NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
hurrá 😄

Riszpekk

FREAK
tegye fel a kezét, aki megint segítséget használt 😄

Riszpekk

Geyébként KÍVÉTELESEN nem én csináltam a sárgákat. 😊
Pont a legrosszabbkor estél ki 😊 Egyébként majdnem minden versenyen 5en érünk be (+,- 1-2).
FREAK
ha kivágjuk azt az 50 kört, ami zöld volt, akkor egy kurva jó versenyt kapunk

de összességében komoly LOL volt 😄

Riszpekk

FREAK
Ok elképzelem. De ha már vegasban vagyunk, és AVI formátummal dolgozunk, akkor 3D forgatás kilõve. Vagy most csak szopatsz, hogy okoskodjak? 😄

Riszpekk

Jacek
velemenyem szerint egy nagy lol volt ez😊

FREAK
Amúgy csodálkozom, hogy ennyien kicsúszkáltak. Én az edzés végére értem be, és ezelõtt összesen talán 10 kört mentem a pályán, csak hogy legyen idõm a rankon. És a HH alatt megtanultam a pályát, összesen egyszer hibáztam, az is egy elhamarkodott elõzés miatt volt. Namármost én max közepes tehetségnek tartom magam, és ha én képes vagyok ezt megtenni, akkor mások is megtehetnék, fõleg, ha többet gyakoroltak. Itt most kizárólag a spontán kicsúszkálókról van szó, belõlük is volt bõven, azt hiszem....

Inkább használjátok a fast vagy a jasper setupot, ami nem olyan gyors, de végigvisz a versenyen, minimális csúszkálással. Nekem most egy 4. helyre volt elég, aki ennél jobbat akar, az se a setupra bízza, amit nem tanult meg...

Riszpekk

petesilver
Freak, ne légy földhöz ragadt 😊) Képzeld el, hogy a ccm progi eleve egy Vegas plugin, vagy vegas effekt. Valami ilyesmire gondoltam.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Mnemomic
A kicsúszás bosszantó igen. De aki másokkal versenyzik elvárható lenne tõle hogy ilyenkor az benne legyen hogy takarodjon a pályáról minél elõbb. Persze ha igazán akarsz másikra vigyázni..

Egyébként megg kell hagyni, hogy remek verseny volt. Ameddig nem morzsolódott le a mezõny, olyan 7-8 emberre, addig voltak 5 körönként sárgák. Az elsõ 20 körben jót csatáztam Atesszal és a vége is izgalmas volt, bár neki nem volt jó a motorja. Toya meg fekete. 😊
Mnemomic
Hát ez LOL mert nekem a PC szabja meg a sebességet. Az meg hogy majdnem belémjöttél nehogy felhzod mert akkor én megkérdezném hogy hova siettek az indulásnál? De komolyan...

petesilver
Ah, arra már rájöttem, 60 százalékról visszavettem 45-re,most nem is melegedett, egyszerûen minden elõzmény nélkül megállt. Roppant kínos, mert majdnem megint hazavágtam a versenyed.

petesilver
Oktat téged a fene, ott kérdés van. Azért hoztam fel, mert most, mivel elöttem álltál, láttam ki füstöl. Amúgy nem, mert messzirõl füstölnek többen, és a soros elrendezés miatt nem látom a kiváltót, csak a hatást. A karambolnál igazad van, nem is állítottam soha, hogy nincs, az egy tényfeltáró elemzés volt, bírálat nélkül.Viszont a pipától nem láttam, azért töketlenkedtem, hirtelen haragomban. A gumit pedig hiába melegítetted, nézd vissza a replayt, majdnem fellöktelek gyorsításkor, lassítottam, aztán a kanyarban is kerülgetni, fékezni kellett mögötted, és le is pörögtem a pálya szélére, mert túl lassú volt addigra az autóm a setuphoz. Ha nem indulok el, akkor már ott belémjönnek hátulról, mert biztosra veszik, hogy elindul mindenki. De még mögöttem is volt 1 kék autó, aki majdnem úgy járt, mint én.

FREAK
Ilyet a Közellenség címû filmben láttam, sírtam is 😊

Riszpekk

FREAK
akkor nem értem, hogy képzelted, hogy egy 2d-s felvételt 3d-ben forgatsz el....

