NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
jo azt hittem ma GT2002 nap van a serveren es ez fog menni😄

ááááááááááááááááááááá de nehéz lesz errõl leszokni... 😊

Alex: Na mindjárt lejön az irles, aztán szedem ezt. Nem kell hozzá csak alap f1 2002?
HÁt azon nevettem milyen lesz, amikor a mezõny eleje és a vége majd összeér a rajtnál 😄

Petya
Alexease
A csapat - SBDT - "hivatalos" oldala: http://www.simbin.com/forums/
Alexease
http://www.hsw.hu/jatekhirek.shtml

"Reméljük mindenkinek elnyeri a tetszését. Úgy érezzük ez a MOD mégtöbb multiplayer-es
szórakozást nyújt! A késésnek több oka is volt. A munkálatok legnagyobb része a fizika
feljavítására és a beállítási opciók limitálására ment el, melyket valós modena bajnokság
pilótáinak a visszajelzései és tanácsai alapján készültek el, szóval az autók irányítása annyira
valósághû amennyire csak lehetséges. A Beta teszt csapat többszáz órát töltött tesztelésekkel,
beállításokkal, újratesztelésekkel stb., és ezúton szeretném nekik megköszönni a
közremüködésüket és az elszántságukat."
Alexease
Itthon, offline😊) Mivel az F1 2002 net kodja egy rakas shittt...😞((
Jacek
hol lesz verseny Alex?

persze😊 de egyaltalan nem vicces palyak 😊

Gondolom ismered a két pályát. 😄
Alex: Azt honnan lehet szedni?
Alexease
Az IRL-t meg nem. De a Ferrari az brutal jora sikerult.
Este San Marino verseny lesz😊))))
hogy ezen mi a lol ?😊

mekkora lol 😄DD

Na megyek kipróbálom õket

Egyébként most töltöm az f12002höz ezt a irl modot. Valaki letölöttte? Milyen?
kedden nem erek ra...vizsgaidoszak suxx😞

Alexease
De ha nem probalok meg, minnel lejjebb "menekulni", akkor nem dob meg az tores, es nem sodrodok fel.
Vagyis elcsesztem...:-)
Jacek
nem az sima baleset😊 atcsuszol az iven azt csok😊

Alexease
Szerintem az en bunom nagyobb😞(((
Jacek
Alex kegyelemdofese sem rossz😄

Jacek
😄D

atyka
elvittem a balhet, nem is kerdeses. az egyenesben meg a kormanyomat kalibraltam...sorry 😞

PuMy
Megneztem a Jacek-Atyka incidenst a futam elejen. Hat tenyleg nagyon csunya volt. Egyertelmuen
Atyka a hibas mert o nem tudott iven befordulni, Jacek szepen tartotta az ivet. Arrol ma'r nem is
beszelve hogy Atyka akkor az egyenes reszen folyamatosan a sarga vonalon kivul autozott.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

atyka
😄 nem voltam ideges, csak igazan nem voltam tisztaban azzal, hogy a nascarban lehet-e ilyet csinalni szabalyosan. f1-ben hozzaszoktam, szeretem a harcot. gratulalok a pozicio elrablasahoz! 😊)

jaja mar Mode is irta meg egy honapja 😊

Jacek
f1hirek.hu

Jacek

Montoya új kihívás elé néz

A kolumbiai egy NASCAR autóval körözhet

Juan Pablo Montoya gondolatai jelen pillanatban még a soron következõ Monacói Nagydíjon járnak, ám a kolumbiai versenyzõnek hamarosan új kihívás elé kell néznie, ugyanis a június 11-én az Imdianapolis Motor Speedway-en kipróbálhat egy NASCAR versenygépet.

Jeff Gordon és Juan Pablo Montoya június 11-én, szerdán autót fog cserélni. A kolumbiai versenyzõ Gordon DuPont Chevrolet Monte Carloját, míg Gordon Montoya BMW Williams FW25-ösét fogja kipróbálni. Ez lesz az elsõ alkalom, hogy a két pilóta a másik szériájának versenygépével száguldozhat.

