51527
-
#48764 Na az király! kiváncsi leszek rá.. Milyenek azok a gépek. -
#48763 GRAT!! -
#48762 Hétvégén lesz az oatas szervezésében Isle of Man időfutam. Erről csináltam egy kört...Hát megszenvedtem vele.
Akit érdekel, töltse:
IOM -
B Lori #48761 Ha már COT,ha minden igaz hétvégén megjelenik az ssnet COT Mod is. -
B Lori #48760 Nekem is de amúgy se voltam COT ellenes.....de nem ezért írtam hogy nem hiányozna,amióta megjelentek a Mod-ok az NR-el se használtam már,tulajdonképpen itt a HNR-be tértem csak vissza hozzá és a valóságban sincs az érdeklodésem kozéppontjába
Én a USAR Mod-nak orulnék a legjobban :) -
B Lori #48759 http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=10827 -
#48758 Dobj meg sisakkal, de nekem egyre jobban bejön a COT formája.:) -
#48757 Aki esetleg lemaradt volna a Sport-1-es Leon összefoglalóról innét hamarosan letöltheti (leonkupa_13.wmv és leonkupa_14.wmv ). -
zoolee #48756 eztet honnan lehet lerántani és mi a neve?
SNSC70 moddal kipróbálnám..XD -
B Lori #48755 Valószinuleg lesz de bevallom nekem egyáltalán nem hiányozna a Cup Mod :) -
#48754 Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit ír Norbi szülővárosa legújabb bajnoki címéről, akkor olvassátok el:
Bajnoki cím pályacsúccsal -
#48753 Szedj le hozzá mást! Van fent a neten. Sőt még spotter hang is van uj. És kurva kiru. Én nekem is az van fent.
-
zoolee #48752 Szép.:)
Amúgy, hogy, hogy ilyen tré hangok vannak a gammában?
Nehogy már csak ezt sikerült volna összehozni a papyrusnak...
Arra nem volt energiájuk, hogy kimenjenek pálára, és felvegyenek normális hangokat? mert ez a monozon zaj nagyon idegesít.:S -
#48751 Én is csak modositottal:D De igaz. Remélem csinénak nextel modot hozzá. Persze ugyis csak titokban tudnak hiszen a jogok védettek.
De majd megoldják valahogy. -
#48750 Ha ez a cucc annyit fog tudni mint amennyit ígérnek akkor érdemes lesz megvenni. Amúgy meg nem hiszem, hogy sokáig marad Nextel mod nélkül, feltéve, hogy nem fogják agyonkódolni. Mondjuk igazából csak a COT miatt lenne érdekes, hiszen úgyis mindenki saját festéssel megy...kivéve én.:) -
B Lori #48749 http://www.magicchildfilms.com/arca/ -
zoolee #48748 Ok, megnézem..
Télleg ez volt a baj..köszi...
Van nekem le mans pályám, de csak telepítős, és sima nr2003 hoz, van mód rá, hogy GTP be is berakjam?Vagy GTP hez külön vannak map ok is? -
#48747 Én benne vagyok....Amilyen kevesen járunk mostanában futamokra...sztem nem is találkoznánk a pályán -
B Lori #48746 Természetesen real toréssel -
B Lori #48745 Nem jelent meg,akkor így :)
http://img.photobucket.com/albums/v209/racer42/Figure%208%20Raceing/NR2003ss003.jpg -
B Lori #48744 Mit szólnátok ha pénteken a "fos" NH pálya helyett ezen mennénk
-
#48743 van valami config file amit először le kell futtani -
#48742 Óh...most lesz? Szombaton melózok, meg délután Clio futamon kéne indulnom....Esetleg ha valami pontosabb időpontot tudnál mondani, hogy mikor lesz, akkor kitaláljuk mi legyen :) -
zoolee #48741 Toom, de mondom van 1 olyanom is, a linkről kaptam le amit adtál..
Csak kérdeztem, hogy próbáltátok e már. -
#48740 Sorry! downloadra katt és ugy a lap alja! -
#48739 Hát akkor nem tom.. Egyébként ez nem open whell mod volt:D
Itt néz körül: A lap alján! Van közte ow-s mod is! -
zoolee #48738 Megcsináltam, nem indul..ugyanúgy kilép..
Meg van 1 ilyen open wheel mod is..arról valami vélemény? -
#48737 Figyi akkor csináld azt, persze ha nincs sok veszteni valód a gamén.
Töröld az egész játékot. Majd kezd ugy hogy rakd fel a játékot ujra. Amikor fent van, rakd fel a patchet. De!!! Ne crackeld és ne inditsd el. Rakd fel a gtp-t, amikor ez is megvan, akkor tedd fel a cracket.
A lényeg az, hogy a patch 1.2.0.1-es legyen és a végén az a crack is amit ráraksz. Nekem ezt akkor csinálta amikor a patchre véletlenül a 1.0.0.0.-ás cracket raktam fel. De gondolom te jót tettél fel.
Remélem sikeredik. -
zoolee #48736 Na pff...felment..visszaraktam a crack et indítom a GTP -t és kilép a kezdőképernyőnél.
Probléma mi lehet? Talán az, hogy visszaraktam a no cd crack -et? -
#48735 igen az eredeti exe kell neki telepitésnél. Ha felment akkor ird felül a patch exe-re.
Az eredeti exe-nek jó az is ami a cd-n van. Nem kell hogy müködjön csak a versio számot nézi! -
zoolee #48734 Lehetséges..megpróbálom..THX...
Bocsi a hülye kérdésekért.:S -
#48733 azthiszem vissza kellene rakni az orig, patch utáni exe- file-t -
zoolee #48732 Nah, most én vagyok a hülye?
A GTP mos azt írja, hogy, telepítsem a cuccot az nr2003 install mappájába, gondolom ezalatt a gőmappát érti, de mind1, a lényeg, hogy sehogy se tudom felrakni..Próbáltm már főmappába, különmappába..
Mert olyan így, hogy erre a gépre telepítve van az nr2003 és így nem telepíti a GTP t..
Tud valaki segíteni?
Patchelés megvan 1.2.0.1 re... -
#48731 Gio, Cowek, akkor jó a hétvége IOM-ozni? :)
csak hogy ne gyakoroljak fölösben, ha nem. merhogy eddig kb. 1.5 percnyit tudok a 8-10 perces pályából :DDD -
zoolee #48730 Köszi, már kaptam 1 linket..De azért köszi a fáradtságot. -
72TSanyi #48729 Nos úgy tűnik mégse probléma. 100MB-s darabokat fel lehet rá tölteni. Csak az egy kicsit zavaró, ha megszakad egy feltöltés, amit itt nem lehet folytatni....
Úgy este 8 fele tudom megejteni a dolgot mellesleg...... -
72TSanyi #48728 Az necces, úgy rémlik 350MB a mod. -
zoolee #48727 Rapidra fel todod tenni?
Megköszönném. -
72TSanyi #48726 Ez csak valami kamu szöveg. Jogi problémák kapcsán lett az 1.0 visszavonva, így hivatalosan nem lehet sehol sem letölteni. Ha tudsz valami tárhelyet adni, akkor megpróbálhatom neked feltölteni majd. -
zoolee #48725 Keresgéltem 1.0 át, de BH motorsporton valami olyasmit ír, hogy bocsi, de sok bug volt benne, ezért leszedtük és fejlesztjük..:S
Tud valaki adni linket?