Riszpekk

Én már a top 2-ben sem vagyok a 10 órai folyamtos nyaggatással?
Jacek
ccm nevezetu dolog ami egy camera control progi hsw van link😊) Coderes vagy Atyka majd megtanit a kezelesre oket mar oktattam😊 mindig kiborit😊

Ilyenkor inkább vedd le a Grill Tape-et sokkal alacsonyabb százalékra, mert nagyobb esélyed lesz a verseny befejezésére.
Tudom ennek így nincs sok értelme, de beszokott jönni :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Nem, rendezõasszisztens voltam, és rengeteg idõt töltöttem igazi vágószobában. A rengeteg filmet+rég néztem 😊)

Amúgy aki nem tud kijönni az indulásnál a füsttõl a boxutcából az bizony még gyakoroljon egy kicsit.
Hátulról a harmadik sorból indultunk (Jacek, PuMy, Alex, stb...) és mindegyikünk kitalált érdekes módon az egyenes úton a boxból - pedig nem csak Atesz füstölt.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

FREAK
ja hogy kuplung 😄DD

én aztat nem ismerem, kérem 😄

Riszpekk

FREAK
Nyomta Alex, viszont Pete kétszer rám hozta a frászt, amikor elõttem lassított be 100-ra, hogy elengedjen 😄

Riszpekk

Mnemomic
Kuplung be forulat fel kuplung ki 😊 És fütölve indulsz.

FREAK
na megyek vacsizok egyet 😊

ha bele nem botlok a mankóba a konyháig 😄

Riszpekk

Mnemomic
az szép dolog hogy zöld zászlónál elengedsz mindenkit te dolgod persze mikor nem lekörözött vagy. Most is volt ilyen. De azzal hogy zöld után alig gyorsítasz fõleg egy ilyen pályán csak balesett helyzetett teremtesz.

Jacek
abszulute korrekt igaz hogy masik szerencsetlen semmit nem lat de jo az😊

A melegítés valóban hasznos, mondjuk itt én nem használom, így is eléggé eszi a gumit ez a pálya.
Így legalább nyerek két kört míg a hátsó kerekek üzemmelegek nem lesznek és csak akkor kezdenek majd el kopni.

FREAK
hogy kell füstölni? 😄 (nem mintha akarnék, engem is idegesít)

Riszpekk

Mnemomic
Ha már ennyire a kioktatásnál tartunk:

A motorom nekem is megsérült a verseny további részében szar volt.

Jó hogy mondod ezt a dolgott amikor ütköztünk. Nem tudom ott mi volt még visszanézzem de nekem úgy tûnt hogy el lehetett volna kerülni hogy visszagyere keresztbe a pályára. Ezzel másokat veszélyeztetsz az csepett sem érdekel hogy veled mi történt. MINDEN balesetnél törekedni kell arra hogy eltûnj a pályáról de az ideális ívrõl fõleg de te szépen visszajöttél rá. Köszi utána az autóm alig akart gyorsulni.

A füstõlés: a hátsó gumikat melegítem ilyenkor valamennyit számít. Ha ilyenkor nem tudsz kimenni merthogy nem látsz a füstõl hát sajnálom de nem értem hogy egyenesen kimenjél mit kel látni vagy esetleg vársz 2mp-t nem fog veszni semmi. Nem tudom miért hozzod fel nem csak én szoktam füstölni.

Jacek
mert a fele tarsasag nem arra torekszik hogy vegig menjen hanem qualify koroket autozik😊)))))
Megeloznek utanna fal sarga megeloznek bele a masikba sarga megeloznek es igy tovabb jo jatek😊)

Néhány játékosnak azt ajánlom kezdje úgy a gyakorlást a pályákon, hogy izomból lerombolja a kocsi hátulját.
Egyszerûen illúzió romboló, hogy azért mert valaki nem tud szárny nélkül kicsit lassabban menni 3 körönként sárga van.

FREAK
mindenkinek van egy magyarázata 😊

Riszpekk

Mert kaptam egy feketét a bénaságomért ;-)

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
szedje össze magát a banda, mert ez az arány (15 induló, 5 túlélõ) nem túl vicces

mondjuk én dumálok, kicsit besegítettem valakinek jómagam is......

