51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sajoati
    jaja. különben azt néztem, hogy ez a Porsche Supercup is hol éri meg a versenyzőknek, csapatoknak, mikor az első 9000 eurót kap a győzelemért...

lehet a FIA osztogat még, ki tudja.

Palikék elhúzhatnak a sunyiba, remélem azért legalább Wéberben lesz annyi, hogy megemlíti, egyszer talán ő is kapott ilyen lehetőséget, de eldobta az autót(?)
  • Giovanni #48489
    Nem tudom, de sztem Paliknak tök mindegy milyen a pálya, akkor is tök utolsó lenne. Amúgy ha most is ő indult volna, tuti tegnap a F1 időmérőjén azt hallgattuk volna. Így meg sokat elmond a Czolnerékról, hogy még csak meg sem említették Norbit...holott egy szériában futnak.
    Vajon miért utálom ennyire őket? Elfogult lennék?
    Annó mikor az M1 adta F1-et, és a Hungaroring volt soron, egész nap közvetítették a műsorokat. Elég szánalmas az RTL Klub...
  • sajoati
    nem tudjátok hol lehet az eddigi VIP versenyzők eredményeit megnézni? azt tudom, hogy múltkor Palik tökutolsó lett, és 1:58-2:00 körüli időket ment, de az annyira rosszul hangzik, h lehet félig nedves volt a pálya?
  • sajoati
    grat Norbi!

aki nem látta: az elején a rajtnál ügyesen kerülte el a balesetezőket, de így leszakadt valamennyire a kicsit előrébb levőktől, és P22-ben autózott.

ezek után össz-viszz 1-2 kiesés volt előle, ahogy néztem, két előzését is mutatta a Euro, az egyik kifejezetten remek, belső ívre odapakolós volt.

a végén a széria egyik nagymenője, David Saelens zárt mögötte, akit kipörgettek, és a különbségből ítélve elég szorosan követte Norbit (lehet csatáztak is, nemtom).

emellett a fórum részletes beszámolóért kiált! :))
  • Giovanni #48486
    Norbi szenzációsat ment! 2 pozícióval maradt le a pontszerző helyről, így 17-ik lett. Volt pár előzése amit mutattak, és azon látszott, hogy egyáltalán nem volt szívbajos! Teljesen egyenrangú versenyző volt. Simán mehetne ebben a sorozatban is

Gratula Norbi!
  • polux
    Hatalmas Gratula Norbinak! :)
    Remek eredmény!
    Harcolt rendesen! :D
  • Tomo15
    Norbi a 17. helyen végzett! Nagy grat!
  • Alexease
  • Giovanni #48482

