NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DGray
Fut még más alkalmazás/játék a serveren, így péntek esténként?
Mnemomic
Nem tudom de mondták hogy indulhatsz a bajnoki versenyen? Nem kénne egy kis összeszokás?

Mnemomic
😊)

Hát kell a csapatmunka 😊

petesilver
Húúúúú, de jól értesült a Teamtag!! 😊))))))

Mission Impossible 2010: PRO Class

DGray
Még nem tudom a jelszót.
Kedden is úgy esett be Alex, aztán pont lemaradtam róla.
Mnemomic
Tényleg hagyjuk mert ott te is elintézted saját magadat fifti fifti volt. Úgyhogy ezt tényleg ne hozd fel

Mnemomic
Toya dolgozik épphogy beesik majd a futamra.

petesilver
Máménehaszabadtudnom????? Tömegbaleset, menõk heló, nyerek, Sanzik nem indul, asszem úgy talán. 😊)) De így még az álomkategória se!! Annál édesebb lesz, ha sikerül elékerülni 😊)))))))))

Az sztem egy szerencétlen versenbyaleset volt, nem úgy mint a multkoriak, vagy a Dega-gyaki versenyen. Engem meg vki elintézett Texasban, de ezt haggyuk.
Mnemomic
Igen?? Nekem ez még új..

petesilver
Ne húzzátok Petyát, ha már láthatóan elindult a javulás felé!!

DGray
Toya v. Alex online lenne ICQ-n?
Mnemomic
Ja a legutóbbi futamon sem Norbival mi? 😊)

nyugi, nem fogok - reményeim szerint - senkit elintézni. Pénteken már nagyon rég nem okoztam galibát (tudom, hogy ugyanolyannak számít a péntek, meg a kedd).
Met
Pedig úgy jóval izgalmasabb lenne😊
Petya úgy is elintéz mindannyiunkat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sanzik
azert szerintem jobb ha eselyt sem adok neki,nehogy baj legyen
Mnemomic
Hát ma se jött ki a patch..Bár még nincs vége a napnak de ma már nem hiszem hogy kijön.

Met
Szerintem ha nem is indulsz Silver akkor se tudna megelõzni.

sanzik
ugy keszultem lelkileg,hogy ma meg nyaralok de jobban orulok,hogy itt lehetek,mert eleg nagy a nyomas hatulrol es nem szivesen hagyok ki egy futamot sem...
Giovanni
Fõ az optimizmus :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
Minek ugrálsz? Nyugalom, majd kipotyognak elõröl

petesilver
Vazze, így esélyem sincs elõrébb ugrani 😞((( De legalább újra vagy!! 😊) Remélem Shai is jön hamarosan+Code is végre.

Carlos
Köszi, megnézem!!!

Þór vígi þessi rúnar

Met
Ha letöltéseket keresel akkor ez Ki induló pontnak a legjobb!

Carlos
Bocsánat, hogy ide bepofátlankodok, de!
Ez a videó biz k***va jó, akárki is csinálta!!!
Gyanítom, hogy Ti voltatok, valami online versenyen.
Nagyon bejött!!!
Ha versenyeztek még legközelebb is majd, ilyen videókat szívesen megnéznék, vagy replay-eket amin a dögösebb jelenetek vannak.
Tudtok site-ot, ahonnan lehet letölteni autófestéseket és ilyesmiket?
Elõre is köszönöm!!!

Þór vígi þessi rúnar

Met
Pórázt nem próbáltad

Giovanni
Nyaralásból haza felé nekem is a Nascar jutott eszembe, mikor egy pörgõ kocsi elsuhant elõttem :-)

Norbi, nekem ingyen volt...úgy kaptam egy olasztól :-P

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk
Nekem is van, bebe😛 7 euró volt tavaly😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sanzik
ja hazafele az autopalyan lattam egy fejre allt autot,egybol az esti verseny ugrott be,ugyhogy ovatosan...
sanzik
na jo, nem csak a verseny miatt jottem,hanem szar lett az ido is egy kicsit...

