NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy elnézem magától szétvágja a logót, vagy bármit a kellõ helyen a templathez, amit rá akarsz rakni festésként az autóra. Ha így van,brilliáns!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Downhill!!
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
http://www.f1-info.hu/
Endure, in enduring grows strong...
Gyere Te is csatlakozz, úgy is kell egy pótember, legalább megtudod milyen <#ravasz1>#ravasz1>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
És még sorolhatnám. Igazad van abban amit irsz hogy beválalta és hogy bizonyitodik az hogy a NASCAR egy igen nehéz sport örülök is neki.. És tetszik hogy szenved😄
Ragan szerintem elég jól megy. Hibázni mindenki hibázik. Csak nem mindegy mennyit.
Downhill!!
Szivesen megnézném bármelyik F1 versenyzot hogy mit csinálna itt,ugyanakkor egy NASCAR versenyzot is az F1-be valószinu ok se villognának,persze ok nem is nézik le azt a versenyformát.
Downhill!!
Nehezen szokja meg hogy itt nem az elso kanyarban dol el minden és még utána is lehet elozni 😄
Na majd kiderül..
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
nemtom, mi ertelme ennek, irjak is, hogy ha elvesznek sebessegek, hatatkkorpersze mashogy lesznek a dolgok, meg minden, de igy ez egy kollektiv f.sag.
Endure, in enduring grows strong...
OATAS forumban a 107%-os szabályra vonatkozó dolgot? 3:44.7-re hozták ki a 107%-ot LTS osztálynál, de nekem nem volt érthetõ a cikkben, hogy mi van azokkal, akik ennél rosszabb köridõt futnak. Lécci nézzetek utána, hogy mire is gondoltak. Thx.
Persze a bajnokságban is majd döntenünk kell errõl. 2009-tõl nekünk is ezekkel menni! Persze ha addigra lesz még liga meg ezzel a játékkal játszunk..
Downhill!!

Én sajna még csak nemrég regeltem az OATAS fórumába, így levelet sem kaptam még a versennyel kapcsolatban.
Toyotával egy teamredline oldalról szedett GH settel elsõre 3:40-et lehetett futni, szóval az tényleg sokkal gyorsabb autó erre a pályára....
Már kezdtem parázni, hogy sehol senki msn-en vagy hasonlón. Erre most látom, hogy jún. 9-re van kiírva a verseny.
Na mindegy, legalább intenzíven gyakoroltam.
Dini!-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?