Amúgy Norbi nagyon szépen megy. A rajtnál a célegyenes végén volt egy kis pikk-pakk...azt szépen kikerűlte. Többször is mutatták Norbit, előzött is...Ha minden igaz, most kb 18-19-ik helyen van.
  • Alexease
    Koszi, de ez sem jott ossze;) Live Audio van mindenhol, de azzal nem sokat erek;)
    Azert hihetetlen, hogy 2007-ben, ilyen net-ek mellett, nem tudom online nezni:(
  • Giovanni #48480
    Talán itt
    http://www.webtvlist.com/pages/station.asp?stationID=223&tv=Live+Internet+TV
  • Alexease
    Online adjak valahol? Nincs TV-m:) Regen a Eurosport webrol lehetett nezni ezt-azt, de amiota Yahoo van ott is, megszunt... vagy csak nem talalom;)
  • Giovanni #48478
    11.15 Eurosport, Porshe Cup
  • Giovanni #48477
    Norbi holnap a 21-ik helyről rajtolhat 1:49.825-ös idővel, ami 0:01.309-el rosszabb az első helyezett Jeroen Bleekemolenhez képest.
    Gratula!
  • Giovanni #48476
    http://www.racecam.de/index.php?site=news&sid=18&lang=en&id=1865
  • Tihy
    szünet, úgyhogy indul a Summer Cup :)
  • B Lori
    Hát ez az,semmit nem dontottunk,kérdezték és csak annyit mondtam felolem lehet szunet.....ezért kérdezem kinek van ebben donto szava,nem hiszem hogy az lesz amit én vagy te leírunk,vagy igen?
  • gordon 24
    Hát gondolom Toyának Hazsonak meg azoknak akik ezt a sorozatot ugymond igazgatják. Én mit döntsek meg a sima játékosok? Én meg te csak egy szavazat vagyunk. Elvileg kedden eldöntöttük hogy mától Szünet van. De ezen felül semmi nincs megbeszélve.
    Pl az hogy ma lesz e verseny, (summercup) vagy hogy mikor kezdődik ilyesmi.
  • B Lori
    Elosszor is azt kellene tudni kinek és mit kell eldonteni?
  • Met
    8-ig még van időtök eldönteni mi legyen
  • gordon 24
    Igen ezért vetettem fel a próblémát. Kedden mondtam bent is! Jelezni kellene mindenkinek ezt a dolgot. De senki nem tette meg, ezért érdeklödtem rá erre. Mert igy akik (ti) a servert inditjátok nem tudjátok mi van. Ezért kellene tisztázni de ugytünik ez csak engem aggaszt egy kicsit.:D
  • Alexease
    Az oldalon csak az van fent, amirol tudok;) Ha igy dontottetek, es tudsz rola, akkor nem tudom minek erdeklodsz?! Ki kell irni a tobbieknek is, azzal nincs gond, de akkor legalabb ide a topic-ba erdemes beirni egyszer, hogy tudjon rola mas is. Mert hogy bent aldontotok valamit, az egy dolog;) Senki sem gondolat olvaso;)
  • gordon 24
    Na ez már nem él. Most péntektől van szabi! Az azt jelenti hogy bristol és California szeptemberben lesz! Igy döntöttünk kedden. Mivel most pénteken Hungaroringen f1 lesz és a fél "mezőny" kint alszik. Jövőhéten meg sziget. Szóval ezt a két futamot toltuk. Ezért mondom hogy tisztázni kéne mert aki nem tudja érdekesnek fogja találni hogy esetleg egyedül lesz:D
  • zolee145
    köszi! beállítom. (ezek szerint nem időkorlát van, hanem méretkorlát)
  • B Lori
    Igen,az is nagy elonye az NR-nek :))
  • B Lori
    Mert offline az AI-kal nagyobb a mérete,minél tobb anál nagyobb.

A player ini-ben beállíthatod hogy csak az aktuális szekciót vegye fel tehát ha practice-bol átvált kvalira akkor azt kitorli csak addig tudod elmenteni amig tart.Így kell kinéznie ha a torlést választod:

[Misc]
    clear_replay_each_session=1
  • B Lori
  • zolee145
    Jut eszembe. A legutóbbi CTS futamot elmentettem, és láss csodát, a teljes replay megvolt, practice, kvali, minden. Érdekes, mert offline ha vissza akarom nézni akkor egy 100 körös futamból mondjuk az utolsó 40-50 van meg, ha mondjuk csak 10 kört megyek akkor meg a practice is. Valami időkorlát lehet amit felvesz, de online mindent felvett.
    Azt hittem itt is az lesz, hogy csak a futam vége van meg, azért nem is mentettem eddig.
  • zolee145
    Legalább nem kell a számítógépre költeni. Igaz hogy a Pista Office 2035 már szaggatni fog rajta - vagy el sem indul - de az NR2003 még vígan szalad.:DD
  • Alexease
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=races_cup

HNR SSW SUMMER CUP
  • B Lori
    Hát én is remélem mert ha nem akkor megint egy darabig semmi,az iracing-el valószinuleg az Old Boys Hungarian NASCAR Racers ligában toljuk majd és akkor még nagyon optimista voltam :D
  • zolee145
    Ez rFactor volt, NROS féle Nextel 2007 moddal.:)

Ha tényleg ráállt erre egy profi csapat akkor szerintem az ARCA egy elég jó cucc lehet, mert amit most próbálgattam végülis az is csak egy mod, és elég jó.

