NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom,a ssnet Mod a felújított régi autókkal kb 8 nap múlva 😊

sajoati
Szerintem az vmi belso ligajuk, a rendes endurance futamokon 25-35 a letszam.

Gio: igen, de a Toyota joval gyorsabb... megfffooves ellen alacsony grill tape setting?
tobbiek mire szavaznanak?

este jovok, probalok hamarabb elaludni, es igy felkelni mar akar 7 orakor, lol.

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Ez komoly!!! Mikor lesz kész?

Downhill!!

Giovanni
Még a rövidtávú versenyeken is sorba fõnek meg a Toyoták. A Mazdát meg valamivel könnyebb vezetni is szerintem.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Ahogy látom ott sincs nagy tolongás,csak 4-en indultak mind a 4 versenyen.

A szavazást és az érdeklodést látva talán holnap lehetne mondjuk "The 1 hours of Le Mans" <#idiota>

sajoati
meg egy kis endurance:

SSCA helyett OATAS viszi tovabb a bajnoksagot,
www.oatas.net
itt reggeljetek be, teljes nevvel, h megkapjatok a liga korleveleit

A 2005-ös bajnokságban Toyotával mentem, és akkor a 3. helyrõl sikerült kiesnem motorproblémák miatt. Persze, ez azért erõsebb mezõny lesz, de azért bízom egy élvezetes versenyben. Egyébként meg tényleg nem kellene benézni az egyenesek végén lévõ sikánokat, kanyarokat. Nem lenne egészséges. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
nem, nem is kerestem egyelore, viszont ami fastkent szerepel az eleg eeerdekes, suly full hatul, Mazdanal a fekeroeloszlas 58% elol, stb.

Toyota 60-as grillel szerintem ki kene, hogy birja, de ezt is tesztelni kek, iszonyat hosszuak az egyenesek + itt siman lehet vegzeteseket hibazni, szoval nem egyszeru.

raadasul jo idot csak kicsi szarnnyal lehet menni (ezt utalom a GTP-ben ez itt masodperceket jelent!), de en megse javasolnam 35-40 ala vinni, mert olyan instabil lesz tole az auto, hogy csak leshetjuk a korbe-korbe forgo reklamtabla feliratokat. 😊

Találtál hozzá már valami profi set-et is?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
HNR Lightos feleim! LeMansban kotelezo Toyotaval menni, a top speedje kozel 20mph-val nagyobb, mint a Mazdae!!

valaki csinaljon hozza uberfestest! 😊

DTap
Nekem is tervben van,ha a meló nem szól közbe.

HaZso
Én tuti megyek 😊
Tényleg király futam volt, ebbõl látszik, milyen változatos tud lenni a játék, senki nem megy pitelni, mindenki begurul a célba, szoros volt 😊

Igeeeen az évszázad versenye volt juheeeeeeeeeeeeeeeee,nem is kell ide tobb ember <#nyes>

http://www.rubbins-racin.com/forum

Nehéz szulés ez sim de reménykedek benne hogy jól lesz és talán rajtunk is segíthet 😊

bcs78
HBD!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

JuanG
BSZ Code!!! 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Mnemomic
Boldog Szülinapot!

Tihy
Boldog Szülinapot!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

BSZ!

sajoati
hogy ez mekkora futam volt.. WHOOAA... loool
azert ha 5-en vagyunk, muveszet 3 wide-ban menni!!! de megvolt!! ohmmm lol ... 😊))

Mit tudtok a május 4-6 közötti Hunagroringi Gyorsasági OB futamról? Ki megy ki szombaton/vasárnap?

Alexease
Boldog Szulinapot!!!
Alexease
THX!

Sorry hogy nem tudtam elore szolni, de nem voltam gepkozelben, most ultem csak le:/
sajoati
BSZ CODE!

Sanyi, gyere 8 bowlra!

Csatlakozom!

