamit:))

Más: Watkins Glen-hez nincs UK setup, vagy csak én nem találtam? Bóklásztam egyet a pályán, de csak a fast setupppal.
  • B Lori
    De nem kotelezo változtatni rajta!
  • gordon 24
    Tga formátumot kezel az Nr.
    Ugy tudod megoldani a dolgot, hogy bent rámész Montoya gépére ezek után bemész a piant shopba és exportálod a festést. Kilépsz a progiból, és az exports imports könyvtárban megtalálod az exportált filét. Ezt megnyitod pohotoshoppal és festegetsz. Amikor megvan elmented vagy felülirod. Visszamész a progiba és a paintshopban vissza importálod az autóra és rá mented. És kész is. Csak TGa ba kell lennie mert mást nem kezel a progi.
  • zolee145
    Milyen formátumban kell lennie a festésnek? psd gondolom nem jó.
  • gordon 24
    Nincs semmi gond ezzel. Attól hogy én nem birom te szeretheted! Sőt szeresd is!

Na akkor tutti. Én at csinálnám az ő autójával, hogy a tied legyen. Hogy a tetején fesd le a montoya nevét és ird fel a tiedet. Aztán esetleg tegyél fel rá valami ismertető jegyet. Ezt photoshoppal elég szépen meg lehet csinálni. Aztán ennyi. Rakd fel valami file megosztóra leszedjük és már mehetünk is a racen.
  • zolee145
    Jól kezdődik:D
    Van már 42-esem, szóval ezek szerint ez a része meg is van.
  • gordon 24
    Az biztos!! Egyszerüen imádom Montoyát és azt a gyönyörű nagy fejét neki! De az Autója szép ez nem vitás!
  • B Lori

Egybol be és majd lesz ami lesz,legrosszabb esetben megnyered a versenyt :D

42 nem foglalt csak 420-as van tehát nyugodtan johetsz a Havoline Dodge-al,gordon24 is orulni fog neki pláne amikor elmész mellette
  • gordon 24
    A mi autóinkat pedig a bannere kattintva a ... versenyzők menüpontnál tudod. Azért pontoztam ki mert oda jön a CTS vagy CUp rövidités.
  • gordon 24
    Asszem a 42-es nem foglalt. Mi saját festésű gépekkel megyünk. (vagy kis átalakitással elátottal). Magyarul ha te Montoya 42-es ével akarsz menni jöhetsz szedd le egy oldalról azt az autó ird át a nevet a tetején aztán ennyi. De ha foglalt a 42-es akkor sincs baj rakj rá más rajtszámot.
  • zolee145
    Nos. Tanulmányozgatom a szabályokat, meg töltögetem a pályákat, aztán szerintem kb holnap a jelentkezési lapot is kitöltöm.
    Lenne viszont néhány kérdésem: olvastam gyakorló szerverről, vagy gyakorló futamról, szóval az a kérdés, hogy van-e ilyen, vagy egyből be a kocsiba aztán lesz ami lesz?:) A másik, hogy a 42-es foglalt-e, és ha nem akkor honnan lehet leszedni?
    Így elsőre ennyi, aztán ami eszembe jut majd még beírkálom.
  • B Lori
    Jaaa értem,akkor pumpálgasd
  • gordon 24
    Nem még nem.. Az az igazság hogy ahhoz nincs kedvem. Nem akarok szenvdeni vele. Majd ezt megcsinálom aztán mükszik és ennyi. Ugyse szeretem annyira Indyt.. Ha rápumpálok meg faszán mükszik ugyis érzem ha nem ad teljes gázt pumpa azt megy is:D De attól még lehet hogy kipróbálom holnap.
  • gordon 24
    Nagyából megvan hozzá minden. Majd beszerzem.. Meg mire való az Obi? :D az nyitva van vasárnap is:D
  • B Lori
    A másik kormányt nem próbáltad csatlakoztatni hogy úgy viszi-e a pedált? Péntekre 100%-os emberek kellenek
  • Met
    javaslom, hogy hétvégéig szerezzél be minden kelléket, nem viccből írtam, hogy mi fog kelleni ;)
  • gordon 24
    Aha. Hát akkor barkács osztag:D Na köszi mindenestre, remélem meg tudom csinálni.
    Majd hétvégén ha lesz időm rá megcsinálom. Pénteken még igy megyek, majd kerülgettek. Igaz ha kigyorsitáskor rápumpálok megindul ujra. De nem leszek a leggyorsabb. (mondjuk eddig se voltam :D) Na még1x THX.
  • Met
    tőlem kábelezgethetsz de nemhiszem, hogy csak olyan egyszerűen mőködne mint ahogy kinéz
  • gordon 24
    És ez mennyire hatásos? Gondolom nagyon mert elég sok emberkének igy van megcsinálva itt.
    Nem müködne a másik pedálal? Mert az elég korrekt kis szerkentyű. Elvileg elég lenne annak a telefonzsineges csatlakozóját átalakitani olyanra amit a momo kormány fogadni képes. Ha ez meglenne akkor ugyan azzal a módszerrel müködne mint most a momo pedál. Csak egy microfos lenne alatta. Szerinted ez nem jó megoldás? Vagy azt csináljam mint ti?
  • Met
    ezt tegyed
  • gordon 24
    Elkezdte az én momom is a betegségét. Tudnátok adni tanácsokat mit tegyek?
    Van nekem egy Microsoft kormánypadom annak még elég jok a pedáljai, csak öreg ezért cseréltem anno le. Nem lehetne ezt beteni a momo pedáljába? Megnéztem a potmeterét nem olyan de ebből is 3 vezeték jön ki elvile ha rátudnám kötni a kormányra akkor müködne? Vagy mit tegyek?
  • Tihy
    Nem voltam tegnap üzemkész állapotban, ezért inkább kikapcs, mielőtt kiütök mindenkit :)
  • B Lori
    Ja,semmi értelme ennek az önkorbácsolásnak

Amúgy kossz mindenkinek a restartot,nem értem mi tortént a pedállal,kihúztam a csatlakozóját meg vissza és utánna már ment 100%-ig.
  • Toya
    Zsonak és Tihynek is jár az ejnye-bejnye a lelépésért :P
  • B Lori
    ááá ezért nem kellett volna lelépned :(
  • Tihy
    Bocsi Mindenkitől!
  • B Lori
    Zoli és a tobbiek ha ráértek és még érdekel az online próba akkor MSN kb. fél 11 korul,remélem most mukodni fog
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP INDIANAPOLIS 32 kör, fast setup, MODERATE DAMAGE
  • Giovanni #48174
    Megvan a hivatalos végeredmény a hétvégi enduranceról. Összetettben 26 (34 induló), kategóriában 12 (18 induló).
    Remélhetőleg a következő már sokkal jobban fog sikerűlni

Végeredmény
  • Alexease
    Az rFactoron van meg mit faragni;( Kicsit "komolytalan".
  • sajoati
    mas is leszakadt... most meg egyiknek run time errorja lett... nekik is annyi.. lol, mokas ez a cucc.
  • Alexease