NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
De most akkor igazam volt? 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

FREAK
milyen spoiler?

Riszpekk

Giovanni
És a kakaóm hol van? :-))

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Jóreggelt Giovanni! 😊) Igen, illetve összevadásztam egy csomó leírást, és abból gyúrok egy magyart. Ma jó kedvem van, itt egy magayar részlet is, talán még nem tudtátok :

Kis érdekesség: A spoiler két részbõl áll. A két rész között egy kis hézag van, pontosan az autó közepénél. Ez a hézag kötelezõ a NASCAR szabályzat szerint. A középsõ rész befedésének mértéke ugyanis függ az autó hosszától. A NASCAR hivatalos emberei a pre race során elvégzik a méréseket az autókon, és egy sablon táblázat alapján meghatározzák minden autónál a takarás mértékét. Ezután egy ragasztószallaggal véglegesítik a méretet a versenyre, amit tilos módosítani. Ezért látható a spoiler közepén az a kis ragasztószallag.

Mission Impossible 2010: PRO Class

FREAK
Jó, egye fene, kimagyaráztad magad 😄

Riszpekk

petesilver
Hehe, ez az elején nekem is fejtörést okozott. Aztán megkérdeztem egy amerikai srácot mailben / Shawn Purdy, a racin-world.net tulajdonosa / és õ írta, hogy így jobban megértik kint azok, akiknek nincs technikai képzettségük. Mivel õk az understeer, overstter kifejezést nem vágják.

FREAK
Jó ez így. Pont most magyaráztad meg, miért. A kormányzottság már globálisan az egész autóra értendõ, nem alkalmazhatják külön tengelyekre, fõleg ha elöl és hátul más a hatás.

Riszpekk

ibronk
Ez a thighter/looser megfogalmázás nekem nem egyértelmü. Miért nem under/oversterrel fogalmaztak? Igazából azért mert én azt vettem észre hogy pl elõl tighterebbre állitani valamit tulkormányozottságot csinált, addig hátul meg alulkormányzottságot. Vagy csak nekem vannak látomásaim?😄

Giovanni
Fordítod a Nascart? :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Hja Alex, ha már eer jársz, kapcsold be az ICQ-t lécci 😊)

petesilver
Egy ki ízelítõ a setup guide -ból:

The RF & RR springs change the roll couple distribution of the chassis. A stiffer RF spring will make the car tighter. This is because the stiffer corner won't accept the body roll & will continue forward creating a push. A stiffer RR spring will have just the opposite effect & create a loose condition. The LF & LR springs effect the chassis by changing the wedge or cross weight in the car. A stiffer LF spring will make a car looser going in & coming out of a turn because it takes wedge out of the car. A stiffer LR spring will tighten the car from the middle, out of a corner because it keeps cross weight in the car.
You'll notice that when making a spring change either stiffer or weaker, it will have the same effect on the chassis as it's diagonal opposite corner. In other words, if you decide to make the RF spring weaker to help loosen the car, you could also make the diagonal opposite corner (LR) weaker to also help loosen the car. In all actuality, what you’re doing by changing both diagonal corners together, is changing the wedge or cross weight of the chassis. Try to remember the diagonal corners as pairs. And that whatever one pair does, the opposite pair will have the opposite effect. Using this method makes remembering what spring does what a little easier. In reality then, all you have to remember is what one spring adjustment does, and you should remember how all the others corners are effected.

Na ezt mire megmagyarítottam......... És a végére odaírja, hogyha ezt érted, akkor meglátod, milyen gyerekjáték beállítani a rugókat. Mega LOL 😊)

Jacek
Alex ennyire unatkozol?😊)))))

Alexease
😊))))
Alexease
😞(((((((
Alexease

/|\
|
|
|
Alexease
/|\
|
|
ibronk
Látom Toya megcsináltad az uj skinnek is a képet, kösz!

atyka
aha 😄 nem vagyok oda ertuk 😊))

Jacek
az ilyen cicababak 99%-nak tok mindegy mennyit zsortolodik csak mani legyen😊

