51527
-
B Lori #48442 A hétvégi versenyeket látván nem tudtam ellenálni így utánna offline az IRP-n is megkuzdottem az AI-kal :) -
B Lori #48441 Ezt nem nagyon érdemes telepíteni,még nincs kész. -
Fox44 #48440 CTS 2007 -
#48439 Ez nagyon tetszett! Igaz, hogy szerintem a futam nagy részét védekezéssel töltöttem, de az is jó móka. -
72TSanyi #48438 Ne IE böngészővel használd. Lóri jelezte, hogy azzal nem megy. Még mindig nem jártam utána, mi vele a gond. Firefox-al biztosan megy. -
Toya #48437 Ezen a lapon csak nekem nem jön be semmi? -
Toya #48436 Indultam én, csak hátul mentem :D -
#48435 Toya miért nem indult? Elvileg fent volt a severen és mondta is hogy jön. De mégsem látom a visszajátszásban meg a végeredményen sem.. Miért nem indult? Túl korán kezdtünk? -
B Lori #48434 Ja,inkább úgy mondanám,hagyhattam volna tobb helyet,nagyon szuken fordultam,nem is szóltam egy szót se,modjuk amúgy se szokásom :))
Egyébként amikor mellettem mentél az egyenesben miért hagysz akkora helyet mint ha 3 wide lenne,igy a kanyarra sokkal meredekebben tudsz csak ráfordulni és ezért sokkal konnyebben felsodródsz ha meg meg akarod fogni lelassulsz. -
72TSanyi #48433 Mai tabella itt. Hazso, pontegyenlőséggel sikerült a bajnoksában előznöd. De csak én tehetek róla! -
72TSanyi #48432 Lóri, visszanéztem. Én egy kicsit kifele, te viszont befele tartottál. Azért értünk össze! -
#48431 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP HOMESTEAD 2004, 54 kör, fix setup -
#48430 A mai futam nekem kétséges, kb egy óra múlva fog kiderülni, hogy tudok-e menni.
Más, kicsit OFF: kipróbáltam az rF-hez készült NROS-féle NASCAR modot. Benne van az összes pálya, összes autó. Pályától függően tölti be az autót, van ahova a COT megy.
Az összehasonlítási alap természetesen az NR2003. Annyi így néhány kör után, hogy nem rossz, sőt, elég közel van az NR-hez, de azért mégsem olyan. Ki mit szeret, de nekem kicsit alulkormányzott volt az autó, de nem annyira mint az eddig próbált modok. lehet, hogy ha nem fél percet szántam volna setupolásra akkor lehetett volna korrigálni az alulkormányzottságon, de így is elég jó...egy kicsit stabilabb mint az NR2003 autói.
Amúgy találtam egy bajnokságot ezzel a moddal, és rajta van AJ is, 3 futammal. Nem tudom, hogy ő az igazi-e, de hallottam olyat, hogy ezzel a moddal nyomja.:)
Azért nem NR2003...:) -
B Lori #48429 Mai pálya Homestead 2004 !!!! -
B Lori #48428 Már majdnem megijdtem.....ne aggódj,a 6 órás verseny végére biztos belejossz :D -
#48427 jah, csak figyelmetlen voltam, h ma Homestead lesz, akkor még ment a vacilla, hogy fun race vagy nem fun race, és egy esetleges fun race helyett lehet inkább teszteltem volna Karjalát, mert nem lesz olyan sok időm arra. :-/ -
B Lori #48426 Azt hittem neked a HNR az elso -
Toya #48425 Homestead szerepel a versenynaptárban, így gondolom ez következik értelemszerűen... -
#48424 na most lesz valami este? jó lenne tunni.., bár lehet jobban járnék, ha a hétvégi 6 órás Karjalára készülnék. -
B Lori #48423 Nemrég volt valami fejlemény iracing bíróság ugyben de egyelore nemhiszem hogy változhat a fizika. -
B Lori #48422
-
#48421 lesz hozzá fizika is?? :) -
B Lori #48420 http://www.superspeedway.net/take2/uploads//post-1-1184890183.jpg
http://www.superspeedway.net/take2/uploads//post-1-1184890162.jpg
http://www.superspeedway.net/take2/uploads//post-1-1184966964.jpg
Legalább van választék......nekem ez jobban tetszik és ráadásul nem csak a kulseje változik :) -
#48419 Igen erre gondoltam mert az valódi COT gépek nem ennyire keskenyek és magasak szerintem. Legalábbis azokon a képeken amiket láttam róluk nem tűntek annak.
Ebben a videóban elég furcsák. -
B Lori #48418 Mert magasabbak mint a régi,de mint ha a video is torzítana rajtuk. -
#48417 Szebb a mostani szerintem is. Igaz azoknak nagy a sege. de ezek nem szépek. Szerintem. -
#48416 Elég nyomik az autók benne. -
B Lori #48415 Készul az ssnet COT mod :) -
B Lori #48414 Na,még oválból is csak azt a "fost" lehetne kihozni belole -
B Lori #48413 Ezért jó az oválpálya,foleg a rovid,van elozés és simán belátod az egészet,nem kell fél órát várnod míg korbemennek hogy hátha majd pont elotted (nem)eloznek :)) -
#48412 Ismerem mind kettőt! Csak nekem brnoval egy bajom van. Nincsen benne olyan hely ami ugymond sikán lenne! Ezért amikor versenyt nézel rajta(idén voltam Wtcc-n) nincs igazi előzési pont. Nincsenek nagy kifékezések és ilyenek. Ezt a H-ring megadja a hátsó sikánnal. Brno jó pálya de pl motogp-nek. (azon tavaly voltunk) Ott nem számit annyira a sikán hiánya. Mivel ugye vékony gépekről van szó ők szinte mindenhol tudnak előzni rajta. -
Fox44 #48411 Koszonom szepen!
-
#48410 Ha Brno-nak "kiegyenesitjuk az "oldalait", akkor megkapjuk Pocono-t;) -
B Lori #48409 Szerintem egyik se jó -
B Lori #48408 Ja nem is most nézem hogy kedd más szisztéma akkor holnap Homestead 2004,a dontott pályán fasza versenyre van kilátás pláne ha megint annyian leszunk mint 1 hete :) -
#48407 Nemmintha szamitana, de kivancsi voltam, es megrajzoltam;) Meretaranyos, korrekt pozicioban, stb. Csak hasonlitasnak:P
-
#48406 http://www.hsw.hu:8080/index.php?catsid=9&lm=800 -
B Lori #48405 [URL=http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=10385]Pont most jelent meg a "Sounds of NASCAR" legújabb változata[/URL] -
#48404 és ha szünet, akkor fun futam? -
B Lori #48403 Holnapra is vonakozik már a nyári szunet vagy kedd marad a régi terv szerint?