NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Nem mert az me'g nincs fent, de egy a jatek altal keszitett html file tudok adni.
Bristol

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

piSTUKA
Mi lett a vége? PuMy, be tudod linkelni a riportot?

petesilver
THX!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Sejtettem, csak egy piros villanást láttam 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

alapfeltetle hogy kulon tengelyen legyen a ket pedal, nyomod feket uresben felporgeted bevaltasz egyesbe es kozben ovatosan elengeded a feket😊 vagy menet kozben kuplung segitsegevel..

petesilver
Ez a kerékkipörgetés nekem a mai napig misztikum. Fogalmam sincs, hogy lehet megoldani álló helybõl. 😊

sanzik
megcsusztam,de megfogtam csak hát közben belassultam miatta...
elnézést
Bocs még 1x😊

My words are weapons.In which I murder You with?

Én voltam 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Na, elõször is bocs azoknak, akiknek gondot okoztam, szerintem sikerült a minimumra csökkenteni az agresszióm😊)))
Viszont totál nem értem még a nascart, a taktikázást, hogy mikor, hogyab, merre, meddig.Ezt bizonyítja, hogy a vezetéstõl elindulva lefelé sikerült 8 kört összeszedni.
Volt, hogy boxkiállásnál 20 mp-ig tartott, mire beálltam a helyemre, tolattam ,aprkoltam, közben meg ölt az ideg.
Aztán Toyának(azt hiszem) sikerült nekimenni a boxban, mert nem tudtam kipörgetni a kerekeket és kifordulni mögüle.Ez volt a forduópont, ideges lettem, 10 körön belül megjött az eredmény:csatt!Utána szervíz és vége.Tanulságos volt!

My words are weapons.In which I murder You with?

Met
Sorry Toya, (ha Te voltál😊 Sanzik tökölt elöttem és megbillentem, np Sanzik.

Aztán meguntam a feketéket.

PuMy
Szerver elinditva.

ibronk
Na azt pont nem szabad, hogy egy sorba rendezõdjünk... Pénteken is emiatt szoptam mert Atesz gondolom be akarta engendi maga elé Pete-t, csakhát én meg ott voltam két centire mögötte és esélyem nem volt lereagálni, és ez van 3 autónál. Ha meg 15 próbál egy sorba állni még ha lassan és meggondoltan is a végén tuti tömörülés lenne.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

piSTUKA
maradjon, csak egy 5let volt!

amugy is ugy keszülök most a versenyekre, hogy csak vegig tudjak menni, de eddig meg sajna nem sikerült! most raadasul Bristol-ra nem is igen van jo setup-om, ugyhogy magam kell fabrikaljak egyet! ütös lesz!

PuMy
Szerintem meg maradjon minden ugy ahogy van. Igy is jo, nem a valtoztatosokon fog mulni szerintem.

piSTUKA
ez sem lenne rossz, de akkor mar legyen egy kör, ugy kellöen melegek lennenek a gumik! +azert a ket sort megtartani eleg nehez versenytemponal, sztem a start/restart utan be kene sorolni egy sorba, aztan egy kör utan hajrá!

persze a lekörözöttek problémája még mindig nem oldodik meg ezzel...

Met
Ha esetleg nem lenne képernyõvédõtök.

1. 2.3.

ibronk
Vagy olyasmi lenne jó hogy nem lehet sort váltani, és azonos sorban lévõt elõzni a hátsó egyenesig, kivéve persze az elsõ rajtot, mert akkor helyezettek vannak belül is.

ibronk
Vagy inkább haladni kéne az elsõ kanyarban is és ha azt egyébként 190el vesszük, nem lassítani 130-nál is.

robotnyk
itthon is kerülhetne ennyibe 😊
piSTUKA
A sok rajtbalesettel kapcsolatban lenne egy javaslatom:

Mi lenne, ha tiltott lenne az elözes mondjuk az elsö körben? A gumik kellökeppen felmelegednenek, es utana tenyleg csak az probalkozna elözessel, aki valoban gyorsabb a masiknal. Igy a hirtelen gazadasbol adodo csuszkalast is ki lehetne küszöbölni.

