51527
-
B Lori #48322 Nagyon jól lett a video,látom az elején még arra is ugyeltél hogy a képek passzoljanak a szoveghez....amúgy én leszenvedtem manager nélkul,megérte -
#48321 42_zolee.cts -
#48320 Koszi, megjottek, a bajnoki tablak fent vannak. A versenyenkenti eredmenyek, majd szep sorjaban:) Addig ott vannak a report file-ok:) -
72TSanyi #48319 Természetesen hsw-re ment elsőre.... -
#48318 OK, the a freemail-re kuld, az a biztos. -
72TSanyi #48317 Okés, Alex! Mostantól neked is megy. Eddig Pumy, Toya kapta. Előre is köszi, ha ott is frissíted! -
#48316 Miert nem jo a HNR oldal?!:)
Ha mar igy is ugy is elkeszul, csak azt felrakni nem veszes. Altalaban a versenyeredmenyekkel (ami szinte felesleges, mert az eredmeny HTML es a Report file ugy is fent van) es a nyilatkozatokkal (ami meg nyogvenyelos, nem nagyon kuldenek:D) van gond.
Vagyis a bajnoki tablat fel lehetne rakni. Gondolom Pumy nem er ra, azert nincs fent, en meg nem kapom meg;) Igy nehez;) -
72TSanyi #48315 Gratula, jó lett! -
72TSanyi #48314 Mostantól az alábbi linken lesz elérhető a bajnokság CUP és CTS tabellája! -
#48313 Király!! Gratula!! -
#48312 Nagyon hangulatos :) -
#48311 Asszem megszavazok magamnak egy informatikai citromdíjat... ahogy kiírta az Opera hogy hiba egyből feladtam, pedig csak egyet kellett kattintani a "Folytatás" gombra.:DDD
Amúgy nagyon jó videó! -
#48310 Sajnos letöltésvezérlö erösen ajánlott! -
#48309 Hasznalj letoltes manager-t, a LFS szerverrol csak ugy lehet letolteni! -
#48308 Valami hazaárulás van.:) Már a ChampCar reklámot is csak félig sikerült leszedni, és most ez is hibát jelez úgy 24%-nál. Mit csinálok rosszul?:) -
#48307 -
#48306 Watkins Glen video -
B Lori #48305 Akkor biztos hogy a sima UK-t használtuk :) -
#48304 A sima UK az elején nagyon túlkormányzott, viszont tovább marad gyors, az UK v1 meg az elején stabilabb aztán nagyon hamar alulkormányzottá válik. Legalábbis számomra ez derült ki a délelőtti körözgetésemből.:)
-
B Lori #48303 Ez egy jó kérdés,fogalmam sincs,mindenesetre meg kell nézni a setupokat,amivel mentunk úgy emlékszem eléggé nehezen kezelheto volt foleg hideg gumikon a rajtoknál. -
B Lori #48302 Igen,érdekes egy stílus volt,tulajdonképpen a lassítóban fékezte le az autót :) -
#48301 Mikor ott "kifékeztél" (nem fékeztél semmit szinte) azthittem a gumifalban állsz meg... -
#48300 :) jahh, viszont a nem sokkal utana levo jobbost meg rendre elcsesztem hehe. -
#48299 Nem semmi, nem is gondoltam volna, hogy ennyi statisztikát csinál a progi.
Azokat a futamokat nézegetem, ami még hátra van, már úgy értve, hogy az ugyanazon pályán futott korábbi versenyek eredményeit, hogy kb mire számíthatok.
Ehhez kapcsolódva egy kérdés: az előző michigan-i futamon melyik UK setupot használtátok? -
#48298 Ugye milyen nagyon jóóóó! Nnna, most már tudod milyenre csináld a következő videódat! :) -
#48297 Vááááááá! Isten vagy DINI! Köszönöm! Hát Hazso felhívott, hogy azonnal húúúzzak versenyezni Watkinsra. Nem mertem ellenkezni! -
72TSanyi #48296 Én egy esetben akkor mentem a falnak a célegyenesben, amikor épp egy kezembe akadt pólóval törölgettem az arcom, amiről szakadt a víz. Ráadásul felhallgatóban nyomtam, mert öcsém rinyált, hogy TV-zne! -
72TSanyi #48295 No problemo, ezen a pályán belefér, moderate törésnél meg pláne!
A verenynaptárban szerintem pont ezért különleges ez a két road pálya. Kell egy kis adok-kapok.
Ha lenne jelentkező, akkor este megismételhetnék ezt a versenyt..... -
#48294 Mondtam is tegnap, hogy neki plusz technikai segítsége van...klíma -
B Lori #48293 Úgy néz ki ezt a tegnapi versenyt egyedul Toya teljesítette hiba nélkul,ha hozzávesszuk a meleget ez azért nem semmi :) -
B Lori #48292 Sanyitol meg bocs hogy turelmetlen voltam,ott nem kellett volna eroltetnem az elozést. -
B Lori #48291 Te a sikánt olyan "Robby Gordonosan" vetted,legalábbis amikor mogotted mentem nem nagyon fékeztél :)) -
#48290 Köszi! -
#48289 En koszi a ChampCar reklamot!! Nagyon nagy! -
#48288 köszi Alex! -
#48287 A futamok utan az eredmenyeket, visszajatszast es a Report file-t itt talalod:
- Visszajatszasok, Eredmenyek
- Futamok, Eredmenyek, Reportok
Sajnos, neha nem ilyen gyorsan kerul fel;) De van amikor azonnal;) A Replays reszben, most eleg sok visszajatszas fent van. Most valogass, ha erdekel valamelyik, mert par napon belul torolnom kell beloluk! -
#48286 Köszi, akkor majd várok türelemmel.:) -
#48285 Én se mentetem sajnos! Majd onnan leszedem, ha fent lesz. -
#48284 Csak NEKED amiért tegnap a meleg ellenére bevállaltad a futamot! -
#48283 Ha valakinek meglenne a saját és feltöltené-megköszönném! Bevallom én is "elaludtam" az elmentését (Toyának hála teljesithettem az utolsó kört is).Viszon szivesen visszanéznék 1-2 izgalmas pillanatot az elejéröl.