NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah mentem haza majd talan hetfon mar lesz netem...bye

eloszor receive throuhput lobaszas volt aztan reconnecteztel es utan volt manualy disc..

ibronk
Egy nem hivatalos bajnoki táblázatot majd mutass nekünk Toya, ha tudsz. Kösz 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Honnan van neked már Trans Am-od is, he?
Amugy az a 115 mph nem nagy szám ott, én 170-el szoktam átmenni a célvonalon

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Asszem manually disconnect volt

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
Nem emlékeztek, hogy amikor leszakadtam akkor mit írt ki? Mert kiestem, lementettem a replayt és elkezdtem visszanézni, hogy mit csesztem el. Erre kilépett a szerverrõl, már megörültem, hogy kiakadt a szerver megint 😄 de visszaléptem és Ti bent voltatok.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

akkor miert alul voltal ? 😄

Giovanni
De akkor megelõzhetted volna a PC-t nem? :-)
Amúgy azért fékeztem, mert nem akartam black flaget kapni gyorshajtásért :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

DGray
Srácok!

Nem mindenkinek volt meg nálam az autó festése, pedig mindent letöltöttem.
Biztos, hogy mindenki a webalpon meglévõt használja?
Sokszor nem tudtam, hogy ki megy elõttem, mert nem volt rajtszám.
DGray
Az megy alulra, aki lekörözött. Én meg nem voltam az akkor már. 😊))))

Egyébként toltál nagyon, akkor ráléptem kicsit a fékre, és így elõreszaladtál. Akkor nem szólt a spotter, hogy menj vissza?
Én azt hittem, hogy azért vonultál utána mögém.
nah akkor legalabb eltalaltam..nem voltam benne biztos...de akkor most mar tudom hogy megerte..😄

Giovanni
Azt a legyet én is megnéztem közelebbrõl, de akkor már agyon volt csapva...Szóval Te voltál :-D

😄 hat lattam hogy a falra szallt egy legy es gondoltam szejjel csapatom a kocsimmal...

Met
Minek mentél a falnak ha ilyen okat utaztál.
Ej Shai, máskor figyelj oda az ilyenekre😛

Met
Restartnál a célvonal elõtt csak a kívülrõl lehet elõzni.

nah jol megszoptam am ezt a tegnapi futamot...direkt kijottem egyik haverhoz BProl Érdre a tegnap futam miatt, hogy tudjak indulni...mert ugye otthon meg mindig nincs net (jovoheten mar lesz) es erre a 9. korben falnak rohanok 😞(

Giovanni
Pontosan így volt. De én úgy tudom, hogy ilyenkor rajtnál én megyek a külsõ ívre, Te meg a belsõre és mögém. De most már semmiben nem vagyok biztos :-)

DGray
Semmi gond Gio, nem vettem rossz néven!

Még nem néztem meg a replay-t, de úgy emlékszem, hogy Markiék kimentek elõlem, és úgy lettem elõl a sárgánál. Ezzel Te átvetted a vezetést, de mögöttem voltál, és így már nem voltam körhátrányban. Azért tudtam tolni neki egy körön és jöttem fel a végére.
hat ha valaki pl a megengedett 55 mph helyett 35 tel megy es mogotte jon valaki 54 mph val az nyugodtan elmehet a 35 mph val menno mellett 😊

petesilver
Sajna igen. Olyan blackflaget kaptam mint a huzat!! Ha jól sejtem a célvonalig várnom kellett volna, bár nem vágom, mert lehet hogy az volt a baja, hogy inside linon elõztem. Nem vágom. Valaki írja már ide, ha tudja!! Köszi!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Silver, jól sejtem, hogy büntit kaptál mert belülröl elõztél a restart után?
Nyomtam mint állat de nem maradtál le, kiabáltam de úgy se hallottad 😊

Met
Nemtudom miért pördültem ki, nem mentem gyorsabban mint szoktam, nem voltak kopottabbak a gumik mint máskor. Lehet, hogy azért pördültem meg mert annyira meglepett, hogy a 4. helyen vagyok😄
Gratulálok Doriannak, nagyon jól szerepelt. És gratulálok Petyának aki végre nem harcolt a rommátört autójával😊 Ha tudod tartani ezt a szintet akkor jó lesz.
Viszont, én úgy tudtam, hogy a pitbe nem lehet elõzni, Petya le elõzött Silvert és engem is.
Meg úgy emlékszek, hogy meg egyeztünk abban, hogy amikor bemondják a sárgát onnantól kezdve nincs harcolás a pozicióért.

