51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Köszi!
  • Alexease
    En koszi a ChampCar reklamot!! Nagyon nagy!
  • DTap
    köszi Alex!
  • Alexease
    A futamok utan az eredmenyeket, visszajatszast es a Report file-t itt talalod:

- Visszajatszasok, Eredmenyek
    - Futamok, Eredmenyek, Reportok

Sajnos, neha nem ilyen gyorsan kerul fel;) De van amikor azonnal;) A Replays reszben, most eleg sok visszajatszas fent van. Most valogass, ha erdekel valamelyik, mert par napon belul torolnom kell beloluk!
  • zolee145
    Köszi, akkor majd várok türelemmel.:)
  • gordon 24
    Én se mentetem sajnos! Majd onnan leszedem, ha fent lesz.
  • DTap
    Csak NEKED amiért tegnap a meleg ellenére bevállaltad a futamot!
  • DTap
    Ha valakinek meglenne a saját és feltöltené-megköszönném! Bevallom én is "elaludtam" az elmentését (Toyának hála teljesithettem az utolsó kört is).Viszon szivesen visszanéznék 1-2 izgalmas pillanatot az elejéröl.
  • gordon 24
    Automatikusan nem menti! Mielött kilépsz el kell menteni a replayt!
    De viszont majd fel lesz rakva az oldalra az adott pálya eredménye mellett megtalálod!
    De persze pár nap kell amire felkerül.
  • zolee145
    Jó reggelt!

Nagyon úgy fest, hogy valamit rosszul csináltam/nem csináltam, mert sehol nem találom a tegnapi meccs replay-ét. Ezek szerint automatikusan nem menti a nyavajás.:)
    Szóval ha valakinek megvan és esetleg át tudná nekem küldeni mondjuk msn-en az szóljon már. Előre is köszi.
  • gordon 24
    Áláirtam!! Remélmem lesz eredménbye. Igazából egy baj van hogy vannak fiktív nevek is fent ha nézed. VAlakik azért poénra veszik. Nem valószínü hogy pl paris Hilton is aláirta. De azért remélem lesz eredménye!
  • sajoati
    hehe az jó volt, tekintve, hogy ez sárga nélküli road verseny volt, senkivel nem akartam túl udvarias lenni, de azért túl goromba se.

ott behúztam volna belső ívre, de az orrod már közelgett, így mentem tovább egyenesen, de vsz neked az jött le, hogy ráhúzok full belülre. node aztán úgyis nekivágtam a falnak, és elhúztál.

de a célegyenes utáni kanyarra nagyon figyeltem, hogy ne bántsak ott senkit. :)))
  • DTap
    egyszer azhittem nem usszuk meg ütközés nélkül...
  • DTap
    Mentsük meg az NR03-at!
  • gordon 24
    Ez nagy szívás volt!
    Rajt után kb 2 kört birtam menni normálisan. Erre a lassitó elott visszaváltásnál keresztbe állt és becsusztam egyenesen a sikánba. Na erre a játék azt hitte vágom a kanayrt Adott egy szép black flaget. Egyből hot utsó lettem. Bementem a ptbe letölteni a büntit kijövök ujabb piruett. Aztán a végéig semmi de ott meg egy szép elfékezés, és egy jobb első defekt. Na azzal menetm még 2 kört és beért Pete is ugyhogy hot utsó lettem:D
    Na mind1. Majd legközelebb!
  • Giovanni #48275
    Akkor Neked sem volt valami hosszú futam
  • sajoati
    jelentem, a füstölés én voltam. előtte csatáztunk egyet TD-vel, picit Lorival, aztán falnak vágtam kissé, pár kör múlva meg motor bumm. :-/
  • Giovanni #48273
    Na, ez sem az én futamom volt. Első helyről hibázok hármat...negyedikre 3 defekt...Vontatás, javítás, 1 kör hátrány. Valaki elfüstöl elöttem, alig látok. Végén megint hibázok, irány a box...Majd elreccsen a második fokozat (ez hogy sikerűlt?) Aztán még 2x pörögtem (ismét defekt), és elegem lett...
  • gordon 24
    :DD Jó van na.. De ő Red Bullos! Na mek fel.
  • B Lori
    Vickers meleg nélkul se nagyon indul mostanában
  • Met
    így csak élethűbb a dolog :D
  • gordon 24
    Ez nem kifogás!! :D Milyen lenne ha mondjuk Brian Vickers azt mondaná melegem van nem indulok!! Tessék csak jönni!
  • sajoati
    körülmények hasonlók.. én jövök... már egy szemlecsukástól izzadok lol... de a 24 órás után ez már gyerekjáték lesz! harr-harr!! :)
  • petesilver
    Vérzik a szívem, de én ma kihagyom a kedvenc pályámat :( 2 napja 34 fok van a lakásban 1 ventillátorral, ez nem fehérembernek való :(
  • Met
    Akkor indítottam, a többit leírtad :)
  • B Lori
    Igen,le is írom a szeverindítónak:

