51527
-
72TSanyi #48362 Szerintem még emléxik arra ált. suliból, mikor rá volt gyógyulva a temperafesték tubusának a fedele, és foga közé szorítva próbálta meg letekerni. Rémlik, hogy én is így csináltam... -
#48361 azért néz ki úgy ahogy kinéz :DDDD -
#48360 Ettel mat temperafesteket?! -
72TSanyi #48359 -
#48358 én a bbq készítési módozatot vártam el a kiszolgált kajától, bbq szósz meg ezerféle lehet, elég ha megkóstolod pl. a BK leginkább temperafestékre emlékeztető ízű cuccát. -
#48357 mivel a bbq "szószba, mártásba" (kinek, hogy tetszik) kell mézet rakni... -
#48356 viszont a BBQ oldalasra valami mézes szutykot raknak, múltkor megszívtam ezt a kajáldában. :) -
#48355 :D legalább már én is tudom:D -
#48354 -
tzsoltika #48353 BarBeQue - nem tudom igy irják-e :) -
72TSanyi #48352 Van egy közérdekű infóm!
Neten kutakodva rájöttem, hogy Gordon24 autóján lévő BBQ-s reklám nem más, mint grillezéshez használt eszközöket forgalmazó cég márkaneve.
Kedden sárga zászló alatt azon agyaltam, hogy ez mi a rák lehet, de már képbe vagyok... -
tzsoltika #48351 köszi szépen! -
#48350 Innen, vagy innen.:)
Az utóbbi komplett carset, de csak 2006-os. Annek a szezonnak az alap mappáit másoltam egy 2007 mappába, majd az első linkről szépen leszedegettem az autókat. Nem emlékszem pontosan, de valamit átírtam, hogy a játék indulásakor Nextel 2007-et írjon ki alul, és kész a 2007-es szezon. A COT-hoz meg le kell szedni egy modot, a COT letöltéseknél ott a link, ha jól emlékszem a Cup fizikával kell leszedni a Cot modot, de ez nem biztos. -
tzsoltika #48349 Sziasztok újra elővettem a játékot és azt kérdezném meg hogy van Nextel Cup 2007-es mód vagy carset? És honnan tudnám letölteni? Előre is köszi -
#48348 Segít, tudtommal páran a HNR-ből ott sátorozunk a Hungaroringen F1 alatt :-D -
B Lori #48347 Azok a versenyek nem fontosak,akinek van kedve,ideje megy......hmm, hiszen ez így van a tobbivel is -
#48346 Felőlem is jöhet előrébb a nyári szünet. Viszont én a szünetben lévő versenyeken nem hiszem hogy indulok. 8-tól sziget aztán meg balcsi 20-dikáig (ha minden jól megy) szóval kevés futamon leszek. -
B Lori #48345 Ha már errol van szó,most fog megjelenni Indianapolis revamped változata,az OWR Mod-al mi is mehetnénk rajta egy "Indy 500"-at :))
http://www.revampedreloaded.com/reloaded/ -
B Lori #48344 Firefox-al mukodik :) -
72TSanyi #48343 Ha lenne Champ Car bajnokság, akkor az engem is érdekelne. Bár még mindig nem vettem meg a játékot, asszem ez újabb lökést adhat a vásárlási kedvemnek.
Viszont tényleg zsarold akkor őket, hogy jöjjenek NASCAR-ozni, ovál pályán kell nekik a gyakorlás, még ha már nincs is versenynaptárban ovál CC-ben..... -
72TSanyi #48342 Részemről is lehet. Ha mód van rá, legalább tartsuk meg az átlag 8-10 fős létszámot. Ha a halasztás ezen segít, akkor ámen! -
72TSanyi #48341 Akkor sem, ha választasz a lenyíló menüből? (Mert default tényleg nem jelenít meg semmit, de ha választasz, és a böngésződ engedi a javascriptet és ismeri az xmlhttprequest ojjektumot, akkor mennie kell....) -
B Lori #48340 Felolem lehet :) -
B Lori #48339 Hát én már az rFactort biztos nem veszem meg,amúgy a létszám érdekében talán résztvennék ilyen bajnokságba foleg ha amerikai szériáról van szó. -
#48338 hehe, na joooo. mindenki, kiveve Lorit..
Denes egyebkent kiraly a videod.:)
mas: rfactor/CART-osokkal szervezkedneeeek. a lenyeg az lenne, hogy ok jonnek par futamunkra, mi meg az ovekre, vagy valami kozos kis bajnoksagot, hogy kethetente ez, kethetente az.
ettol meg a pentek megmaradhatna, de esetleg kedden... vagy nemtom... velemenyek? -
#48337 Jó verseny volt, szép csatákkal :-)
Apropó, a nyári szünetet nem lehetne eltoni úgy, hogy a magyar F1 idején (aug. 3-4-5.) már szünet legyen...? -
B Lori #48336 Kikérem magamnak,én még sose hánytam egy pályától se :)) -
B Lori #48335 Nálam semmit nem mutat az oldal :( -
B Lori #48334 Igen a létszám nagyon meglepett,a pályán foleg az elején valahogy nem találtam a helyem estem-keltem de ettol fuggetlenul jókat csatáztam :)
-
#48333 az a vicces, h mindenki hanyt a palyatolf utam elott... de Martinsville-ert se sokan rajongtak, sot, hogy ki voltunk mar Papyrus speedway ellen... aztan ezeken mind mekkora futamok lettek! -
#48332 Igaz, hogy sikerült az utolsó helyre behozni a gépet, de legalább vezettem kört...még ha csak a pitelés miatt is.
Jó lenne, ha varázsütésre úgy 10 körönként lecserélődne a gumim menet közben.:) -
#48331 Fasza futam volt!!! Végre egy jót cstáztunk. Ilyet akarok még sokat!! -
#48330 jó volt, hogy sokan voltunk, jó volt, hogy szorosan voltunk, de a gumim az elfogyott.
Met: csak kártyával szerintem... de passz. :) -
72TSanyi #48329 Íme az aktuális CTS tabella. -
#48328 Done,
Zolee, lehet mégsem kellett volna kilépned :D -
B Lori #48327 Ez ovál,lehet sárga:) -
#48326 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP EUROSPEEDWAY LAUSITZ 1.0FB, 50 KÖR, FIX EXPERT SETUP, NO SÁRGA -
#48325 Én csak Boris Said frizurával vállalom (mivel irigylem a dús haját)... -
#48324 Klassz lett! Azon gondolkodtam, hogy kéne ilyen kép mindenkiről, és meglenne mindenki ilyen egyneruhában, mint Hazso + én. -
B Lori #48323