NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Alexease
AAAAAAAA mega LOL😊)))))
Ebben mas "fizika" van mint a Colinban😊) Ez nem ragad a foldhoz, es a kozeppontja korul fordul, hanem mintha fel lenne logatva egy madzagra, es az elsokereknel van beleszurva a "palcika"😄DDDD
Ha a palya toresnel le-fol megyek, es megugrik az auto, akkor olyan, mintha valaki "fentrol" babozna😊)))))

Az uj Codies "fizika" neve: Puppet-Physics 😄DDDDDDDDD
Jacek
😄

Alexease
Epp most nezem. Ha az Assist ki van kapcsolva, akkor lehet porgetni. Belsonezetet meg nem talaltam. Futni fut rendesen, installni sem kell😊) Ep most kitaskoltam belole vagy otszor, es uzembiztos.
At irja, hogy 70%-ban van kesz😊) Ez is kamu. Ebben a honapban jon ki😊
Jacek
ujabb Codemasters muremek😄DDDDD arra nem jonnek ra hogy a harom jatekuk RaceDriver\Colin3\Indy nem hoz annyi penzt mintha egyet megcsinalnak rendesen😊

Mnemomic
Nézd meg aztán megtudod 😊 Kipördíteni nem sikerült az autót és billentyûzettel tök simán lehet irányítani 😊

Jacek
ennyire???😄DDDDDDDDDd

Mnemomic
Na ez egy nagy LOL le is toroltem 😊

Jacek
ovalszanko😊)

Mnemomic
Bár mivel Codemasters fenáll az esélye hogy el sem indul majd a demo 😊 Maga a játék meg tuti hogy inkább arcade lesz mint szim 😊

Giovanni
Köffi :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=2328
Giovanni
Tudnál dobni egy linket?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mnemomic
Kijött az Indycar Series demoja. Én már töltöm kiváncsi vagyok milyen 😊

Giovanni
Most néztem...az RTL Klub megint felvételrõl adja az F1-et! Úgy tûnik ismét ORF-en nézem, így legalább nem kell szörnyûlködnöm a "szakértõ" urakon :-)
Egyet nem értek, úgy beszélnek, mintha már 3-4 F1-es világbajnoki címük lenne :-))

Alexease
😄DDDDDDD
Giovanni
Miért nem jártok nudizni? Akkor olcsóbban megúsztad volna :-)))

Alexease
Igy mar mas😊)))))))
petesilver
Nem érted Te ezt Alex. Ez a fürdõruha remek tárgyalási alap lesz az új FFB-hez. Így jobb?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Skynet
Alex és ha adnának mellé egy Garett T3-as turbófeltöltõt?😊
Mnemomic
Küldtem az autóm frissítését.

Alexease
13000 egy k*b*szott furdorha?!?!?!?! B*szott oreg vagyok mar😊)) Ha ott fejbe lolenek a helyszinen, akkor sem adnek annyit egy darab rongyert😄DDDD
Giovanni
Köszi, de elég draft és idõjárásfüggõ a dolog. Bár a qual setupommal is simán elsõ lehetnék, de hát ki tudja addig még mi lesz. Ráadásúl a versenynek akkor van vége, ha.....:-D

petesilver
Ahogy elnéztem toyaék versenyét, ezzel a tempóval nyerhetsz pénteken. Mivel nekem erre esélyem sincs egyenlõre, akár drukkolhatok is neked : ))))

petesilver
Midegy, az idõ szép. Meg Giovanni ideje is 😊))

Giovanni
Megoldás még mindíg nincs :-)))

akkor most már megvan a megoldás😊)
Giovanni
Ezen gondolkodtam én is :-)))

nem léptem ki a topicból, csak frissítettem az oldalt
petesilver
Már csak az a kérdés, hogy ha elõbb eltévedt, hogy a csudába tévedt vissza???? Mondjuk Diablo topicba akarok írni, és beírok a Quake topicba a diablorol valamit. Aztán késõbb bemegyek a jó topicba, és látom, nincs ott a véleményem. Soha nem jönnék rá, hogy hova a pitlákba írtam az elõbb, mivel eleve rossz helyen voltam, amirõl nem tudtam Eh, bonyolult ez.......

tyû, bazz, tényleg eltévedtem😄D Bocs mindenkitõl! Csodálkoztam is, hogy mi ez a sok nascar-os beírás😄D
Skynet
Van 50ezer forintért egy fél ceruzám eladó azis annyit foglal nemkell?😊)))
petesilver
Hj, megvan a fürdõruha, olcsón megúsztam. Az elsõ boltban már talált olyat, ami tetszett. Még megkérdezte, hogy ne nézzünk azért körül? Ne, ez tökéletes! És már meg is volt. Kb annyi helyet foglal el a kézben, mint 13.000Ft, és annyiba is került. Következetes árúcikk.

