NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok mit szólnátok ha az új belépõk (Darian) megkapnák az eddigi futamokon kapható minimális pontszámokat?
Ez ugye minden futamnál az utolsó befutó pontszámának a fele.
Szegény új belépõket nem kellene ekkora hátrányba taszítani és így legalább lenne értelme versenyezniük.

Vélemény?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

legyen az én bayom, de ígérem beszerzek egyet
köszi

de komolyan mond el akkor légyszíves
Giovanni
Akkor szerintem nagyon neki se állj. Kormány nélkül reménytelen vezetni...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

de nincsen kormányom még
Giovanni
Ahhoz, hogy élvezetesen tudd játszani, elsõsorban kell egy kormány. Feltételezem, hogy van.
Annál a felugró ablaknál tudod azt calibrálni: "4 vagy 5 csík van benne és állítgatni lehet"
Azután már csak azt kell beállítanod, hogy melyik tengelynek milyen funkciója legyen: kormányzás, fék, gáz.
Azután már gyakorlatilag játszhatsz vele.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
Elõbb kalibrálni kell a kormányt, már ha van.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni
Gondolom az a játékvezérlõ calibrálója, vagy mi :-)

nem tudok játszani vele ennyi

nem tudom beállítani meg hogy hol kell írányitamindig felbukkan valami ablak

4 vagy 5 csík van benne és állítgatni lehet
sanzik
de kulonben ide is nyugodtan leirhatod mirol van szo,nagyobb eselyed van ra ,hogy valaki valaszol
sanzik
szerintem meg keress meg icq-n,mert az nekem egyszerubb es elvegre te szeretnel valamit es nem en
Figy itt gyorsabb oké
www.nasa.hu

Bone vagyok
kicsit összetett a dolog

ELõre is THX
Giovanni
Egy barna és egy szõke nõ utazik egy autóval. A barna nõ egyszer csak lelassít, és félreáll. A szõke megkérdi:
- Te, miért álltunk félre?
Mire a barna:
- Kifogyott a benzin.
- Hú, de okos vagy, dicséri a szõke, én bizti nem vettem volna észre, és továbbhajtok...

sanzik
hat igy nem, csak ha elmondod mi a gond....
kéne egy kis help nekem tud vki segíteni nekem?
petesilver
Gyakszerver, Richmond, IP: 213.222.148.86

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Hm😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

petesilver
Norbi elég a szórakozásból, menj végre a rendes pályán 22 fölött! 😊)))))))))))))))))

petesilver
Vajon minden gyors versenyzõ HSW Teamtag, vagy minden HSW Teamtag gyors versenyzõ? Vagyis ha bekerülsz, gyors leszel, vagy ha gyors leszel, bekerülsz?????? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD És csak MOMO-val? Legyél gyors, és hozd el a futamra a MOMOdat is?????? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ibronk
21.7 eddig.

Giovanni
De mivel Asus A7V8X-X, így jobban hatna az XXX-Type :-))

petesilver
Jaja! Gondoltam is, hogy megóvom magam, mert bénán engedtem el Petyát, és ezért a falnak csapódtam, aztán damn motor budy lett. A motor gyengébben muzsikált, és a kasztni is sérült, így a kigyorsítást nem tudtam elkezdeni idõben, mert akkor csúszkált.

petesilver
Tényleg Gio, most hogy X-series Asus deszkád van, nem kéne még egy X a logódra? XX-Type? Na?

Ha kicsit kevesebb lesz a baleset és a kicsúszás egy-egy futamon, akkor még az is megtörténhet hogy a hangok jót beszélnek majd.
Sajnos összetört kocsival nem lehet felvenni a versenyt a többiekkel :-(

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni
A hangok nekem is mindíg hazudnak :-)

petesilver
Haragszom a hangokra! Folyton mondják, hogy lenyomok mindenkit, mert én vagyok a legjobb, ne gyakoroljak, mert úgyis nyerek, mert én vagyok a legjobb. Aztán a versenyre eltûnnek, nem segítenek, és nem én vagyok a legjobb!! Nem értem!! 😄DDDDDDDDD

Giovanni
Megoldódott :-)

Giovanni
Fraps-al próbálok videót capturolni a Nascarból. Az a bajom, hogy a framerate mindíg látszik a videón. Hogy tudom kiiktatni?

petesilver
Na megnéztem a régi versenyeket, hát volt különbség. Én 22:375 -öt mentem 10 kör után a pályával ismerkedve. Nna a régi elsõ versenyre ez jó lett volna, meg is nyugodtam, hogy nem olyan rossz ez. Aztán a következõ versenyre Atesz, Toya olyan 21:500-as körei már aggasztanak. Ismerve ezeket a fiúkat, ezt, vagy ennél jobbat fognak futni Fast setupal is. Francba, mehetek gyakorolni 😊)))))))))))))

petesilver
Valamelyik biztoskezû tornádó legyen oly szíves, és írja már ide be, hogy millllyen idõket hasít ezen az éjszakai horrorpályán, amit valaki kifejezetten rossz szándékkal agyalt ki versenyzõk számára, és azért is, hogy láthasson sok-sok törést a versenyen.

Én meg elõreugrottam a 9.re 😄
Met
YES, megõriztem a 10.helyemet😊
Sovány vigasz😞

ibronk
Köf

Sorry csak most értem haza a melóból és amúgy is csak most járt le az óvásokra szánt idõ.

nyugi, ez csak 1 kis degeckedés vót 😊
Met
Na, ahhoz azért lenne egy két szavam

nem halsz meg, csak utcsó leszel addigra a bajnokságban. 😊) Még Mozso és Bobbi is meg fog elõzni! ;DDDDDDDDDDDDD
petesilver
Menjmáááá! Csaknem !!!!

Met
Addig meghalok😊

...szóval az tényleg nagyoooooooooon yo lenne 😊)
2003.10.03.
Met
Nagyon szar pálya, mikor lesz megint superspeedway?😊

Met
Nálam night de én fel tudom kapcsolni a villanyt😄

petesilver
Help! Richmond mindenkinél night verzióban van meg hivatalosan, vagy már megint valami letöltött pályával írtam felül az eredetit?

ibronk
Hát ezeket összecsavarták, mint Alex Atlantában, vagy hol 😄

petesilver
Szerencsére a Ferrarik nem jártak így :

petesilver
VajonHaZso talán így járt?????

Igen, az jó lenne!
ibronk
Jólvan, láttam ám, csak tudod milyen vagyok 😛

6-ban szoktál ott 170-el menni?