NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
hat igen, ez is egy apro porblema, hogy nem olyan egyszeru feltolteni a bajnoksagot, majdhogynem minden hibazas sarga zaszlos periodust valt ki, azt meg eleg nehez idegileg birni, ha emiatt esetleg tobben megszoljak.

sot, anelkul is, szerintem pl. az LFS-es sracot maximalisan tamogattuk, meg is 'elriadt'. (olyba tunik legalabbis.)

Endure, in enduring grows strong...

Bocsi a résztvevõktõl, de tegnap 20 órakkor változott az esti programom, ami Doverrel nem lett volna együtt kivitelezhetõ! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Köszi az upload-ot!<#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

bcs78
HBD

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Met
Happy borzdéj

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Ez igy van!

Ja És BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!<#pias>

Downhill!!

Szerintem ne hagyd abba. Kifejezetten jó csatát vívtunk ketten és csak az utolsó kiállás után dõlt el a dolog (tegnap éppen a javamra - kedden pedig a te javadra).
Én egyáltalán nem unatkoztam. Érdekes dolog, hogy most az a gond hogy kevesen vagyunk. Az már fel sem tûnik senkinek, hogy sok versenyzõnél általában 10-15 körös zöld szakaszok voltak és elképzelhetetlen volt a zöld alatti pitelés (ami most természetes).
Akkor azzal lenne bajunk, hogy nincs verseny, most azzal van bajunk hogy kevesen vagyunk és nehezen akadunk a párunkra 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

<#nemtudom>

Ez az 😊)

egyelore az ARCA a remény,a bétateszterek jó véleménnyel vannak a grafika meg "másodlagos" de azért szebb mint az NR és ezek még csak béta képek......az iracing-nak ott a Late Model de valahogy olyan érzésem van hogy ha valamikor ki is adják nem biztos hogy mi hozzájutunk és ha igen itt nálunk az USA stock car versenyzés nem lesz sokkal népszerubb és választék meg lesz boven akkora már megcsinálják a GTR 1026-ik részét is 😄

sajoati
hat ez az, hogy 9-10 emberrel eleg alacsony a moral. ha 20-an vagyunk, es ugy cseszem el, folytatom tovabb.

uj szimulator meg... az ARCA screenshotok nem voltak tul meggyozoek... az iracing-ben meg aligha lesz NASCAR

HaZso
<#ejnye1>

Én meg meguntam ezt az ures pályán való korozést úgy hogy visszatérek az offline versenyzéshez,talán ha lesz egy új szimulátor nagyobb lesz az érdeklodés.

sajoati
en tuloltoztem magamat es miutan halalra izzadtam, ki akartam allni a pitbe, de nem birtam lelassitani... lol

DTap
jó volt a mai mig nem ment el a gáz...

Alexease
THX! <#eljen><#worship>
Met
SZERVER INDÍTVA
CUP DOVER
200 kör, UK Setup, Moderate törés

Ma eredeti Dover pálya <#smile>

DTap
Aki lemaradt volna innét letöltheti

DTap
De az a piros a Norbié ami elöl megy :-)

sajoati
Sport1-en Leon kupa MOST.... de gaz, h majd minden auto piros 😊

Met
Apróhirdetés fent jobb középtájon, vagy apronet.hu vagy a ph-n

sajoati
nekem nincs meg gateway, vmi oval jobb lenne, nem tul hosszan, darli pl ok

Ez a másik amit elindítottál de ez se jó mert egy ezeréves konvertált,ha nincs fent a tobbi pálya akkor lehetne mondjuk Darlington-Nigh-t ha már a Cup-ban nappal mentunk meg hétvégén is ez lesz,persze csak akkor érdemes restartolni ha lesz érdeklodo 😊

sajoati
thx, ez jó! 😊

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Gateway, 35 kor, Moderate, CUSTOM Setup! 😊

Egyelore nincs hozza semmilyen setup, igy ideiglenesen ez van😉
DTap
HaZso
<#eljen><#smile>

sajoati
ez is valami, koszonom, erdekes infooo.

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

DTap
Jók lettek a képek!

Az alábbi linken találhattok pár képet az autóról kívülrõl/belülrõl:
https://gallery.uhuklub.hu/v/Hungaroring-2007-05-06/

DTap
Norbinak nagyon kevés ideje van mostanában de ha erre jár biztosan reagál majd sokkal hozzáértöbbn mint bárki...Én meg nem akartam kapásból hülyeséget irni igy kicsit utánanéztem mert magam sem gondoltam korábban,hogy igy van de ezek a kocsik 40LE-vel erösebbek mint a WTCC-s társaik a turbónak köszönhetöen de ennek ellenére nincsenek annyira "kihegyezve" nagyon megbizhatóak.És bár nagyon hasonlitanak külsöleg az aljuk is eltér egymástól.Amugy piszkosul gyorsan mennek és ahogy Norbi is nyilatkozta ezekkel már egyáltalán nem "vicc" menni.Dehát a 2 perc alatti köridök önmagukért beszélnek.

sajoati
azért jó ez a fórum (újabban), mert a kérdéseknek van idejük leülepedniök... idõvel súlyt fölszedniök... megcsomósodniuk... rágóssá válniuk... hogy aztán undorító talánymócsingként tûnjenek el az internet fekélyes nyúlványaiban...

sajoati
Grat Norbi! Vajon milyen kulonbsegek vannak a WTCC-s es az itteni SEAT-ok kozott teljesitmenybelileg? csak mert azt lattam, hogy a Porschekkal majdnem pariban voltak a best time-ok.

JuanG
<#eljen><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Norbinak hatalmas GRAT, mivel megnyerte a Seat Leon kupa mindkét futamát a hétvégén a Hungaroringen ;-)

sajoati
az a csunya, hogy ezt a naaagy liga szervezoje mondja, ahol dollarezreket keresnek a racerek... lmao

Amikor fel lettek toltve a pályák azt is írtam hogy a szerveren csak azok a pályák legyenek amik a 2 pack-ba vannak a tobbit ki kell dobni ha van olyan ami megeggyezik azt is ki kell cserélni és akkor nem is lehetne keveredés,én honnan tudjam hogy van ott egy másik Lowes,amúgy nem kell turkálnod hiszen te is versenyzel tehát a te gépeden is ott kell lenni a letoltott pályáknak 😊)

JuanG
naja, hol itt az rfactor??? 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
hagy ne turkáljak már a track packban, hogy vajon van e benne újjabb változat vagy nincs

DTap
már a neve is "érdekes"

DTap
Jaaaj,már vagy 1000x leírtam ide hogy azok a pályák vannak használva ami a Cup track pack-ba van tehát elég csak belenézni és ha pl. van benne egy Darlington akkor valószinuleg azért hogy az eggyetlen Cup versenyt azon teljesítsuk,ha nincs benne Lowes akkor valószinuleg azért mert az eredeti pályán megyunk 😊))

Met
na, alap pályával újraindítva 😊

Met
2005-ös, fingom nincs melyik kellene 😊

Alexease
KOSZI!!!

gordon 24
Milyen pálya ez? Nem akar beengedni azt irja nincs meg a pálya.

Downhill!!

Giovanni
Elméletileg igen

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.