51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Szerintem még emléxik arra ált. suliból, mikor rá volt gyógyulva a temperafesték tubusának a fedele, és foga közé szorítva próbálta meg letekerni. Rémlik, hogy én is így csináltam...
  • Met
    azért néz ki úgy ahogy kinéz :DDDD
  • Alexease
    Ettel mat temperafesteket?!
  • 72TSanyi
  • sajoati
    én a bbq készítési módozatot vártam el a kiszolgált kajától, bbq szósz meg ezerféle lehet, elég ha megkóstolod pl. a BK leginkább temperafestékre emlékeztető ízű cuccát.
  • Met
    mivel a bbq "szószba, mártásba" (kinek, hogy tetszik) kell mézet rakni...
  • sajoati
    viszont a BBQ oldalasra valami mézes szutykot raknak, múltkor megszívtam ezt a kajáldában. :)
  • gordon 24
    :D legalább már én is tudom:D
  • Met
  • tzsoltika
    BarBeQue - nem tudom igy irják-e :)
  • 72TSanyi
    Van egy közérdekű infóm!
    Neten kutakodva rájöttem, hogy Gordon24 autóján lévő BBQ-s reklám nem más, mint grillezéshez használt eszközöket forgalmazó cég márkaneve.
    Kedden sárga zászló alatt azon agyaltam, hogy ez mi a rák lehet, de már képbe vagyok...
  • tzsoltika
    köszi szépen!
  • zolee145
    Innen, vagy innen.:)

Az utóbbi komplett carset, de csak 2006-os. Annek a szezonnak az alap mappáit másoltam egy 2007 mappába, majd az első linkről szépen leszedegettem az autókat. Nem emlékszem pontosan, de valamit átírtam, hogy a játék indulásakor Nextel 2007-et írjon ki alul, és kész a 2007-es szezon. A COT-hoz meg le kell szedni egy modot, a COT letöltéseknél ott a link, ha jól emlékszem a Cup fizikával kell leszedni a Cot modot, de ez nem biztos.
  • tzsoltika
    Sziasztok újra elővettem a játékot és azt kérdezném meg hogy van Nextel Cup 2007-es mód vagy carset? És honnan tudnám letölteni? Előre is köszi
  • HaZso
    Segít, tudtommal páran a HNR-ből ott sátorozunk a Hungaroringen F1 alatt :-D
  • B Lori
    Azok a versenyek nem fontosak,akinek van kedve,ideje megy......hmm, hiszen ez így van a tobbivel is
  • gordon 24
    Felőlem is jöhet előrébb a nyári szünet. Viszont én a szünetben lévő versenyeken nem hiszem hogy indulok. 8-tól sziget aztán meg balcsi 20-dikáig (ha minden jól megy) szóval kevés futamon leszek.
  • B Lori
    Ha már errol van szó,most fog megjelenni Indianapolis revamped változata,az OWR Mod-al mi is mehetnénk rajta egy "Indy 500"-at :))
    http://www.revampedreloaded.com/reloaded/
  • B Lori
    Firefox-al mukodik :)
  • 72TSanyi
    Ha lenne Champ Car bajnokság, akkor az engem is érdekelne. Bár még mindig nem vettem meg a játékot, asszem ez újabb lökést adhat a vásárlási kedvemnek.
    Viszont tényleg zsarold akkor őket, hogy jöjjenek NASCAR-ozni, ovál pályán kell nekik a gyakorlás, még ha már nincs is versenynaptárban ovál CC-ben.....
  • 72TSanyi
    Részemről is lehet. Ha mód van rá, legalább tartsuk meg az átlag 8-10 fős létszámot. Ha a halasztás ezen segít, akkor ámen!
  • 72TSanyi
    Akkor sem, ha választasz a lenyíló menüből? (Mert default tényleg nem jelenít meg semmit, de ha választasz, és a böngésződ engedi a javascriptet és ismeri az xmlhttprequest ojjektumot, akkor mennie kell....)
  • B Lori
    Felolem lehet :)
  • B Lori
    Hát én már az rFactort biztos nem veszem meg,amúgy a létszám érdekében talán résztvennék ilyen bajnokságba foleg ha amerikai szériáról van szó.
  • sajoati
    hehe, na joooo. mindenki, kiveve Lorit..

Denes egyebkent kiraly a videod.:)

mas: rfactor/CART-osokkal szervezkedneeeek. a lenyeg az lenne, hogy ok jonnek par futamunkra, mi meg az ovekre, vagy valami kozos kis bajnoksagot, hogy kethetente ez, kethetente az.
    ettol meg a pentek megmaradhatna, de esetleg kedden... vagy nemtom... velemenyek?
  • HaZso
    Jó verseny volt, szép csatákkal :-)
    Apropó, a nyári szünetet nem lehetne eltoni úgy, hogy a magyar F1 idején (aug. 3-4-5.) már szünet legyen...?
  • B Lori
    Kikérem magamnak,én még sose hánytam egy pályától se :))
  • B Lori
    Nálam semmit nem mutat az oldal :(
  • B Lori
    Igen a létszám nagyon meglepett,a pályán foleg az elején valahogy nem találtam a helyem estem-keltem de ettol fuggetlenul jókat csatáztam :)
  • sajoati
    az a vicces, h mindenki hanyt a palyatolf utam elott... de Martinsville-ert se sokan rajongtak, sot, hogy ki voltunk mar Papyrus speedway ellen... aztan ezeken mind mekkora futamok lettek!
  • zolee145
    Igaz, hogy sikerült az utolsó helyre behozni a gépet, de legalább vezettem kört...még ha csak a pitelés miatt is.

Jó lenne, ha varázsütésre úgy 10 körönként lecserélődne a gumim menet közben.:)
  • gordon 24
    Fasza futam volt!!! Végre egy jót cstáztunk. Ilyet akarok még sokat!!
  • sajoati
    jó volt, hogy sokan voltunk, jó volt, hogy szorosan voltunk, de a gumim az elfogyott.

Met: csak kártyával szerintem... de passz. :)
  • 72TSanyi
    Íme az aktuális CTS tabella.
  • Met
    Done,
    Zolee, lehet mégsem kellett volna kilépned :D
  • B Lori
    Ez ovál,lehet sárga:)
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP EUROSPEEDWAY LAUSITZ 1.0FB, 50 KÖR, FIX EXPERT SETUP, NO SÁRGA
  • DTap
    Én csak Boris Said frizurával vállalom (mivel irigylem a dús haját)...
  • petesilver
    Klassz lett! Azon gondolkodtam, hogy kéne ilyen kép mindenkiről, és meglenne mindenki ilyen egyneruhában, mint Hazso + én.
  • B Lori