51527
-
#51327 Be állítgattam kíváncsi leszek rá:D
Most mentem egyedül egy versenyt, de utána elbasztam mert kiléptem így nem mentett semmit, meg kell várni hogy lejárjon a szerver?
-
#51326 Én is benne vagyok!
Utánanéztem pár dolognak amit érdemes az ini fájlba megváltoztatni a szerveren:
Player.ini (játékkönyvtár/players/felhasználónév/)
[Misc]
clear_replay_each_session=1 (ezzel lehet elérni, hogy a végén a visszajátszásba csak a futam legyen benne, kisebb replay fálj)
disable_chat_filter=1 (ezzel meg, hogy ne szűrje a chat beírásokat, így nem lesznek krix-krax beírások)
[SERVER]
admin_password=123 (itt tudsz megadni egy pass-t, amivel ha belépsz akkor admin leszel és nem kell átlépkedni a szerverre ha restart v vmi ilyesmi kell)
auto_export_standings=1 (ezzel automatikusan kimentni a html eredmény fájlt a futam végén)
auto_save_replay=1 (ezzel meg a replay fájlt menti le automtikusan futam után) -
ronnydown #51325 Segítsetek plz!
Feltettem újra a NR2003-at. Milyen modokat, hangokat, kiegészítéseket érdemes feltenni hozzá?
Köszi -
#51324 gut! jovok -
#51323 Mert gyogyik az emberek és nem játszanak vele:D
Csütörtökön egy kis móka miki?:D California pl??
Írjátok ide ki jön vagy ki nem. Ha leszünk egy 10-en.. Vagy akár kevesebben:D -
#51322 valaki mondja mar meg hogy mert halott?:) -
#51321 Sajnos igen :-( talán már rFactor2-nek jobb lesz a fizikai motorja a NASCARhoz :-) -
#51320 Ez teny, hogy sajnos az NR2003 "halott" es az iRacing "draga":/ -
#51319 Hát igen, csak pl szervezés szentpontjából jobb az rFactor, és kicsit be kell áldozni azt hogy így """"arcadosabb"""" lesz maga a vezetés... -
#51318 A NASCAR-ban eppen az a lenyeg, hogy "egyszeruen" korbe-korbe, de eppen emiatt, nagyon kell erezni es pontosan kezelni az auto minden pontjat (gumik, kasztni stb.). Ez az rF-ben meg sajnos nem az igazi... -
#51317 Hát én megnéztem ezt az rFactoros Nascar-t..jujj..érdekes......hogy finoman fogalmazzak, ez az RF motor nem erre való -
#51316 Lesz lesz! Csak most hétvégén lesz Rfactorral. Aztán utánna pénteken akár nyomhatunk Californiában egyet.
Lesz egyébként nyári, bajnokság NASCAR 13 forduló VSR ben.
De az is Rfactorral.
Szóval a lényeg a lényeg. NR 2003-mal páran amennyien itt vagyunk, és egy két arc vsr ről nyomhatunk ilyen fun jellegű mókákat akár hetente ahogy van időnk. Akár végig is csinálhatjuk a cupát nekem 8. De nem hiszem, hogy abból szerveződik nagy bajnokság sok indulóval.
Ugyanis rohadt nehéz az Rfactorosokat kimozdítani onnan.
Viszont még 1 x mondom, próbáljátok ki azt a modot amit linkeltem, mert tényleg eszméletlen jó lett.
Szóval egyelőre ez a helyzet. Szerezzetek legalább 15-16 embert. Ha ennyi van plusz a VSr ből az a pár akiről tudok (kb 4 ember) az 20. Ha ennyien megvagyunk már jó a helyzet és ha ekkor kiírunk vele egy bajnokságot van esélyünk további emberek csatlakozására.
A dolog azt mutatja, hogy amig szervezés fázisban vannak a dolgok kb 15 ember aktív. Ha kiírsz valamit jó esetben 10 plusz ember csatlakozik. Vagy esetleg több. Általában 25-30 nevező van. Ebből kb 5 futam alatt lekopik a nép 19-20 főre.
NR esetében ha tudunk szerezni 20 főt akkor van esély egy állandó 15 ös létszámra szerintem..
Szóval hirdessétek hogy van ilyen lehetőség, én is hírdetgetem. És ha összejön egy 15 érdeklődő akkor akár egy teszt (ugye, megnézni mennyire érdekli valójában a népet) bajnokságot 4-5 futam már ki is lehet írni.
Utána meg akármi lehet!