Giovanni
Így utólag már végülis mindegy...csak furcsálltam utánna, hogy nem kell kiállnia, sõt...körön belülre verekedte fel magát :-)

azt kene tudni hogy alexeasenek mit mondott a spotter hogy ki moge alljon mert ha dorian moge kellett allnia akkor gondolom dorian jo helyen allt...

Giovanni
Arra is gondoltam, hogy Doriánnak lehet hogy meg kellett volna elõznie a PC-t és úgy állni a sor végére...

hat pedig itt egyertelmuen penaltyt kellett volna kapnia...tok szabalytalan volt az egesz...erdekes...PATCH GYERE MAR...

Giovanni
Félre ne érts, én nem azért mondtam mert haragudnék rád, vagy valami, csak nem értem a dolgot. Amúgy 12. voltál akkor éppen és belsõ ívrõl kellett rajtolnod.

restart

DGray
Gio

Elõtted nem voltam már körhátrányban. A sárga zászló alatt ~1:45 volt a hátrányom. Azért nem értettem, hogy miért akarsz jobbról elmenni.

Aztán a rajtnál elmentél, körhátrányba kerültem, de azt meg visszaadtad a következõ sárgánál, így mehettem a sor végére teljes sebességgel. Köszi.
Ha amikor a celvonalon athaladtatok es akkor is elotted volt, akkor kellett volna valami penaltyt kapnia...mert ugye belulrol nem szabad elozni.

Giovanni
Valamit nem értek a tegnapi futammal kapcsolatban. A sárga zászlók alatt elõre kerûltem az elsõ helyre és Doriannak mellõlem kellett restartolnia, mivel körhátrányban volt.
De az újra indulásnál mindíg elõttem volt, állandóan megelõzött. Ezért nem kapott büntetést?
Amikor én voltam körhátrányban a restartnál a spotter figyelmeztetett, hogy ne elõzzem meg az elsõ helyrõl rajtolót.
Akkor ez most hogy van?

Na ezt múlja felül valaki ;-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Sorry😉))))
Egyszeruen egesznap nem tudok belepni a PW oldalara😞( Pedig biztos ott is fent van... De van meg mas is, de hat...
Fujjjjj, M4-es képet berakni ide :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Giovanni
Mostanában elég peches vagyok a futamokon :-/

sanzik
ha az osszetettre gondolsz eddig is 4. voltam 😊
most talan 3. leszek
Alexease
petesilver
Sanzik, ekõreléptél a 4-ik helyre!!!!

Giovanni
aham :-)

Rakja már be valaki a végeredmény HTML-t ide!!!

mi ez? Amikor megpördültem elõtted? :\
Giovanni

Giovanni
Na, én is kinn vagyok...Megadta magát a technika

petesilver
125 pontra van elöttem. Ha nyerek az 180 pont, õ nem indul az 58 pont. 122 pontal valóban nem 😞((( De hagyjuk az álmokat, megyek izzadni az utolsó helyért 😊)

Met
Dorian itt vagy?

Met
Azért mert ha nyernél is (!!!) valamilyen véletlen folytán (😄DDD) akkor se kapnál annyi pontot, hogy Sanzik elé kerülj mert Õ is kap pontot.

DGray
Mondjuk már voltam tesztfutamon, csak akkor túl nagy volt a lag.
Mnemomic
Hát azért van egy olyan szabály hogy elõször tesztfutamon kell bizonyítani. A szabályok szerint nem indulhatsz rögtön bajnoki futamon.

DGray
Elég sokat mentem már online Markiékkal LFS-ben, Nascarral is sokat játszottam. California elég széles, szerintem kezdésnek nagyon alkalmas.
Mnemomic
Tudtommal nem. A hét minden napjára le van osztva éppen milyen bajnokság fut a szerveren.