NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Mondjuk szerintem nem ártana megbeszélni az eseteket a bíróknak mert így elég érdekes. Engem pl nem befolyásol a másik döntése, de érdekes lennne megnézni mit döntött.

Pl. lenne megegyezés hogy vkinek elküldjük aki most Met ha mindenkitõl megkapta a bírók között publikussá teszi a döntéseket egy fórumon, aztán esetleg meg lehetne beszélni a dolgokat ki miért döntött úgy ahogy.

atyka_melobol
a fo gondom tovabbra is az, hogy sztem nem egy onjelolt, hanem egy valasztott biroi testulet kell. ha azonban valasztunk egy ilyen testuletet, azzal automatikusan elismerjuk a dontesi jogukat egy adott helyzetben. en pl kimondottan jonak tartom, ha a birak megvitatnak egy-egy esetet, mert lehet, hogy eppen a kisebbseg latja jol es eszervekkel meggyozheti a tobbseget a helyes dontes erdekeben.

Bocs, hogy nem válaszoltam eddig a kérdésben, de az a helyzet, hogy nem igazán tudnák LFS mellet még egy bírói feladatot ellátni a kevés szabadidõmben. A másik amiért nem jelentkeztem, az az, hogy csak néha indulok el egy-egy futamon és nekem meggyõzõdésem, hogy az a jó, ha a bírók aktívan részt vesznek a versenyzésben is és ettõl függetlenül tudnak pártatlanul, elfogulatlanul és nem részrehajlóan dönteni.
De ha bármiféle vitás kérdés, vagy eset merülne fel szívesen besegítek.

Alexease
OK!
PuMy
Szerintem felesleges ezeket is felrakni az oldalra. Majd minden futam utan berakom ide es letoltheti mindenki maganak.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Utana lehet erdeklodni, hogy ezeknek a filoknak a weboldalra valo felhejezesehez, kell-e valamilyen licence, jog mittudom en.? 😉
Bar a program az hivatalos, de hogy a belole nyert infokkal mit lehet kezdeni, az gozom sincs.
Alexease
PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Nincs is feltalálva semmi új Atyka.
Egyszerûen nincs megbeszélés és kész.
Mindenki eldönti mit adna és ez alapján születik meg a büntetés.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Most? Irtam is.
atyka
en spec arra, hogy tulbonyolitjuk. valasszunk harom (vagy ot) birot es fogadjuk el oket. ilyen egyszeru, nem kell itt feltalalni semmi ujat...

petesilver
Esküszöm nem értem, mire akartok kilyukadni Met-el! Ha hat bíró ítéletét vegyítik, akkor az egy közös döntés a végén. Azér lett kitalálva, hogy ne lehessen részrehajlással gyanúsítani senkit, és igazságos ítéletek szülessenek. Ezek után azt szeretnétek, hogy mindenki álljon ki az ítélete mellett, és ismertesse? Ez akkor sem volt így, amikor hárman voltak. Ugyanott vagyunk, ahol a part szakad. Ha nem tetszik az ítélet, akkor jöjjön elõ a bíró, aki így döntött, és vállalja??? Nem értem. Valaki magyarázza már el egy mondatnál bõvebben, lécci!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Mnemomic
Na egy pitcsapat tudomásom szerint munkát keress mert ha jól értesültem egy versenyzõ kirúgta õket, mert a legutóbbis versenyén jól megszívatták..

Nem látszol!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

atyka
en is azert ertelek olyan soka utol, amikor szoltal, hogy mehetek...nem mertem gyorsabban...

Alexease
Alexease
Lehet ugy is. En korabban valtottam, nem engedtem tul porogni, es a kanyarok elott inkabb meszebbrol "gurulva", motorfekkel mentem, mint vegig gazzal. Igy is tudtam tartani magam kenyelmesen, csak szokni kellett😉
Met
Na, megvan a következõ csíterünk

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

atyka
gio meg nyomta, mint suket a csengot es tessek....

Giovanni
Én padlót nyomtam végig :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mnemomic
Bár így utólag akár ki is eshettem voln tök mind1...