Szóval hajrá! -
Debilon #51315 lol -
#51314 Csak csendesen megkérdem...ez most tényleg idevaló? Inkább beszéljünk arról, hogy lesz nr futam vagy sem -
#51313 te most agyhalott vagy? vagy nem? utobbira kisebb az esely... -
#51312 Sose kellett keszer fizetni erte, csak utana kell ovasni a dolgoknak, es nem lazadni, ertetlenkedni...
Persze, a nem akarasnak... -
#51311 Akkor a kezdetek kezdetén kellet zsét kidobni érte, mert tudom, az elején nem kis kavar volt ebből, amikor megjelent a játék. -
Debilon #51310 amúgy már 5 aktiválás egy jó ideje -
#51309 Nem kell új kódot venni, csak 3 x i aktiválás után lejár. Majd kell kuncsorogni a saját játékod után és várni 2 napot hogy megküldjék az uj kódot.
Oké hogy küldik és hogy ingyen van, de ez mekkora egy szemét dolog? Arra a 3-4 napra fizetnek vissza pénzt amíg nem tudom használni??
Nahh de mindegy is, telepítsétek a módot teszteljétek és pénteken gyertek a tesztre. Aki baleset nélkül végig megy indulhat a Vasárnapi mókán. -
Debilon #51308 ja, eddig mióta megvan 2006 óta (asszem) 1x kellett reaktiváltatnom az eredeti kódomat..az is gyorsan megvolt -
Debilon #51307 nem kell új kód...nem érted? sőt fizetni sem kell újra..
mi ebben olyan érthetetlen? -
#51306 nekem eredetim van, reactivalja a jo edes anyja az!!! ez rohej!! miaz hogy nem ad uj codot?? folraktam a cracket es szarok ra... -
Debilon #51305 kimondta, hogy újra meg kell venned az rF kódot?:)
csak egy reaktiválást kell kérni emailben.. for free.. 1-2 nap alatt megvan ha lassú -
#51304 Azért az meg elég pofátlanság ISI részéről, hogy egy kóddal max 3-szor rakhatod újra az rF-et, 4.-re új kódot kell venned. Igaz, ez is kijátszható, mert valamit át kell írni, de valamelyest már az is warez, szal... Annyira gazdag meg nem hiszem hogy van mindenki, hogy pl. fél évente vegyen új rFactor kódot 7k HUF-ért. -
#51303 Nem warez! Csak óvjuk a cd-ket:D De egyébként a Warez részt az én raktam be.. És semmi közöm a szervezéshez csak azért raktam be mert drága még mindig az rf. És ugye olyanok akik nem is használják egy mód kipróbálásáért 100% hogy nem veszik meg:D
Szóval a maszimnak semmi köze a warez dologhoz:D
Egyébként nekem is eredeti játékom van. -
#51302 Azert necces, hogy egy ilyen hires-neves bajnoksag warezzal tolja es meg reklamozza is:) -
#51301 Jahh! És ha tetszik! Pénteken teszt futam vele! És vasárnap Daytona 250..
Itt lehet jelentkezni rá! Legyünk sokan gyertek, ha tetszik!
indulni kell ezen aki akar vasárnap! -
#51300 Indulni fog a NASCAR móddal (rfactor) egy nyári bajnokság! Jelenleg szervezés alatt áll.
Rfactort szerezzétek meg. (adok linket ha kell)
Ugye kell azért ez, is hogy ne menjen "tönkre a CD" :D
Majd ezt a módot nézzétek meg és ha tetszik majd mutatom hol kell jelentkezni (ha kiírásra kerül)
mod -
#51299 Vagy mindhárom -
#51298 THX megy! -
#51297 Vagy csak ott szeret vasarolni;) Esetleg szponzoracio:P Vagy ove a ceg?!:D -
#51296 nocsak nocsak, new munkahely?:D -
#51295 elinditottad a parancssort, admin modban, ott ahogy van becopyzod ezt a szoveget, enter,remelhetoleg ki irja hogy fasza sikeralt, ujra inditod a geped es lass csodat megy, legalabbis nalam:) -
#51294 nem -
#51293 Nem elég, ha a kompatibilitást átállítod XP SP3-ra? :) -
#51292 Berakom ide a VSR. fórumjának a linkjét, Nézegessétek azt is!
nr -
#51291 na a vége nekem nem tiszta, megcsinom a a parancssot és ott mit kell csinálnom? -
#51290 Jahh. Oké.. Mert ha így rákattintasz, akkor kirak kriksz krakszokat:D -
#51289 a .car file....letöltésvezérlő ajánlott vagy mentés másként :-) -
#51288 ŐŐ:D ez mi?:D