NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban szélesebb mint kellene lennie. De a véglegesig (ha leszÍ) Jó lesz. És mivel 2009-tól ezek az autók lesznek cupban ezért sajna kell ez a mod.. Ugyhogy leszedtem és szedem a festéseket is.
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Van Cup meg CTS fizikával is....nekem valahogy a hátulja nem tetszik,túl széles a kerekek meg olyan hulyén beljebb vannak.
http://www.rnrracing.us/
Downhill!!
Downhill!!
gepem felorankent megbootolja magat, inkabb be se kapcsolom igy, mert nem jo erzes hallgatni a nyekego fejet.
Endure, in enduring grows strong...
Jövõhéten lesz POCONO ujra!!!!
Alex léci azt indisd majd. THX.
Downhill!!
Ezt inkább MSN-en,átkuldom az én beállításom hátha az segítt.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
fontoljatok meg a Toyotat is pliz, Mazda csigusz. de ha azt akarjatok, nekem ok. 😊
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Mazdahoz kene valami stabil, de gyors set 😊
mer a tobbiek eleg Toyota-ellenesek, hehe
Lori leszedted?
Ja és elmondanád még1x hogy ezt az autok homályoságát bizonyos pályákon hogy tudom megoldani?
Downhill!!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
a fun race-ekkel csak az a baj, hogy nagyon tetnelkuliek. ezert jo a bajnoksag formatum ugy alapbol.
mondjuk egy olyan funrace ligaban (HNR mellett) benne lennek, aminel mind a schedule, mind a trackvalasztas ad hoc alapon megy, es jo sok eredmeny eldobhato, vagy a vegso eredmeny csak parositas egy 1 on 1 formatumban lezajlo kieseses rendszeru duel playoffnak, stb. stb.
OFF: GTP.. tokre elfelejtettem, hogy emiatt a palya miatt kezdtem nem szeretni ezt a modot, ui. kicsi szarny -> gyors kor, nagy szarny -> lassu kor... csak eppen kicsi szarnnyal elszallok a p*-ba, igy viszont, mittomen, mentem valami 3:39-et, a Light Breakout time meg 3:30 lesz v. 3:29:5, magyarul lesznek ufok szerintem a lightban is, mi meg szivhatunk
Azt hiszem az nem titok hogy én szeretem az igazi NASCAR-t és ezzel a szimmel egy megnézett verseny után csak kicsit bele szeretném élni magam egy versenybe ezért fontosak nekem olyan részletek amit sokan megmosolyognak,az online verseny csak egy valamit tud felmutatni az AI ellen hogy mivel emberek ezért bármikor még az utolsó korben is hábázhatnak,eddig ez motivált de már elfogyott pedig elég kitartó voltam,amúgy ilyen 5 emberes online versenyt bármikor szervezhetunk magunk is amikor nem vagyunk fáradtak és foleg van kedvunk hozzá 😊)
Kicsit elvagyok havazva mostanság
Practice race: majus 19-en este 6-tol Q, majd Race, LeMans..
Kene menni, mert nagyon fontos esemeny lesz ez... Elo kozvetites, szponzorok, meg minden 😉 ... Biztos ti is sokat gyakoroltatok mar offline, de...
Emellett erosen gondolkozom egy otodik pilota bevonasan, mert negyen oke, hogy megcsinaljuk, de ha esetleg valaki kiesik, harman bevallalnatok-e? (En igen. 😊 )
Ja, meg valami: egyreszt az OATAS nagyon szervezetten, komolyan all a dologhoz, maaasreszt, bekerult a naptarba egy evzaro, nem pontokra meno Isle Of Man Time Trial, lehet erre is keszulni. 😊
+kedvcsinalonak:
Egy kis nosztalgia GTP
ps egyelore, amig nincs valtozas, akkor maradjon a Mazda, ma legalabbis azzal fogok tesztelni, de egyelore hajlok a Toyota iranyaba...