NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Hát mikor mögöttem volt inkább elengedtem 😊

FREAK
azt mondom, hagyjuk ki

majd jövõre 😄

Riszpekk

akkor ? mindenki kap egy fix pontot?? vagy mi?

atyka
freak ne mondd, hogy bantottalak...korokon keresztul mentem mogotted, nem ertem hozzad...amokor elfertem, elmentem

Mnemomic
Ma nehogy újrakezdjük holnap mennem kell dolgozni bár tudom egyéni szoc. probléma 😊

FREAK
atyka hajlamos idegtépõ vezetésre 😄D

Riszpekk

atyka
hajtos meccs volt...hazso amikor le kellett lassitanom, mert nem akartam toyat feloklelni, azert bocs...

Mnemomic
Én meg öccsémmel kiabáltam hogy ne töltsön már semmit 😊

sanzik
en is,es pont elozes kozben...
majdnem beszartam 😊
jaja enis

atyka
eygszercsak egyedul lettem a palyan...

tol;em mehet ujra
only qualify es race

petesilver
Ez érdekes volt

Mission Impossible 2010: PRO Class

atyka
nehogy ujrakezdjuk... 😄

sanzik
semmi, en nyertem 😊
9. helyen voltam az tudom

na ilyenkor mi van ?

atyka
bazz...

na shit

sanzik
ugynezki
na fagyott a szerver vagy mi ??

Alexease
Ez nagyon LOL😞( Nekem multkor a Pit-ben allt le, mar kilepni keszultem, amikor csak ugy beindult😊)
Jacek
Belso nezetbol nezzetek meg!!!!!!!!!!!!!

lolbaz

Jacek
az a bugos jo kurva anyjat az bassza szajba ez a foskazal geci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ibronk
Szétment a váltom...
De ami mocskos módon zavar hogy az elsõ kanyarba lévõ féktávon atyka mindig két centire tudott lefékezni mögöttem, én meg izgultam hogy hányadik körben leszek felöklelve, igaz végül nem kilökésnek köszönhetõen, de mivel én is rövidebbeket probáltam fékezni a szokásosnál, hogy elkerüljem az egyik baj, beleesetem a másikba, elkurtam. Aztán mikor zöld lett meg elment a 4-es faszán. 😞

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

petesilver
Nekem már nem is szabad okoskodni ?!?!? :-(((

FREAK
pedig még nem is versenyzünk

nem baj, szokjad 😄

Riszpekk

petesilver
Megelõztél 😄DD

petesilver
Ha senkit nem érdekelt, ÉN kérek elnézést.

FREAK
köszi, rengeteg újdonságot olvastam 😄

Riszpekk

petesilver
A draft: Az elõtted lévõ autó szélárnyékában kevesebb léellenállást kell legyõznõd a kocsival, ergó vagy felgyorsulsz tõle, vagy kevesebb gázadással mész ugyanakkora sebességnél, mivel a motor kevésbé van megterhelve. Ez vili. Ebbõl adódóan, már messzebbrõl is érezhetõ a szélárnyék nagy sebességnél, bár gyengébben, és ekkor még káros légörvények is vannak. A draft lényege azonban nem csak ez. Ha utólérsz egy autót a szélárnyékát használva, akkor kezdõdik az igazi draft, ugyanis te is gyorsítod az elõtted haladót, mivel a te autód nagy sebességgel tolja maga elõtt a levegõt, amivel tolod az elõtted haladó autót. 2 autó esetében is már szép draft alakul ki, azonban nagyobb a hatás, és a sebesség, ha több autó is részt vesz a draftban. Ha túl közel mész felléphet az airloose, ami tapadásvesztéssel, a kocsi imbolygásával jár, ha távolabb marasz, akkor nem elég hatékony a draft. Draftnál szigorúan TILOS használni, bármilyen vezetõi segítséget, ugyanis fokozottan balesetveszélyes, mivel draftnál precíz irányítás szükségeltetik. Kormánysegítséggel azonban a segítség ráránt az ideális ívre, ami nem szerencsés ilyen esetben.

FREAK
😄D

még van egy rakás idõd

megyünk szerverre?

Riszpekk

Alexease
Nahh, jot edzettem😞(((( Elinditottam, aztan egybol lefagyott. Most gyogyult meg😊
ibronk
De ilyenkor még az elõl haladón nem segit semmit, azon csak akkor ha tényleg a popójában vagy.

ibronk
Nem mintha én olvastam volna valami ilyesmit, de én ugyérzem hogy akkor is gyorsulok valamit ha nem közvetlen elõttem megy valaki, hanem nagyobb távolságban.

petesilver
De, csak a draft ennél összetettebb.

Azokat nem kell tervezni, csak úgy jönnek maguktól 😊)))))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Nem ugy van ez hogy már akkor fellép, mikor még 1.5-2 másodpercel vagy valaki MÖGÖTT?

petesilver
ÓÓÓÓhhhh, ÉÉÉrtem én a célzást 😄DDDDDDDDDDD Nem tervezek õrültségeket mára 😄DDDDDDDDD

petesilver
Setup kérdése. Amikor daytonára készültem, azért kellett a váltóáttételt módosítanom, mert az egyik setuppal 1mp után tényleg lecsúsztam a draftról. Aztán változtattam rajta, és sokkal draftérzékenyebb lett, 2mp lemaradással is rátuttam futni a vonatra, ami elõttem ment. Nagyon tanulságos volt.

FREAK
én csak annyit kérek, hogy mindenki fogja fel, EZ MÁR PONTOKRA MEGY

és kurva messze van még a bajnokság vége, itt sem kell kapkodni

Riszpekk

Mnemomic
Kéretik a pályára nem visszajönni keresztbe ha nem sikerül a pitbe kiállás 😊

FREAK
maga a sebesség nem elég, 160-ig nincs komoly draft

amúgy 2 mp túl sok, superspeedway-en 1 mp fölött már lehet integetni a vonatnak 😊

Riszpekk

petesilver
Az okosok szerint draft effektus akkor lép fel, ha már 1.5-2 másodpercre vagy a másik autótól. Tehát draft van ezen a pályán is, csak jóval kisebb, és a kanyarok-egyenesek rövidsége miatt is kevesebb, mint a superspeedwayeken.

Ezt én aláírom.
De Alex hozzászólására reagáltam, hogy az õ -0.3-es körei hatványozottan jelentkeznek ha gyorsabb autó megy mögötte.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
A balelso kerek asszimetrikusan melegszik. Allitanom kell😊))))
FREAK
ez már beteges 😄

Riszpekk

Alexease
Inditottam szervert 20:00-ig, ha valakit erdekel. AI van bent. ICQ
FREAK
valamennyi persze biztos van, de külön-külön is lehet olyan gyorsan menni

Riszpekk

Draft az van ha a másik mögött kell menned körökön át.
Hidd el nem lehet csak kb. fél gázzal menni és a féktávokat is eléggé meg kell növelni, hogy ne legyen galiba.
Mentem elég sokat a múltkor Petya mögött és egyszerûen hiába voltam gyorsabb mögötte arra nem volt elég, hogy megelõzzem.

Na mind1, majd meglátjuk mi lesz a versenyen.