Riszpekk

FREAK
Ja, amúgy Petya nyert 😊

Riszpekk

FREAK
vegas effekt érdekes lenne 😄DDD

nem néztél te túl sok filmet? 😄

Riszpekk

petesilver
Hja, Jacek, a multkori videódban hogyan csináltad azt a Bullet time-os effektet, amikor a kamera körbement az autód körül? Spec kamera a játékban, vágástrück, vagy Vegas effekt?

petesilver
Sárgánál úgyis van füst dögivel a pályán 😊)))

Jacek
azon en is kiborulok idegileg akinek ez tetszik jatszon valami gyorsulasi progival😄

Alexease
Ahh, thx. Mar ezt is akartam mondani.
- A startnal a fustolest nem ertem, de semmi ertelme es veszelyes.😊
petesilver
És még valami. Majdnem el sem rajtoltam, mert Atesz szokás szerint pörgette a kerekeit 1 helyben, füst, semmit nem láttam, elindulok, és majdnem nekimentem a pitfalnak. Ez eddig mindig így volt, általában a nagy semmibe indulok bele a sok füst miatt. Muszály ezt????

petesilver
Amúgy nem értem, az én autóm miért ment tropára, Ateszé meg nem, mikor én oldalról kaptam õt, õ viszont szembõl vert telibe. Amúgy rohadtul kezdem unni, hogy mindíg ua: autó leroggyan, szenvedek, motor felrobban. És a legutolsó helyrõl szívtam meg Pumy pörgését.

petesilver
Hát még én! Pumyt, aki a falról jött vissza, kikerültem, és azzal a lendülettel becsúsztam seggel a pit bejáratba. Egybõl közölte velem, hogy az zárva. Na mondom, gyorsan visszamegyek az elejére, nehogy mint a múltkor,feketét adjon. Fingom nem volt, hogy ennyire kijöttem a pályára+sárga volt, amikor egyszer csak Ateszt pillantottam meg, és telibe is kapott. Motor tropa, nem mehetek pitbe, mert nem vagyok leadlapen, de fekete zászló, mert túl sok olaj folyt.És ez volt a 24-ik körben. A 111-ik körig mentem az autóval, ami 140Mph-ra volt képes felgyorsulni, max 8000Rpm, erõ benne semmi. Viszont nem melegedett, ezért néztem nagyot, mikor leállt, és kanyar után bepörgött a külsõ iven, és cövek. Naná, megint akkor, amikor egybõl jöttek Toyáék. Asszem megint megúszták.

Alexease
A masik amit nem ertek, hogy sarga alatt, amikor 40mph-val megy az ember, miert kell a motort 7-8000 rpm fordulaton tartani😊))))
Ez semmilyen szabalyzatba nem utkozik, csak kivancsisag😊
Alexease
Egy-ket jo tanacs😊)
- Sarganal nem tamadunk lenduletbol. Veszelyes😊
- Elozni nem ugy kell, hogy lenduletbol, kissebb fekkel bevagodunk az elozendo belso ivere, mert az is veszelyes😊)
- Az, hhogy engem igy megeloztek parszor, az azert van, mert nem a kulso ivre huzodok fel, hanem teljesen a falig ameddig csak lehet😄DDDDDDD
- Ha valaki haturol cikazva tamad, nem valami bizalom gerjeszto😊
- Kanyarkimenetnel, ketoldalt a falat erinteni rendszeresen, nem szep dolog😄DDD
- Sarga alatt, ossze-vissza menni, pl. sebesseg - 10-100Mph - baleset veszelyes.
Jacek
En rohogtem egesz verseny alatt azokon az mebereken akik hu de gyors vagyok mindenkit megelozok!!!na ezek az emberek minden sarga utan mogottem voltak sok ertelme volt!!!

Masik idegesito dolog hiaba van chat stop latszik hogy az emberek irogatnak privatban egymasnak!! nagyon unalmas hogy ott tartunk meg mindig hogy eletveszelyes sarga alatt a kozlekedes mert nem tudod mikor kell satuzod az irogatok miatt!!

Tessek nyitni egy Teamspeak servert es dumalni!! lehet a serveren is inditani egyet nulla a savszel igenye, minden csapatnak lehet szobaja ha dumalni akarnak.

petesilver
Hja, asszem FREAK reagált a múltkor a setupolási kényszeremre. Nos,Bob Stanley szerint csak részben volt igaza. BS asszongya, hogy ne vesztegesd az idõd a garázsban, amíg nem tudsz alap setuppal egyenletes köröket menni. De ha ez megvan, akkor kezdheted el kihegyezni az autót, hogy gyorsabb legyen a kanyarokban, és egyenesekben

FREAK
naja, asse rossz 😊

Riszpekk