petesilver
Ez a hozzászólás felettéb érdekes. Felettéb érdekes. Rossz belegondolni, hogy a srác milyen frusztrált lehet, amiért kedvenc CM2 topikjában már több mint fél éve csak NASCAR-ról írnak it mindenféle eltévelyedett fanok.Már én is röstellem magam, hogy figyelmen kívül hagytam a topic lényegét. Jujj. És én még nem átallottam MotoGp-rõl, és fürdõruháról írni ittend. Halmozati vétkes vagyok! SEGÍTSÉG!!!!!

Skynet
Mellesleg szerinted a felsorolt "kioldható" kocsik közül melyik hivatalos rally autó?😊
Skynet
😄DD

Pihentetni a nemodaillõ témát de azzé a nsacar topicban kolinról ugat egy fél oldalt😊)

Feloldható kocsik?? Porsche???? Mehhehe

Feloldható alkatrészek?? Mitsubishibe a kormány belsõnézetben,vagy mi?😊))

Cm 2 lett az etalon?? Ezt a butaságot meg hol olvastad?😊

Szép grafika,szép színek?? Holnézted te ezt,mert pc-n nem az biztos...Ps2-õn tévén?? Úgy lehet..

Todmit eskü lejön a játék leszedek egy mindent kioldó csíítet és fizetek neked 1 láda sört ha azután a játéknak legalább olyan fizikája lesz mint a colin 1-nek..

Az meg hogy nincs pezsó??? Kiafaxtérdekel?😊)
Égés a cégnek nekemmeg öröm hogy nemmajmolják azt a szart😊
Giovanni
Én is úgy vettem észre :-D

Alexease
Nem😊 CEAS tevedt el😄DD
Giovanni
Huh, eltévedtem volna?

Hi,
Nem kellene pihentetni a nem ide való témákat(lfs, nascar stb...)? Van topic-juk beszéljétek meg ott! CM3-ban egyébként van még autó, csak fel kell oldani: Mitsubishi pajero, citroen kacsa, Ford RS(2 féle), Porsche, Ford mikrobusz, Lancia delta, MG, Saxo, Xsara stb... Peugeot-t sajnos nem láttam😞, de hátha valami fan megcsinálja majd. Egyébként szerintem csak szokni kell a játékot (grafika, irányítás). A grafika szerintem annyira nem gáz, sõt a színek nagyon jók, hangulatosak, az autók grafikája meg kifogástalan. Mondjuk a fák tényleg nem túl szépek, cserébe viszont egész mélyen be lehet menni az erdõbe, amit eddig más rally játékban nemigen láttam még. Az árnyékok nekem személy szerint annyira nem hiányoznak, legálabb nem kell lecserélni az egész gépet, hogy játszhasson az ember, valami normális felbontásban. A fizikáról meg nem érdemes még vitatkozni, mert különbözõ alkatrészeket is lehet feloldani és lehet, hogy azokkal egész más lesz a vezetésélmény. Egyébként annak idején, mindenki fel volt háborodva, hogy a cm2 milyen szar arcade lett és az elsõ rész nyomába sem ér és úgy látom, most meg a cm2 lett az etalon, úgyhogy várjunk még szerintem a játék fikázásával.
Giovanni
De már ezt is megdöntöttem :-)))

44.273

Már csak az kell, hogy a versenyen is ezt hozzam :-)

petesilver
Na, én pontosan ilyesmi idõrõl álmodom napok óta 😊))

Giovanni
Norbi segítségével tegnap megcsináltam a pedálom. Gyorsan ki is próbáltam Daytonában:

Cloudy, 63F N28mph
44.332 /draft/

Alexease
Nyomtam egy 50 koros verseny Limerock Parkban, a Mustanggal. Brutal volt😊 A fejemen folyamatosan folyt a viz, alig lattam. Ilyen melegben, ez egeszsegtelen😊))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

CodeRed
egyébként a következõ videómnak már 5.1 es hangja lesz.....motorhang islesz benne meg mindenféle nyalánkság 😄DDDDDDD

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Jacek
ok thx

Már megy felfelé, majd adom a linket.
Az utolsó 10-12 kört érdemes megnézni az a négyes csata nem semmi volt.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
megvarom az F12002-est😊

Alexease
Nascar Heat - Vintage:
1966 Mustang, 1968 Mustang, 1970 Challenger, 1970 Trans Am, 1970 AMX, 1970 Camaro, 1969 Cougar, 1970 Cuda, 1972 Javelin,