ket gyerekkel nekem ez nem nagyon volt pihenes,mert allandoan sasolni kellett oket,hogy merre csamborognak,de majd most itthon vegre kipihenhetem a nyaralas faradalmait 😊
Giovanni
Cseppet sem vagy fanatikus...ááááááá :-))
De legalább rápihentél a ma estére? :-)

sanzik
na udv ujra mindenkinek !
megjottem hawai-rol 😊)

maradhattam volna meg ,de azert a liga csak fontosabb mint valami vacak nyaralas 😄
Giovanni
Beszereztem egy hatalmas Ferrari zászlót :-)
Itt lóg mellettem a falon, remélem este nem lesz rossz hatással rám :-)))

Jacek
Redbull+Jim Beam na az ugy mar ok😊)

Met
Ehh, még, hogy RedBull. Montad volna, hogy JimBeam Team, máris tolongtak volna a csapattársnak valók😊)

Met
Mondom én, hogy hagyd ezt a Ferráris dolgot😊

Ez nem hogy hasonlít, ez a felirat kivételével teljesen ugyanaz.
Ezt azért a tükörben nehéz megkülönböztetni (örök optimizmus).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DGray
Norbi autoja total piros elolrol, meg az enyem feher es nagy betukkel rajta a nevem. Szerintem az jol lathato a tukorbol. Hatul pedig a sarga dominal.

De ha a versenyben tenyleg nem megkulonboztetheto, akkor a jovo 7re lesz modositas.

Örülök, hogy jössz. LEalább végre többen leszünk.
Alexease
Jelentkezes elfogadva, oldalra felkerultel😉

De a festessel lenne egy kis gond. Nagyon hasonlo mint Norbie, vagyis ugyan az, csak ra van irva a veved elore-hatra. Ha tudod, szerezd meg a munka filejait a Ferrari festesnek, es valami nagyobb valtoztatast kellene eszkozolni (pl. feher-piros, oldalan a sav mas iranyba, elejen-hatuljan a feher-piros sav mas forma, mas irany stb.)
THX
petesilver
Ezt írta Toya 06.07-én :Nem használunk egyforma festéseket, ez egy hallgatólagos megállapodás.
Az autóknak megkülönböztethetõeknek kell lenniük a visszapillantó tükörben.
Ezért nincs egyforma festés más esetekben sem (Marki-Norbi, PuMy-Toya, HaZso-CodeRed-Atis, Atyka-Mozso)

Azóta rájöttem, hogy ennyi erõvel tudtam volna csinálni, annak aki kéri olyan RedBull kocsit, aminek az átlós kék ezüst szinezés fordítva van. És akkor nam annyira egyezõ. Mert ennél nem sokkal különbözõbb a Márki-Norbi, Atyka-Mozso festés sem. De senki nem jelentkezett amúgysem a Team-be 😞((( Erre jön egy újabb Ferrari! Csk fekete lehessen, mert a piros autók eddig is nagyon gyorsak voltak!!! 😊)))))))))))))

ibronk
Reszkess HSW!

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DGray
Elküldtem a jelentkezést, meg az autó festést is.

Alexease
Hello!
A Nascar Racers oldalon toltsd ki a Jelentkezes reszt, hogy tudjalak "regisztralni". A festesedet az [email protected] cimre kuld el.

ui.: Sorry a kedd miatt, egesznap rohangaltam, aztan amikor hazaertem, csak belodtem a szervert, es nem is neztem ki-kivel van;((
Met
Toya már jelezte, hogy jössz, várunk szeretettel. Szerintem csinálj ICQ-t és gyüjtögessél innen számokat.
Õ, ezt a ferráris dolgot szerintem gondold át😄D

DGray
Sziasztok!

Mennék én is a bajnokságban veletek.
Már voltam gyakorló futamon, akkor a misztikus 144-esként tüntem fel, de nem volt elég a szerver külföldi sávszélessége. Azóta ezt a problémát megoldottam.

A 14-es rajtszámmal szeretnék menni, én leszek a 3. tagja a Ferrari csapatnak.

Az autóm festése innen tölthetõ le:
http://jht.gau.hu/~dorian/Ferrari3.cup.car

A játékban a nevem: Dorian Gray

Remélem sok jó kis meccset fogunk majd együtt nyomni.

Üdv,
Dorian
Giovanni
up

Met
Sülyedünk, homokzsákot kidobni!

Email Papyrusnak - HELP intró problem - Engedély kérés a publikálásra.
Tömören ennyi ;-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
Esetleg mi is megtudhatjuk mirõl van szó?😊