51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    Racecardriver ujabb epizód
  • DTap
    idézet egy cikkböl (de sokat elárul):
    "Vendégversenyzők:
    A Porsche alkalmanként vendég pilótákat is meghívhat, akik nem vesznek részt a pontgyűjtésben. A közelmúltban Mika Häkkinen, Ralf Schumacher, Walter Röhrl, Eddie Irvine, illetve ismert sztárok, mint Chris Rea, Tobias Moretti és Craig T. Nelson is elfogadták a meghívást. Más sportágak hírességei közül Henri Leconte és Luc Alphand vett részt a Porsche versenysorozatában. A Porsche VIP versenyautója az idei évben speciális matt fekete fényezéssel indul, amely a Porsche Design mérnökeinek munkáját dicséri."

Tehát valakit vagy azért hivnak meg mert már bizonyitott pilóta,
    vagy mert ismert személyiség vagy sportoló (idén már nem ez a jellemzö),
    vagy tehetséges fiatal...a szinészektöl csak annyit várnak el,ha lehet ne szóljanak bele semmibe és ne törjék össze a kocsit...arra is volt példa,hogy a kiválasztott személy alkalmatlan volt.
    Önmagában ez a lehetöség (idén 4X van csak ilyen) is hatalmas elismerés.
    Én személy szerint remélem,hogy van esély...

• Met
    frappáns válasz
    Lassú voltál wazzzzeg
  • Alexease
    Itt nem az kerdes, hogy felfigyelnek, mert valszeg figyelik oket, foleg ha "normalis" versenyzorol van szo, hanem hogy a pilotanak kell-e es mennyi penz betenni a csapatba, hogy odamehessen:)
  • zolee145
    Van arra valami sansz, hogy egy VIP autós versenyzőre felfigyeljenek?
  • DTap
    Köszi Gio! A cikk mellett lehet szavazni is. Szavazzunk minnél többen!
  • DTap
    (letöltésvezérlö ajánlott)
  • DTap
    Sziasztok!
    Remek volt a szilasligeti táborozás...kár,hogy a tervezettnél kevesebben voltunk és ,hogy váratlan (de érthetö) okokból egy-találkozó (Cowek-Petesilver) is meghiúsult.Jó helyünk volt korrekt áron-talán ha jövöre idöben megterveznénk érdemes lenne összehozni vmit-még 1 gépet is be tudnánk üzemelni...poén lenne...

Ahogy hazaértem igyekeztem bepótolni a sajtóból a hireket...Újat talán annyit tudok hozzátenni a leirtakhoz (amit mi láttunk),hogy pénteken a nehéz változó körülmények között csak pörögtek forogtak a kocsik a pályán és ennek ellenére Norbi fokozatosan gyorsult és egészen a 4. helyig tört elöre a gyakorlás középsö szakaszában.A helyi bemondó (Várhegyi F.) szinte csak róla beszélt.Sokat mutatták a kivetitön.Jó volt látni-hallani.Vasárnap pedig oroszlánként küzdött nem tudok rá mást mondani.
    Látom,hogy polux feltette az eredeti angol közvetitést (nagyon örülök mert én a magyart vettem fel).
    De ha valaki szeretné ezt is megnézni vagy lemaradt róla akkor elérhetö:

PSC Hungaroring magyarul
  • zolee145
    Asszem az autochat-be be fogom írna azt hogy "Tudom mit akarsz, meg se próbáld!" , és egész futam alatt nyomkodni fogom ha valaki mögöttem lesz.
  • B Lori
    Ez jó,már nézem is ki merészelt elém kerulni a legutóbbi versenyen
  • Alexease
    Itt is koszi, orok hala!
  • polux
    Akkor ide is kirakom...
    Hátha valaki még nem látta.

Porsche.Supercup.2007.Round08.Hungary.Race.Eurosport.XviD.English.avi 430 Mb.

• zolee145
    "Most azok közül, akiket leelőztem, ketten is odajöttek hozzám, s mondandójuk lényege valójában az volt, hogy hogyan merészeltem eléjük kerülni..."

Na ezen ledöbbentem. Ez nem autóverseny véletlenül? Annak elvileg az a lényege, hogy a gyorsabb megelőzi a lassabbat... ezek hisztisebbek mint az f1 pilóták...
  • Giovanni #48511
    Kiss Norbi interjú - Vas Népe
  • Giovanni #48510
    Ezt nem itt kéne hírdetned, de majd úgy is kimoderálnak
  • Giovanni #48507
    Igen, biztos az lehet. Még verseny után Cowek küldte az sms-t, hogy 17-ik.
    Pár kép, köztük Norbi is :)
  • Toya
    Na én néztem a futamot és most kicsit képzavarban vagyok mi is van, mert Norbit a 16.helyen hozzák a weboldalak.
    Ha jól gondolom Alzen kaphatott valami rendesebb büntetést? Mert őt pedig Norbi mögött rangsorolják.

