NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gio: igen, de a Toyota joval gyorsabb... megfffooves ellen alacsony grill tape setting?
tobbiek mire szavaznanak?
este jovok, probalok hamarabb elaludni, es igy felkelni mar akar 7 orakor, lol.
Endure, in enduring grows strong...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
SSCA helyett OATAS viszi tovabb a bajnoksagot,
www.oatas.net
itt reggeljetek be, teljes nevvel, h megkapjatok a liga korleveleit
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Toyota 60-as grillel szerintem ki kene, hogy birja, de ezt is tesztelni kek, iszonyat hosszuak az egyenesek + itt siman lehet vegzeteseket hibazni, szoval nem egyszeru.
raadasul jo idot csak kicsi szarnnyal lehet menni (ezt utalom a GTP-ben ez itt masodperceket jelent!), de en megse javasolnam 35-40 ala vinni, mert olyan instabil lesz tole az auto, hogy csak leshetjuk a korbe-korbe forgo reklamtabla feliratokat. 😊
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
valaki csinaljon hozza uberfestest! 😊
Tényleg király futam volt, ebbõl látszik, milyen változatos tud lenni a játék, senki nem megy pitelni, mindenki begurul a célba, szoros volt 😊
Nehéz szulés ez sim de reménykedek benne hogy jól lesz és talán rajtunk is segíthet 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
azert ha 5-en vagyunk, muveszet 3 wide-ban menni!!! de megvolt!! ohmmm lol ... 😊))

Most úgy érzem, nem mondanám be az unalmast a fast miatt, próbálok kitartani, amíg csak lehet, de a létszámcsökkenés bizony engem is visszavet... Sajnos megint álomnak tûnik a 20 ember, de valamit tényleg ki kell találni, ha folytatni akarjuk... Aki kicsit venné a fáradságot és menne pár kört futam elõtt, az lazán csatázna az élmezõnnyel, még most is ez a véleményem. Ez egy nagyon jó (nekem mindig a legjobb marad) és különleges bajnokság, kár lenne érte... Ja és a munkából természetesen én is ellógtam, amikor csak lehetett 😊
Ezért hiába tetszik ez a set inkább a lassabb de biztosabb setet támogatom, Hogy ne 4-en maradjunk a végén.
Az hogy Hazso megunja e a Fast2-t nem Tudom, de jelen esetben ott tartunk hogy nem lesz kivel versenyeznie. Na azt hogy fogja unni!!
Downhill!!
Egyszóval te is úgy látod hogy felesleges eroltetni 😊
Hát jah, kiléptem Martinsvillerõl, mert valóban idegesített a sok sárga, de nem hiszem hogy ebbõl az egy esetbõl általánosságban le lehet vonni bármilyen következtetést. Azért az a futam eléggé szélsõséges volt, elég ha csak megnézzük a reportot (a futam idejének 48%-a sárga alatt telt el). Kitartok a UK set mellett mert számomra jobb mint a fast2. Gyorsabb is vagyok vele (többnyire) és szerintem pályánként egy-egy óra gyakorlással bárki számára megszokható. Nyilván aki komolyabb célokat szeretne kitûzni maga elé, annak több gyakra van szüksége, de ez igaz a fast2-re is.
Azt hiszem nem volt olyan régen a tavalyi év utolsó fele, amikor fast2-vel mentünk, és nem mondhatnám hogy tömegnyomor volt. Ha visszaállunk fast2-re, létszám szempontjából szerintem tuti semmi nem változik majd. Akkor is volt ugyanígy set fikázás és disconnectelés. Én gyûlöltem a fast2-t miután egy ici-pici rutint összeszedtem, de újoncként nem pattogtam. Próbáltam alkalmazkodni.
Amúgy szerintem is teljesen felesleges szavazgatni, meg errõl hosszasan vitázni, azt hiszem Alex fogta meg legjobban a dolog lényegét: itt nem a setrõl, meg a törésrõl van szó, hanem arról hogy ez mégis csak egy 2003-as játék, és mégis csak NASCAR. Ennyien vagyunk, pássz. Én csak azt tudom mondani, hogy nekem végülis teljesen mindegy milyen paraméterek szerint megyünk. Ha idõm engedi jövök.
És végül: azt hiszem ennek a bajnokságnak majd az adja meg a kegyelemdöfést, amikor HaZso bomondja az unalmast a fast2 miatt. 😄
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
elvileg sok idealis vagy eredoje valahol a bajnoksag idealis vagya, nem? 😊
egyebkent meg annyit meger szerintem a dolog, hogy egy kicsit ragodjunk rajta, probaljuk megmenteni, par verseny alatt ugyis kiderul, h a most gyozni latszo Fast2/real-lel mekkora jobb lesz-e a helyzet.
3 Fast2 / moderate (Juan, Met, Toya)
2 UK / real (HaZso, sajoati)
4 UK / moderate (Blori, HaZso, sajoati, TSanyi)
8 / 12
+1 UK / real (Bcs) (ha iksz az allas, a te szavazatod dont, de csak a HNR tabla alapjan 50%-nal tobb futamon reszt vettek szavaznak most)
UK/moderate
Bízva a fast2 tömegeket megmozgató erejében, az év eleji szavazatomat megmásítva most változtattam! <#vigyor3>#vigyor3>
A szavazásnál nem azt kellene figyelembe venni hogy nekem mi lenne az ideális hanem az egész bajnokság számára hogy hogyan lenne legalább valamennyire értelme az egésznek,csak azért mert múltja van ennek a bajnokságnak nem érdemes eroltetni.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
3 Fast2 / moderate (Juan, Met, Toya)
2 UK / real (HaZso, sajoati)
3 UK / moderate (Blori, HaZso, sajoati)
7 / 12
+1 UK / real (Bcs) (ha iksz az allas, a te szavazatod dont, de csak a HNR tabla alapjan 50%-nal tobb futamon reszt vettek szavaznak most)