NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még ha cracket nem is másolok, akkoris pályatöltésnél ugyanott fagy, mint az eredetivel
szal elég érdekes
így most szedem a 2003at...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ballagason voltam, eleg erdekes elmeny volt😉 A hugom lanya ballagot, abban az iskolaban, ahol en is ballagtam 22 eve😉)) <#zavart1>#zavart1><#vigyor5>#vigyor5>
CUP Daytona TR Night, UK set, 80 kör, moderate törés
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ha letisztul és érdekel még, nagyon szívesen segítek :-) A döntéstõl számított 10. percben már kopnak a gumik :-)
http://www.f1-info.hu/
Off a téma de:
Olvasgattam az rfactor forumon hogy csak dombor ynomot kártáyval lehet ezt a játékot megvenni. Az lenne a kérdésem hogy itt több emberkének megvan ez a játék.
Tudnátok-e ebben a vásárlásban segiteni?
Azért kérdezem itt, mert talán ti megbiztok annyira bennem hogy egy ilyen dolgot megtesztek nekem.. Persze tudnom kéne még a részleteket meg hogy mennyi stb.. De ezt majd késöbb..
Elöre is kösszi
Üdv.
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
HNR CTS Cup, Lowe's Nigth 2005, 80 kor, Fast setup, Moderate, Yellow ON
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- elinditod
- a jatekban, mar az autoba Numerikus * bekapcs, a / kikapcs.
- numerikusokkal a kamera mozgas, a [ , ] es P FOV allitas.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
elég lol volt, hajnal 4 körül...
Endure, in enduring grows strong...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Grat!
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Pilóta: Cowek
Megtett körök: ~11
Pit kiállások: 0
Elveszett fokozatok: 3. fokozat
Autó fizikai állapota: 89% (egyenesben 192-194mph)
Végleges helyezés: 8. Kategóriában: 3.
Kiesõk: 20
Nem történt sok érdekesség a végén már, de annyit el kell mondani hogy minden induló rendkívül sportszerû volt!
Köszönöm a Csapattársaknak, és Mindenkinek aki végig szurkolta!!!
http://www.f1-info.hu/
Sajnos nem mindig tudtam nezni az NRTV-t, es ugy nem is valami latvanyos, de ugy hogy tudtam ejjel-nappal nyomjatok, azert meg volt a kello hangulat, izgalom!😊
Megegyszer grat! <#eljen>#eljen>
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mégegyszer grat, és köszi mindenkinek a szurkolást 😊
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#pias>#pias><#taps>#taps><#taps>#taps>
Downhill!!