NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Teljesen mást kerestem, de ettõl le esett az állam:okos progi festéshez
Ahogy elnézem magától szétvágja a logót, vagy bármit a kellõ helyen a templathez, amit rá akarsz rakni festésként az autóra. Ha így van,brilliáns!

Mission Impossible 2010: PRO Class

gordon 24
Belseje:

Downhill!!

<#action> <#mf1>

gordon 24
Mondjuk szar se látszik belõle😄

Itt egy jobb kép:

Downhill!!

gordon 24
Megcsinálgattam a COT-os gépem.. Az igazi nem tetszik, de sajnos haladni kell a korral. (véleményt várok ha van)

Downhill!!

gordon 24
Jaja! 😄 Most meg a másik végletek.. Nagyon kemények, de izgalmas tolni. Szóval most király!!

Downhill!!

Nagyon is sikerult lebeszélni oket így eggyikunk se lett milliomos 😊)

Na mi lett tegnap este? Futottatok még All Star Challenge versenyt is? Az AI-t sikerült lebeszélni róla, hogy hagyják békén a falat? <#hehe>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Michigan, 40 kor, Fast setup, Moderate tores.

gordon 24
Kipróbáltam ezt a Lowe's all star pályát.. Hátõõõõ.. Lehetetlen rajta menni.. Olyan hülye az AI. Hogy az katasztrófa... A Falon csuszva mennek kb 2 körönként baleset stb.. Ugyhogy át kell irni az eredeti Track ini beállitásokra mert ez nagyon szar. Viszont gyönyöröen kidolgozott szép pálya...

Downhill!!

Cowek
Inkább az elsõben? <#crazya>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Nem törvényszerû, hogy az utolsóelõtti órában essél ki <#idiota><#nyes>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Hát jó,elméletleg minden hátrányt le lehet dolgozni de ehhez nagy elszántság kell,én is nagyon szeretem a NASCAR-t de nemhiszem hogy online belevágnák egy 100%-os versenybe tulajdonképpen csak az élmény miatt nem beszélve arról hogy a 23-ik órába is megálhat az autó <#csodalk>

Cowek
1,5 óránál többet itt sem mész, mi sem szoktunk max 2-t. A motíváció meg hatalmas, mivel 1 kör hátrányt okosan le lehet dolgozni :-) A többiekrõl nem is beszéle... van ott motíváció :-)

http://www.f1-info.hu/

ááá ez nem az én világom,csak belegondoltam hogy az általam kedvelt versnyformában már az a 1-1.5 óra is sok és ha 1 kor vagy még annyi se a kulombség már nincs motiváció és dekoncentrált vagyok...persze azt nem mondom hogy soha nem érdekelne egy ilyen mint versenyzot de csak egy "Z" csapatban ahol a részvétel a lényeg 😄

sajoati
annyit hozzatennek, hogy ha Lori csatlakozol, akkor nem is mint potember kellenel (erre a futamra legalabbis), mert lehet 5-en indulni, plusz azert eleg nagy maraton ez oten is, nemcsak negyen.

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Lori! Ha jó a társaság (ami megvan <#eljen>), és élvezed ezt a faja versenymódot, akkot tök mindegy, hogy hány órás szerintem. Ráadásúl az egésznek van egy feelingje, ahogy verseny közben a fiúk folyamatosan nyomják az infót a füledre. Olyan, mint az "igazi" <#vigyor4>.
Gyere Te is csatlakozz, úgy is kell egy pótember, legalább megtudod milyen <#ravasz1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Igen nem az elso eset foleg a rajtnál,ezért is jegyeztem meg hogy még mindg nem szokta meg hogy turelmesnek kell lenni,de ezt maga is elismeri 😊

gordon 24
Nem gond nem akarok támadni.. Szerintem is olyan volt.. Mi is igy szoktuk 😄

Downhill!!

gordon 24
Nem a tegnapi versenyrõl van szóó! Nézd meg mit csinál.. Phonixbe bemegy 3 diknak álló kerekekkel csuszik be a kanyarba. Kilöki a saját csapattársát. Hideg gumikon bemegy ugy a kanyarba hogy egyszerüen én látom hogy nem fog sikerülni pedig nem vagyok egy szaki.
És még sorolhatnám. Igazad van abban amit irsz hogy beválalta és hogy bizonyitodik az hogy a NASCAR egy igen nehéz sport örülök is neki.. És tetszik hogy szenved😄
Ragan szerintem elég jól megy. Hibázni mindenki hibázik. Csak nem mindegy mennyit.

Downhill!!