Watkins Glen 2006 + DMP setup + nincs sárga!!
  • 72TSanyi
    Urak, ma ugye a felújított Glen-i pályán megyünk? (Úgy érzem hálálkodhatunk majd az aszfaltozott bukótérért....)
  • B Lori
  • zolee145
    Na akkor sorry:) Elvileg mostmár jó: 42_zolee

Még egy kérdés: találkozott valaki a Big Red festéssel? Kb 1-2 hete belebotlottam tök véletlenül, most meg kb dél óta keresem és semmi.
  • B Lori
    Igen

A két csomagban biztos nincs egyforma pálya,neked lehet felinstalálva olyan vagy ugyanaz,ezeket engedd felulirni.
    A CTS pakkból nem is kell mind,ha nem vagy lusta és megnézed a naptárt akkor csak azokat instaláld amire szukség van.
  • B Lori
    Majdnem jó csak a Last Name-hez írd a zolee145-ot mert most ha belépsz a versenyhétvégére akkor standingba csak egy "z" betut látni és nem az egészet.
  • 72TSanyi
    Én is úgy olvastam! Sokalltam is!
  • zolee145
    Jut eszembe, nekem sem ártana letöltenia ti autóitokat, ugye? Gondolom az jó ami a HNR oldalon van.

Még egy kérdés: felraktam a Cup pályákat, majd leszedtem a CTS pályákat is, viszont van a kettő közt némi átfedés. Mi a teendő? Simán kicsomagolom, és ha valamit felül akar írni akkor hajrá, tegye nyugodtan?
  • zolee145
    Ha minden úgy sikerült ahogy szerettem volna, akkor elvileg itt az autó:
    Klikk
  • Alexease
    760000+AFA??!?!
  • zolee145
    Elküldtem a szkennelt csekket, de beírom ide is, mert nálam a freemail vacakol, szóval biztos ami biztos.:)
  • 72TSanyi
    Körözz a Hungaroringen! :-)
  • B Lori
    Ja,és keddre is jó lenne majd egy CTS festés de ha nem azért túléljuk,a lényeg hogy minél tobbszor indulj :))
  • B Lori
    A nagyobb felbontásban toltsd fel hogy nekunk az legyen,a te gépeden mehet kicsiben,amúgy online kevés az autó ott nem terhel annyira.

Ha megcsináltad toltsd fel és megnézzuk,ha valami rossz akkor péntekig javíthatjuk :))
  • gordon 24
    Annyit kéne tened, hogy:

letöltöd. Aztán amikor berakod oda ahova irtam, akkor rányomsz hogy átnevezés. Akkor beirod ezt:Zolee145.cup.car majd enter. Ez lesz a file neve a kocsidnak. Majd bemész a játékba és ott a Montoya neve helyett beirod a neved. Amikor ez is megvan.

Akkor feltöltöd ide. és belinkeled a forumra azt a linket amit feltöltés után kapsz. Mi ezt leszedjük és kész is vagyunk!