NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Nekem volt egy izzasztó 20-25 köröm, elõttem Code, mögöttem Atesz, Hazso, V8

és egy csomó tömeges lekörözés, nagyon kemény volt

Riszpekk

Alexease
Ja😊))) Valszeg neki sem ment mar 130 fole😊) De az egyenesben mindig majdnem utolert😊)))))))
FREAK
Abban a nagy crashben az elején Met szaltózott?

Riszpekk

ibronk
Jacekkal jót csatáztatok láttam 😄D

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Ja meg mekkora füstõlések voltak már, valaki mindig füstölt a sárgák alatt 😄

Alexease
En egy kicsit unatkoztam a kozepe fele😊)
A porra zuzott auto, max 130-al ment, nem volt nagy izgalom. Szinte fek nelkul lehetett korbe-korbe autozgatni. De kozben kenyelmesen hatradoltem es cigiztem.😊)) Aztan csak megadta magat a motor...
ibronk
Köszköszkösz.

kosz😊)

ibronk
Ja Toya volt még egy kemény helyzet mikor a 3as elõtt az egyneseben jó közel kerültem hozzád, de nem akartam elõzni, de te meg gondolom jól beengedtél volna azért, aztán a nagy fékezésben faszán keresztben csusztam a fél kanyart 😊)
De szerencsére nem sinylette meg a gumi, ugyhogy két kör alatt be is hoztam 😛

FREAK
lol, te is a pályán voltál? 😄

Riszpekk

http://web.axelero.hu/mortel1/North_Caroline_bajnoki.html

Giovanni
Mindenki nézi a replayt :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

enis elegedett vagyok a 10. helyemmel...amint latszott az ido eredmenyek alapjan, nem a kedvenc palyam ez😊 en 1 percig sem unatkoztam a mai futam alatt..elvezetes volt..bar az elejet jol elrontottam.

ibronk
Egy eredmény izékét valaki linkelhetne, megint nem mentettem!

ibronk
Mivan máskor mindeki ezerrel ir, most meg kuss? 😄

sanzik
jo verseny volt ,csak a bug most engem szemelt ki aldozatnak,igy a vegere kerultem....
ibronk

FREAK
Én elégedett vagyok a 6. hellyel, de leginkább annak örülök, hogy elcuccolunk végre ebbõl a porfészekbõl 😄DD

Riszpekk

Giovanni
Én meg szinte sérülés mentesen beértem, leszámítva zt, mikor sárga alatt 2x is belémtrafáltak hátulról...mehettem is a pitbe :-)
Amúgy nagyon király verseny volt, jó kis csatákkal. Szerintem senki nem unatkozott 😄

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Azért megint jó nagy malacom volt.
Atyka, Norbi, Sanzik, Atesz, szóval mindenki az élmezõnybõl legalább egy balesetbe belekeveredett.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Harmadikra csak sikerült befejeznem 😛

ibronk
Nah, jó kis verseny volt, kár a végért 😞
Jól leizzadtam, mehetek fürödni

Alexease
Nekem ott pont Lag van (vagyis nem szamolja a progi), nem lattlak😞(
Met
Miért zártak ki? Nem elõztem meg a PC-t, direkt visszanéztem.
Akinek megvan a replay, nézze már meg, hogy rögtön az elsõ körben amikor ütköztem Pumyval én voltam a hibás?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sanzik
en szoktam ilyet csinalni,de sose kaszaltam meg el senkit 😊

pont azert szoktam korabban fekezni ha latom,hogy nem lesz meg,hogy ne sodrodjak kulsure ,hanem tudjam tartani a belso ivet,csak igy sokkal nagyobbat kell lassulni....
Met
Én úgy számolom, hogy van 10 köröm kb.😄D

Met
Azt úgy szeretem amikor jön valaki mögöttem, az egyenesben felgyorsul mellém de nem tud megelõzni a kanyar elõtt meg korábban fékez és én meg nem tudom, hogy mikor kaszál el belülrõl mert elnézte a féktávot😄

FREAK
ha ma sem jön össze a verseny, leiszom magam 😄

Riszpekk

Alexease
A tartassal az a baj, hogy ha mar az egyenesben minimalisan mellem ernek - vagyis hatulrol ugy erzekelni, de en a tukorben meg mogotttem latom - akkor nem fognak visszahuzodni az ivre, hanem beengedik a belsore. Ha ilyenkor behuzom bvelsore, akkor nekem reszeltek😊))
FREAK
Hát ez benne van a pakliban, az ilyen vonatokkal számolni kell, én is szívtam már meg. Max annyit tehetsz, hogy addig tartod magad, amíg az elsõ után meg nem szakad annyira, hogy bevágódj mögé.

Riszpekk

Alexease
A multkori csonka versenyem utan kicsit elgondolkodtam egy akkori helyzeten.
Az egyik sarga utan mogem kerult egy "jobb" versenyzo. A start utan szeretett volna megelozni, igy el is engedtem. De mogotte jott 4-5 olyan versenyzo is, aki eleve mogottem volt, igy bealltak vonatba, es szepen ok is elmentek mellettem😊)))

Igy elgondolkodtam, hogy ha mar "verseny" van, lehet hogy csak akkor fogom elengedni a "jobbat" ha nincs mogotte senki😊) Vagy esetleg kivulrol, mert ott is meg tud rendesen elozni, de lehet, hogy a tobbi nem😄DDDDDDDD

Nem mintha utana, esetleg nem eloznenek meg nehany kor mulva, de azert legyen valami izgalom😄DD
petesilver
Vársz reám, s én megjövök. Tovaszáll az unalom.... 😄DDDDDD

Mission Impossible 2010: PRO Class

FREAK
akkor nekünk már nem lehet gond egy unalmas oválon körözgetni, ugyebár 😄

Riszpekk

Alexease
En meg hetvegen Silverstone-on edzettem😊
Jacek
😊))))))

FREAK
Féljetek, rally mastersben edzettem a ma estére 😄

Riszpekk

CodeRed
Na még 1x 😄DDDDD

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Íme FREAK

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Jacek
ugye😊 mondtam en ezt mar regen😄DD

Ááááá, nem az kezdõ hozzád képest 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Ja ja. Az jo kis Taurus, amit Europaban mar reg nem forgalmaznak (legalabb is nalunk nem). Pedig a regi - '75-'85 - modellek is jok voltak. Lehetett nyomni rendesen.😊)
Üdv Mindenkinek! Csak tegnap esett le, hogy itt gyökerezik a NASCAR 2003 fórum... :-)
Petesilver! Cool az a cockpit! USA cars rulez!! Mi legalább azon kevesek közé tartozunk, akik USA géppel is mennek a NASCAR-ban. :-) Jó az a Mustang kívülrõl is! :-) Kár, hogy nem rá építi a Ford az igazi NASCAR autót...

FREAK
Igen, ezen már elgondolkodtam én is 😊 Szerintem olyan leszek, mint Walther Mattau (jól írtam?) a Szomszéd nõje...-ben 😄D

Riszpekk

Alexease
...
petesilver
FREAK, belõled borzastó vénember lesz 😊) Feltéve, ha már most nem vagy az 😄DD

petesilver
Van, csak leszedtem amíg fotóztam 😊)))))

FREAK
jól van Silver, neked is elgurult a gyógyszered, ahogy elnézem 😄

Riszpekk

Jacek
nem ket kibaszottnagy pluss dobokockat a tukorre😄DDDDDDDDDDDDDDD

petesilver

FREAK
Gyönyörû 😄

Egy barbit nem akasztasz a tükörre? 😄

Riszpekk