Alexease
!!!
sanzik
valaki ujra tudná inditani a szervert mert eltévedtem és kizártak ?
Alexease
Kivetelesen idoben hazaertem, de indulni meg mindig nem tudok. A kormanyom - vagy a gepem - meg mindig megall/resetel😞(
A Nascar mar megy, a hangkartya driver halt el. Bar egyszer uninstall/insall volt es nem lett jo, de a masodik hasonlo "muvelet sorra" megjavult😉!)
Lehet hogy egy full install kellene - bar nincs semmi baja ezen kivul a gepnek😉 - de az most nem megy. Se idom, se archivalni nem tudok mert nincs mire😊
Talan mar hetvegen lesz ra esely...

Addig is jo versenyt mindenkinek!
Alexease
Sajnos ez bug-szeruseg, (talan) javitas alatt van.
PuMy
Szerver elinditva.

b-type
sziasztok
nincs valami megoldás arra, hogy a visszjátszásban ne ugráljanak az ellenfél autói? (Trans-Am)
arra gondolok hogy egy autó van leültetve, a többinek meg tereprally-s kinézete van, van erre valami kieg.?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Szerintem gyakoroljon, aki tud, mert Toya már most durva idõket autózik ezen a pályán! 😊

Panther
Ja akkor nem szóltam. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Met
Hát ja, még egy nyamvadt fast-ot se találtam

CTS-hez 😊
TransAm, hát az túl könnyû lenne 😊))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Panther
Trans Amhez? próbáld ki Achim Trenszét. Itt van:

Trensz lap

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Met
Talált valaki Karjalára setupot?

HaZso
Ez magától értetõdõ dolog volt szerintem. Észrevettem, hogy hosszú ideje jössz mögöttem, az én kocsim meg már kapott addig egy-két pofont :-), akkor persze, hogy elengedlek. Sõt, akik jobban ismernek, tudják, hogy a gyorsabb versenyzõt elengedem, kivéve a végén :-)

Prezsi
Ma kezdõdik az LFS Bajnokság, Spectatorral nézhetõ.

20 órától 20.30-ig idõmérõ, kb. 21-tõl futam.

Cowek
Álmodozzunk :-)
Simulator

http://www.f1-info.hu/

arty
nekem ez nem indult el, de az agyonmoddolt pecselt gpl meg fut .. 😞

Forza.

Panther
Nem sprórolni akartam, félreértettél. Csak azt kérdeztem, hogy lehet-e az idõmérõ és a verseny külön napokon. mert esetleg vannak nálunk, akiknek az idõbeosztása nem olyan, hogy a gyakorlást, az idõmérõt és a versenyt is lezavarjuk egyben.

De végül is az igaz, hogy a gyakorlás mehet külön, aztán ott meg lehet szakítani a dolgot, másik napon pedig mehet egy minimális gyakorlási idõ és az idõmérõ, meg a verseny. 😊)

petesilver
Köszi, már leszedtem közben, de setupolni baromi nehéz, mert piszkos módon vannak elszórva benne a kanyartipusok.

PuMy
Mert ma'r nem onnan kell letolteni a palyakat, volt is errol szo anno itt a forumba, csak esetleges engedelyezesi dolgok miatt nem lehet kirakni az oldalra.
Pályák

petesilver
Alex ez jó poén volt! Leszedtem a CTS trackpack-et, és valahogy nincs köte Karajala!! 😊

Alexease
"Exclusive Grand Prix Legends 2004 Demo <29-05-2004 | JZ | Comments (0) >
At the time of it's initial release GPL was a cutting-edge racing simulation and make no mistake about it - today in 2004 Grand Prix Legends is still very much at the pinnacle of racing simulations. After nearly 6 years Grand Prix Legends is looking better than ever and it's supported by a global community unparalleled in the world both in size and friendliness.

