NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig akarsz? 😄
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Mission Impossible 2010: PRO Class
ez már inkább egyfajta szim rajongói topik
Riszpekk
De tök jó hogy a netkaron át az lfs-el, már mindennel szétoffoljuk a topikot 😊
Gyere Gianni egérrel legalább aztán megnézzük 😄
Persze, ha ezek nelkul mesz annyit, akkor kiralysag. de azert erdekes lenne Norbival egy verseny😊)))
Mi abbana profizmus hogy tudod mikor kell megnyomni a fék gombot, és mikor kell a jobbrát, a gép meg majd a kis csuszásokat, meg stb. mind megfogja? Fõleg turbóval... Billentyüvel nevetségen könnyü.
Én is találkoztam már profi billentyûssel, de nem sok értelmét látom...
Riszpekk

ismerõs volt a Caddilac hangja 😄D hát nem egy az egyben a Petesilver által belinkelt Nascar sound pack szólt? 😄DDDDDDDDDDDDDD faszt nem 😄
Riszpekk
Riszpekk
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Riszpekk
És amúgy tényleg nem rossz, az F3000 simán hozza az EA F1 szintjét kidolgozottságban!
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
Itt van a Craftsman hivatalos versenynaptára.
Engem a sárgák mennyisége érdekelne egy-egy road course pályán.
Én végig megyek bármelyik GPL-bõl vagy Indycar-ból átkonvertált pályán viszonylag jól, ha ismét egyenlõtlen küzdelmet akartok akkor vigyük ilyenekre a versenyeket :-)
Azt hittem eddig az a lényeg, hogy mindenki egyforma beállítással tegye próbára a tudását az ismert vagy az egyformán ismeretlen pályákon.
Én azt szeretném ha Met, PS, Bobbi vagy mások is ugyanakkora esélyel induljanak mint azok akik ezer éve játszanak Papyrus programokkal...
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Bowman-Gray, Greenville, I70, Mesa Merin,
Myrtle Beach, Pikes Peak, South Boston Evergreen, Heartland Park, Louisville, Milwaukee, Nashville,
Portland, Thompson Gateway, Hickory, Memphis, Milwaukee Night, Nazareth, Riverside, Wilkesboro
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Az F1 2002-hoz?