NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
Már vártam mikor szól be valaki 😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Ez aztán tipikusan az a sport ahol a leggyorsabb köröket futó versenyzõ szokott nyerni 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Á, ez a kezemben van 😊

Met
Ha 3D-ben hallgatod akkor lassabb lesz a játék. Legalábbis így gondolom. De ha nincsen 5.1-es rendszered akkor felesleges.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Ugy nez ki rajottem a fagyasra😊) Hangkartya beallitas, driver, efekt, 3D, EAX stb. Ha bekapcsoltam a 3D-t a jatekban - fuggoen a kinti beallitastol - nehany percet gondolkodott, utana reset, es driver telepites, mert elcseszi😊))))))) Most jonak tunik, remelem verseny kozben megkimel...:/
Alexease
Kerd el tole😊)
petesilver
Milyen setupot berhel ez a fiú, és hogy a pitlákba csinálja?????????????????

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Indiccsak servert 8ig? 😊

ibronk
30,714 😊 -0,527 😊

marhara almos vagyok 😞((

ibronk
Na beütött egy kis felhõs idõ: -0,136 race setuppal eddig, most probálom a q-t 😊

Alexease
;F
ibronk
Mondom ha sietek, ez alatt értem hogy nem foglalkozok a gumival, és kb. 10 körig max.😊

nem azert,de...eddig egyik videodban sem lattam magamat :```(((

FREAK
32.1 a rekordom asszem

de azt kétlem, hogy 31.5 körül mész stabilan ha versenyen vagy

hacsak nem akarod megdönteni a kerékcsere világrekordot 😄

Riszpekk

abban nem ketelkedtem 😊))

ibronk
Racevel is megyek 31.5 körül stabilan ha sietek 😊

petesilver
Norbi a practice végére úgyis bealázod 1 sec-el. Asszem én mentem már 32.602-õt de Race setupal, qult nem csináltam, hátra elég ez is.

quali az faszsag szvsZ...a race a lenyeg a quali az nascarban kurva masodlagos szvsz sot harmadlagos😊

ibronk
Nekem Quali 😊

Alexease
Mondjuk ez Race Setup, mert a Qualify-vel nem foglalkozom...😊)
Alexease
+1,031 😊)
ibronk
Kösz, de azért olyan jó nem vagyok hozzám viszonyitsunk
Legyen a valós rekord 😊 Nekem +0,099

Alexease
Hozzad kepest?😊) Szarul😊 Minimum +2 sec😊
ibronk
Jóvanmárna😛
Beszéljunk arról ki hogy áll Las Vegasban? 😊

FREAK
Semmi gond, ha az egyenesben jelzed, hogy kimész, majd kívülrõl megelõznek. Olyan meglepõ lenne, ha egyszer véletlenül komolyan alkalmaznánk a chatet? 😄

Riszpekk

Alexease
Az teljesen normalis😊 Az AI is lassit, mashogy nem nagyon lehet, max fekezo ernyovel😊)) Csak a kanyar elott, erdemes nyomni egy gombot, hogy szamitsanak ra, hogy kerulni kell😊)
ibronk
Köf😊

ibronk
Ja, de én ott ugy csak akkor tudok bemenni ha már a pályán, az ideális iven elkezdek lassitani 😊

CodeRed
http://www.hsw.hu/hswup/munkafolyamat2.avi

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Fent van😊 Sorry, csak valami "megragta" a gepemet, es azzal kuzdottem (-dok). Teganp, meg Nascart sem tudtam inditani, mert azonnal fagyott😞(( Ma nem tudom mi lesz...

