NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Alex, Toya, este indulhatok a bajnokságban?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Jacek
Atyka nezd meg ezt😄DDD

itt

Jacek
ezt LFS-ben kell turboval😄

atyka
jacek...este csinalunk ilyet, jo? 😄

Jacek
nem tudom foltolteni sehoba😄

Jacek
a gepemen😄D

Jacek
az a leborult szivarvegit😄D kiba jo elmebeteg japanok😄

De hol van ez a videó?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

atyka
ez nagyon meleg... 😄

Alexease
Ha valaki meg nem latta😊) Japan Drift orultek😄DD Nagyon brutal😊)

Japan Drift Maddness
petesilver
Szia, nekem sem rémlik, csak a festésed van meg 😊))

atyka
sziasztok! huhh...visszaertem! hello pete, mi meg nem talalkoztunk. jacek jon este? remelem.... 😛

petesilver
Hát, büntetésem nem volt, a helyezéseim nem túl rosszak, remélem, hogy igen.

FREAK
lassan ideje lenne egy BAJNOKSÁG menüt is csinálni az oldalra

Riszpekk

Giovanni
De azért kérdezd meg Alextõl :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Szerintem indulhatsz, mivel a versenyzõi listán piros vagy :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Tényleg srácok, én készülök a mai bajnokira, és tulajdonképpen azt se tudom, elfogadott-e a versenybíróság, és indulhatok-e? Remélem igen. Valaki benfentes?

Giovanni
Na megkezdõdött itt a Savaria rally....Életveszély most Szombathelyen közlekedni. De azért kimegyek, megnézem :-)

Giovanni
Szívesen elcserélném vele a gépemet :-DDD

Giovanni
Nem is lenne rossz :-DDDD

FREAK
Relax, ami késik, nem múlik. Megnyered a HNR kupát, valami külföldi csapatfõnök az oldalra téved szörfözés közben, és beugrik neki a nagy ötlet:

te beülsz Labonte autójába, õ meg leül NR2003-at játszani 😄

Riszpekk

Giovanni
Bár én mennék ilyen különbséggel :-) Csak sajna még nem szóltak, hogy kipróbálhatom :-D

FREAK
Hát szerintem az az 1-2 mp elég nagy különbség

Riszpekk

Giovanni
De végül is nincsenek nagy idõkülönbségek, ez nekem meglepõ

ibronk
Montoya kicsuszott a Chevivel

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

FREAK
cool

azért nem meglepõ, hogy melyik nem bírt az úton maradni 😄D

Riszpekk

Giovanni
Montoya és Jeff Gordon autót cserélt:
Link

FREAK
ne értsd félre, csak pénteken bajnoki futam lesz, nem gyakorlás.... Baumgartner se kacsázik be Sumi mögé "edzeni" 😄

Kedden viszont bárki jöhet

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
jo

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
na 😊) olyan szepen mutat a videoban Bobbi😄DDD

FREAK
szerintem nem, és értelmét sem látom

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
hali dzsémszek ! 😊
a pénteki practice-en azé ott lehetek ? utána eltünök az alap, de a practice-re bemehetek ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Met
A HNR logoja kinek van meg jó minõségben Alexen kivûl?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

FREAK
hát itt talán nagyobb precizitás szükséges, mivel az oválokon kevesebb múlik a pilótán

Riszpekk

petesilver
Nekem tényleg örömet okoz érteni ezeket a setup dolgokat. Ha nem leszek eredményes, akkor is. 3 hete azt se tudtam, hogy lehet autót festeni a progihoz, letöltöttem 600 mega mindenfélét, megtanultam alapon kezelni a photoshop-ot, 1 hét után festettem az AMD designt, 3-ik héten pedig elkészitettem a végleges RedBull festést krómfelnivel/by Shawn Purdy/ és készítettem képeket róla Z-mod-al. Most jön a setup. Remélem ennek a setupolása is okoz majd akkora élvazatet, mint anno a GP2.