Amúgy ezt az esetet csak a ismeros szituáció miatt hoztam elo nem Montoya személye végett 😊

Újonchoz képest elég jól megy,Ragan is odávágta az autót pedig o nem tegnap kezdte ezt a tipusú versenyzést a Busch testvérekrol meg inkább nem mondok semmit...amúgy ennek orulnod kellene hiszen pont o bizonyítja be hogy nem olyan konnyu ez,már csak azért is elismerés illeti hogy mint nagy név bevállalta ezt a teljesen ismeretlen dolgot,mehetett volna a DTM-be is 😊)

Szivesen megnézném bármelyik F1 versenyzot hogy mit csinálna itt,ugyanakkor egy NASCAR versenyzot is az F1-be valószinu ok se villognának,persze ok nem is nézik le azt a versenyformát.

gordon 24
Erre nem mondanék semmit.. Amit a NASCARban csinál az egy vicc! Szerintem pihentetnie kéne ezt az autoversenyzésnek hívott valamit.

Downhill!!

Biztos nem.

Látta valaki a Nextel Open-t,Montoya mint ha egy online bajnokságban lett volna,rajt,egybol eloz aztán a kanyarban nem bír az autóval és sodródik felfelé 😊)
Nehezen szokja meg hogy itt nem az elso kanyarban dol el minden és még utána is lehet elozni 😄

gordon 24
Igen. Nagyon alálátni.. Csak kérdés hogy erre jók lesznek-e a festések.

Downhill!!

Talán nem is annyira a szélesség ott a gond hanem a hátuljának a magassága.

Bakker azért 24 órát lenyomni ráadásul ha már a sebességek is elfogytak,hát ehhez is kell motiváció 😊)

gordon 24
Jaja Szép ez a mod is.. Na majd kiderül ha kész lesz. Annak amit lin keltél csak a hátsó része nem olyan mint az igazi szerintem. Valóban túl széles.

Na majd kiderül..

Downhill!!

Okka, thx. A helyzet az, hogy nekem jócskán bele kell húznom, hogy legalább 3:40:xxx körülire vigyem az idõt Mazdával.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
arra, hogy aki 107%-on kivul autozik, es veszelyesen is, azt konnyen black flaggelhetik.

nemtom, mi ertelme ennek, irjak is, hogy ha elvesznek sebessegek, hatatkkorpersze mashogy lesznek a dolgok, meg minden, de igy ez egy kollektiv f.sag.

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Itt a replay, amit tegnap ígértem:

replay

DTap
Köszönöm szépen mindenkinek!

Endurace futamosok! Néztétek a
OATAS forumban a 107%-os szabályra vonatkozó dolgot? 3:44.7-re hozták ki a 107%-ot LTS osztálynál, de nekem nem volt érthetõ a cikkben, hogy mi van azokkal, akik ennél rosszabb köridõt futnak. Lécci nézzetek utána, hogy mire is gondoltak. Thx.

gordon 24
Ja van már kettõ.. Eddig az tetszik jobban amit te mutatál a másik elég gagyi.. Majd megnézem ezt is. Amelyik jó azzal tolom..

Persze a bajnokságban is majd döntenünk kell errõl. 2009-tõl nekünk is ezekkel menni! Persze ha addigra lesz még liga meg ezzel a játékkal játszunk..

Downhill!!

Ez meg a superspeedway.net COT Mod lesz,Péter válogathatsz 😊)

Na ez nem mukodik akkor itt http://www.revampedreloaded.com/reloaded/

BSZ Dénes 😊

Akkor jó....nálam akkoris az Impala helyett inkább a

<#eljen>

Giovanni
mazda, saját settel 3:37.7xx 197mph draft nélkül

Errõl kaptál valami bõvebb infót? (szerver ip, jelszó stb.)
Én sajna még csak nemrég regeltem az OATAS fórumába, így levelet sem kaptam még a versennyel kapcsolatban.

Az alap fast settel (ami 194mph-t tud az egyenesekben) azzal nekem is 3:48:xxx a csúcs. Szóval egy használhatóbb setre nekem szükségem lenne.
Toyotával egy teamredline oldalról szedett GH settel elsõre 3:40-et lehetett futni, szóval az tényleg sokkal gyorsabb autó erre a pályára....

Vazeeeee, nem az volt, hogy ma van a 24 órás futamunk? Mintha 19-ét emlegettek volna....
Már kezdtem parázni, hogy sehol senki msn-en vagy hasonlón. Erre most látom, hogy jún. 9-re van kiírva a verseny.
Na mindegy, legalább intenzíven gyakoroltam.

gordon 24
Szerintem szép ez:

Downhill!!

Dini!

gordon 24
BSZ DÉNES!!!!

Downhill!!