Mnemomic
De el kell én is így tettem.

atyka
en is kimeltem...amikor kigyulladt a sarga a muszerfalon, mindig elvettem a gazt...lehet, hog ynem kellett volna?

Alexease
Szivesen. Lattam nagyon josz. En vegig motort kimeltem, meg valtot, gumit stb.
De igazat megvalva, arra szamitottam, hogy vagy el fogy a benyod, vagy kicsuszol, vagy ha nem, akkor az utolso korbe azert beprobalkoztam volna😉)
De megkimeltel az izgalmaktol;DDDD
atyka
alex koszi azt az elengedest, a vegen jol elbenaztam 😊

Met
Ahh. ha ezt tudom küldök neked valamit

Mnemomic
Mármint idõmérõn.

Mnemomic
Na ez miatt gondolom plussz pontokat nem kapok beszívtam. Majd legközelebb inkább nem fogok hajtani az elsõ helyre vagy mit tudom én...

Giovanni
Bocs!! Igazad van, de tök kiment a fejembõl

Mnemomic
Nem. Az a pitsebességre vonatkozik.

Alexease
Fent vagyok😉 El is felejtettem kilepni a verseny alatt;(( Jo hogy nem szivatott meg😉)
atyka
na errol beszelek. nem kene eldugni a birokat. akit elfogadunk, annak elore elfogadjuk a donteseit, ez igy termeszetes.

Mnemomic
Hát ezt az infot igazán megoszthattad volna velem verseny elõtt...😊

sanzik
en nem tudom,csak kerdeztem,lehet....
Met
Legalábbis nekem azt írta ki, hogy pit speed nem pit style

Alex icuka please!

atyka
sajnalom, hogy neked ebbol ennyi jott le, de nem lep meg 😊 en is birlak.

Met
Az a fity-füty nem a pit sebességre vonatkozott?

Giovanni
Igen, ez egy kis bug, vagy nem toom mi...
Amikor tesztfutamon enyém volt a pole, én sem tudtam beállni a racen:-)

sanzik
mikor beleptel a szerverre nem irta ki ,hogy nem egyezik valami grafikai fity-futy??
Mnemomic
Gmit nem is cseréltem. Elsõ sárgánal kijöttem akkor is szarakodtam na mondom majd a következõnél..Hát aztán zöld alatt kellett kitapasztalni a dolgott...

Különben ha akkor sikerült többet nem jöttem volna ki..

Mnemomic

Nekem így kellett beállnom a helyemre... Mire erre rájöttem hogy kénne összesen vagy 2 perc elment a versenyidõmbõl...Faszán betett a versenyemnek, jó kis bug vagy mit tudom én.

Nem vagyok idegess ááá...

Alexease
Met
Nem

Met
Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy nem olyan biztos az anonimitás.
Egy jó biró kiáll a döntése mellett.

petesilver
Amúgy tényleg ez a véleményed rólam? Hogy én megtorlom a sérelmeimet? Én azt hittem ez nem jellemzõ rám!!

petesilver
Miért tenném ? Pont az objektivitás a lényeg a bíráskodásban. Fórumon lehet az embernek szubjektív véleménye, az maximum nem tetszik valakinek. De ezen kívül tétje az nincs. Amikor már pontokra megy az elbírálás az már más kategória. Hatalommal ilyen módon visszaélni gusztustalan. De ha a bíráskodás után egyenként ismerteti a döntését, akkor valóban lehet fikázni. Csak a hozzáállást nem értem. Miért abból kell kiindulni, hogy már elõre egy dolog lebeg a szem elõtt, a fikázás. Miért az lebeg a szem elõtt, hogy had lehessen már balesetet okozni.

Met
Szerintem a bírók hozzászólásaiból ki lehet következtetni, hogy egy balesetrõl mi a véleményük és akkor már nem is annyira anonim a dolog, de ez így természetes. Vagy Te a névtelenség homályába burkolózva lehúzod azt akivel éppen valami nézeteltérésed van?

petesilver
Anonim bíráskodásnál kit fikázol? Nem vágom! Bírót név szarint eddig sem fikázott senki.