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

petesilver
Vajonmiért Atyka, vajjon miért? Nem szeressed a szõkéket? 😊))

petesilver
És másra nem tudtam írni, mert nincs a hozzászólásain keresztül annyira jellegzetes karaktere, mint neked. Ha más karaktered lenne, akkor is rád írnám a poént, csak másképp. Vagy inkább "elszürkülsz" ? 😊)))

petesilver
FREAK, ez nem azért volt, az nem érdekel. Itt abból indultam ki, hogy mindíg olyan zsörtölõdõ vagy. 😊 És azt az ilyen cicababák nem szeressék 😊))

Met
Annak a szövegnek a színét, hogy lehet megváltoztatni pirosról amit a spotter mond? Mert nem nagyon látszik a szürke alapon.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Arra nem adnak bónusz pontot, hogy enyém volt a leggyorsabb kerékcsere?
Mert amikor elõször voltam kint kereketcserélni akkor a spoter örjöngött, hogy valami best😊

FREAK
maga a poén amúgy jó

Riszpekk

FREAK
vazzeg, mostmár óvni sem lehet basztatás nélkül?

Riszpekk

petesilver

petesilver
Mosoly nélkül, amikor megtudja FREAK nyert😊))

petesilver
Na ha nem ír senki ide, nesztek egy kép. Jelzem õ lesz a liga nyertesének ajándéka 😄DDD / de ez még nem hivatalos 😊))/

ibronk
Biztos megakadt a postán, vagy nemtom, elküldtem mégegyszer.

ibronk
Küldtem!

Alex!
Norbi nem küldött nyilatkozatot vagy nem raktad ki?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
7up!
Jacek
azert nem akartam elethalalra vivni😊) jo volt😊

ibronk
Én is tágra nyilt szemekkel néztem hogy mi törénik 😊

Azért tetszett a jelenet, mert szerintem nem is számítottál rá hogy lehúzom belsõ ívre a kocsit mivel elõtte végig külsõ íven mentem :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
ja kerem ha nagymuternak 3 laba lenne o lenne a fejoszek😊)

Gondolj mar bele mit mondasz johogy lehuzom ivre😊 hamarabb kell gyorsitani😊) es akkor befersz az ember melle nezd meg Toya megcsinalta es mehettel te is vele😊

ibronk
Lehet, de ha nem huzod le te is a vonal mellé akkor az elsõbe bemenet már melletted lehettem volna.

ibronk
Igen 😊

Met
Toya-Norbi

Miért voltatok úgy lelassulva, hogy 1x meg tudtalak elõzni titeket? Nem, nem baj😊
Kopottak voltak a gumijaitok és arra vártatok, hogy ki megy ki elõször?

Met
Alex

Van két észrevételem:
1. Büntetések rész Atykar 😊 Õ egy új versenyzõ?
2. Miért nincs kint a nyilatkozatom? Még a verseny után elküldtem. Nem mintha olyan érdekes lenne de...

petesilver
Ti betegek vagytok, hajnal ötkor ilyenrõl dumcsizni.... 😄DDDDDDDDDDDDDDdd

Jacek
amikor meg az elejen vivtunk Norbi😊 akkor meg nem tudtam mi lesz es kelett az 5 pont😊)

Jacek
Ez ok Norbi😊 de ha megnezed egyszer sem josz mellem😊 jon Toya berakta az elejet egyenesben elengedtem mindkettotoket egybol😊

ibronk
Ilyeneken munkálkodsz igy hajnalban? 😊

Azért majd megpróbálom felturbózni néhány crash képpel is a következõ pályákon :-)

ibronk
Mikor odaértünk mögé, kaptam néhány kemény zárást a célenyes részen, mikor lassítanom kellett, hogy ne menjek sárga alá, vagy lökjem meg Jacekot, aztán inkább vigyáztam utána.

ibronk
Ehm, jah, valóban, de csak egy példát akartam egy szép és nehéz elõzésre, mert ha engedtél is néha bántam hogy nekiálltam 😛

Amúgy tessék küldeni a nyilatkozatokat Alexnek, mert ez ugye a dobogósoknak kötelezõ.