NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piSTUKA
Kösz!

piSTUKA
mondjuk a sarga beintese utan OK (ha nem megy epp a harc az elso helyert), de a restartnal nehez ugy, mert akkor az ember a kulso ivre szorul, es az ugyes 2. bejon belulre...

Mnemomic
Egyszer én el akartalak de viszont lemaradtál, és lassítani nagyon nem akartam nehogy balesett legyen belõle.

Én ha tehetem elengedném a körözötett de sokszor ez igen nehéz. Félek hogy idpben kapcsol-e nem jön belém hátulról stb. Ezért szoktam ezt ritkán megcsinálni, veszélyes is tud lenni.

miket meg nem tudok 😄 nem is tudtam hogy menet kozben is abba lehet hagyatni 😊

DGray
F9-nél nyomsz egy space-t.
Akkor nem javít tovább
DGray
Ez nem nyavajgás. Egyszerûen megkéred, ha úgy jön ki, visszakapod a kört.
Én sem várom el, hogy ezt kötelezõen megtegyék.
piSTUKA
en nemtom, hogy kell abbahagyatni...

Met
Hogy lehet abbahagyatni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk
Figyelni kell a pc-t, és abbahagyatni, és kihuzni elé 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

jah eleg suxx votl ez a palya ilyen szempontbol..ha kicsit kellet javitani az auton akkor mar 1 korhatrany 😞

Met
Azt nem értem, hogy miért kell nyavajogni az elsõnek, hogy engedje elõre a körhátrányban lévõt. Ha olyan és akarja úgy is elenged ha nem akkor meg csak ideges lesz tõle. Persze jó volt, hogy Prezsire tapadva visszakaptam a körömet de soha nem kérnék meg senkit ilyenre és nem is várom el senkitõl.
Az mondjuk pech, hogy utána a sárga alatt kimentem a pitbe és addig kalapáltam míg visszakaptam a kört 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
A tegnapi 19 sárgából 8ban voltam résztvevõ, ami azért elég nagy adag egy napra. Kíváncsi vagyok, hogy milyen büntetésem lesz! És még így is kimarad egy eset, amikor Jacek megtolt hátulról, de abból nem lett sárga. Utána megvárt, úgy mentünk tovább.

Az elsõ sárgánál egy 3 wide-ban a belül lévõtõl félve túlságosan felfelé mentem, és ott hozzáértem HaZsohoz. Aztán van egy eset Atykával a 175 körben, ahol a fal és az õ autója közé szorulok, aminek pörgés lesz a vége. Viszont a kanyarból kijövet szépen hagytam neki helyet belül, vigyáztam a gázzal.

A többi hat eset viszont mind olyan, hogy valaki hátulról belémjött. Nemrég mondta Atesz, hogy az nem elõzési pozíció, ha egy kicsit bedugom a másik mellé az orrom. Nos, most én ezt vettem figyelembe, ezen a pályán ez fokozottan érvényes volt. Mivel egy elég szerencsétlenül összejött pit miatt valahogy kaptam egy kört, azt szerettem volna visszaszerezni, ezért próbáltam küzdeni, és szépen zárni az íveket. Egyszer Norbi pár méterrel elõttem elment az elsõ helyezett elõtt a célvonalon, nekem meg éppen még mögé kellett beállnom. Szóval, majdnem sikerült. Nem akartam feltartani senkit, és ugye a NASCAR-ban nincs kék zászló. Egyébkén elégszer hibáztam, és fékeztem késõn, ilyenkor simán belülrõl elment mindenki, hagytam helyet, és óvatos voltam. Inkább elengedtem 3 autót is. Szóval lehetett volna kicsit várni nyugodtan. Aki jött mögöttem pár kört, az láthatta, hogy elég belülrõl kezdtem a kanyarokat, nem hirtelen ráhúztam váratlanul a másikra.

A kör visszaadással kapcsolatban az a véleményem, hogy kérni lehet, majd az elõl menõ eldönti, hogy a sárga beintése után mit csinál. Ha nem érzi biztonságosnak a lassítást, és nem enged, azért senkinek sem szabad haragudnia. Végsõ soron a lekörözött kér valamit.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek,
Dorian
piSTUKA
semmi gond Prezsi

Jacek majd ha raersz keresgeld mar meg legyszi azt a photoshop bizbaszt koszi

Jacek
nekem valami passwordot ker😄D

Mnemomic
A HSW-rõl leszedhetõ a DTM mod F1 Challenge alá!

Szedjétek mert délután/este indítok egy szervert 😊

Prezsi
Ha kört akarsz visszaadni, akkor tedd amikor a sárgát beintik, ne a rajtnál és akkor nem kerülsz hátrányba a mögötted jövõkkel szemben sem. Azért köszi és bocs hogy utána esetleg feltartottalak.