Persze, erre meg a tapegyseg is nekiallt szarakodni, erdekes zizergos ivhangok tortek elo belole, egyre surrubben. Kenytelen voltam darabokra szedni a gepet. Kilapatoltam a port, a pokokat es a mumifikalodott legyeket belole; az most jo. A tobbit majd este...
FREAK
Az AI pedig a négyesbõl gurul ki, én is ott fogok 😄

Erre való (igazából) a PIT IN figyelmeztetõ szöveg

Riszpekk

petesilver
Írjam, hogy ég a pofámról a bõr, csalódott vagyok, ennek semmi értelme így, és ha ma is csak útban vagyok, kacsázok, és borzalom lesz amit mûvelek, akkor ennyi volt a NASCAR részemrõl? Megrhatom. Rengeteg bocsánatkéréssel fûszerezve.

ibronk
Írtam én is, de még nem került ki😊

Amugy én is gondolkodtam hogy hol kell most ezen a pályán kimenni, de szerintem a hátsó egyenes végén, a felfestés is ott van, meg a 4esbõl elég gázos ugy lemenni hogy nem akadályozod azt aki jön mögötted, plusz még sikerült is betalálni 😊

FREAK
Nekem nem sok mondanivalóm van, azt leszámítva, hogy sajnálom a Norbival történt ütközést. Ezt leírhatom, ha akarjátok 😄

Riszpekk

Mnemomic
Azért megjegyezném, hogy igen kevés a nyilatkozat 😊 Az hogy az elsõ 3-nak kötelezõ nyilatkozni nem azt jelenti hogy csak nekik lehet 😊

petesilver
Ja, volt olyan. Vajon ki lehetett........?

FREAK
Többnyire a célegyenes elõtt... Toya gondolom arra gondolt, hogy volt, aki behajtott a hátsó egyenes melletti üres utcába.

Riszpekk

Met
"a boxutcával szemben lévõ oldalon kezdik meg a kiállást"

Most akkor hol lehet kimenni a boxba?

Mnemomic
nekem 50%-on van mindenhol.

FREAK
Hát igen, ez a lényeg, és Norbinak is igaza van. Ahol sokat kell kanyarogni, oda jobb a nagy linearitás, így nem kell elkoptatni a kormány tengelyét.

Riszpekk

petesilver
Hát én eldöntöttem, és 100%-on volt eddig. És csodálkoztam, hogy a pitlákba tudtok olyan gyorsan menni, nekem ha szinte nem is mozdult a kormány, már akkor is imbolygott az eleje össze-vissza. Most visszavettem 75-re és mûködik elég jól.

ibronk
Szerintem ez pályától függ, legalábbis nálam.
Pl a superspeedwayeken én csak 10-15%-al tudok egy iven menni, magasabbnál kacsázok össze vissza.
Speedwayeken mint pl ez a las vegas is 50-60%-ot a road pályákon pedig 85%-ot használok.

FREAK
Érdekes..... Logikailag minél magasabb a linearitás, annál jobban csökken a precizitás, hisz 100%-nál minden fokra amit a kormány fordul ugyanannyi tényleges kormányzás jut.

Én 20% körül használom, így ugyanannyi kormányzásra nekem jóval nagyobb fizikai kormányút jut. És ha minél jobban elfordul a kormány, annál jobban nõ a kormányzottság értéke is.

Konkrétan ha mész egyenesen, és eltekered 5 centit jobbra-balra a kormányt, akkor

100%-nál elég sokat fordul a kerék, és valszeg kicsúszol

1%-nál épphogy elfordul a kerék, vagyis irányt változtatsz, de nem csúszol meg

mindenki döntse el, hogy csak aprókat szeretne tekerni a kormányon (100%) vagy kényelmesebb neki, ha nagyobbat kell tekerni egy-egy apró irányváltoztatáshoz (0%)

Riszpekk

Met
Freak, darabokba küld el neki és jelszó legyen mindegyiknek külön és csak egybe lehessen kicsomagolni. És legalább 3 féleképpen csomagold be😄

Met
Kösz, én holnap megyek a Camponába.

CodeRed
Pete esetleg fel is jöhetnél ICQ-ra

CodeRed

CodeRed
Igen.Ezt a linearítás dolgot nagyon elkúrták a gémben.Elvileg 100%-on kell lennie ahhoz hogy fasza legyen de itt vmiért olyan mintha alulkormányozottságot produkálna a kocsi.Nr4-ben perfect volt a 100%-os linearítás.Kézikönyv szerint is kormányhoz az a javallot beállítás.

petesilver
Lebuktál Code. Félszemed a supergamezon van 😄DDD