NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
kettõnek sok köze egymáshoz, a 2005 eas tudtommal
bertino
gecc mekkora lol, hogy a nascar 2005öt nem bírom segogyse mûködésre bírni 😞
még ha cracket nem is másolok, akkoris pályatöltésnél ugyanott fagy, mint az eredetivel
szal elég érdekes
így most szedem a 2003at...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alexease
OFF
Ballagason voltam, eleg erdekes elmeny volt😉 A hugom lanya ballagot, abban az iskolaban, ahol en is ballagtam 22 eve😉)) <#zavart1><#vigyor5>
Alexease
THX!
Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP Daytona TR Night, UK set, 80 kör, moderate törés

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bcs78
Én biztosan nem leszek ma este. 😞

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Én tégla helyett mondjuk valamelyik gombra tenném a gázt. Lenyomám, oszt' hadd szóljon alapon körözgetnék! <#beka2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Este DaytonaTR-Night !! remélem legalább 10-en találnak egy fél téglát <#nyes>

Cowek
<#eljen>

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Kösszi! De ugy néz ki Sanyival megoldodik a dolog.. De azért köszönöm.. Ha mégsem tudjuk megoldani majd jelentkezem.

Downhill!!

Giovanni
Köszi, még tegnap megtaláltam, viszont lövésem sincs hogyan lehet használni <#smile>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
Tudnék szívesen! Kicsit Off, de lehet hogy érdemes várni egy kicsit, mert új része lesz? Az rFactor topicba be is dobtam a témát...
Ha letisztul és érdekel még, nagyon szívesen segítek :-) A döntéstõl számított 10. percben már kopnak a gumik :-)

bcs78
Camera Control MASTER és nem manager. Bocs. Ha így rákeresel gugliban, megtalálod.

gordon 24
Sziasztok!!

Off a téma de:

Olvasgattam az rfactor forumon hogy csak dombor ynomot kártáyval lehet ezt a játékot megvenni. Az lenne a kérdésem hogy itt több emberkének megvan ez a játék.
Tudnátok-e ebben a vásárlásban segiteni?
Azért kérdezem itt, mert talán ti megbiztok annyira bennem hogy egy ilyen dolgot megtesztek nekem.. Persze tudnom kéne még a részleteket meg hogy mennyi stb.. De ezt majd késöbb..

Elöre is kösszi

Üdv.

Downhill!!

Met
cserebere

Giovanni
És ezt hol találom? 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Eredeti Lowes !! ezt meg ha tudod dobd ki mert csak zavart kelt 😊

Met
SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Lowe's Nigth 2005, 80 kor, Fast setup, Moderate, Yellow ON

bcs78
Az a camera hack sokmindenre nem jó. Replayhez meg úgy égyébként is a GPL Forever Camera Control Manager a használható program.

Giovanni
Mentett replaynél is mûködik? Mert én így csináltam ahogy írod, de semmi...

Alexease
Elvileg:
- elinditod
- a jatekban, mar az autoba Numerikus * bekapcs, a / kikapcs.
- numerikusokkal a kamera mozgas, a [ , ] es P FOV allitas.
Giovanni
Használja valaki a camera hack-et? A jóistennek sem jövök rá a használatára. Esetleg egy priviben, aki ért hozzá, adhatna egy kis okítást <#buck> Köszi

Alexease
Ma este tuti nem leszek otthon, remelem tud inditani ma is Met vagy Toya.
Ma Lowes,remélem leszunk legalább 4-en 😄

<#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Giovanni
Ismét készítettem egy kis kedvcsinálót a következõ endurancerõl 😊

Elõzetes

Hasonló élmányeim nekem is voltak. Egyszer az Indianapolis kanyarban próbáltam menekülni a mögöttem érkezõk elõl, és az eredménye az lett, hogy kanyarból kijövet keresztbe csúsztam. A két autó, ami beért, ugyan elkerült, de mindketten elszálltak õk is a kanyarban. A Du Pont kanyarban már komolyabb is lehett volna a helyzet, mert ott a külsõ rázókõn csúsztam el, és az addigi 2. helyezett (#17) nem vett idõben észre, ütköztünk. De nem lett semmi gáz, mikor Sajóati váltott, helyrekalapálták a dolgokat. <#vigyor3>

Giovanni
Na igen...velük én is szórakoztam párszor 😊 Elengedtek, majd visszaelõztek az egyenesben, aztán a kanyarokban össze-vissza mentek és feltartottak. Kicsit veszélyesen vezettek 😊

sajoati
azért Racing Kids-ékkal kétszer is összeakadtam, egyszer, miután elcsesztem a sikánt, irányba löktek, õk viszont a szalagkorláton túlra borultak 😊 , egyszer meg elengedés helyett bevágtak elém, majd a külsõ ívrõl történõ elõzésnél se akartak elengedni, így kresseltünk.

elég lol volt, hajnal 4 körül...

Endure, in enduring grows strong...

Tihy
Gratula!!! <#eljen><#taps>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

JuanG
grat srácok!!!<#taps><#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bcs78
<#eljen><#taps>

Grat!

HaZso
Gratulálok, le a kalappal!
<#worship><#eljen><#taps><#taps><#eljen><#worship>

Mnemomic
Gratulálok!

<#eljen><#eljen>

Szep volt sracok<#eljen>
DTap
Gratulálok! <#eljen><#taps><#eljen><#taps><#eljen><#taps><#eljen>

gordon 24
Gratula srácok!!!!

Downhill!!

Met
<#worship><#eljen>

robotnyk
grat
Jacek
grat szep melo lehetett😊

Cowek
13.szakasz
Pilóta: Cowek
Megtett körök: ~11
Pit kiállások: 0
Elveszett fokozatok: 3. fokozat
Autó fizikai állapota: 89% (egyenesben 192-194mph)
Végleges helyezés: 8. Kategóriában: 3.
Kiesõk: 20

Nem történt sok érdekesség a végén már, de annyit el kell mondani hogy minden induló rendkívül sportszerû volt!

Sikerült!

Köszönöm a Csapattársaknak, és Mindenkinek aki végig szurkolta!!!

Alexease
GRAT!!! <#eljen><#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps>

Sajnos nem mindig tudtam nezni az NRTV-t, es ugy nem is valami latvanyos, de ugy hogy tudtam ejjel-nappal nyomjatok, azert meg volt a kello hangulat, izgalom!😊

Megegyszer grat! <#eljen>
Gratula srácok!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Köszönjük! Végre egy újabb befezett futam! <#vigyor3>

Giovanni
VÉGE!!! 😊 Befejeztük. Sajna a végén én nem lehettem ott, de a fiúk biztos mesélnek majd!
Mégegyszer grat, és köszi mindenkinek a szurkolást 😊

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#pias><#taps><#taps>

gordon 24
Hát le a kalappal srácok!!! Minden elismerésem.. Igaz nem irogattam de drukoltam nektek!!

Downhill!!

Giovanni
Utolsó kör 😊