51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Nem akarok most még változtatni rajta, szóval akkor ennyi?:) átírom az opponent managerben hogy zolee145 és kész? Gondolom a játékos nevemet is át kellene írni, mert most ott is a teljes nevem van.

Az számít hogy milyen felbontásban van? Az alacsonyabb felbontást szoktam használni, mert elég kőkorszaki a gépem.:)
  • B Lori
  • B Lori
    Az opponent manager-be is átt kell írni Montoya nevét a sajátjára amit használni szeretne,nick vagy a rendes.

A file nev meg lehet "42_zolee.cup"
  • gordon 24
    Nagyon egyszerü a dolog!
    Töltsd le, majd huzd bele a siries cup cars könyvtárba és látni is fogod. Ha átirod a file nevét akkor töltsd fel valahova, hogy mi is letudjuk szedni. Amenyiben nem változtatsz semmin hanem igy ahogy van mész vele akkor csak ezt mond és leszedjuk innen. Erre azért van szükség mert mindenkinek a saját gépén rendelkeznie kell a te autóddal. Ha ez nincs igy versenyen nem látjuk a festésed.
    Egyébként szerintem a mezőny egyik legszabb autója ez függetlenül attól hogy mi a véleményem Montoyáról! Szóval jöhetsz vele!
  • zolee145
    Ezt megkaptam.:) Holnap inzézem. Ha jó ez a mail cím akkor marad, de ha nem ingyenes kell - ahogy olvastam a HNR honlapon - akkor olyat is tudok adni.

Van viszont egy olyan kérdésem, hogy az alábbi honlapon lévő #42-est használhatom-e, és ha igen akkor mi a teendő? Gondolom az alap Cup szezonba kellene valami trükkel belerakni.

Klikk
  • Alexease
    Kuldtem mail-t az adatlapon talalhato mail-re;)
  • Alexease
    Nem jott meg a level, de megneztem, nem is tudott volna, mert valami nem stimmel a levelezessel;(

Atirtam a progit, most egy masik cimre kuldi a jelentkezest, most mukodik.

Vagy jelentkezni kellene megegyszer, vagy itt is jo privatban. Az a lenyeg, hogy kapjak egy mail cimet;) THX es Sorry!
  • zolee145
    Akkor én már nem is írok külön:)
  • B Lori
    augusztus 16-tól nem lesz Sierra szerver az NR számára
  • B Lori
    Alex ha már itt vagy, zolee145 még pénteken elkuldte a jelentkezést de nem kapott választ,utánanézhetnél hogy pénteken már indulhasson :)
  • Met
    mi a történés tárgya?
  • Alexease
    RIP
  • B Lori
    http://www.sierra.com/en/home/news/product_news/071607_-_sierra_heritage.html
  • HaZso
    , ... ha nem :D
  • Tihy
    én is megyek, ha jöttök, ha nem :)
  • HaZso
    Én is megyek ha jöttök :D
  • 72TSanyi
    Én megyek, ha jöttök.....
  • B Lori
    Lesz valaki ma este?
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP EVERGREEN SPEEDWAY 100 KÖR FAST SETUP
  • gordon 24
    Ma este nem leszek gépközelben! Mindenkinek jó versenyt!
  • DTap
    Megvan (azaz meglesz) ha egy kis idöhöz jutok felveszem és feltöltöm!
  • petesilver
    Gigagrat! Mondtam Hazsonak, mekkora szám lenne, ha az ungarisevunderkind dobogós lenne a világ szeme láttára. Asszondta azért nem úgy van ez :) Dehogynem! Ők még nem tudják, hogy Norbi UFO, ez lesz a mi meglepetés beli előnyünk! :)
  • petesilver
    Wááá! DINI! Most láttam az Eurosporton Champcar series reklámot! Isszonyat jó montázs! Ha megvan, vagy meg tudod szerezni, linkeld be ide pls! Naggyonjóóóó!
  • Giovanni #48227
    Végre nem a Palik és társaik (RTL)
  • Alexease
    Bar igazabol teljesen lenyegtelen, de szamomra a masik "izgalmas" tenyezo, hogy Porsche-val mehet, vezethet egy Porsche-t:):P:D Az egyik kedvenc autom (tudom-tudom, nem a legszebb, legjobb, leggyorsabb, stb., de akkor is:D). Ha nem fizetesbol kellene megelnem (:D), biztos nekem is lenne egy Porsche-m:DDD
  • Alexease
    Inkabb Neki kellene mennie, mint X-nek vagy Y-nak:) De hat penz beszel... Nem baj, azert lassan, de biztosan ott lesz a "helyen":)
  • Toya
    Grat! Én már évek óta ezt mondom, hogy neki kellene mennie :D
  • sajoati
    whooa, megagrats, mondjuk ez a "seat meg gyorsabb is a kanyarban, mint a Porsche" biztos nem kerül be a reklámszövegeikbe, LOL.

Node gondolom külön csak a P911-re nem lehet kimenni, mellette F1-et is kéne nézni(?).

• Cowek
  • Giovanni #48221
    Gratula Norbinak!
  • Alexease
  • petesilver
    thx, megvan a pálya a setupak!
  • DTap
    Számunkra nagyon kellemes hirek a motorsport világából:

Nemzeti Sport
    Porsche Hungária
    Vezess.hu

Remélem a "megszokott" kis társaságon felül még többen szurkolhatunk majd Norbinak élöben!
  • Met
  • petesilver
    ??? akko megnézem le van-e töltve. azonban setup?
  • DTap
    Nem ér rágyurni!
  • DTap
    Sajnálom izgalmas lett volna a vége...nem tudtuk a futam után,hogy mi lett veled.
  • B Lori
    Ez a felújított pálya lesz nem az eredeti!
  • B Lori
  • petesilver
    Valaki tudja, milyen setup lesz watkinsra? Cup