Na most mi van?
  • Alexease
    Nincs olyan, aminek szuksege lenne ra, ezert sem eroltetem;) Csak gondoltam korbeerdeklodom, es ha gond nelkul megy minden, akkor miert ne;) De ha lehet, akkor maradok a bombabiztos Win. XP SP2 Eng. valtozatnal;)
  • Met
    Kérdés, van olyan alkalmazásod ami szükségessé teszi illetve ki is használja a 64 bit-et?
  • gordon 24
    Nekem a sima SP2 volt az ujraindulásos stori.
    Semmit nem tudtak kezdeni vele. Egy oprendszert kellett cserélnem ahhoz hogy menjen. Most ezzel a Windows xp extended editionnal faszán megy. De sima sp2 30percenként kb ujraindult.
  • 72TSanyi
    Az én válaszom csak további flood-olás, de a helyzet az, hogy én meg sem mertem kockáztatni, hogy 64bit-es winfos-on NR2k3-at futtassak....
  • Alexease
    Sajnos OFF-olnom kell;)
    Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok):) Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
  • 72TSanyi
    Grat Norbinak! Tényleg remek eredmény ez a 17. Csatában szerzett pozíciót, és ez sokat jelent.
    Egyébként mi arra számítottunk, hogy többet fogják mutatni, ha már hazai versenyzőről van szó.......
  • sajoati
    idei VIP-esek eredményei, innen szedtem
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=28950&page=3

Hungaroring: Norbert Kiss (Seat Cup, LFS) 17
    Nürburgring: Frank Biela (DTM champion) 18
    Silverstone: Derek Wawrick (F1) 27
    Barcelona: Miguel Angel de Castro (Spanish GT/Porsche) 10
  • B Lori
    Nálunk a kozszolgálati TV adja éloben mert van saját csapat versenyzovel de bevallom még egyszer se néztem,ma meg akrtam de nem értem haza.
  • Debilon
    azé télleg LOL, hogy a sportklub is a tegnap esti arsenal meccset ismételte.. sport1-en volt tegnap 2x 1/4 óra posrsche supercup..

de említeni egyik csatornán sem hallottam, hogy egy magyar versenyző is a mezőnyben lesz (sport1-es PSC-ket nem tudtam nézni).. rtl klub meg télleg monnyon le:)
  • zolee145
    Ez így nagyon szép, Grat!

Sajna ez van. F1, és ott meg is áll a dolog, más széria nincs is. Mondjuk a tegnapi időmérő felvezetőben egy rövidke kis interjú, csak pár kérdés, valami...de meg sem említik.
    Kár, hogy nincs euro-m... szokott lenni fent a honlapjukon valami összefoglaló videó?
  • Giovanni #48495

• Giovanni #48494
    Honnan találtad el? Sorrendben: Telefos (shop), kosár, foci...
  • Alexease
    Mar eleve az nevetseges, hogy ha jol tudom, van 3 sport csatorna nalunk (Sport1, Sport2, SportKlub), es bar nincs TV-m, de lefogadom, hogy mind a harom csatornan kizarolag foci megy:(

Tudom, hogy komoly jogdijak vannak, foleg az F1-re es a betet futamaira, de tuti lenne valami lehetoseg. Legalabb a rendezo orszagnak lenne valami kedvezmenye.

Mindegy, mar l*sz*r*m, kicsit beragtam, hogy nem lehet online nezni... 12E-es net melle, nem tudok 5E-ert TV-t bekottetni, hogy 1-2 hetente megnezzek valami 1-2 oras sport musort... A WTCC-t legalabb leadjak.
  • gordon 24
    Gratula Norbinak!! (én is nézetm) persze csak tevébe.
  • IzI
    Remeljuk jovore mar valami rangos kulfodi szeriaba fog teljesiteni mert itthoniak gyengek szamara en szerintem.
  • sajoati
    jaja. különben azt néztem, hogy ez a Porsche Supercup is hol éri meg a versenyzőknek, csapatoknak, mikor az első 9000 eurót kap a győzelemért...

lehet a FIA osztogat még, ki tudja.

Palikék elhúzhatnak a sunyiba, remélem azért legalább Wéberben lesz annyi, hogy megemlíti, egyszer talán ő is kapott ilyen lehetőséget, de eldobta az autót(?)
  • Giovanni #48489
    Nem tudom, de sztem Paliknak tök mindegy milyen a pálya, akkor is tök utolsó lenne. Amúgy ha most is ő indult volna, tuti tegnap a F1 időmérőjén azt hallgattuk volna. Így meg sokat elmond a Czolnerékról, hogy még csak meg sem említették Norbit...holott egy szériában futnak.
    Vajon miért utálom ennyire őket? Elfogult lennék?
    Annó mikor az M1 adta F1-et, és a Hungaroring volt soron, egész nap közvetítették a műsorokat. Elég szánalmas az RTL Klub...
  • sajoati
    nem tudjátok hol lehet az eddigi VIP versenyzők eredményeit megnézni? azt tudom, hogy múltkor Palik tökutolsó lett, és 1:58-2:00 körüli időket ment, de az annyira rosszul hangzik, h lehet félig nedves volt a pálya?
  • sajoati
    grat Norbi!

aki nem látta: az elején a rajtnál ügyesen kerülte el a balesetezőket, de így leszakadt valamennyire a kicsit előrébb levőktől, és P22-ben autózott.

ezek után össz-viszz 1-2 kiesés volt előle, ahogy néztem, két előzését is mutatta a Euro, az egyik kifejezetten remek, belső ívre odapakolós volt.

a végén a széria egyik nagymenője, David Saelens zárt mögötte, akit kipörgettek, és a különbségből ítélve elég szorosan követte Norbit (lehet csatáztak is, nemtom).

emellett a fórum részletes beszámolóért kiált! :))
  • Giovanni #48486
    Norbi szenzációsat ment! 2 pozícióval maradt le a pontszerző helyről, így 17-ik lett. Volt pár előzése amit mutattak, és azon látszott, hogy egyáltalán nem volt szívbajos! Teljesen egyenrangú versenyző volt. Simán mehetne ebben a sorozatban is

Gratula Norbi!
  • polux
    Hatalmas Gratula Norbinak! :)
    Remek eredmény!
    Harcolt rendesen! :D
  • Tomo15
    Norbi a 17. helyen végzett! Nagy grat!
  • Alexease