Sajnálom piSTUKA ,hogy nem sikerült elõl maradni. Egy ideig még figyeltem a versenyt, miután a motor nem bírta a frontális ütközést+gyalu a falon kombót. Nagyon jól tartottad a többieket, reméltem, hogy az élen fejezed be.
Majd legközelebb 😊

És végül:
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SÁRGA MENTES ÚJÉVET !!

piSTUKA
hjaj. nekem naccerü volt a versenyem a 146. körig. ugy terveztem, hogy csak eccer allok meg boxolni, mert hasznalt gumikon is vissza tudtam verni a többiek tamadasait. a 146-ban azonban sajnos összejöttem PuMy-val (lasd i70 esetek), amitol az autom atvaltozott egy klassz kis hókotróvá. ugy tolta az elejet, hogy neha mar ugraltam a gazon, hogy egy kicsit sodrodjon a hatujja, ne az orraval menjen a falba! 😛
ennek kovetkezteben (alulkormanyzott auto), sajna megloktem atykat is - BOCCSSIKA - aztan egy ujabb alulkormanyzos akcio utan PuMy-t is - SORRYYY! a baleset utan aszittem mindenki elment mellettem - felökleltem Toya-t -> töled is elnezest kerek!

Bocs a dumaert verseny alatt, de a billenytuzetem olyan pozicioban van, hogy nehez gepelnem ha vezetek (tudom, hogy /#szam a privit...

a lekörözöttekröl:
azt kérném (ha lehet), hogy csak az próbálja meg visszavenni vagy megtartani a körét, aki tényleg elég gyors is ahhoz, hogy ne tartsa fel az elsöt - mert öszintén szólva úgy, hogy a Norbi/Toya/Atesz hármas ott nyomul mögöttem - és tudom, hogy a lekörözöttek miatt nem tudom a legjobb íveket menni sajnos nem teszi lehetövé azt, hogy mindenkit visszaengedjek a vezetö körre, aztán a nagy forgalomban elvesszem a saját pozícióm vagy kockáztassak egy ütközést.
A következö versenyen nem fogadok el "engedj vissza" kívánságokat, mindenki legyen elég gyors, és akkor vissza is tudja venni a körét (mint ahogy Norbi is megtette). Eddig engem sem engedett vissza senki a vezetö körre, pedig elég gyors voltam hozzá Daytonában és Hillside-on is.

Bocs ha túl hosszú voltam, de ezt még ki kellett magambol adni, igy Szenteste elött!

mindenkinek kívánok egy meglepetés ACT Labs kormány-pedál-shifter szettett a fa alá! LOGOFF

És az hogy jön ki neked?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

van egy olyan erzesem hogy a kovetkezo futam kimarad😄

az hetszentseg 😄

Jacek
hat ez nem -1 pontos az tuti😄D

hat mar tudjak...

Jacek
sokan azt sem tudtak mi tortent😊 marmint hogy ki volt ott a hunyo😊

asszem eltudom kepzelni a dolgot anelkul hogy nyilatkoznal...eleg ha abbol kiindulok hogy en mit mondtam volna ha velem tortenik mindez 😊

Jacek
oooo nem nyilatkozom

😄 hat igen gondolom paran elkuldtek a kurva anyamba 😊

Jacek
jaja azt betett nekem verda off😊)) ez volt a nap balesete a fel mezony oda lett😛 akkor nem volt ilyen vicces jo ez a chat stop😊

jol megtamasztotad a pitbejaratot..meg jo hogy nem lett nagyobb baj...bar ez is tul nagy volt mar 😞

Jacek
ehhe😊

uhh jo nagy galibat okoztam ott a tomegesesetnel...sorry...

okes koszi

Jacek
holnap turkalok megvan az valahol csak a 300 geza kicsit kesze kusza😊)

jááj

jol jonne koszi 😊

Jacek
marmint ha elo tudom varazsolni😊

jah es ha igen akkor a link kene megint mert nincis kedvem visszakeresni 😊

Jacek
nincs de foltolhatom ha kell

a Photoshop Bible meg fennt van a tarhelyeden ? 😊 amit meg anno 3 honapja raktal ki linket meg PeteSilvernek 😊

I-70 Esetek.
A méret azért lett ekkora mert néhány esetben visszaengedték a másikat maguk elé a játékosok és ezt is benne hagytam.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
a magust halottuk😄

Az nem a mennyiséget jelzi hanem a nyomást.
Az F3-ra láthatod a mennyiséget, ami körröl-körre csökken.
Az amit a cockpitben látsz csak akkor fog csökkenni ha ténylegesen kiürüléshez közeledik a tank.

NR2002-ben a cockpiten az uzemanyagkijelzo mindig ugyanazt az erteket mutatja nalam.
Remelem, tudtok segiteni nekem!
Kellemes Karacsonyt!
Totya

Prezsi
Boldog karácsonyt minden versenyzõnek és családjának!

Jacek
hehe en legalabb a palyan kozlekedtem😄D

Jacek

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Jacek