What you will experience in this 2004 update of the original GPL demonstration are only the essentials, after all it is just a "demo." But what makes this updated demo unique is that it also contains a small sampling of the numerous add-ons that are now currently available for download. For example, there are now over 400 tracks made specifically for GPL and the list grows every week. In fact, within the last 5 weeks alone 14 new tracks have been released and all of them are representations of real tracks!

In addition to the hundreds of tracks that are now available there have been more graphical, utility and analytical programs created for GPL than you could possibly imagine or even wish for and frankly far too many to list here. Among these many downloads, or add-ons as they are frequently called, is a broad spectrum of graphic updates that will give you the ability to be able to customize your copy of GPL to suite your own personal tastes. Whether it's track graphics, car updates, sounds updates or even the in-game menu screens, there is an incredible variety of large and small add-ons available to choose from.

This GPL 2004 demo includes the original Papyrus demo plus all of the official Papyrus-produced patches that have been released since GPL's first introduction back in 1998. In addition to these official patches is a small sampling of some of the numerous and more substantial updates that have been developed and produced for GPL by individuals who like yourself are merely avid fans of this fantastic racing simulation."
petesilver
Títok!

Netuddki.

😊))

DGray
Kivel gyakorolsz?
petesilver
Én azóta élvezem a gyakorlásokat, mióta isteni setupokat kapok egy versenyzõtõl, és együtt gyakorlunk. Sokkal jobban vezethetõ az autó jól belõtt custom setupal, és még gyors, és konzekvens is. De valaki mindíg telibever, egyedül a Daytonai CTS futamot tudtam idén befejezni, meg asszem Monzát. Az összes többin önhibámon kívül telibevertek. Mert pl egy 184 körös versenyen, trükkös pályán cloudyban muszály ám túrni az autót ezerrel start után egybõl!!!! Felvenni a pálya ritmusát, melegíteni 1 körig a gumit, azt minek????Egyszerûen hihetetlen még mindíg ez a hozzáállás!!! A törött autóval megküldöm a kocsit az elsõ kanyarig stílusról már nem is beszélek!! Nem véletlen, hogy tegnap azért volt verseny, miután azok maradtak csak, akik mentálisan is tudnak versenyezni!

DGray
Amúgy a tegnapi versenynek volt számomra egy igencsak említésre méltó pillanata: HaZso mögött mentem - már a felén túl -, kicsit gyorsabb voltam nála, de igazán elõzni ezen a pályán nem akartam. Kb. 10-15 kör után belülre húzódott és egy gázelvétellel elengedett!! Utána simán elhúztam tõle.

Lehet így is csinálni, lehet odafigyelni a másikra. Nekem nagyon szimpatikus, nagyon sportszerû cselekedet volt.

Még egyszer köszi HaZso!!
petesilver
Ezt a rafkóóóóóóóóóóóóót!! Ha ezt tudom bakker!!!!!!! Akkor csak 7-ik leszel!!!!😊)))

DGray
De pontosan a saját beállítások miatt lehetne most akár jobb is a verseny.
Lehet a gyors setupokkal is menni, max. egy kicsit alulkormányzottabbá kell tenni és kész (keményebb elsõ rugók, stabilizátor). Egy-két klikk egész normálissá teheti az autót.
Met
"Hála" a custom setupnak, mostmár erre lehet számítani.

sanzik
Én mikor 6 kör hátrányba kerültem és utolsó lettem a bénázások és büntetések miatt,fogtam magam azt kiálltam a pitbe,mivel vesziteni valóm nem volt. 7. voltam igy is a kiesettek miatt.
Ott vartam,aztán mikor Atesz is kiesett visszajöttem és lenyomtam azt a kb. 20 kört amivel õ elõrébb volt. Igy lettem 6.
Aztán mentem még egy pár kört és mikor láttam,hogy senki nem akar kiesni már, akkor megint kiálltam és az utolsó 30 kört átaludtam itt a fotelben.
Arra riadtam fel,hogy mondja a spotter,hogy vége a versenynek.
De amúgy jó volt