51527
-
Fox44 #48402 Sziasztok!
Keresek jo hangokat(motor stb...)a NASCAR Racing 2003 Season. Tudnatok segiteni? -
#48401 Persze de Brno olyan semmilyen. Nincsenek benne lassitok csak hosszú gyors kanyarok. Egyedül a célegyenes után két egyenesel lévő része ér valamit(ahol a nagy magyar zászló szokott lenni MotogP) Szerintem izgalmasabb a H-ring. -
#48400 A Forma1-re sem valami tokeletes:) Bar ha az F1 vonatozast es boxban elozest jelent, akkor tokeletes;)
Kis turaautoknak jo. De sajnos tenyleg keves, kellene egy igazi, nagy GP palya, tobb nyovonallal.
Azert Brno nem olyan rossz... Ott azert nagy tura autokkal is lehet versenyezni;) -
#48399 Hát persze! Amikor épitették Eclestonnak az volt az elvárása hogy "városi Pálya" legyen. Ezért ilyen keskeny és kanyargos. Ezért szivtunk be vele, mivel az f1-en kívül szinte mindenre alkalmatlan. Persze a Tura autozást kivéve. De attól függetlenül ezerszer jobb pálya mint brno. De hát ez van -
#48398 Meg en sem probaltam, de a Hungaroring amugy is eleg "gokart-palyas":) -
#48397 Én próbáltam, és az is :-) GTP-t nem kellett 2-nél feljebb rakni csak a célegyenesben... Kicsit furcsa mondjuk :-) -
72TSanyi #48396 Wow, a pályát még nem próbáltam, de akkor ezek szerint azt hiszik, hogy a Hungaroring egy bicikliút? -
#48395 Nah ez erdekes lehet;) 1 auto szeles palya:)
-
Toya #48394 Hehe, ez pofás. -
72TSanyi #48393 -
#48392 Sajóatival nem kis meglepetésre az Endurance fórumban megtaláltuk a Hungaroringet NR2003 alá
Teszteljétek, mert érdekel hogy érdemes-e meghívni a Nascart hazánkba
Hungaroring Beta NR2k3
Some points before I put up the link --
1. This track allows you to pass on the inside before the green flag. I wanted something different.
2. There are marbles in the turns. Get out on them, and wait for the crash. If you cannot stand it like that, then edit the line in the TRACK.INI file to change the grip.
3. The cameras don't work.
4. The horizon and trees need more work.
5. More stuff needs work. I got a list.
6. I tested it with Cup, TA, and GTP on 2 different systems with no problems.
7. The AI is functional but not great. -
Toya #48391 PeteSilver, gyere már majd fel MSN-re lenne kérdésem! -
#48390 -
B Lori #48389 -
#48388 Akkor egyezzünk ki döntetlenben.:)) -
#48387 Ja igen. El is felejtettem. Azt hiszem végülis én forgattalak ki téged a pitből kifelé menet. A te esetedben is kissé túl közel mentem. Szóval tőled is bocsánat. Úgy látszik ma gondban vagyok a távolságokkal. -
72TSanyi #48386 A mai tabella itt elérhető. (Állítólag IE böngészővel nem megy. De mivel nem néztem még utána, Firefox használata javallott.) -
#48385 Jól emlékszem, hogy neked mentem pitből kifelé jövet? Bocsi. Láttam, hogy mellettem van egy autó, de még van úgy, hogy tükörből rosszúl ítélem meg a dolgokat. Mondjuk attól még nem kéne keresztbe mennem.:D
Legalább a forgásban bemelegedett a gumim...:) -
72TSanyi #48384 Jövő héttől már valszeg szünet, vagy mi is a helyzet???? -
#48383 Érezd jól magad és emiatt ne bánkódj!
Amugy jövö héten én sem leszek...meg lehet,hogy az azutánin sem...
Kedvcsinálónak meg ittvan ez a video (itt nem a settel volt a baj) -
#48382 Megígérhetem, hogy a következő két versenyen én tuti nem okozok majd galibát...... megyek nyaralni. :) -
#48381 Jaj nekem,hogy érek én igy haza rajtra? -
#48380 -
72TSanyi #48379 Nos a helyzet az, hogy én meg tűzoltó jelleggel jönnék csak. Ha felétlenül szükség van a lassúságomra! -
#48378 np-lassan elszáll a köd. -
#48377 ezeknek a dolgoknak még mindig a set az oka! Ezt a uk stete hideg gumival egyszerüen emberfeletti teljesitmény kordábatartani. Persze ha már meleg nincs vele baj. De azért majdnem minden sárga után volt egy kis pitty puty. -
#48376 Tényleg millió bocs a tolásért, kissé túl közel mentem. Green flagnél elkezdtem nyomni a gázt, de előttem nem volt ugyanilyan gyorsulás. Plusz egy molylepkével hadakoztam. De mindez nem mentség semmire, elbaxtam, bocs. -
#48375 Igen elengedtelek kivülröl de a kanyarban annyira hirtelen lehuztad,hogy vagy kocc vagy hideggumis kisivü kanyarodás...hát nem jött be.Bár már elötte bebuktam a mai napot... -
#48374 nekem jó.
Dénes, az mikor volt? asszem akkor karambol után voltál, és aszittem, hogy engedsz el mindenkit(?)
egyébként meg lefagytam, de úgy, hogy a hang ment tovább... egyszer már volt ilyen (infineon practice-on), ezért félrehúzódtam, leálltam, kill...
szerveroldali replajt viszont majd néznék erről. :DDD -
#48373 Ahhoz képest Ati,hogy 80 körig túlélésre akartál menni az-az "x" elözés elég meredek volt...hogy sárga alatt "kilöknek" hátulról idén hagyomány lesz (ez volt kb a 3.-de nem voltam ideges kicsit sem)... -
#48372 Én még nem tudom...nem rajtam múlik -
#48371 GTP Endurance aug. 4. (jövő hét szombat!)
Kérdezem a tagokat hányan leszünk?
Cowek elintézi hogy ráérjen... -
#48370 -
#48369 Mindenki evett már gyermekkorában tempera festéket -
#48368 Módosított hi-res tűzoltóautó (magyarul: javított festésem és most már nagyfelbontásban) -
#48367 SZERVER ELINDÍTVA
CUP MICHIGAN INTERNATIONAL SPEEDWAY, 100 kör, UK setup (nem V1) -
72TSanyi #48366 Hát tudod év közben nehéz új támogatót találni, de már megvan az elképzelésem! -
B Lori #48365 A 72-nek se ártana már egy támogató :)) -
#48364 pontosan! és az állaga is olyan különben, csak folyósabb! -
#48363 nem, de ha beleszagolsz... aztán veszel egy Burger King BBQ szószt... na teljesen olyan. 60 forintért nem akármilyen trip. ;-))