Met
HB

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HaZso
!!!BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Met
Szerver elindítva
Eight Ball 40 kör

CodeRed
Köszi! <#wave>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

HaZso
Meg lettem szólítva én is, ezek szerint nekem is válaszolnom kell ;-)
Most úgy érzem, nem mondanám be az unalmast a fast miatt, próbálok kitartani, amíg csak lehet, de a létszámcsökkenés bizony engem is visszavet... Sajnos megint álomnak tûnik a 20 ember, de valamit tényleg ki kell találni, ha folytatni akarjuk... Aki kicsit venné a fáradságot és menne pár kört futam elõtt, az lazán csatázna az élmezõnnyel, még most is ez a véleményem. Ez egy nagyon jó (nekem mindig a legjobb marad) és különleges bajnokság, kár lenne érte... Ja és a munkából természetesen én is ellógtam, amikor csak lehetett 😊

sajoati
jovok en is jo esellyel. 8 bowl, az meg fun.

gordon 24
Én ja. Persze ha lesz egyátalán.

Downhill!!

Ma jon valaki? <#zavart1>

Nekem sincs bajom az UK-val és bármelyik verzióval érdekelni fog továbbra is,ezért biztos nem fogok távol maradni 😊

gordon 24
BSZ CodeRed!!!!<#pias>

Downhill!!

gordon 24
Én is sokkal gyorsabb vagyok mint a fast 2 vel. Sõt mostmár jobban is megy nehány pályán vele. De sokkal nehezebbek ettõl a versenyek sokkal tübb sárga van és többen esnek ki baleset miatt.
Ezért hiába tetszik ez a set inkább a lassabb de biztosabb setet támogatom, Hogy ne 4-en maradjunk a végén.

Az hogy Hazso megunja e a Fast2-t nem Tudom, de jelen esetben ott tartunk hogy nem lesz kivel versenyeznie. Na azt hogy fogja unni!!

Downhill!!

...vagy az lendítti fel 😄D

Egyszóval te is úgy látod hogy felesleges eroltetni 😊

bcs78
Jujj, meg lettem szólítva, válaszolnom kell. 😉

Hát jah, kiléptem Martinsvillerõl, mert valóban idegesített a sok sárga, de nem hiszem hogy ebbõl az egy esetbõl általánosságban le lehet vonni bármilyen következtetést. Azért az a futam eléggé szélsõséges volt, elég ha csak megnézzük a reportot (a futam idejének 48%-a sárga alatt telt el). Kitartok a UK set mellett mert számomra jobb mint a fast2. Gyorsabb is vagyok vele (többnyire) és szerintem pályánként egy-egy óra gyakorlással bárki számára megszokható. Nyilván aki komolyabb célokat szeretne kitûzni maga elé, annak több gyakra van szüksége, de ez igaz a fast2-re is.

Azt hiszem nem volt olyan régen a tavalyi év utolsó fele, amikor fast2-vel mentünk, és nem mondhatnám hogy tömegnyomor volt. Ha visszaállunk fast2-re, létszám szempontjából szerintem tuti semmi nem változik majd. Akkor is volt ugyanígy set fikázás és disconnectelés. Én gyûlöltem a fast2-t miután egy ici-pici rutint összeszedtem, de újoncként nem pattogtam. Próbáltam alkalmazkodni.

Amúgy szerintem is teljesen felesleges szavazgatni, meg errõl hosszasan vitázni, azt hiszem Alex fogta meg legjobban a dolog lényegét: itt nem a setrõl, meg a törésrõl van szó, hanem arról hogy ez mégis csak egy 2003-as játék, és mégis csak NASCAR. Ennyien vagyunk, pássz. Én csak azt tudom mondani, hogy nekem végülis teljesen mindegy milyen paraméterek szerint megyünk. Ha idõm engedi jövök.

