NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most irta hogy nem idegbol irta?!😄

Met
Abba is bele kellene gondolni, hogy az idegbõl megszületett írományoknak mi lehet a következménye.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kiralyos ..koszike😄

hat sak nem lesz annyi...bar kicsike palyacska mar megint..😊 250 kor phewzz

ibronk
Nem idegbõl írtam, átgondoltam, és direkt keményet, és szókimondot akartam. Ez vagyok én, vállalom.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk

PuMy
Elinditottam a szervert, ha valaki esetleg szeretne gyakorolni az esti 20 sargas futamra.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Valóban én kezdtem el de azért azt elolvasod és ezt az idegbõl íródott valamit, akkor láthatod a különbséget.
Ez valóban nem az oldalra való :-(

Bár ez is akárcsak az én CTS nyilatkozatom nem rólunk állít ki bizonyítványt.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

igen nekik van igazuk 😊 dehat most ne is robbantsunk ki nepfelkelest 😄

ibronk
Kit szapulok, ne viccelj már, semmi személyes nincs bent, csak a véleményem errõl az egészrõl, és szvsz vannak akik egyetértenek velem, csak inkább csöndbemaradnak, bár lehet nekik van igazuk.

igen mondjuk tenyleg nem a nyilatkozatba valo az ilyesmi, dehat mar ott van...

PuMy
Amugy az ilyesfajta megnyilvanulas (masok szapulasa a nyilatkozatban) szerintem kurva gusztustalan, arra itt van a forum. Szerintem a nyilatkozatnak a versenyen tortent dolgokrol kene szolnia nem az azutaniakrol (de szoljatok ha tevedek). Ezt amugy Toya kezdte el anno az akkori birosag szapulasaval, ha jol emlekszem.

most olvasom ezt ! lol

noproblemo 😊 csak szemetutott😊)

ibronk
13. voltam a névsorban az általánosban

PuMy
Bocs, elirtam.

ibronk
Én nem szólok már.

Alexease
+AFA+kotelezo "biztositas"+onresz+mejjerstajer😉
hehe most olvasom a buntetest reszt a HNR oldalon...nah tenyleg nem azert a 3 pontert de elvan baszarintva😊 mert ott 4 pont bunti van holott csak 1 et kaptam 😊

ha minden igaz akkor ez az..: marki

kek ferrari😊

Alexease
Markinak az a festese van a HNR-oldalon, vagyis nem tudom melyik akkor az ujabb😊
norbi most olvastam a new hamsphirei velemenyedet😄 ... ezzel kapcsolatban csak annyit hogy szerintem van aki jo biro de sajnos a 6 uk kozul van aki nem lenne odavalo..hogy ki az azt sajna nem tudom mert nevtelen ugye az egesz...de majd a jovo futamra ha lehet akkor javasolnam hogy mi lenne ha a 6. biro a versenyzok szavazasaval kerulne ki? es azis lehet hogy nem kene 6. biro sem 😊

ibronk

es johetne egy nagyobb (1024x768) as felbontasu is 😊

ibronk
Nagyon király, csak Márkinak már uj festése van, frissitsd

Alexease
Tessek kepeslap alap, vagy hatter kep, vagy akarmi😉 Ha kihagytam volna valakit szoljon, vagy ha kell nagyobb felbontasban, jobb minosegben akkor is. Vagy ha mashogy szeretne😉)
Met
Inkább túlélõ show lesz😊

haat elvileg lesz..

DGray
Ma lesz verseny?
Met
Dale Earnhart Junior lakása az mtv-n

piSTUKA
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Cowek
Aki nem tud betelni a jó autóversenyekkel:
Karácsonyra mindenkinek :-)
Íme:
Generally

http://www.f1-info.hu/

latom nem unatkozol 😄

Alexease

ezt kerted a jezuskatol ?😊 vagy mar meg is kaptad 😄

Alexease

piSTUKA
az enyem teljesen original csomagolas volt! 😉

csak le ne essen arrol az emelvenyrol mert aztan lesz mit javitani rajta code szerelogardajanak 😊

Alexease
Akkor a mai napot is zarjuk keppel😉 A "gazdaja" biztos nem ellenzi😉
ok legyen ez a vegszo ebben a temaban 😄

Alexease

Mivel az elet no nelkul, az autoverseny baleset nelkul nem teljes, igy maradunk az eredeti kerekvagasban😉)

Csak probaljuk a baleseteket is mas szemmel nezni, megerteni, ugy mint az "asszony" nyafogasait, es mindjart szebb lesz az elet;DDD
"Nincs baleset - nincs biro - nincs problema." de szep ez a motto istenem 😄D

olyan no woman no cry-os😄

😄D neztem is hogy ez itt mit keres😄D

Jacek
hat lehet😄DD

Alexease
Ha valaki kulsos elolvasna, es nem ismer, es a Nascarra erti, azonnal meglincsel😉)))))))))))
Jacek

Alexease
Ez itt (#19190)torolheto😄DDD Sorry, a Corvettbe terveztem😉))
Alexease
Nem akarok bele szolni, de a biraskodasrol vitazni, szerintem felesleges😉))
En is voltam biro, minden iteletet ugy hoztam, hogy lehetoleg igaszsagos legyen, probaltam mindent szamitasba venni stb. De megsem volt jo. Nem vagyunk egyformak, mashogy dontunk, latunk egy esetet. Es ez legfokepp igaz arra, aki epp ott, bent az autoban elte at az esemenyeket. Es ez igy helyes, egyertelmu, elfogadhato, megertheto stb. Nincs vele semi gond.

Vagyis, elsosorban meg kell probalni a biztonsagra torekedni mindenkinek, es akkor nem lesznek gondok, felreertesek. Bar az a "verseny", az eredmenyesseg szempontjabol nem biztos hogy kifizetodo, de ha mar valakinek nem szamitanak a pontok, vagyis a mindenaron jo helyezes, akkor legalabb a jo hangulatu, tiszta versenyek legyenek meg, mert elsosorban ez a fontos, ezert "jatszunk" - szerintem.

"Nincs baleset - nincs biro - nincs problema."