NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
SZERVER MEGY
CUP LOWE'S Night
200 kör, moderate törés
UK Setup

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
Lowe lesz?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Giovanni
Lesz ma futam?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

DTap
Én is ottleszek,vasárnap talizunk!

Vasárnap kimegyünk Janusszal, de mivel szombaton csak 17 óra után érnénk rá, így az a nap kimarad.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

HaZso
Custom weather, custom setup, realistic damage <#wink>

JuanG
én leszek lehet ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Az attól fugg milyen setup és torés lesz? <#nevetes1>

HaZso
Márkakupára ki jön hétvégén a Hungaroringre? :-)

DTap
Sajnos május 1 szomorú évforduló...
Kedves emlékek

<#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Akkor nem lesz........meg iskeresem a Lenin transzparensemet 😄DD

Akkor nem lesz semmi este?

Ha már szó van róla megkérdezném hogy azok a pályák amik a CTS pack-ba vannak fel lett-e telepítve a serverre mert ez a Gateway ami kovetkezne sajnos rossz ini-vel van ezért nem mukodik,így meg használhatnánk egy másikat és akkor nem kell kulon toltogetni,meg más pályánál is mert a múlt heti nyócas mindenre való csak normális versenyzésre nem,szerintem ezért nem kellene semmit javítani a naptárban,elég ha itt a forumon megeggyezunk.....ez csak egy javaslat!!!

Ünnepeket általában szabadon hagytuk. Ilyenkor menjen mindenki repülõ napra, tüzijátékra vagy bárhova 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Ja értem!!! Rendben akkor majd kiderül mi lesz.. Ma szerintem nem leszek.. (kb 90% de közbe jöhet bármi)

Downhill!!

Hát ha eddig nem írtad át a naptárat, akkor szerintem minden rendben van, és a hétre nem volt tervezve semmi. Amit nem is bánok, mert ma aztán 4 embernél többre én sem számítanék.... Úgy meg kár erõlködni....

Alexease
Szerintem lesz, csak el lettek irva a datumok😞 Csutortokonkent van irva a CTS😊 A kedd is es a csutortok is T-betu😉)) Vegig javitom...

(Kiveve persze, ha Toya tud valamit, es ezentul csutortokonkent van a CTS😄 Azert megvarom, hogy mi van, nehogy ketszer irkaljak😛))
gordon 24
Sziasztok!

Ma ugy néz ki nem tudok jönni versenyezni. Igaz néztem a versenynaptára mára nincs is verseny irva. Nem is lesz?

Üdv.

Downhill!!

sajoati
jó, hát akkor mindenki legyen szíves volna részére a fórum beiktat, hogy kap május most fontos információ részére feljövõ esemény!!!

elõre Budi Csókák, vagy löncshús & adatbányászat!

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Én is néztem nagytot mikor megkaptam <#wow1><#zavart1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

<#wow1><#taps><#wow3><#ravasz1><#nevetes1>

Köszönjük a szervezõknek a figyelmességet, hogy levelüket magyarul is megkaphattuk! <#vigyor3>

Legyen szíves volna -a teammates beiktat részére a fórum -on http://www.OATAS.net/ fórum. Másképp , õk május nem kap fontos információ részére feljövõ esemény. Legyen szíves beiktat -a username mint -a teli név (e.g. Budi Csókák ) & használ -a elsõ elektronikus levél cím. -hoz csökken a lappangó részére löncshús & adat bányászat , ez lesz hozzászokott igazol és hatékonnyá tesz -a számla. Minden számlák nem ebben formátum lesz töröl!

Vigyázz,
Vadrózsa Wegner
Szövetség Ügyintézõ OATAS Csapat Legelsõ
Thetford Norcold Fõpap Rák DP04 (C9)
#219, #912 Ködös Porsche Ingerelni MKXI (787😎
#219, #912 Gránát Porsche 962C (CV88)
Indianapolis , Indiai USA
http://www.OATAS.net

És mindez eredeti nyelven.....

Please have your teammates register for the forum at http://www.OATAS.net/forum . Otherwise, they may not receive important information for upcoming events.
Please register your username as your full name (e.g. John Dawson) & use your primary email address. To reduce the potential for spam & data mining, this will be used to verify and activate your account. All accounts not in this format will be deleted!