És végül: azt hiszem ennek a bajnokságnak majd az adja meg a kegyelemdöfést, amikor HaZso bomondja az unalmast a fast2 miatt. 😄

Met
apróhirdetés jobb középtájt felül

Nembiztos hiszen látod hová jutottunk az ideális UK/real-al.....a hozzáálás a lényeg mert jelenleg ez volt tobbségbe szavaz,connect,hot lap, a pálya,setup stb. lefosozása,verseny,disconnect,és eltunik a kodbe majd egy unalmas péntek estén jé van HNR is akkor disconnect.....erre teljesen felesleges bajnokságot fentartani elég MSN szevasz,ráérsz,van kedved,igen,na akkor toljuk kicsit 😊

sajoati
"A szavazásnál nem azt kellene figyelembe venni hogy nekem mi lenne az ideális"

elvileg sok idealis vagy eredoje valahol a bajnoksag idealis vagya, nem? 😊

egyebkent meg annyit meger szerintem a dolog, hogy egy kicsit ragodjunk rajta, probaljuk megmenteni, par verseny alatt ugyis kiderul, h a most gyozni latszo Fast2/real-lel mekkora jobb lesz-e a helyzet.

sajoati
5 Fast2 /real (BLori, Gordon, Met, Toya, TSanyi)
3 Fast2 / moderate (Juan, Met, Toya)
2 UK / real (HaZso, sajoati)
4 UK / moderate (Blori, HaZso, sajoati, TSanyi)

8 / 12

+1 UK / real (Bcs) (ha iksz az allas, a te szavazatod dont, de csak a HNR tabla alapjan 50%-nal tobb futamon reszt vettek szavaznak most)

fast2/real
UK/moderate

Bízva a fast2 tömegeket megmozgató erejében, az év eleji szavazatomat megmásítva most változtattam! <#vigyor3>

Én még mindig úgy látom hogy a lényegen átsiklunk,hiába szavazunk meg bármit attól nem változik semmi,Dénes pl. jogosan felhozta hogy nem a balesetek kovetkezményeit kell simítani hanem azokat elkerulni,de hogyan,senkit nem kényszeríthetunk hogy napi 4-5 órát gyakoroljon hogy akár becsukott szemmel és fél kézzel is végigmenjen ezért sokkal egyszerubb ha bekapcsoljuk moderate-t vagy pl. bcs,nemrég kiléptél a versenybol mert sok a sárga de azért mégis az UK/real-t részesítenéd elonybe,a fast-al szembe amivel nincs annyi hiba,ha lemegy ez a szavazás gondolod hogy péntekre hirtelen mindenki profi lesz és nem rontanak? A hibázáshoz kapcsolódva még az is érdekes jelenség hogy mindenkit idegesítt a sok sárga hogy kilokik stb. de ki az elkoveto mert az nincs és így úgy tunik ha visszaolvastok mint ha mindeki maga lenne a tokéletesség megtestesítoje csak az a másik.......ha így van akor csak meg kel keresnunk a személyeket akik tonkreteszik a versenyeket eltiltani és minden rendbe lesz,csak azt nem tudom hogy ki indulna <#zavart1>

A szavazásnál nem azt kellene figyelembe venni hogy nekem mi lenne az ideális hanem az egész bajnokság számára hogy hogyan lenne legalább valamennyire értelme az egésznek,csak azért mert múltja van ennek a bajnokságnak nem érdemes eroltetni.

sajoati
np, minden input jol jon, meg te leszel majustol, szoval azert is irtam +1-nek. 😊

bcs78
Ja bocs, benéztem a jogosultságomat... csak átfutottam a postokat.

sajoati
4 Fast2 /real (BLori, Gordon, Met, Toya)
3 Fast2 / moderate (Juan, Met, Toya)
2 UK / real (HaZso, sajoati)
3 UK / moderate (Blori, HaZso, sajoati)

7 / 12

+1 UK / real (Bcs) (ha iksz az allas, a te szavazatod dont, de csak a HNR tabla alapjan 50%-nal tobb futamon reszt vettek szavaznak most)

bcs78
UK/real