FREAK
az ócska trükk ám 😄 olyan, mint CS-ben pisztollyal menni és a végén fölényesen közölni, hogy "jaaa persze, csak egy fragem van, de PISZTOLLYAL!!!" 😊))

na komolyra fordítva, ha úgy érzed, ez külön örömet okoz, érdemes belemenni, de ha csak az eredmény motivál, akkor mások már megtették ezt helyetted, elég ha az õ setupjaikat használod

mindemellett egy jófajta nascar taktikai oktató videógyûjtemény jól jönne nekem is, szerintem több múlik a szellemi munkán, mint a vezetéstechnikán

Riszpekk

Jacek
koszi majd figyelek a tanacsodra😊

petesilver
Uhh, ez döbbenetes, mikre lennél képes az én hozzáálásommal 😄DDDDDDDDD Akkor maradjunk annyiban, hogy én így szeretném csinálni. Maximálisan ismerni mindent, és ebbõl az egyvelegbõl kihozni a legjobbat. Már ha sikerül. Különben is, az én módszeremmel még mindíg rá lehet kenni mindent a setupra 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

FREAK
ezt azért megcáfolnám, én az alap gagyi fast setupot használom, többnyire mindenki gyorsabb nálam, és mégis tudok dobogón végezni, szal ez nem ezen múlik

inkább legyen stabil és megbízható, mint gyors, de rizikós, nem 10 kör egy verseny....

Riszpekk

petesilver
ÜNNEPRONTÓK!!!!

petesilver
ÁÁÁÁ, nem úgy van az, gagyi setupal lehetek én az ISTEN a pályán, ha mindenki alapból gyorsabb, váltóilag, és jobban fekszi az autója a kanyarokat egyébb setupügyileg. Inkább ötvözöm a két eljárást 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FREAK
én nem izgulok, mert a jó kis kormányom majd úgyis tesz róla, hogy a verseny közepén eltûnjek 5 másodpercre, szal amíg nem lesz új, addig csak úgy megyek és reménykedek a szerencsében 😊

Riszpekk

Jacek
nekem 10 koros lessz😊) minek oruljek😄DD

petesilver
És egy kis infantilizmo: Már csak egyet kell aludni, és indul a BAJNOKSÁG!! /Halljam, és érezzem a neten keresztül, hogy szorongva izgultok!!/ Tényleg, nem lesz valami szép hivatalos megnyitó szöveg a honlapon? Mellékelve egy képen, ahol Toyáék mosolyogva veregetik egymás vállát, és sok sikert kívánnak mindenkinek a hiábavaló kûzdelemért a megnyeréshez? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

FREAK
ha szabad egy véleményt, napi 2 óra gyakorlással többre mész 😄

Riszpekk

Jacek
termeszetesen a forditasod keruljon ki a HNR honlapra😊

petesilver
Nah, kinyomtattam 2-300 oldal/ annyi van, hogy a fene se számolja meg/ Setup+Driver guide-ot a nascarhoz, úgyhogy lehet /SÕT, TESSÉK!!!!/megijedni, pár hét múlva meg, mire lefordítom, és megértem, onnantól meg félni!!!!! RESZSKESS, FÉLJ és BORZADJ!!!! Vagy azért, mert megértem, használom, és gyorsabb leszek, vagy azért mert azt hiszem értem használom, és bátrabb-gyorsabb leszek az elsõ kanyarig. 😊))))))))))))))))))))))))))))))

Jacek
kesz a nascar vidijom csak 100mb es mar nem vagyok hajlando butitani😄DDD szvsz mar igy is csunya😊 Divx kockageneratort meg nem hasnalom mert utalom ha kockas egy video😊

FREAK
sajnos nem csak az.... egy rohadt bugyi is annyi, az ilyen helyeket, mint Intimissimi jó nagy ívben kerüld el a nõddel

én akkor is legszívesebben felvágnám az ereimet, amikor a barátnõm anyja fizeti a számlát a fehérnemûboltban, és imádkozom, nehogy elárulják az árát...... persze reklamálni sem lehet, mert ilyenkor tulajdonképpen a nõ az önzetlen mártír, akinek minden pénzt megér, hogy tetszen a barátjának.... lol 😄

Riszpekk

Jacek
na leszedem ezt latnom kell😄