51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Na az király! kiváncsi leszek rá.. Milyenek azok a gépek.
  • Alexease
    GRAT!!
  • Giovanni #48762
    Hétvégén lesz az oatas szervezésében Isle of Man időfutam. Erről csináltam egy kört...Hát megszenvedtem vele.
    Akit érdekel, töltse:

IOM
  • B Lori
    Ha már COT,ha minden igaz hétvégén megjelenik az ssnet COT Mod is.
  • B Lori
    Nekem is de amúgy se voltam COT ellenes.....de nem ezért írtam hogy nem hiányozna,amióta megjelentek a Mod-ok az NR-el se használtam már,tulajdonképpen itt a HNR-be tértem csak vissza hozzá és a valóságban sincs az érdeklodésem kozéppontjába

Én a USAR Mod-nak orulnék a legjobban :)
  • B Lori
    http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=10827
  • zolee145
    Dobj meg sisakkal, de nekem egyre jobban bejön a COT formája.:)
  • DTap
    Aki esetleg lemaradt volna a Sport-1-es Leon összefoglalóról innét hamarosan letöltheti (leonkupa_13.wmv és leonkupa_14.wmv ).
  • zoolee
    eztet honnan lehet lerántani és mi a neve?

SNSC70 moddal kipróbálnám..XD
  • B Lori
    Valószinuleg lesz de bevallom nekem egyáltalán nem hiányozna a Cup Mod :)
  • Giovanni #48754
    Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit ír Norbi szülővárosa legújabb bajnoki címéről, akkor olvassátok el:

Bajnoki cím pályacsúccsal
  • gordon 24
    Szedj le hozzá mást! Van fent a neten. Sőt még spotter hang is van uj. És kurva kiru. Én nekem is az van fent.

• zoolee
    Szép.:)

Amúgy, hogy, hogy ilyen tré hangok vannak a gammában?
    Nehogy már csak ezt sikerült volna összehozni a papyrusnak...
    Arra nem volt energiájuk, hogy kimenjenek pálára, és felvegyenek normális hangokat? mert ez a monozon zaj nagyon idegesít.:S
  • gordon 24
    Én is csak modositottal:D De igaz. Remélem csinénak nextel modot hozzá. Persze ugyis csak titokban tudnak hiszen a jogok védettek.
    De majd megoldják valahogy.
  • zolee145
    Ha ez a cucc annyit fog tudni mint amennyit ígérnek akkor érdemes lesz megvenni. Amúgy meg nem hiszem, hogy sokáig marad Nextel mod nélkül, feltéve, hogy nem fogják agyonkódolni. Mondjuk igazából csak a COT miatt lenne érdekes, hiszen úgyis mindenki saját festéssel megy...kivéve én.:)
  • B Lori
    http://www.magicchildfilms.com/arca/
  • zoolee
    Ok, megnézem..

Télleg ez volt a baj..köszi...

Van nekem le mans pályám, de csak telepítős, és sima nr2003 hoz, van mód rá, hogy GTP be is berakjam?Vagy GTP hez külön vannak map ok is?
  • Giovanni #48747
    Én benne vagyok....Amilyen kevesen járunk mostanában futamokra...sztem nem is találkoznánk a pályán
  • B Lori
    Természetesen real toréssel
  • B Lori
    Nem jelent meg,akkor így :)
    http://img.photobucket.com/albums/v209/racer42/Figure%208%20Raceing/NR2003ss003.jpg
  • B Lori
    Mit szólnátok ha pénteken a "fos" NH pálya helyett ezen mennénk
  • Met
    van valami config file amit először le kell futtani
  • Giovanni #48742
    Óh...most lesz? Szombaton melózok, meg délután Clio futamon kéne indulnom....Esetleg ha valami pontosabb időpontot tudnál mondani, hogy mikor lesz, akkor kitaláljuk mi legyen :)
  • zoolee
    Toom, de mondom van 1 olyanom is, a linkről kaptam le amit adtál..
    Csak kérdeztem, hogy próbáltátok e már.
  • gordon 24
    Sorry! downloadra katt és ugy a lap alja!
  • gordon 24
    Hát akkor nem tom.. Egyébként ez nem open whell mod volt:D

Itt néz körül: A lap alján! Van közte ow-s mod is!
  • zoolee
    Megcsináltam, nem indul..ugyanúgy kilép..
    Meg van 1 ilyen open wheel mod is..arról valami vélemény?
  • gordon 24
    Figyi akkor csináld azt, persze ha nincs sok veszteni valód a gamén.

Töröld az egész játékot. Majd kezd ugy hogy rakd fel a játékot ujra. Amikor fent van, rakd fel a patchet. De!!! Ne crackeld és ne inditsd el. Rakd fel a gtp-t, amikor ez is megvan, akkor tedd fel a cracket.
    A lényeg az, hogy a patch 1.2.0.1-es legyen és a végén az a crack is amit ráraksz. Nekem ezt akkor csinálta amikor a patchre véletlenül a 1.0.0.0.-ás cracket raktam fel. De gondolom te jót tettél fel.

Remélem sikeredik.
  • zoolee
    Na pff...felment..visszaraktam a crack et indítom a GTP -t és kilép a kezdőképernyőnél.
    Probléma mi lehet? Talán az, hogy visszaraktam a no cd crack -et?
  • gordon 24
    igen az eredeti exe kell neki telepitésnél. Ha felment akkor ird felül a patch exe-re.
    Az eredeti exe-nek jó az is ami a cd-n van. Nem kell hogy müködjön csak a versio számot nézi!
  • zoolee
    Lehetséges..megpróbálom..THX...

Bocsi a hülye kérdésekért.:S
  • Met
    azthiszem vissza kellene rakni az orig, patch utáni exe- file-t
  • zoolee
    Nah, most én vagyok a hülye?
    A GTP mos azt írja, hogy, telepítsem a cuccot az nr2003 install mappájába, gondolom ezalatt a gőmappát érti, de mind1, a lényeg, hogy sehogy se tudom felrakni..Próbáltm már főmappába, különmappába..
    Mert olyan így, hogy erre a gépre telepítve van az nr2003 és így nem telepíti a GTP t..

Tud valaki segíteni?
    Patchelés megvan 1.2.0.1 re...
  • sajoati
    Gio, Cowek, akkor jó a hétvége IOM-ozni? :)

csak hogy ne gyakoroljak fölösben, ha nem. merhogy eddig kb. 1.5 percnyit tudok a 8-10 perces pályából :DDD
  • zoolee
    Köszi, már kaptam 1 linket..De azért köszi a fáradtságot.
  • 72TSanyi
    Nos úgy tűnik mégse probléma. 100MB-s darabokat fel lehet rá tölteni. Csak az egy kicsit zavaró, ha megszakad egy feltöltés, amit itt nem lehet folytatni....
    Úgy este 8 fele tudom megejteni a dolgot mellesleg......
  • 72TSanyi
    Az necces, úgy rémlik 350MB a mod.
  • zoolee
    Rapidra fel todod tenni?
    Megköszönném.
  • 72TSanyi
    Ez csak valami kamu szöveg. Jogi problémák kapcsán lett az 1.0 visszavonva, így hivatalosan nem lehet sehol sem letölteni. Ha tudsz valami tárhelyet adni, akkor megpróbálhatom neked feltölteni majd.
  • zoolee
    Keresgéltem 1.0 át, de BH motorsporton valami olyasmit ír, hogy bocsi, de sok bug volt benne, ezért leszedtük és fejlesztjük..:S
    Tud valaki adni linket?