NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor a boxban voltam, a kanyar részén egy kék kocsi szépen tolatott velem szembe még abban a sávban ahol mennek a kocsik. Rendesen megilyedtem, kicsit össze is mentünk, de nem volt vészes. De hogy jött össze ez? 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Ha valaki kicsúszik a pályáról akkor úgy jöjjön vissza, hogy ne menjen neki a többieknek.
...Ha már valami miatt lekényszerültél a pálya szélére akkor az egyenesben és biztonságosan kéne visszatérni a pályára.
.....ha lecsúszol a pályáról akkor lassítasz és az egyenesben jössz vissza a pályára, úgy mintha a pitbõl jönnél ki
A válasz még így is kultúrált volt.És nem említettem, hogy ez nem kacsázás, és nem kezdtem tagolni egy WC autó setupját, és annak kihatását az esetre.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Riszpekk
1. ha lecsúszol a pályáról akkor lassítasz és az egyenesben jössz vissza a pályára, úgy mintha a pitbõl jönnél ki
2. állítod, hogy Code vert telibe
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Riszpekk
Riszpekk
Ha már valami miatt lekényszerültél a pálya szélére akkor az egyenesben és biztonságosan kéne visszatérni a pályára. De lehet, hogy én csinálom rosszul.
Ha valaki kicsúszik a pályáról akkor úgy jöjjön vissza, hogy ne menjen neki a többieknek.
sárga lett, és mindenki kiment boxba elõlem, kivéve V8Man, aki viszont egy körrel mögöttem volt, de én nem kapcsoltam, és én is kiálltam
aztán amikor kijöttem, akkor láttam, hogy 12., és rájöttem, ha nem megyek ki elsõ körben, lett volna lead lap-em, és +5 pont 😄
Riszpekk
Riszpekk