NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
A cokpitem:

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
😊!!!

Met
Lehet vinni utánfutót?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mnemomic
Engem érdekelne a setup guide.

na gyere csak fel.

FREAK
Nézd meg, rajta van a CD-n, a Jasper csapattól származik, elég részletes. 😄

Riszpekk

petesilver
Azt nem tudhatom, mert azt nem olvstam.

FREAK
ja ok

nemtom, azt mellékeltek a játékhoz is, ez többet tud annál?

Riszpekk

petesilver
Köszi, ha jól emlékszem én is arra tippeltem 😊)))

petesilver
Látszik fáradt voltam a fordítástól. Na tisztázva:

Jövõ hét közepére elkészül a magyar Nr2003 Setup Guideom. Légyszi írja ide, ekit érdekel, az érdeklõdéstõl teszem függõvé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos információt tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Elõre is köszönöm annak, aki nyilatkozik.

petesilver: jah megneztem szakkonyvben...Caster=utánfutás

petesilver
Jövõ hét közepére elkészül a magyar Nr2003 detup Guideom. Légyszi írja ise, ekit érdekel, az érdeklõdéstõl teszem függõvé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos informásiót tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Elõre si köszönöm annak, aki nyilatkozik.

petesilver
Ah, már itt csücsül a vinyón 😊))))))))))))

asterx^^
/me erdekli 😊
es engem is erdekel.

OFF: 06-22-F1.Challenge.99.02-DEViANCE ON

FREAK
he?? mirõl kell szavazni?

Riszpekk

petesilver
Alexal már beszéltem, õ fog segíteni a szerkesztésben, és tényleg érdekli.De mindenki véleményére kiváncsi vagyok, ti döntitek el. Úgyhogy kell a szvazat, szavazzatok !! 😊))

Met
Engem is érdekelne de szerintem 4-5 ember kivételével mindenki szívesen olvasgatná.
Alex is biztos kiteszi az oldalra.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Hööh, huh, hah!!!!!

atyka
hello all! pete, engem is erdekel, hatha sikerul meg tobb vezethetetlen setupot alkotnom, de most mar tudomanyos alapon... 😊

sanzik
engem erdekelne
thx
petesilver
És milyen setupal mentél, draft volt, hanyadik lettél ???? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dejooot pialtam!! 😄

petesilver
Setup Guide, nem detup 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

petesilver
Jövõ hét közepére elkészül a magyar Nr2003 detup Guideom. Légyszi írja ise, ekit érdekel, az érdeklõdéstõl teszem függõvé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos informásiót tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Elõre si köszönöm annak, aki nyilatkozik.

sanzik
igen,en is eloszor magamra gondoltam a profi szo hallatan 😊
Ja, én azt hittem a "profi" szó az élen haladókat takarja :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sanzik
szerintem Freak nem pont rad gondolt 😊
legalabbis nekem veled sose volt gondom
Jacek
Néhány ilyen esetben már komolyan nem tudtam attól félnek-e az elõttem haladók, hogy én rontok egyet (tudom nem túl bizalom gerjesztõ látvány egy autó a tükörben) vagy pedig attól tartottak hogy õk rontanak :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ez nem is igaz.
Köröket mentem a versenyen Alex, Jacek vagy Sanzik mögött, egyszer sem dugtam be a kocsi orrát kiélezett helyzetben.

FREAK
figyi, ha utolér valaki, az úgyis gyorsabb, semmi értelme lefékezni elõtte

Riszpekk

petesilver
Inkább leszek EnzoNorbi féle, párkörös csoda 😄DDDD

petesilver
Hja, én is erre a végeredményre jutottam. Inkább elmegyek a lessabb mellett ezentúl, mert e setupom bizonyos sebesség mellett stabil, és kiszámítható. Viszont, ha össze vissza kell fékeznem, mert töketlenkednek elõttem, veszítek a sebességbõl, és körökön keresztül a korigálásokkal vagyok elfoglalva, asztán jön a FREAK, és írja, hogy fél tõlem, pedig mindíg elengedem, ha közel merészkedik hozzám. Ennél a balesetnél is téged engedtelek el leõször, utána jött Sanzik.

majd loki a linket😊

FREAK
figyi, szerintem annyit változtass, hogy vezess kiszámíthatóbban

megbeszéltük, hogy a gyorsabb, hátulról jövõ versenyzõ alkalmazkodik a helyzethez, neked annyi a dolgod, hogy nyomod szépen egyenesen és gyorsan

tudom, hogy csak a jószándék vezérel, de veszélyes, amikor hirtelen eltûnsz oldalra, és nyomsz egy satuféket

Riszpekk

petesilver
A replay nekem is kéne Jacek!!!!!!!!!!!!!

petesilver
Hát látod a replayt nézve utólag én se értem. Csak amikor belenéztem a tükörbe, akkor vágódott ki Hazso Sanzik mögül, és a kanyar meg jött. Sajna a tükörbõl nem láttam, hogy visszament Sanzik mögé, és elfértem volna simán. Akkor már menekültem a pályáról, mert a tapasztalat viszont azt mutatja, hogy ahova lehet, oda berakják, ha mást nem az autó orrát a competitorok. Az lebegett a szemem elõtt, hogy végig akarok menni, semmi rizikó.

Jacek
meg a taktikam mukodne is ha nem lenne annyi sarga😊) nekem ugyanis hibatlanok voltak a gumijaim a 40 korben kb olyan 85\90% lehettek.

Csak valszeg az van aa ezt utol ertem ez ben alozzuk meg😊)))))

Jacek
ugye😊)))

FREAK
érdekes, nekem is sok "profiról" ez a véleményem

pedig õk tudják a legjobban, hogy milyen hosszú egy verseny, ennek ellenére olyan még nem volt, hogy ne dugták volna be az orrukat az elsõ kanyarban, ahogy utolértek.....

Riszpekk

okes thx.

Jacek
toltom folfele majd adok linket ide

megnesztem=megneztem 😊)

Jacek
Nekem semmi bajom Hazsoval csak kicsit tulzottam eroszakosnak velem gyorsban elengedem ha jon😊))

huh nem kuldod el?😊 vagy valahova felraknad? erdekelne az az elso 40 kor is.

nah megnesztem enis a replayt..egyet nem ertek...petesilver: minek kellett hazso elol az apronra menekulnod?? elfertetek volna ketten boven...eleg szeles az az aszfalt, es hazso sem ma kezdte a nascart szal nem ment volna neked...na ezert kell meg osszeszokni az ujjaknak a regiekkel es a kevesbe regiekkel 😊

Jacek
40 korig van replayem😊

Jacek
ja vegul is amikor kiloknek akkor en is benne vagyok a sargaban😄D szoval akkor sokszor csinalok sargat valoban😊