NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hopsz linkkent akartam berakni 😊
Freak ha figyelsz ide is akkor look :

Igen valoban . Kellemes karacsonyt mindenkinek megegyszer...😊

Akkor abból CTS Subaru lesz 😊))))))
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Könyörgöm Prezsi szinezd át az egyik kocsit, mert most majdnem sikerült ütköznöm a boxban Norbival mert azt hittem te jössz és nem akartam eléd hajtani.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
jojo 😄

😄 emlexem a multkorira 😄D
Palya teszteleshez kell, de amugy nam hasznalom, idegesit😉 Mivel az AI "azt hasznalja", meg kell nezni, mit csinal😉 Itt egyenesitet😉)
Ha letoltok nehany palyat, mindig megnezem, mennyire jo. Most 5-bol 4-et toroltem😊))
Amit mostanaban neztem es jol muxik, ha jol emlexem a Leipzig, Falkenberg, OranPark, Limerock.
Ha letoltok nehany palyat, mindig megnezem, mennyire jo. Most 5-bol 4-et toroltem😊))
Amit mostanaban neztem es jol muxik, ha jol emlexem a Leipzig, Falkenberg, OranPark, Limerock.
na majd talladegat remelhetoleg sikerul sarga nelkul abszolvalni...
ez a 19 ez valami buvos szam...
ejnyehat show ideal racing line ! 

ehh akkor nem lett sokkal jobb azzal hogy kileptem 😊 kepzeld ha nem lepek ki 😄 akkor minimum 2xer ennyi lett volna :\
nah mi lett a vege vegul ?😊
mindenkinek boldog karacsonyt kivanok es azert sem hagyom, hogy a szeretet unnepen elhatalmasodjanak rajtam az indulatok es beirjam, hogy seggfej!
ooooo...izzzeeee...

midengy azert ugyerzem nem volt hibas dontes hogy kileptem...ki tudja mit okoztam volna meg😞
Nah, nem tudom mi történ a 140. kör tájékán a sárga zászló alatt...1x csak kirakott asztalra. Se messengeres ablak, semmi.
Persze vissza már nem tudtam menni, mert lefagyott...Nah mindegy...ennyi elég is volt mára
Persze vissza már nem tudtam menni, mert lefagyott...Nah mindegy...ennyi elég is volt mára
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
fejet fogok hajtani a buntetesem elott amit kapok majd...barmekkora is legyen az...most tudom hogy tenylegesen en hibaztam...nem is egyszer...se nem ketszer...😞
Már lenyugodtam, úgy-hogy semmi gond 😊)
Akkor -hogy finom legyek- rettentõen feldult voltam, hiszen mint említettem 2. voltam nyugis vezetéssel.
Na mindegy, egyszer csak összejön
Akkor -hogy finom legyek- rettentõen feldult voltam, hiszen mint említettem 2. voltam nyugis vezetéssel.
Na mindegy, egyszer csak összejön

tiszta olyan erzesem volt a verseny kozben mintha en lennek a petya azon az emlekezetes keddi proba futamon..amikor sorban lokott ki mindenkit😞(( nagyon sajnalom es bocsanat mindenkitol megegyszer...
asszem miattam estel ki 😞( en loktem meg Jacekot aztan elindult a domino 😞(( ki is leptem utana...
Örülök ennek a versenynek, mert látom az eredményét ha inkább óvatos vagyok. Második voltam az utolsó helyrõl pedig semmi veszélyesbe nem mentem bele.
De úgy látszik ez is haszontalan néha, hiszen rajtam kívûl még vannak páran a pályán. Ezért is írok most
De úgy látszik ez is haszontalan néha, hiszen rajtam kívûl még vannak páran a pályán. Ezért is írok most

fejem is faj...😞( lehet beteg leszek...marha jo lenne most az unnepekre

Amugy egy-ket uj palya tenyleg szaggatos tud lenni itt ott. Mivel a Papy mindent optimalizalt, hogy a palyan minden latoszogbol, minden autot latva, eppen beleferjen minden, az erdeti jo. De az ujakkal nem valoszinu hogy vegig csinaljak.
Pl. filmet felvenni tokeletesen tudok. De az uj Daytona palyan, csak az en autommal, 15 fps😉) Az eredetin 40. Bar film capture kozben. Jatekban valszeg jo.
Pl. filmet felvenni tokeletesen tudok. De az uj Daytona palyan, csak az en autommal, 15 fps😉) Az eredetin 40. Bar film capture kozben. Jatekban valszeg jo.
1 giga szabad hely alatt manapsag mar nem erdemes jatekot inditani😊) A Win is zabal kozben, es a nascar is tempeli rendesen a visszajatszasokat.
jah es a gep is beszaggatott menetkozben...leesett az FPS 18-19 re...nem ertettem miert...de most ohyg kileptem latom hogy kemeny 25 mega szabad helyem van...pedig nascar leott megneztem direkt es volt vagy 400 mega...nem tudom hova lett..elvileg a nascar nem szokta szarra swappalni..😞
Jajj irtora sajnalom amit ma muveltem megint...nem tudom mi van velem olyan tompa vagyok mint egy tusko...nem ertem...reakcioidom a vegtelen fele konvergalt...jobbnak lattam hogy kilepjek...lehet elobb kellett volna 😞( Bocsanat mindenkitol akinek gondot okoztam, nem akartam...😞(
Sorry mindenkitõl akinek útban voltam, de tehetetlen voltam. Elengedhetem én akárhányszor a mezõnyt a jelek szerint, akkor is megszívom😞((
Mission Impossible 2010: PRO Class
jah ez igaz😄