Take care,

Brian Wegner
League Administrator & OATAS Team Principal
#19, #91 Thetford-Norcold Pontiac Crawford DP04 (C9)
#219, #912 Brumos Porsche Riley MKXI (787😎
#219, #912 Shell Porsche 962C (CV88)
Indianapolis, Indiana, USA
http://www.OATAS.net

ChevyG
köszi, szerintem hasznos lesz!
gordon 24
Szivesen.

Downhill!!

akkor mára már hadjuk mer én fekszem majd legközelebb.a bajnokságról meg elgondokodok komolyan merrt érdekel köszi mégegyszer a segítséget
Én ma biztos nem talán holnap este 😊

gordon 24
Hát nem tudom.. Majd kiderül. Gondolom 23-után nem lesz. De addig elõfordulhat. Majd irunk a forumra mikor tudjuk összehozni..

Downhill!!

csak szoljatok mikor és hol meg akkor mán máma nem lesz belõle semmi mi?
gordon 24
Várjáá azé kellünk egy páran. Ahozz! meg hozzám nem fog bengedni a tûzfalam..
Remélem lesz olyan emberke aki ráér aztán akkor tolhatjuk!

Downhill!!

meg milyen mod?
ok csak mond az ip cimet
gordon 24
Majd összehozzuk!! Igaz nézem az igazit de egy rövid versenybe benn vagyok most is, ha akarjátok.. Persze mondom most csak akkor ha most ráértek. Inkább a versenyt nézném.... D De mehetünk.

Downhill!!

szerintem se lenne rossz mert akkor én is mennék
gordon 24
Ja az nem lenne rosz.

Downhill!!

Esetleg saját hostal megoldható lehetne egy kis próba 😊

gordon 24
Nem csütörtökön van! Kedd és Péntek! Mindkét nap 20-tól megy aserver!

Downhill!!

Számithattok rám szerintem de csak akkor ha nem csütörtökön van.Mert igy eléggé tetszik a dolog.
gordon 24
Mondom ha a bannerer rákatintazs elõjön az oldalunk. Ott a szabályok menû pont alatt minden szábály dolgot megtudsz.

Videó sok van. Kemény versenyek vannak nagyon. Sokat küzdünk meg minden. A létszám nem a legjobb kb 10-12 emberke van, ezért lenne jo ha te is jönnél hogy többen legyünk.
Ezek a videok.

Downhill!!

Jönnék ha tudnék konkrétot meg valami infót videót pl hogy mijen a filingje?Fényképeket néznék meg?Meg hol lehet jelentkezni mennyien vagytok stb.Érdekelne. mennyi a bug a neten pl lehet szoros mecseket vivni?
gordon 24
Rendben.. Szivesen.. Ne gondolkozz sokat!! GYERE!!

Downhill!!

éjjen mindent köszönök.A bajnokságon meg elgondolkozok mert nekem a GT Legends csütörtökön van.Ha valakit érdekel akkor szoljon
gordon 24
Azt amit most linkeltünk.. Azt szedd le és azt tedd be oda. a Másik a Cupba megy.

Ha nem mükszik szedd le a modot innen:Lap alján vannak

Downhill!!

Lehet hogy tényleg tufa vagyok de akkor melyiket is töltsem le?Mert amit adtál az lent van de azt nem tudom az aerowar1.1 esbe betenni.
gordon 24
Jaja megvan! Kösszi!

Akkor itt vannak:Aero DOt

Downhill!!

Ott van az mellett amit belinkeltél AeroWars néven 😊)

oksi nagyon köszönöm a segítségeteket.Várok és türelmes leszek.
gordon 24
Nem nem az a baj.. A különbözõ modok különbözõ formáju autokkal vannak.
Ha van egy cup autod nem tudod berakni a CTs vagy aero modba.Oda csak olyat lehet. Ezért minden modhoz különbözõ autokat kell letölteni ahhoz hogy ott is olyan szinú legyen amilyet akarsz.

De sajna nem találom a kocsikat.. Várj egy picit Ebbe Lori nagy mágus majd lehet õ megadja neked honnan tudod leszedni.

Downhill!!

Alexease
3000 Ft/Ev (250 Ft/Ho) 😊 Idoaranyosan, most mar csak majus-szeptember, az 1250 Ft 😊)
1.1 es aerowar van lehet hogy az a baj és nem teljes a szezon az is gáz.