Alexease
Megjelent a Long Beach-i palya a NR2003-hoz. Jo kis street-road. Jo lesz "magan" szerveren kikapcsolodasnak spedezni eggyet-egyett😊)
LongBeach Track
Jacek
😊

PuMy
Az esetleges vitatott eseteket/baleseteket nyujtsatok be a versenybirosag fele (csak hogy azt
is teszteljuk) a [email protected] e-mail cimre. A level tartalmazza a 2 versenyzo nevet es rajtszamat
valamint a kor szamat amikor az eset tortent.

Met
HaZso-tól szeretnék elnézést kérni a koccanásért az elején. Akkor nem éreztem, hogy nekimentem volna csak a replay-ben láttam. Ha mégse az én hibám akkor is bocs😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Valóban te voltál a leggyorsabb, ez alá is írom.
Ez a gyõzelem még mindig röfög akkora malac volt :-)

Néha ilyen is kell, az elõzõt viszonylag könnyen nyertem, itt max a 3.helyre lettem volna jó a bünti után de szerencsém volt.
Lottózok is, de ott bezzeg nem jön be szinte semmi :-(

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
Bocsi, de gondoltam nem hagyom magamat😄
Meg ugye az utolsó 2 körben lehet feltartani pozició tartás érdekében. Meg szinte láttam a fejedet az autóban ahogy pirosodik😊)))

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk
És Pumyval mi történt az elsõ helyrõl, 10el a vége elõtt?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Tényleg amugy Gio, ütköztél már elõtte vagy miért füstöltél el?

ibronk
Á, csak azért bánt hogy ennyire megszivtam 15 körrel a vége elõtt, mert ugyéreztem én voltam a leggyorsabb a versenyen, és nyerhettem volna..talán. Bár igazából magamnak köszönhetem, mert mikor Gio elfustölt elõttem annyira betojtam hogy nem tudtam kikerülni semerre, és nekimentem, onnan már a következõ gondba azért kerültem mert nem ment annyira jól a kocsi mint elõtte. Szar ez a nascar, tiszta lutri, Toya lottózz egyet!
Nem játszhatnánk törés nélkül, akkor sokkal szorosabb lett volna 😊

De majd én a kocsimból :-)
Most indulok melóba :-P

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Senki sem nezi a napfogyatkozast?
CodeRed
Készül az új verdám 😄 2 év után ideje volt szponzort váltani.A szezonnyitóra talán el is készül 😄

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

FREAK
én majd inkább holnap

bár már most sem emlékszem semmire 😄

Riszpekk

nyilatkozat ment, kicsit hulyen van fogalmazva de most ennyire futotta 😞

😊 thx😊 enis is Gratulalok neked 😊) vegre koron belul mindketten 😊)

FREAK
wow nem is láttam a dobogót, mindkettõnek gratula!!

Riszpekk

Alexease
Gratulalok Shai, franko eredmeny!
FREAK
a zene már megvan, már csak egy Premiere 6.5 kéne......

Riszpekk

Jacek
😄

FREAK
huhu, olyan klipet csinálok 7végén, hogy...... szal jópofa lesz, remélem 😄

Riszpekk

nem rád gondoltam 😊) csak ugy altalanosan 😊

PuMy
Idomeron egyenlore sehogy (ott elvileg pontlevonas lenne), a futamon fekete zaszloval,
utana pontlevonassal es vegul pedig a futambol valo kizarassal.

FREAK
csak kíváncsiságból, hogyan? úgy értem a teszt futamokon

Riszpekk

Jacek
nem en voltam😊))))))))))

PuMy
A chat stop-rol csak annyit, hogy az idomeron a practice-qualify valtastol a qualify-happy hour
valtasig tart, futamon pedig happy hour-race valtastol az utolso versenyben marad versenyzo utolso koren a befejezeseig.
Legkozelebb ma'r szigorubban fogjuk buntetni a megszegeset.