NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Pilóta: TSanyi
Megtett körök: ~24
Pit kiállások: 2
Elveszett fokozatok: 3. fokozat
Autó fizikai állapota: 89% (egyenesben 192-194mph)
Öszetett helyezés váltás elõtt: 8. Kategóriában: 3.
15:48-17:25 között tartott számomra ez a szakasz, de nem történt semmi izgalmas, leszámítva, hogy egyszer benéztem az elsõ hosszú egyenes után lévõ sikán fékezési pontját. <#vigyor3>#vigyor3>
Cowek most már teli tankkal be tudja fejezni a versenyt újabb pit nélkül. (A versenyben vezetõ a 379. körében járt csérénkkor)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Pilóta: sajoati
Megtett körök: cc. 36
Pit kiállások: 3
Elveszett fokozatok: továbbra is csak a 3.
Autó fizikai állapota: 89% (egyenesben 192-194mph)
Öszetett helyezés váltás elõtt: 8. Kategóriában: 3.
A 219-es Toyota lehagyott minket, ami mondjuk nem csoda, top speedjük 10-zel nagyobb perpill. Sanyi jön, majd Cowek, aztán... .. .... 😊
Endure, in enduring grows strong...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Pilóta: Cowek
Megtett körök: ~ 36
Elveszett fokozatok: 3. továbbra is, a mérnökök megbuherálták az áttételt azóta :-)
Autó fizikai állapota: 90%
Öszetett helyezés váltás elõtt: 7. Kategóriában: 2.
Kiesõk: 17
Sikerült karcolás nélkül teljesíteni ezt a 2 órás szakaszt. G25 rulez :-)
http://www.f1-info.hu/
Pilóta: Giovanni
(majd beírja, csak ne felejtsük el. 😊 )
Megtett körök: 12
Pit kiállások: 1 a pilóta váltással együtt
Elvesztett fokozatok: 3-ik
Autó fizikai állapota: 85% (Módosítottunk a setuppal kezdük a 8-ik szakas eseményei miatt, de sajna mindjárt az elsõ 3 kör alatt elszállt a 3-ik fokozat, ezért újra változtatni kellett a beállításokon. Így bekellett iktatni egy nem tervezett cserét)
Megtett körök: 37
Pit kiállások: 4
Elvesztett fokozatok: -
Autó fizikai állapota: 90% (Jóindulattal ennyi, ugynis az elsõ pitelés után nagy arccal kihajtva nem sikerült az autót az úton tartanom, és balra lesodródva próbáltam átvágni a Dunlop kanyar elõtti bal kanyart => az autó a láthatatlan falnak csapódott, amitõl a motor sérült. )
Öszetett helyezés váltás elõtt: 6. Kategóriában: 2.
Kiesõk: 17-en már túlvannak a megpróbáltatásokon
Pilóta: Giovani
Megtett körök: 35
Autó fizikai állapota: 96% (sikerûlt megtörnöm a kocsi hátulját, ez betudható az álmosságnak. A szerelõk szerencsére szuper munkát végeztek, mert semmit nem vesztettünk a gyorsaságunkból)
Öszetett helyezés váltás elõtt: 6. Kategóriában: 2.
Kiesõk: ~13, késbb megmondom 😊
Sajna most reggel elég dekoncentrált voltam, az elsõ etapot elég langyosan kezdtem, de a második 2 szakaszt 97%-osan teljesítettem... Gratula Coweknek, észbontóan ment <#eljen>#eljen>
Megtett körök: ~ 36
Pit kiállások: talán 3
Elveszett fokozatok: -
Autó fizikai állapota: 97% (megõrültek a szerelõink, mérnöki zseni az összes)
Öszetett helyezés váltás elõtt: 8. Kategóriában: 2.
Kiesõk: 13
Na elõször vagyok kicsit elégedett magammal, és a szerelõkkel nagyon :-) kb. 8x döntöttem meg a legjobb idõmet, 3:36-os stabil köröket sikerül a végén, és 2 kiállás karcnélküli lett. Kisebb a forgalom, tisztán lehet menni nagyon.
Megtett körök: fogalmam sincs... 4:25-kor vegeztem
Pit kiállások: talán 3, egy némiképp kényszerû
Autó fizikai állapota: 90% (ezt feljavították úgy 93-94%-ra, top speed 199 helyett 196)
Öszetett helyezés váltás elõtt: 7. Kategóriában: 2. (Ezeket megtartani szinte esélytelen btw.)
Majd lesz egy videó arról, hogy a tökutolsó paraszt hogy vágott be elém, és hogy nem vette el a gázt, és ütköztünk, repülés, damage.
Plusz ezután, felidegelve magam felmásztam a falra, de sikerült lejönni. 😊))
Az eleje jó volt, a vége borzalmas. Coweket keltettük. 😊
Megtett körök: 28
Pit kiállások: 2
Autó fizikai állapota: ~97% 😄
Összetett helyezés váltás elõtt: 9. Kategóriában: 2
Sajnos a pitem utáni gyorsulási szándék nem jött össze, a pályán több pörgést is csináltam. Ezt a gumik nem szerették, és a Du Pont kanyarban a külsõ szegénykövön megcsúszva keresztbe álltam a pályán és az addigi 2. helyzettel ütköztem. 200mph helyett 186-ra csökkent a végsebesség, így köv. pitelés után inkább Sajóatit ültettem vissza a #119-es volánja mögé. Õ majd faraghat a bénázásom utáni hátrányból. <#vigyor3>#vigyor3>
Megtett körök: cc. 33
Autó fizikai állapota: ~98% 😄
Összetett helyezés váltás elõtt: 11. Kategóriában: 4
Kiesõk: 11
Iszonyat béna voltam magamhoz képest is, de legalább a kocsi nem halt bele. Igazából a lightban 3 Toyota van elõttünk, nem tudom, mit remélhetünk. 😊
Megtett körök: ~35
Autó fizikai állapota: ~99%
Összetett helyezés váltás elõtt: 10. Kategóriában: 4.
Megtett körök 36
Pit kiállások száma: 3
Autó fizikai állapota: ~ 99%
Összetett helyezés váltás elõtt: 13. Kategóriában: 5.
Jó volt... lehetett volna jobb is, és még lehet is... ez utóbbi a lényeg most :-)
Ventri szerver megy, ha használni szeretnétek.
Délután még egy üzemanyag tesztet csinálok (a bemondáshoz képest mikor kell kiállni).