Offline-ban még elég sokáig nem lesz jobb progi az NR2003-nál.
  • gordon 24
    Valaki aki szokta tavaly a banner alatt irogatni, hogy mikor lesz futam kitehetné a nyári szünet elejét és végét! Hogy azok akik nem voltak kedden tudják mi van. Vagy a HNR oldalon kéne frisiteni a dolgot.
    Vagy nem jól gondolom? Pl mikor lesz szünet elött az első verseny? Stb ilyen kérdésekre választ adna.
    Üdv.
  • B Lori
    Most nem tudom hogy az rFactort próbálgatod-e de ez egyikkel se fog menni,próbáltam az rFactort,mentem pár kort aztán letoroltem.Nem mondom ha mindenki áttálna akkor lehetne tolni azzal is de csak online,ha ilyen lesz az ARCA is akkor megint csak marad az NR2003,mondjuk ha jobb lesz akkor se valószinu hogy letorlom :))
  • zolee145
    Próbálgattam.:) Konkrétan így átgurítani nem lehet a kanyaron. Úgy fest a dolog, hogy kanyar előtt padlófék, aztán szép lassan engedem fel, majd a kanyar közepén tartani kell gázzal a fordulatot, de gázt adni nem igazán kell, és nem is lehet, mert akkor letolja az ívről az orrát. Aztán a kanyar kijáratnál nagyobb gáz, majd padló. Ha túl gyorsan nyomok padlógázt akkor szépen megelőz a kocsi hátulja.:))

Köridőket még nem is néztem, most még csak a technikát próbálgattam. Ha kisebb lenne a motorfék biztos át lehetne gurítani, de így lassul ha nem tartom gázzal a fordulatot, de szerintem ez negyed gáz sincs.

Majd még próbálgatom.:)
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=J8TZbnHinTM

Valójában így mennek,még az NR-el is messze vagyunk ettol,foleg ha ezt a pályát nézem.
  • zolee145
    Még annyit, hogy az AI most valami hihetetlenül buta, vagy legalábbis nem NASCAR-os felfogásban próbálkozik, mert ha kanyar előtt ráhúzol beleáll a fékbe, ami azért a valóságban nem így van. A gépi ellenfelek nem bújnak be az ember mellé, vagy nem próbálkoznak kívülről...igaz hátulról sem szállnak belénk ha kicsit lassabbak vagyunk.
    Mondjuk online jó, ott nincs gépi ellenfél.
  • zolee145
    Ha mondjuk egy hete kérdezted volna a véleményemet azt mondtam volna felejtős, legalábbis most hogy láttam, hogy ez is a Gmotor2-t használja.
    Ez az rF alapja is, és eddig nem nagyon sikerült rá NASCAR modot csinálni.
    Ez az NROS viszont egyre jobban tetszik, pláne most, hogy életre keltettem a Busch és a CTS részét is. A CTS fizikája kifejezetten tetszik, igaz kilátni a kormány mögül/miatt alig lehet. Persze az alap setup nulla, használhatatlan. Mondjuk Richmondra sikerült egy CTS setupot csinálnom kb 1 óra alatt, amin már nem sokat kellen dolgozni hogy kanyarba befelé ne dobja el a hátulját, de gáz nélkül szerintem sansztalan bemenni. Na mindegy, szóval annyi, hogy lehet erre jó fizikát csinálni (az nr2003-ra hasonlítót tekintem jónak).
  • B Lori
    Ilyen infot találtam ARCA-ról,így leírva jól hangzik de hogy milyen lesz gyakorlatban és mikor....

All rules work so far perfectly, you speed under caution you go to end of longest line, you speed under green, drive-thru. You lucky dog, you go around, you wall ride in qual, you get DQ, you get too aggressive pacing you get unsportsmanlike. Scoring is available for Cup and ARCA style of racing. IF thers less than 10 to go, and there are lapped cars, they are ordered to the rear of the field. You setup your car just like a cup/arca/cts team would, terminology and settings. Admining a race, a full page of admin controls for ya! Much more

NO you will not need Rfactor, we have a heavily modified version of GMotor2, this is a standalone game
  • B Lori
    http://dakotasimracing.com/cup90cars.html