51527
-
zoolee #48724 SRY a caps ért. -
zoolee #48723 eZ PROBLÉMA, ÉN NEM TUDTAM MEGVENNI AZ EREDETIT.:( -
72TSanyi #48722 Én csak GTP 1.1-hez tudok linket adni, az innen letölthető. Igaz ez csak eredeti cdvel játszható.
A GTP 1.0 viszont feltört játékkal is megy, ráadásul abban valós márkanevek vannak, sőt talán még a fizikája is jobb. -
#48721 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP NEW HAMPSHIRE, 60 KÖR, FAST SETUP, MODERATE DAMAGE
-
zoolee #48720 THX. -
#48719 Mondjuk nem tőlem kérdezted , de én ezt a COT modot használom: http://www.teamsbr.com/nr2003_07cot.php
Az autók fölötti kis irományban van az alap mod linkje, az ahhoz való autókat pedig a lenti listából kiválasztva lehet letölteni. -
zoolee #48718 Linket tudsz adni? -
#48717 Grat! -
#48716 Grat! Nagyon jónak tűnik! -
72TSanyi #48715 Hát COT mod az létezik, azt nevezhetjük új autónak. Illetve létezik a GTP mod is, ami fizikáját tekintve erősen eltér a megszokott CUP, CTS vagy akár Trans-Am fizikától. -
zoolee #48714 Szép, de a felni az ilen budapestet megjártnak tűnik innen.
Vannak a gémhez full új autók? PL nem csak modban, hanem valami LMP kocsi Le mans ból? vagy valami le mans mod? Map az már megvan, nagyon komoly.. -
#48713 OFF
Mostnanában ezzel töltöm az időmet :) Még nincs kész a textúrázás
-
#48712 Gratula Norbi :-) Méghogy nincsenek UFO-k -
#48711 Valamijo kis scriptes, javas, ActtiveX-es vezerles van az oldalon, az IE azonnal blokkolja;)))
Amugy koszi, majd FF-al megnezem! -
72TSanyi #48710 A Ringen készült vasárnapi képek itt elérhetőek. -
#48709 Grat Norbinak!!! -
polux #48708
GRATULÁLOK NORBINAK!
Képek tegnapról:
-
#48707 GRATULA!!! -
#48706 -
#48705 Gratula Neki!! -
#48704 Norbi megnyerte a Seat Leon Szuperkupát, gratula neki! Ezt a képet csináltam neki emlékbe: -
#48703 Nekem elvileg volt tapadás, mégis lassú voltam, viszont egy idő után már csak a túlélés lebegett a szemem előtt.:) -
#48702 A végén már azért pörögtem annyit,mert 2x is bemondta, hogy nincs meg a kocsi hátulja.....Így elég érdekes volt vezetni, mintha korcsolyáztam volna. Semmi tapadásnem volt kanyarban -
#48701 Persze, de előttem általában te.:) -
#48700 Minimum egy kört kérek visszaadni, egyszer mellőlem is így rajtoltál. -
#48699 Nem is mindíg én pörögtem :P -
#48698 Srácok ez nagyon nagy volt!! Király verseny.
Sajnos követtem el hibát a végén felhívta rá a figyelmemet Lori és Tihy.
Én off sokat játszottam ezzel a gaméval, és ott egy rossz szokás ragadt rám ez pedig az hogy a zöld lengetése elött egy kb fél másodpercel elöbb szoktam rajtolni. A Játék ezért a huzásért nem büntet mert a pace carhoz nézi a dolgot. Ha nem elözöd meg nem ad feketét.
Na a lényeg 2-3 x is igy rajtoltam ma. Ha esetleg valakinek ezzel problémát okoztam, vagy hátrányban érzi magát ettől (pl elöbb végzett volna) akkor természetesen ovjatok és vonjatok pontyot. Nem tudtam sajna hogy HNR-ben nem megengedett. (persze az igaziban sem az)
Nem igazán vagyok hozzászokva az első helyhez.:D
Na még1x sorry.
De a verseny isteni volt sok csatával elözzéssel sárgával. Szóval fasza volt.
Jó hétvégét és üdv! -
#48697 Na szép kis flúgos futam volt...
Az első körben megpördültem (persze sárga nem volt), kijöttem pitelni... -2 kör. Innentől kezdve 3 dolgot láttam magam előtt, ez a három dolog folyamatosan váltakozott a futam alatt:
1 Pace Car
2 távolodó mezőny
3 pörgő-forgó Giovanni
-
#48696 Ezt sajnos nem birtam kikerülni Gio,nekem azonnal megállt a motor.
-
#48695 SZERVER INDÍTVA
CUP RICHMOND, UK SET, 200 KÖR
practice -20 perc, sorry -
#48694 lehet régi a link, nézd meg itt -
zoolee #48693 Elkezdtem volna leszedni az 1.2 es patch -et, de hibaüzenetet ír ki..
Ez azért van mert enm regltem vagy mert régia link?
SRY a hülye kérdésekért. -
zoolee #48692 THX -
#48691 link -
zoolee #48690 Hali, meg van a gamme, és a kérdésem az lenne, hogy van valami mod?
Ha igen, akkor tudtok adni valami linket?
THX -
#48689 BSZ mindenkinek aki most ünnepli! -
#48688 Boldog Szulinapot!!! -
#48687 Boldog Szülinapot! -
#48686 Köszi! -
#48685 Boldog szülinapot srácok!